RSS

Pokémon-slaven gezocht en gevonden; waar is de nooduitgang?

15 jul

silicon-valleyIk word gek!
Ik vroeg me al in het vorige artikel, ‘Alienation of EU Alien nation’ af of ik, nu nog wandelend buiten de deuren van de Europese psychiatrische inrichting in Brussel, aan een psychische stoornis lijd, maar die gedachte begint nu wel ernstige vormen aan te nemen. Ik denk namelijk dat het waar is.

Met man en macht probeer ik echt af en toe nog even wat uurtjes slaap te pakken, maar de plicht roept soms net even harder. De ‘plicht en morele verantwoordelijkheid’ betekent in dit geval een poging onze normale medemens te redden van een totale degeneratie die ons tot cyborgs gaat degraderen. Deze reddingspoging kan hopelijk namelijk nog lukken door bijna 24/7 de propaganda te volgen, te analyseren en de hoernalistieke chocoladeletters om te zetten naar de werkelijke realiteit. En dat levert op zich al genoeg waanzin op:

 • Waar lezen we over de op handen zijnde val van een aantal grote banken die wij als burger weer mogen redden, wellicht van ons pensioengeld en aanstonds van uw spaargeld?;
 • het geheime faillissement van de EU, de VS, het IMF; de dreiging van Frexit, Swexit, Grexit, Dexit en de God mag weten wat voor Exits er nog op de rol staan;
 • We kunnen zien dat alcohol houdende donkere kostuums gaan lopen roepen dat buitenaardsen bezorgd zijn over de politieke koers van de EU; waar of niet waar, het wordt wel gezegd en om de een of andere reden in de mainstream media verzwegen;
 • de enorme beloningen in echt goud die na het ultimatum van 10 juli jongstleden op de hoofden van alle criminele maffiosi families zijn gezet, zoals alle Rothschilds en de Rockefellers inclusief verre neven en nichten, en van alle corrupte politici die naar de pijpen dansen van deze puppetmasters; waar of niet, het wordt wereldwijd naar buiten gebracht en dat is pas echt nieuws!  UPDATE: hier is alvast de eerste lijst. En hier staat ie in het Nederlands, met dank aan Veronica.
 • de Nationale postcode loterij die van ons geld zogenaamd goede doelen steunt, maar ‘Hitlery Clinton’ blijkbaar heeft aangemerkt als goed doel en maar liefst 25 miljoen aan haar heeft geschonken.
 • Gelukkig komt er ook weer een klokkenluider van de FBI om de hoek zeilen over de corruptie van de Clintons, maar tevens van de hele regering in de VS, dus dat wordt straks wel rechtgetrokken, al zullen we dat geld van de postcodeloterij ongetwijfeld niet meer terug zien.
 • Theresa May heeft het stokje van Cameron overgenomen, maar wat de meeste Britten niet weten is dat May in november een wetsvoorstel indiende (dat al met grote meerderheid is aangenomen) dat het internetgedrag van álle burgers volledig wordt gevolgd, schrijft Trouw. Deze Theresa May is geen (Moeder) Theresa, maar vanaf nu heet ze voor mij Mayday! Mayday! Iedereen in de alert-stand alsjeblieft!
 • etc. etc. etc.

En als je dan denkt dat je met al dit werk een goed doel dient, maar niet alleen dat, je ziet zelfs na al die jaren langzaam maar zeker steeds meer mensen wakker worden die ‘de huidige wereld’ ook niet meer willen, krijg je ineens zelf een pijnlijke ‘wake mindcontrolup-call’ of beter gezegd, een ‘fall down-call’. zieke pokemon AMC

De zombificatie heeft blijkbaar plotseling toegeslagen toen ik even niet naar de mainstream nieuwsberichten keek. Onze medemensen lopen namelijk massaal achter Squirtle aan en ze lopen computerbeesten te vangen in de echte wereld. Gemiddelde leeftijd 30 jaar! Ze stoten hun harses tegen een lantaarnpaal omdat ze op straat op hun telefoon lopen te kijken op zoek naar Nidoran en ze komen bijna onder de trein want Growlithe zit op de rails en er kwam er net een intercity aan. Croyster zat op het fietspad en die fietser zou die animatie eens kunnen overrijden voordat je hem te pakken hebt en voor Charmander moeten ze eerst vijf kilometer lopen naar het gemeentehuis. En zodra je Charmander in de ogen hebt gekeken ben je al je persoonlijke gegevens kwijt.

Ondertussen zit er blijkbaar een zieke AMCPokemon in het ziekenhuis, in het AMC waar het personeel de zoekende mensenmassa weg stuurt omdat ze daar niet zomaar overal mogen komen, terwijl datzelfde AMC op Twitter belooft dat ze goed voor ‘m zullen zorgen als ze ‘m tegenkomen. Opmerkelijk is dat ze twitteren dat hij weleens het gevaarlijke ZIKA virus onder de leden kan hebben. Een mooie manier om vaccinaties te introduceren. Iedereen zal er met blije en open ogen intrappen. De medische wereld is zo hier en daar immers ook een haard van de vrijmetselaars. Voel je ‘m al?zombies

En voor Kicklee moeten ze gewoon een stukje over de A27 lopen.Politieagenten gaan op het bureau zelf ook maar mee zoeken als er eentje in het politiebureau zit; ze vinden het wel gaaf! Oh help! Silicon Valley is ineens om ons heen; als wij er niet heen willen halen ze het gewoon hier naar toe. Nog geen alarmbelletje?

Het enige wat je hoeft te doen is je eigen profiel kenbaar maken tot en met de schoenen die je draagt voor je eigen ‘avatar’ en je telefoonnummer uiteraard te verstrekken. Dan besta je zelf als animatie uit een tekenfilm voor anderen. Floep, echte identiteit weg! Vervangen door een mindcontrolled slaafje die niet meer op zoek gaat naar de ware, grote kern van het leven, maar achter virtuele vijanden aanzit die in hologrammen voor je neus verschijnen.3d-walvis-want(0’09”) Vervolgens krijg je je eigen buurt via ‘Google Maps’ op je telefoon, want dat is je navigatiesysteem naar de dichtstbijzijnde Pokemon die je moet gaan pakken. George Orwell zit daar ergens in die hogere dimensie waarschijnlijk te bedenken dat hij er een klein beetje naast zat met zijn 1984, ik denk dat we erin geslaagd zijn dat verhaal ruim 30 jaar uit te stellen, maar gelijk had hij! En ook Aldous Huxley met Brave New World was zijn tijd ver vooruit, maar nu is zijn ‘NWO-droom‘ toch werkelijkheid aan het worden, terwijl ‘The Matrix’ zich nu niet alleen om ons heen, maar ook voor onze ogen via onze mobieltjes voltrekt. Mijn God, welk percentage zou er nog overblijven om mee te gaan naar de ‘nieuwe echte wereld?’ Zijn er AUB nog mainstream ‘journalisten’ die hun vooroordelen over ons ‘aluhoedjes’ even opzij kunnen zetten en ons gaan helpen om iedereen in een heel rap tempo wakker te schudden? Of zitten jullie zelf ook al achter Pokemon aan tussen jullie burelen?

De conversaties tussen ‘onze -ook volwassen- medemensen’ gaan tegenwoordig zo:

Pokestop in Nijmegen

“Pokestop” in Nijmegen, veel Pokemons tegelijk te vangen

“De eerste Pokémon die ik kon vangen was weedly”
“Nou lekker dan, hier zitten de Pokemons op de begraafplaats”.
“Maar hoe zit het dan met ground/rock pokemon? Doen die dan gewoon 1x damage tegen flying?”
“Ik heb een 10 km ei, wat zou ik krijgen?”
“Nice, wanneer komt het uit?”
“Wat moet je doen als 2 km gewandeld hebt voor een 2 km ei maar het komt niet uit”
“Haha het eerste ” ongeluk ” is al gebeurd bij mij in de straat….Was dr 1 zo druk met het zoeken van z’n pokemonnetjes dat ie ff niet zag dat er een lantaarnpaal stond”
“Scooters die hier ineens vol op de rem gaan staan omdat ze een Pokémon tegen komen….”
“Kan niet slapen, ik ga er weer uit, want er zit een Pokemon 2 km verderop die ik moet hebben”.
“Komen jullie me alsjeblieft helpen, ik sta in de Gym en heb medestrijders nodig om hem te verslaan”.

De Nintendo-aandelen doen het uiteraard goed. De hele wereld is ineens verslaafd aan Pokemon Go en stapt blindelings in de val van deze virtuele wereld die zojuist het alarmerende startsein heeft gegeven op weg naar transhumanisme. De timing is perfect, want wie wil er niet ontsnappen aan de idioterie van de dagelijkse wereld. Als we maar door zouden hebben dat we dat elk moment zelf kunnen doen door te beseffen hoe ‘groot’ we zijn. Stap 1 wordt aanstonds gevolgd door stap 2: Google Glass, overal in de straten. Geen smartphone meer nodig; Pokemon staat dan levensgroot voor je neus. Dan is het klaar, je hebt deze illusoire wereld verruild voor een zogenaamd betere illusie. Welkom in Brave new world!

Je bent met Pokemon overal te volgen door Big Brother (1984- George Orwell), maar dat niet alleen: je wordt gewoon aangestuurd. Je zit in je auto op weg naar je werk en je telefoon roept: Pokémon rechts, Pokémon-ei over 1 km. De promotie is duidelijk in de media: “dit spel is goed voor de gezondheid”. Men gaat weer naar buiten (chemtrails opsnuiven, waar ik gisteren over schreef) en je moet kilometers lopen wat ook heel gezond is!

Ik blijf toch maar gefocust op wat er in de échte wereld gebeurt, voor degenen die niet in die virtuele wereld trappen, die nu in een rap tempo steeds fantasierijker en dromiger zal gaan worden en je volledig manipulerend naar een volgende fase ‘dirigeert”, even een chip halen in het Pokemon-ziekenhuis, dan heb je geen mobieltje meer nodig maar dan is dit hologram gewoon overal zichtbaar via Google Glass.

Er komen ook wel wat tegengeluiden; de Trouw begint nu te schrijven dat Pokemon Go een echte plaag begint te worden, dus pokemon-go-nick_statt-screenshots-1.0wellicht worden er meer mensen op tijd wakker. De plaatsen waar de Pokemons worden ‘geprogrammeerd’ zijn zeker niet altijd even gelukkig. Zo was het Amerikaanse Holocaust Museum ook al niet zo blij met de nieuwe aanwas van Pokémon-speurders in het museum: “Een spelletje spelen past niet in een museum waar slachtoffers van de nazi’s herdacht worden”, liet een woordvoerder van het museum weten aan the Washington Post. Wat extra pijnlijk was is dat één bezoeker daar een Pokemon zou hebben gevonden die giftig gas uitstoot, aldus de Trouw. Tja, hoe zit het met de hedendaagse slachtoffers van de nazi’s? Die begin iSecond life 3k nu al te herdenken…

Kunnen alle Pokemons niet gewoon naar ‘Second Life’ verkassen; de virtuele wereld met de enorme hoeveelheid occulte symbolieken en rituelen die op 23 juni 2003 gelanceerd werd door Linden Lab en waar heel veel mensen hun dagelijkse leven leiden. Die zijn namelijk toch al verloren. Achter de PC zittend, echt geld uitgevend en verdienend, een virtuele relatie hebbend en ze weten ook niet meer wie ze werkelijk zijn. Ik ben ze in mijn werk als coach/therapeut tegengekomen, totaal verslaafd aan hun virtuele leven en ook niet meer in staat om terug te keren in het werkelijke leven. Ja, de ons bekende politieke partijen zitten er ook, je kunt zelfs doneren voor de false flag-shooting in Orlando, wat dan ook flink oploopt voor de makers van deze subversieve wereld. Compleet verloren…!

Second life 1

Avatar van een medemens in Second Life

Beste ‘mainstream journalist’, stap alsjeblieft eens eenmaal over je vooroordeel heen, probeer de hersenspoeling te doorzien en help alsjeblieft nu de mensheid te ontsnappen aan deze gouden val. Laten we de echte boeven gaan vangen in plaats van de door hen geschapen animaties.

Ik heb geen kinderen, dus ook geen kleinkinderen, maar jij misschien wel en als je je hart een keertje volgt in plaats van je hoofdredacteur bevrijd je ze van hun totale enslavement; hun algehele zombificatie en kunnen we misschien toch met genoeg bewuste mensen (de honderdste aap) de planeet en de bevolking nu redden van de gevaarlijke afgrond die ze zeer bewust Silicon Valley hebben genoemd.

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden mits de bronnen worden gerespecteerd.

 

Tags: , , , , ,

74 Reacties op “Pokémon-slaven gezocht en gevonden; waar is de nooduitgang?

 1. Ger

  juli 15, 2016 at 1:04 am

  Verschrikkelijk wat er nu gebeurt, de Pokemon Go zombies. Ik heb gisteren op FB nog in een gesprek iemand proberen te vertellen waar ze nou helemaal mee bezig zijn, maar dan krijg je o.a. antwoorden als “dan komen ze nog een keer buiten, ‘het is een stuk gezelliger in de buurt geworden’ en ‘big brother watching you was er toch al’. Heeft dus totaal geen zin, verloren moeite…!!!

  Toevallig vanmiddag mijn boek “de honderdste aap” uitgeleend, geweldg boek, een must read.. zeker nu.

  Like

   
 2. Paulien Meijers

  juli 15, 2016 at 9:13 am

  Goedemorgen kind,

  Ken je deze artikelen en zo ja mag ik je mening.

  dagdag xxxxx >

  Like

   
 3. maria

  juli 15, 2016 at 9:16 am

  Ik ben bang dat wij onze medemens niet kunnen helpen. Allereerst moeten we ons zelf redden

  Like

   
 4. math

  juli 15, 2016 at 10:43 am

  Transhumanisme = digitalisering + robotisering . Eindresultaat is volledige gecontroleerde zombies, zonder emoties ,geen enkele vorm van creativiteit meer, vrije wil en denken is een misdaad en vragen stellen is een halsmisdaad. Prof. dr. Manfred Spitzer Duitse psychiater en neuroloog geeft hierover enkele lezingen en voordrachten. Hij legt de nadruk op de digitaliseringproces en de gevolgen voor de ontwikkeling van het menselijk brein dat hiermee gaat gepaard. Zowel bij jongeren ( 0 tm. 17 jaar ) en uiteraard ook bij volwassen mensen. Zeer leerzaam!

  Like

   
  • ezra70

   juli 15, 2016 at 11:22 am

   Dank Irma voor je prachtige en tegelijk zorgelijke uiteenzetting van hetgeen zich momenteel wereldwijd afspeelt.

   Hieronder een filmpje van Rauni Kilde:

   Dr. Rauni Kilde on Mind Control Weapons

   Dit wilde ik graag delen.

   Like

    
   • Joris

    juli 15, 2016 at 1:32 pm

    Helaas is zij overleden inmiddels. https://en.wikipedia.org/wiki/Rauni-Leena_Luukanen-Kilde

    Uit wikipedia blijkt het niet, maar men vermoed dat ze vermoord is..

    Like

     
    • ezra70

     juli 15, 2016 at 2:00 pm

     Het kan toch niet anders dan dat ze vermoord is. Ze wist te veel en dat mag niet verder verteld worden. Gelukkig hebben we You Tube nog en voordat ze het internet afsluiten heb ik alle films en bestanden veilig opgeslagen. Inmiddels meer dan 11.000 video’s en een paar duizend bestanden over de echte waarheid. Geschiedenisboeken kunnen opnieuw geschreven worden.
     Heel veel foto’s zijn er bij.

     Waarom ik dat doe?? We zijn en worden zo verschrikkelijk voorgelogen met onze geschiedenis en dat mag niet meer gebeuren. Ik woon met dochter en kleinkinderen samen en mijn kleintjes weten al meer dan de juffen op school over de echte geschiedenis.

     Vriendjes die komen spelen delen via de kinderen mee in het echte verhaal. Soms levert dat leuke taferelen op. Begin met de kinderen. Ze staan nog zo dicht bij de natuur en kunnen nog, omdat ze nog niet materieel denken, prima in de verhalen meekomen. Ze geloven nog in sprookje en de politici die ze kennen spelen in hun belevenissen in hun spel mee.

     Kinderen zijn vaak erg inventief in hun spel. Het eindigt altijd dat ze de boeven gevangen hebben en dat de mensen weer prettig met elkaar kunnen leven op de aarde.

     Like

      
     • Sophietje

      juli 15, 2016 at 8:24 pm

      @Ezra 70

      Begin met de kinderen.. dat is exact wat de elite doet.
      Counter education : ik ben voor!
      <3 TOP!

      Like

       
     • Syl

      juli 28, 2016 at 9:37 am

      Pas je wel op,.. voordat je het weet worden je kinderen bij je weggehaald en jij voor gek verklaard.

      Like

       
 5. rvdz

  juli 15, 2016 at 11:12 am

  ‘Hitlery Clinton’ moet denk ik zijn; Hitlery Klingon!
  Je merkt aan alles… de tijd dringt! Opschieten met die NWO anders is het,..game over!
  Tot die tijd zoveel mogelijk naïeve zielen meetrekken de krochten van de hel in.

  Like

   
  • bernadette

   juli 15, 2016 at 12:19 pm

   Rob ,

   Heb je Evert Jan Beverwijk al eens aangehoord ?

   Like

    
   • bernadette

    juli 15, 2016 at 12:25 pm

    vervolg ..

    Like

     
    • rvdz

     juli 16, 2016 at 10:19 am

     Ik weet niet of je mij bedoelde… maar ik heb hem wel eens ontmoet bij de bijeenkomsten van Frank Bonte, 0.club.
     Klinkt allemaal wel bekend maar zijn verhalen zijn enorm breedsprakig en welk beeld hij wil ontvouwen is nog niet duidelijk. De ´sterren´ staan al tijden op onweer. ‘gelijk aan hoe ze stonden in de dertiger jaren,fascisme’…
     Het wordt inderdaad tijd dat dat eens ophoudt.
     Maar dat sophia verhaal is mij nog wat vaag.

     Like

      
 6. jolo

  juli 15, 2016 at 11:49 am

  Heb eerlijk gezegd wel wat beters te doen, dan die vreselijke crap?

  Like

   
 7. yvonne

  juli 15, 2016 at 1:40 pm

  Op rtl staat dit? 60 man in nederland hebben het zikavirus opgelopen ze weten niet hoe

  Dit staat er in de telegraaf
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26006898/__Gevaar_van_zika_lijkt_geweken__.html

  ’Risico klein in noordelijke landen’
  WHO: Europa heeft iets te vrezen van zika
  18 MEI 2016

  en zowel op teletekst nederland als op cnn werd er verteld dat zika zich zelf oplost in 3 jaar en dat ze niks gaan doen
  Er zijn besmette mensen die immuun worden en zijn, dus kunnen ze moeilijk mensen vinden om op te testen voor een vaccin. (dit bericht is nu verdwenen)

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 15, 2016 at 1:52 pm

   Ze zitten natuurlijk nu met al die vaccinaties in hun maag…

   Like

    
   • formidabele

    juli 20, 2016 at 11:29 am

    En die moeten kost wat kost zijn geld nog opbrengen?
    Misschien mixen ze het wel in het voedsel, dat bij de grote supers door het volk opgelepeld wordt?

    Like

     
    • robvdz

     juli 20, 2016 at 6:25 pm

     Drinkwater? Of vanachter een vliegtuig wegsproeien.

     Like

      
   • onlyyou

    juli 21, 2016 at 4:18 pm

    Gepokt en gemazeld?

    Like

     
 8. bernadette

  juli 15, 2016 at 1:54 pm

  Slaven gezocht en gevonden waar is de nooduitgang ?
  Helden gezocht én verbinden naar de vooruit-gang !

  Like

   
 9. joepzander

  juli 15, 2016 at 2:54 pm

  Dag Irma, geïnspireerd door je blog en als verrassing voor mijn zoon ben ik een no pokemon (i am real) actie begomnnen: https://joepzander.wordpress.com/2016/07/15/no-pokem-on/

  Like

   
 10. joepzander

  juli 15, 2016 at 3:33 pm

  Dank je. Ik had geprobeerd het plaatje bij de reactie te zetten met html code, maar dat lukte niet. groetjes

  Like

   
 11. jusd

  juli 15, 2016 at 7:29 pm

  Dit is op Jusd herblogd.

  Like

   
 12. Sophietje

  juli 15, 2016 at 8:12 pm

  oke.. ik zit weer in de SPAM….*zucht

  Like

   
 13. rvdz

  juli 16, 2016 at 10:55 am

  Wanneer ik zo vrij mag zijn om de gehele mensheid als zodanig te benoemen dan ontgaat het me niet dat we heel erg ziek zijn. Zo ziek zelfs dat je kunt spreken van een aantal kanker soorten.
  Of het nu een interactie is met externe negatieve krachten die deze planeet willen bezitten en ontdoen van de menselijke soort is nog even de vraag.
  Feit is dat de aanvallen wel wijzen in die richting en dat sommigen er niet tegen bestand lijken te zijn,…laat staan er bewust van zijn.
  De, in noem ze maar de ´wrijfkastjes´, de smartphones en de aaifones is een ware plaag, sociaal gezien. Maar ook qua herseneffecten. De belevingswereld wordt steeds virtueler.
  De ontkoppeling van de natuurlijke aard en de natuur zelf maakt bijna automatisch een verworden mens, vatbaar voor psycho/sociale ziektes.
  Eenmaal bijeen gepakt in een kolonie, de stad, is de vatbaarheid nóg verder toegenomen.
  Als kwetsbaar individu wat eenmaal is aangetast ben je enorm vatbaar voor het totale ´social engineerings pakket´. …Tavistock Institute.
  Zoals altijd is bewustzijn, toegepaste kennis de sleutel tot heling.
  Als je nog steeds in het stadium bent dat je denkt dat democratie bestaat en dat de overheid er is om ons te dienen enz. ben je nog ver weg!

  Like

   
 14. zo is het nu ook een keer

  juli 16, 2016 at 12:40 pm

  ‘Waar is de nooduitgang?’
  Volg de IJslanders, gooi de bankiers – en hun loopjongens/-meisjes – eruit. Voor het te laat is. Voor we in de dwangbuis van EU+annexaties+TTIP zitten. Dat blijft niet duren. Dan hebben ze de laatste nooduitgang, de enige, dichtgetimmerd.
  EXIT, maar dan echt. Niet laten kapen zoals in de U.K., zoals jij terecht al opmerkte.
  ’t zal zeker opofferingen vragen; maar doe je niks – en gaan we door op deze doodlopende snelweg, wacht ons die voorspelbare en onvermijdelijke afloop!
  Een beetje de keuze: ‘lust for life’ vs. blik op oneindig, als hazen in de koplampen van een auto.

  Moeilijk kiezen voor de massa; leven of geleefd wórden. De massa kiest blij voor dat laatste, blij
  richting de globale totalitaire corporate economy.

  deze video legt goed uit hoe het net om ons heen wordt dichtgetrokken. lange video – want niet oppervlakkig; beste kennis van zaken:
  U S Plans to Collapse Europe

  Je vraagt je af, hoever zijn ze al gevorderd met het ‘deep mind’ electromagnetische en micro-EEG hersenactiviteit onbewust opvangen, uitlezen, en terug manipuleren?
  Tot vorige week wist ik niet dat al in Vietnam soldaten dmv. de zgn. ‘Rambo-chip’ werden aangestuurd. Nu opeens zou IS overal ter wereld onverslaanbaar zijn. Of was het de CIA – het globale terreurnetwerk?

  Ik weet niet hoe het bij jullie is overgekomen. Charlie Hedbo was meteen al duidelijk ontmakert als Psyops. Toen volgende nog weer Zaventem, Bataclan. En gek hè …… wééer in Frankrijk!?? Nice. (nee, niet gek; logisch; hint, Franse inlichtingendienst staat onder controle; van buitenlandse machthebbers; wraak tegen BDS-landen speelt ook mee.).
  En weer politie die net zolang op afstand werd gehouden!,
  als nodig was om voldoende publieke verontwaardiging te genereren.
  Ondertussen wél precies tal van camera’s op de juiste locaties en opnamehoeken om het psychologisch effect op de mensen met de platte schermen voor hun k*p te bewerkstelligen. Dat dan weer wel; maar geen agent die op het idee komt; ik haal mij pistool uit de foudraal – hoe moeilijk kan dat zijn, zijn ze daar niet voor opgeleid dan?

  Welke dan idd. direct wordt gebruikt om burgerlijke vrijheden te beperken, weer een stap verder naar de totalitaire globale politiestaat.
  Jammer voor de slachtoffers natuurlijk – echt zonde. Totaal onnodig! Het zullen de laatsten niet zijn. Koud kunstje om voortdurend ‘lone nuts’ te programmeren. nep-vluchtelingen zijn geprogrammeerd als gewelddadige verkrachters, en moordenaars van politie, bewaking en verzorgers in AZC’s.
  De software is er. volop. Toevallig zo kort na Bilderberg Dresden? Waar 2 topmensen van Google ‘Deep MIND’, en het Franse Artemis en Airbus, alsmede het Duitse Siemens – allemaal groete spelers in de industrie van de totalitaire superstaat, waren uitgenodigd. En alle grote banken.

  Alles wat je nodig hebt voor een grote oorlog:
  1 bankiers, 2 vakidioten van wetenschappers/techneuten, 3.’bruikbare idioten’ van corrupte politici.

  De NAVO heeft afgesproken in januari 2017 ten aanval te trekken tegen Russen, en Rusland; met kernwapens. De EU – Mogherini (islamisering EU) – wil dat wij onze legers afstaan, aan de EU! We hebben geen Koning die de soevereiniteit van zijn land verdedigt, en geen leger dat het volk beschermd. In tegendeel beiden werken voor de agenda van de vijand van volk en vaderland.
  Ik zeg, gaan we niet afwachten. EXIT. ’t lijkt als roepen in de woestijn ….

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 16, 2016 at 12:49 pm

   Morgenvond hebben we Ole Dammegard in de uitzending van Gewoon-nieuws op Finding Voices Radio (21.00 uur). Hij zal van alles vertellen over de ‘aanslag’ in Nice. ;-)
   Het lijkt als roepen in de woestijn, maar er lopen er momenteel velen te dwalen in de woestijn, die ons wel horen… Gewoon doorgaan dus!

   Like

    
   • zo is het nu ook een keer

    juli 16, 2016 at 1:42 pm

    Dank je, ga kijken. Nu 1st weekend vieren. Gisteren zapte ik al snel – uit ergernis weg van het Journaal. Wat een verademing! Deutsche Welle – best prima! RT ook.
    Beiden een héél wat genuanceerdere verslaggeving van de gebeurtenissen dan de NOS.!
    (n.b. begin deze week hadden ze een reportage over de massale wapentransporten over de weg van Turkije naar IS, Al-Nusra, e.d. doodseskaders. Op TV gezien, Kan dat online niet terugvinden! Dat zou viraal naar alle Kamerleden – 2 maanden met reces, in de huidige oorlogstijd!?? – moeten gaan. (bv. hoe chauffeurs hun lading moeten lossen, of toezien hoe die wordt gelost – en dan op andere trucks naar onbekende bestemming verdwijnt (voedsel, bouwmaterialen, e.d. naar IS c.s.?); en beelden van een parkeerterrrein bij een transportbedrijf, met 10-tallen witte ‘trailers’ met trekker – en het commentaar van de gedupeerde transportonderneming.;

    Geen tijd voor nu; maar vanmorgen kreeg ik deze ingeven:
    let op hoe de dictator – zgn. op een onbekende locatie – het volk met zijn smartphone opriep de straat op te gaan.
    En hoe de massa – ipv. blij onder het juk van de dictator uit te kunnen komen (denk aan de vervolgde cq. gevangen genomen journalisten, de bestialiteiten tegen de Koerden, en de mensenhandel aka vluchtelingendoorvoerkampen, en nog veel meer) – dat ook nog deed! En tankbemanning het luik opdeed, zodat boos publiek op hun hoofden kon trappen. …. niet geloofwaardig meer.

    Die telefoonactie doet mij denken aan hoe ‘Facebook revoluties’ – door de Soros ‘regime change’ netwerken – worden uitgevoerd.
    Daarmee slagen ze er moeiteloos in smartphone-zombies in grote aantallen te mobiliseren;

    of zou er ook de eerder microgolf ‘voice to skull’ mind control technieken zijn gebruikt.
    ( en/of jets – verspreidden aluminiumoxide, of een of ander neuro-actief element, al dan niet in combinatie met electro-magnetische pulsen vanuit een ruimte wapen. CIA-NSA, DARPA hebben de middelen).
    “Microwave or electromagnetic mind control technology, even can attack you through satellites; or through TV , Mobile transmission Towers
    ( http://peacepink.ning.com/forum/topics/satellite-surveillance

    6. Accompanying the above “thought reading” technique are the “thought inserting” techniques A PERSON WITH THE INVOLUNTARY IMPLANTS HAS THOUGHTS INSERTED WITHOUT KNOWING IT. Taken from Orvotron, The Bimonthly Newsletter, March/April 1994 http://assassinationscience.com/EMP5.htm

    Kan ook verklaring zijn van de toename van het aantal ‘suiciderende’ bankiers, politici en wetenschappers. Remote Killing.

    Zal met belangstelling morgenavond Gewoon-nieuws beluisteren.

    Like

     
   • yvonne

    juli 16, 2016 at 4:03 pm

    TOP! Ga zeker weer luisteren…….

    Like

     
    • bernadette

     juli 16, 2016 at 6:30 pm

     Do you own your body? OR do the government and the corporations control it?

     Like

      
     • bernadette

      juli 16, 2016 at 6:47 pm

      Als men buren heeft , of jonge ouders in de familie met een Baby op komst ,
      het minst wat we dan kunnen doen , is ze waarschuwen voor vaccinatie schade.
      Voorkomen is beter dan , niet genezen.

      Hier een halve docu , de andere helft is van We are Change USA .

      Like

       
      • rvdz

       juli 16, 2016 at 7:22 pm

       Ik waarschuw waar maar mogelijk. Soms helpt het, soms niet want dan is men weer bang gemaakt door doktoren of het concentratie bureau. In mi’n omgeving zie ik alweer vacinatieschade.
       Maar dat wordt achteraf gladweg ontkend.
       Ook ken ik mensen met drie kinderen die niet de gifbeker hebben hoeven leegdrinken en zijn daarom kerngezond ook al worden ze vegetarisch grootgebracht.
       Ik ben jaloers op ze want in mijn jeugd was het onontkoombaar al waren de hoeveelheden minder en het tijdstip waarop veel later.

       Like

        
      • rvdz

       juli 17, 2016 at 12:46 pm

       Het zijn voornamelijk de adjuvanten die schadelijk zijn, zoals: timerosal (kwik), formaldehyde- giftig conserveermiddel (sterk water), gemalen dierlijke organen (apenieren o.a.)
       Welke gek laat nou zoiets bij je baby in de bloedbanen spuiten?
       Het lijkt me sterk of de kinderen van Willy en Max ook dezelfde variant krijgen ingespoten als die van janneke met de pet? Of misschien wel helemaal niet!

       Like

        
       • bernadette

        juli 17, 2016 at 5:49 pm

        Tja..Rob .
        Hopelijk kunnen we veel jonge ouders die vertrouwen hebben in het vaccinatie programma van de spuitende verpleegkundigen op de consultatie bureaus en ook de GGD verwittigen.
        Gelukkig is het hier in Nederland niet verplicht om er aan deel te nemen.
        Men heeft dus het recht nog om alle vaccinaties te weigeren.
        Alhoewel men vele zwangere vrouwen probeert te hersenspoelen het wel te doen ,
        na de geboorte van hun Baby.
        Als men door omstandigheden in het ziekenhuis moet bevallen en men moet er enige kraamdagen
        verblijven…zou ik als moeder mijn kleine kindje niet graag alleen op de Babyafdeling achter laten die dagen en nachten met de in de wisselende dienst werkende verpleegkundigen.
        Je ziet in de USA , krijgen de kleine pasgeboren al hun éérste vaccinatie één dag na de geboorte..
        Daar moeten we hier écht voor waken.

        Like

         
 15. bari1951

  juli 17, 2016 at 4:14 pm

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogd.

  Like

   
  • rvdz

   juli 17, 2016 at 6:26 pm

   Daarom zijn Amerikanen ook zo…..Amerikaans!

   Like

    
   • rvdz

    juli 17, 2016 at 6:34 pm

    Tja, wie controleert de controleur?
    Stiekum worden ze er allemaal beter van en de burger betaald toch wel.
    Dus waarom veranderen?
    Ach en die Verhoef is toch maar een éénling en de rest van de bevolking interesseert het toch allemaal geen ene bal. Die hebben noch de hersens, noch de ruggegraat om de vuist op tafel te slaan maar staan wel bij de super te bakkeleien over 20ct van de statiegeld fles. Recht in hun vreten worden ze voor miljarden belazert via sowieso het geld/banken sysyteem, het zorgstelsel,de brandstof, belasting en nog veel en veel meer en daar kraaien ze dan niet naar!
    ”Het is er erg moeilijk om mensen van hun ketenen te bevrijden wanneer ze die liefhebben”.

    Like

     
    • bernadette

     juli 18, 2016 at 11:18 am

     Rob,

     Om even op Leo Verhoef terug te komen,
     heb jij een peloton mannen/ vrouwen in de omgeving
     in de aanbieding die het tij zouden willen keren,
     om daadwerkelijk de Bezem door de landelijke gemeentes schoon te vegen
     om zich ook aan te sluiten bij de Basispartij ?
     Dat zou een mooi start punt zijn hé.

     Like

      
     • robvdz

      juli 18, 2016 at 3:39 pm

      Jazeker, ik maak er zelf ook deel van uit en we willen dit land schoonmaken.
      We zijn niet het zoveelste politieke partijtje maar een bende schonnmakers in de outfit van schoonmakers want een vieze vuile bende in het in dit land.
      Ik wed dat het gros tijdens de volgende verkiezingen gewoon weer`, bèèèèè als domme schapen op de gangbare leugenaars en belovers gaan stemmen.
      Veel mensen die de keuze maken voor Wilders denken dat dit de enige partij is die uit de EU wil maar kiezen daarmee voor een ex VVDér en komen van de regen in de drup.
      Maar daar hebben ze tot nu toe nog over nagedacht en dat zal ook niet gebeuren,bèèèèè.
      Wij willen die zooi gaan opruimen en willen ook de legalisatie van cannabis EN het vertrek uit die babylonische EU.
      Vrede&Recht is de naam. Binnenkort beginnen we ook met radio.

      Like

       
      • bernadette

       juli 18, 2016 at 5:58 pm

       Bravo , Rob :)

       Laat jij hier weten hoe de radio uitzending heet , en wanneer die dan te beluisteren is ?

       Like

        
 16. Sophietje

  juli 18, 2016 at 6:50 pm

  Omdat ik het te waanzinnig vond dat men zo het hoofd verliest dat men de auto open laat staan en intensive care platloopt, ben ik even gaan nadenken en gaan zoeken.
  In eerste instantie denk ik aan een verslavende frequentie die wellicht gebruikt wordt..
  in tweede instantie dacht ik wellicht is er een gain.. en die blijkt er te zijn in de punten, zij die er goed in zijn kunnen hun account voor goed geld verkopen.
  De vraag is nog wel wat de koper er dan voor winst uithaalt.. daar ga ik nog naar zoeken.
  alvast deze:

  http://www.z24.nl/ondernemen/pokemon-toppers-cashen-met-hun-account-652659

  Like

   
  • Sophietje

   juli 18, 2016 at 6:58 pm

    
   • robvdz

    juli 18, 2016 at 7:30 pm

    Gaat ook gebeuren! En op de facebookpag van V&R

    Like

     
    • bernadette

     juli 18, 2016 at 9:16 pm

     Okay Rob…
     For You ;

     Like

      
     • bernadette

      juli 19, 2016 at 5:31 pm

      Robvdz

      Je had het over legalisatie van de Cannabis .
      Zeker …kunnen we dat legaliseren , is ook normaal .
      Moeder Aarde schenkt die ook voor niets.
      Was je al op de hoogte van deze happening , Rob ?

      Like

       
      • bernadette

       juli 19, 2016 at 5:43 pm

       Rick Simpson en o.a oud minister van Agt , Wernard Bruining juni 2016

       Like

        
       • robvdz

        juli 20, 2016 at 9:26 am

        Wernard Bruning hebben al veel eerder geinterviewd destijds via Frontier Radio.
        Leuk dat Van Agt nu zich sterk maakt voor hennep en de Palestijnen maar wel wat laat, helaas.
        Het is wel zijn kliek die nog steeds de hakken in het zand zet.
        Het grote kwaad is het grote geld wat op ALLE fronten het welbevinden van de totale mensheid zwaar in de weg zit en dan heb ik het nog niet eens over dieren en wat niet meer…

        Like

         
 17. Sophietje

  juli 18, 2016 at 8:04 pm

  http://www.activistpost.com/2016/07/developer-behind-latest-pokemon-go-augmented-reality-craze.html

  niantic voorheen ingress over MINDHACKING
  The short trailer for the game includes phrases such as, “Global security could be at risk,” “An actual take over of the mind,” and “monitor the effects of mind hacking…” which may at first seem like nothing more than the ingredients of dystopian science fiction, until users are made aware of Niantic, Google, and the US State Department’s use of the technology the three have already collaborated on.

  Pokemon Go is merely Ingress but with a Pokemon theme. It is decidedly more appealing, and its rapid public uptake makes it clear that Google’s decision to approach Pokemon for a means to make their AR technology universal, paid off.

  http://www.rferl.org/content/russians-see-cia-plot-satanism-in-pokemon/27860783.html

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: