RSS

Van Bilderberg naar science ‘non’-fiction: transhumanisme

05 mrt

zombiesEven zoeken naar de term robotiseren. Ja inderdaad, deze term bestaat. Zombificatie ook trouwens. Dus wordt het weer tijd om een aantal eindjes aan elkaar te knopen voor de juiste informatie die ons uiteraard telkens onthouden wordt, en daarvoor moet ik even opnieuw in het archief duiken. We hoeven niet zo heel ver terug, dus ik begin bij de Bilderberg-conferentie van afgelopen jaar waar elk jaar alle plannen worden gesmeed in het diepste geheim door de duistere figuren van de schaduwregering en die in dat jaar worden uitgerold. Helaas moet ik daarvoor even flink ‘link-dumpen’, maar als je het grote plaatje wilt blijven zien en de dagelijkse realiteit wilt volgen, is dat wel noodzakelijk. Ik probeer het alleen maar even op een rijtje te zetten en dan is het echt onmiskenbaar dat de duistere agenda werkelijk voor onze ogen wordt uitgerold. Zolang je dat weet (informatie = zéér belangrijk) zodat je je ertegen kunt verzetten, is er namelijk niets aan de hand. Let op de namen die telkens voorbij komen en ‘connect the dots’.

In het bericht van 10 juni vorig jaar schreef ik onder andere dit over de aankomende Bilderberg conferentie:

Nou, wie weet wat er allemaal op de Bilderberg conferentie besloten gaat worden in de komende dagen, waar Dijsselbloem en Rutte onder andere te gast zijn. Zie hier de gastenlijst en de agendapunten waarover wordt vergaderd. Als het aan hen ligt gaan we binnenkort microchips slikken die zorgen voor Artificial Intelligence, één van de agendapunten waar voormalig DARPA directeur Regina Dugan over gaat discussiëren. Ze is nu werkzaam voor Google die helpt om deze ‘ingestible identification microchip’ te ontwikkelen en te promoten. Hopelijk heeft ze zelf zo’n ding al opgevreten en is Anonymous (de wereldwijde hackersgroep) in staat om haar idiote plannen af te luisteren.

Dit soort artikelen riepen op dat moment vaak heftige reacties op als ‘psychisch niet in orde, deze dame’ en ‘je moet je laten nakijken, wat een onzin’. Was het maar zo, maar me laten nakijken zal hier weinig soelaas bieden, want het nieuws haalt de eventuele diagnose van een ‘mental disorder’ vrij snel in.

Op 19 juni schreef ik een kort artikel over de Bilderberg-conferentie, met een video-verslag van We Are Change en onderzoeksjournalist Mark Anderson van FreePress en dit heb ik Nederlands ondertiteld. Daarin werd de agenda en de gastenlijst besproken die opvallend veel mensen uit de ICT-wereld toonde en dat is niet vreemd, gezien het feit dat het eerste onderwerp op de agenda ‘Artificial Intelligence’ (kunstmatige intelligentie, red.) heette.DARPA_Logo

Op 21 juli viel mij daaromtrent weer iets op in het nieuws en schreef ik dit artikel over o.a. Bill Gates, Eric Schmidt (van Google) en  Demis Hassabis, Vice President of Engineering voor Google DeepMind en over DARPA en daar stond o.a. dit in:

Onlangs zagen we DARPA (dat staat voor Defense Advances Research Projects Agency) nog voorbijkomen in een uitzending van RT, omdat ze een methode hebben ontwikkeld om het zenuwstelsel van militairen op afstand te kunnen bedienen. In latere instantie kan dat systeem ook voor andere doelgroepen dienen onder de bevolking, hebben ze bedacht.

In genoemd artikel kun je even kijken naar die korte (eveneens Nederlands ondertitelde) video waarin dit idiote nieuws werd gebracht. Het is echt niet toevallig dat juist dát naar buiten werd gebracht, kort na die Bilderberg bijeenkomst.

Wat er tijdens die Bilderberg-conferentie is besproken wordt nu in rap tempo zichtbaar, als je tenminste het nieuws niet via de mainstream media tot je neemt, maar zelf onderzoek blijft doen op het internet. Die plannen waar RT het over had, waren uiteraard -zoals altijd- al lang verder en in een volgend stadium dat moet leiden tot transhumanisme en dat blijkt nu ook wel.

Op 29 februari -zeer recent dus- lazen we op de site van Gewoon-nieuws -bron: Mail Online (= mainstream overigens): Brain modem (‘Stentrode’) in dier geïmplanteerd; Medische wetenschap ontwikkelt voor militaire toepassingen.

Het Amerikaanse leger beweert voor het eerst met succes een brainmodem te hebben geimplanteerd bij een dierlijk wezen. De kleine, geïmplanteerde chip, ontwikkeld door het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), maakt gebruik van een kleine sensor die reist door de bloedvaten, zich nestelt in de hersenen en neurale activiteit registreert .

Daar hebben we het gedonder in de glazen al en dit is nog maar het begin van een reeks extreme ontwikkelingen die nu gaande zijn, want het gaat uiteraard nog verder.

Zeer recent, 3 maart 2016, komt New World Next Week van Corbett Report en Media Monarchy met een aantal opzienbarende zaken die vanzelfsprekend -gezien de gastenlijst en het onderwerp AI van de Bilderberg groep- daar zijn uitgewisseld, met Eric Schmidt van Google voorop. Ik zal er even een aantal stukjes uit vertalen:

GPS-trackersCBC Canada News brengt het bericht dat er GPS-trackers worden geïnjecteerd bij veelplegers. William Lake meldt in dit bericht:

Er zijn diverse manieren om dit te doen. Wij hebben de voorkeur voor het absoluut gedwongen injecteren, zodat het niet verwijderd kan worden.

Zodra je uit de gevangenis komt krijg je een shot met GPS en wij volgen je 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. We weten precies wat je doet, waar je je bevindt en wat je van plan bent. Als we het gevoel hebben dat er sprake is van enige criminele activiteit, ga je terug naar de gevangenis [….] In de Verenigde Staten zijn al ruim 1200 gevallen die gevolgd worden met GPS.

James Corbett zegt hier onder andere over:

Wat zou er niet mooi zijn aan dit idee. ‘Je houdt toch niet van veelplegers, James? Je staat toch niet aan hun kant?’. Ze beginnen uiteraard eerst met de veelplegers, dan komen ze voor de daders, dan komen ze voor de kinderen, want we moeten de kinderen in de gaten kunnen houden, en dan hun ouders. En wat te denken van iemand met een medische conditie. En dan: ‘iedereen heeft er een, dus waarom zou jij het niet doen?’ Ik denk niet dat het nodig is om de mensen te vertellen hoe dit werkt,  maar dit is hoe het werkt. Sociale conditionering, één op één, en het is eerst een hele kleine toepassing en dat wordt groter en groter en dan hebben ze hun voet tussen de deur, en dan zijn ze binnen. Er wordt dus nu echt gesproken over het injecteren van mensen met GPS. Dit is niet in één nacht gedaan, maar het idee wordt geïntroduceerd. Hier komt de ‘trip’, we praten er al jaren over en we gaan er nog jaren over praten, maar ze blijven het proberen en het enige wat we hoeven te doen is ons blijven verzetten tegen deze conditionering. We hebben dit niet nodig om wie dan ook te ‘volgen’, laat staan iedereen’.

Monopoly debitcardsSpot on, James! Maar om  je hiertegen te kunnen verzetten, moeten we wel weten dat ze hiermee bezig zijn, nietwaar? Dus laten we blijven informeren. Maar er is nog meer, lees maar even door… en niet alleen de ‘tracking en tracing’ via de mobiele apparaten die we bij ons dragen. Het kan nog erger.

Tussendoor gaat het ook nog weer even over geld; James Evan Pilato meldt in deze uitzending dat er een nieuw monopoly spel op de markt is gebracht zonder geld. Dan kunnen de kinderen spelenderwijs vast wennen aan het feit dat ze alleen nog maar ‘debit cards’ krijgen omdat ‘contant geld’ zo nodig uit het systeem gewerkt moet worden. En ze leren meteen al hoe ze schulden moeten blijven maken met een simpel pasje. Ja, een echt democratisch besluit!

Maar we gaan verder met het onderwerp Artificial Intelligence. Het Amerikaanse leger nodigt externe gescreende experts uit om het Pentagon te ‘hacken’ om de veiligheid te checken van o.a. defensie. De federale overheid introduceert dit eerste project om eventuele ‘gaps’ in het netwerk op te sporen. Dit kan om diverse redenen zijn; een ‘false flag’ operatie omdat er de laatste tijd erg veel files en documenten zijn ‘gestolen’ via hacking binnen het Witte Huis en het Pentagon, zodat ze nu ‘doen voorkomen’ alsof het door hen zelf is georganiseerd, want blij zijn ze uiteraard niet met het feit dat dit naar buiten is gekomen via diverse alternatieve kanalen op het internet. Maar tevens kan het juist ter beveiliging zijn van dit soort activiteiten. Daarnaast is het alvast een eerste aanzet tot het volgende bizarre onderwerp; het samenvoegen van ICT, computertechnologie met het leger. Nu kunnen we alleen maar hopen (en daar kunnen we ongetwijfeld ook wel op vertrouwen) dat er Anonymous-hackers tussen zitten die op deze manier toegang krijgen tot deze documenten. Dan kunnen ze namelijk de ontbrekende documenten met belastende informatie nog even ophalen. Wat dat betreft snijdt het mes aan twee kanten.

Sinds het leger veel weigeraars kent, spijtoptanten en gewetensbezwaarden is dit een ontwikkeling die voor ons goed te volgen is als we zelf blijven nadenken. Onlangs vertaalde ik een video, die via NBC-nieuws werd uitgezonden waarin drone-piloten zich uitspraken over hun moordactiviteiten via een computer door drones op afstand te besturen. Ze konden er niet meer tegen. En zo zijn er gelukkig steeds meer. De sinistere (Bilderberg) agenda reageert daarop met het ontwikkelen van robots, mocht het op afstand besturen van de ‘mind’ van soldaten via DARPA-technologie (zie boven) mislukken. Dat e.e.a. inderdaad bedoeld is om de mens (onder andere in het leger) te gaan ‘robotiseren’, wordt heel duidelijk uit het volgende item in New World Next Week van 3 maart:

Alsof het leger en de tech-sector nog niet samenwerkten, wordt het nu in de openbaarheid gebracht. Denk maar aan Silicon silicon-valleyValley. waar James Corbett in 2012 een video van een aantal minuten aan wijdde.  En of dat nog niet genoeg is, is Eric Schmidt (Google dus, die ook bij de Bilderberg conferentie was) aangesteld als hoofd innovatie en ICT bij het Pentagon. Op deze manier kunnen de DARPA-technologie, de ‘robotisering’ en de Silicon-innovatie (en zombificatie) prima samengevoegd worden. Schmidt kan hiermee volgens eigen zeggen het ‘gat’ dichten tussen de technologie en de manier hoe het leger opereert. James Corbett:

Ah ja, het duidelijke gapende gat tussen de technologie en de militaire industrie, ja… atlas-robot-more-capable-human-21-500x244Hé, wacht eens even… Alphabet-‘soep’ agentschap Inc. eeh.. Google, ze hadden ook een andere company; Boston Dynamics, dat was recent in het nieuws. Weet je nog, waarom begint er bij mij nu een bel te rinkelen?  (James Evan Pilato reageert): ‘ik denk omdat iedereen een video deelde in de afgelopen week en men zei: Holy crap, heb je de video gezien van de laatste robot, het zijn dit soort dingen die je nu te zien krijgt’.

Corbett: dit is de manier waarop veel mensen de dood zullen vinden in een volgende oorlog, als ze deze ‘drones’ erop uit gaan sturen. En hé, wie is er nu hoofd van het Pentagon ‘adviesbestuur’? Het Google-Alphabet hoofd zelf! Dus ja, ze creëren het mechanische robot-leger van de toekomst, en we zien het gewoon gebeuren. Dit is Star Wars-episode 2 of zoiets, waarin ze onthullen welk leger ze aan het bouwen zijn, om het ‘clone-leger’ te verslaan. En dit gebeurt gewoon in het echte leven, het is echt krankzinnig. Dit wordt gewoon gerapporteerd als onderdeel van de nieuwskoppen.

UPDATE: komt zojuist binnen via James Corbett: Police Pushing for weaponized drones!

Overigens is Windows 10 volledig compatible met die nieuwe technologie -waar ook veel voor gewaarschuwd is in de alternatieve media- dus dat is de reden waarom ze proberen je te dwingen om die versie te downloaden, wat ik tot op heden gelukkig nog steeds niet gedaan heb. Dat schiet natuurlijk niet op voor die griezels dus staat er in het nieuws: Amerikaanse ministerie van Defensie stelt zich verplicht om 4 miljoen standplaatsen te ‘upgraden’ naar Windows 10.

Tot zover nieuws over de ‘robotisering’, lees ‘zombificatie’ van de mensheid.
Nu even een voorzetje voor de propaganda-journalisten van de mainstream media, want die denken zelf niet zoveel na bij de ‘news-packages’ die ze aangereikt en opgelegd krijgen. ‘De robots worden momenteel ontwikkeld om de mens ten dienste te staan bij huishoudelijk werk‘ en “de ‘stentrode’ die geïmplanteerd is bij een dierlijk wezen is vanwege het feit dat we als overheid graag willen weten wat dieren beweegt en hen willen ondersteunen bij een zo ‘humaan’ mogelijk leven.‘  Krijg het maar uit je mond of je toetsenbord en welterusten verder!

Laat je niet gek maken; er zijn veel weldenkende en welvoelende wetenschappers die dagelijks meer initiatieven ontplooien en een groep top ICT-ers als ‘Anonymous’ zal zeker alles op alles zetten om te infiltreren op de plaatsen waar dat nodig is. Het is geen slecht idee wanneer ze via hun hoogstaande technologische kennis de eventuele robot-soldaten die erop uit gestuurd worden om iemand om te leggen, plotseling laten omkeren om degene die ze aanstuurt aan te vallen. Niets is onmogelijk met deze technologie. Dat is de enige, maar ook de allerbeste manier om dit kwaad met dezelfde technologie uit te roeien.

We houden het in de gaten. Ondertussen blijf ik weer eens achter met de vraag ‘zijn er werkelijk nog weldenkende mensen die dit volkomen normaal vinden?’

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
21 reacties

Geplaatst door op maart 5, 2016 in agenda 21, propaganda, Psychologie

 

Tags: , , , , , , ,

21 Reacties op “Van Bilderberg naar science ‘non’-fiction: transhumanisme

 1. JM

  maart 5, 2016 at 9:09 pm

  Goed stuk, vind het altijd prettig om zaken vanuit jouw visie te lezen.

  Like

   
 2. Pastoor Geudens

  maart 5, 2016 at 9:25 pm

  Dit is op 2012-2019 herblogd.

  Like

   
 3. Aanrader!

  maart 6, 2016 at 3:59 am

  Ga over op linux mint mate, makkelijk te bedienen, vanaf dvd te testen, supersnel en gratis. Verder nagenoeg geen spyware of virussen. Ben je meteen van dat gore windows af van die gatescreep.

  test t zelf.

  32 bit:

  https://www.linuxmint.com/edition.php?id=205

  64 bit

  https://www.linuxmint.com/edition.php?id=206

  Like

   
  • Aanrader!

   maart 6, 2016 at 4:04 am

   Downloaden, branden op dvd, booten vanaf dvd en test t uit!

   Doen! Je zult versteld staan.Succes!

   Like

    
   • onlyyou

    maart 7, 2016 at 3:56 pm

    En als je androidbestand op je tablet Hebt?

    Like

     
   • onlyyou

    maart 7, 2016 at 3:58 pm

    Met email adres krijg ik in de bovenbalk een rood slotje, wil dat zeggen dat je email Uitgelezenwordt?

    Like

     
 4. Pipa

  maart 6, 2016 at 8:40 am

  Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

  Like

   
 5. benzje

  maart 6, 2016 at 7:06 pm

  hmmm normaal vinden? de technologie ontwikkelt zich en natuurlijk wordt het toegepast in de maatschappij, terwijl de Ethiek e.a. dingen niet in zo’n rap tempo gaan. En daar alles in onze wereld /maatschappij gericht is op de economie en op het cree-eren van domme mensen die men kan besturen op afstand dus ik noem Carbon Robotten. o ja mens en machine onderdelen deze samen functionerend worden ook normaal .

  kortom we gaan hele interessante tijden tegemoet ., Met de voeten in de aarde en gewoon zich bewust blijven van zijn/haar ademhaling.

  Like

   
 6. Jan Lightheart

  maart 7, 2016 at 3:59 pm

  Zombificatie of Zhombieficering, ofwel de pharmaceutische commerciele bedrogkunst van het massaal produceren van zhombies, toegestaan door de Ministeries van Volksgezondheid en de parlementaire specialistische commissies. Hoe meer pillen in de jongere generatie hoe beter zo (b)lijkt men te denken, dit alles verhoogt de kosten voor de gezondheidszorg, maar nog belangrijker, dit alles vermindert structureel en ernstig het vermogen van de jongere generaties om zijn/haar gedrag te beheersen. Daarnaast vermindert het structureel ook het kritische, zelfstandige denkvermogen van de jongere generaties. Met deze jongeren krijgt iedereen in de maatschappij te maken met alle gevolgen vandien.

  Cocaine en amfetamine onder de false flags van SSRI’s, Rilatine, Ritaline et cetera worden massaal voorgeschreven reeds. Een groeimarkt waar voorlopig geen einde aan komt met de toenemende schare aan goedgelovige hulpverleners die weinig tot niets van pharmacologie afweten en in die onwetendheid worden ondersteund door de academische pharmacologische professoren die beter zouden moeten weten, maar het frauduleuze wetenschappelijke spelletje meespelen.

  Pure harddrugs komen samen met chips die bijv. GPS-gegevens van individuen kunnen doorseinen.

  Die chips zijn een grote bedreiging voor de vrijheid, maar de systematische ondermijning van de volksgezondheid van de jongste generaties zijn tenminste een even zo grote, zo niet een veel grotere bedreiging.

  Deze drugs zullen er namelijk voor zorgen, dat deze zombies gaarne bereid zijn om onder aanvoering van alle mogelijke hogere deskundigen en behandelaars en wat al niet aan wettelijke maatregelen en benefits en incentives en financiele prikkels, zich te onderwerpen aan de RFID-chips zodanig, dat zij zich bereidwillig en onbewust aan de Mega-ARTIFICIAL INTELLIGENCE-COMPUTER zullen laten koppelen.

  Zie:

  Klik om toegang te krijgen tot NB946.pdf

  Klik om toegang te krijgen tot DavidHealyDeMorgen02062007.pdf

  Vergeet ook niet de vaccinaties als potentiele drager van alle mogelijke microchips, nano-dust en nano-chips en MEMS, micro electro mechanical systems en wat allemaal dies meer zij. Allemaal erop gericht om via de grote toename van beinvloedingsmogelijkheden via zenders wereldwijd opgesteld en rondgevlogen via dit type kanalen de zhombies verder te controleren, te sturen, te beinvloeden, op te winden tot rust te brengen enzovoorts enzovoorts.

  RFID, MICROCHIPS, NANO-dust VEREISTEN EEN IN TOENEMENDE MATE CHEMISCH GEDROGEERDE BEVOLKING, want zonder dat gaat het niet lukken. De bevolkingen doorzien de leugen van de massamedia in toenemende mate, dus er worden sterkere middelen in het geweer gebracht.

  Pas op en wees waakzaam. Accepteer geen enkele pil. Ben je depressief, ga na waar dat uit voortkomt en verander je leven, maar verrek het om ook maar enige chemische drug om dit soort redenen te accepteren, want het brengt je alleen maar verder van je doel, je missie of je pad af.

  Laat staan, dat je de feitelijk misdadige boodschap accepteert van een interne begeleider van een school, die een pil voor je drukke zogenaamde ADHD-kind adviseert. Weiger die pil voor je kind en zoek alternatieve manieren om het gedragsprobleem van je kind te verminderen danwel beschouw het gedragsprobleem van je kind vooral als een probleem dat veroorzaakt wordt door het schoolsysteem bijvoorbeeld.

  Deze jongeren zullen gewetenloos en verdoofd hun reele reality opdrachten via reele video-gevechts-games uit gaan voeren als slaven in een ICT-leger van robots, drones, UAV, op afstand bestuurbare tanks, Apache-helicopters, micro-submarines en vele andere nog uit te vinden militaire vehikels bedoeld om op afstand welke tegenstander dan ook uit te schakelen op meedogenloze wijze.

  De gevechtscomputers zullen feed back van het resultaat van de destructieve acties terugsturen die heel gemakkelijk het restantje aan geweten en ethiek van de video-gamers kunnen misleiden en tot rust brengen, allemaal gebaseerd om hersentechnologie en psychologische psychotronische technologie, waarvan men aan de academies en in de beroepsgroepen GEEN WEET VAN HEEFT, want men is onwetend gehouden en heeft zich onwetend laten houden van de afschrikwekkende resultaten van vele decennia black budget experimenteel op mensen en dieren psychologisch en psychiatrisch onderzoek.

  Het desastreuze en uiterst zorgwekkende – lijkt – mij komt erop neer, dat de zhombificatie van de jongere generaties via pillentjes van Big Pharma allang aan de gang is.

  De grootste schade wordt niet veroorzaakt door high-tech ICT of micro-chip of GPS-tracking. Ouwerwetse harddrugs toegestaan en bevorderd door onze regering en parlement via hulpverlening, ministerie van onderwijs en volksgezondheid brengen het leeuwendeel in en de ICT met bijbehorende instrumentaria vormen de definitieve afmaker.

  Like

   
 7. Jan Lightheart

  maart 8, 2016 at 11:28 am

  Over al die harddrugs die onder de mooiste pharmaceutische merknamen schuilgaan en die vergaande consequenties hebben voor de fysieke en geestelijke gezonde gesteldheid van grote groepen mensen van jong tot oud kun je veel meer lezen op het hierna gemelde weblog van Fernand Haesbrouck.

  http://www.adhdfraude.net/blog/

  Ik zou aan bovenstaande uiteenzetting nog een essentieel en schrikbarend feit willen toevoegen:
  bijvoorbeeld cocaine en amfetamine, maar ook andere schadelijke chemische stoffen zorgen voor vergiftiging van het lichaam van de client / patient die braaf elke dag slikt, waarbij het lichaam als een dolle aan de gang gaat om dat gif uit het lijf te werken met allerlei schadelijke gevolgen. Helaas komt er een aantal malen per dag een nieuw pilletje in en anders wel elke dag een nieuw pilletje.

  Deze verhoogde lichamelijke activiteit – ook wel toxi(co)manie genoemd – zorgt voor schade aan het cardiovasculaire systeem en aan het zenuwstelse.

  Nu stel je je een kind voor van 7 a 8 jaar, dat als onhandelbaar, overmatig druk danwel als ADHD-er wordt gediagnosticeerd en vervolgens gaat dat kind Ritalin slikken. In de professionele bijsluiter van ca 20 pagina’s staat, dat de arts na een aantal maanden, in de orde van een half jaar danwel iets langer, een pauze moet nemen van een of enkele maandenom te bezien of voortzetting van de “behandeling” nog wel noodzakelijk is. In de bijsluiter staat nog veel meer.

  Ik weet van een jongen van 15 jaar, waarvan beide ouders werken, die waarschijnlijk opgelucht waren, dat hun zoon gemakkelijker te handhaven was op school en thuis, dat hij vanaf zijn zevende jaar Ritalin heeft geslikt, waarbij hij aan atletiektraining doet, waarbij het verzoek aan de trainer is om voorafgaande danwel halverwege de training hem zijn pilletje te geven. Doet de trainer dit niet dan wordt de jongeman onhandelbaar zoals de trainer heeft bemerkt. Na lezing van de bijsluiter heeft zij geweigerd om dat pilletje nog langer te geven aan de jongeman. Zij heeft te kennen gegeven, dat de moeder dit maar zelf moet regelen.

  Iedere mens bouwt vanaf eicel samenkomst met zaadcel een enorm complex en kwetsbaar biologisch systeem op. Om maar eens wat te noemen, het hormoonsysteem wordt opgebouwd, het immuunsysteem, het cardiovasculaire, het zenuwstelsel, de hersenen, de longcapaciteit enzovoorts enzovoorts. Dan hebben we het nog niet eens over de noodzakelijke, stevige, geestelijke opbouw.

  Stel je nou eens even voor, dat zo’n jongen al gedurende die levensnoodzakelijke lichaamsopbouw dag in dag uit blootgesteld wordt aan harddrugs die diezelfde systemen, althans delen daarvan onder dusdanige druk zetten, dat ze vroegtijdig worden afgebroken danwel onvolledig worden opgebouwd!!

  Ook volwassenen die dagelijks anti-depressiva slikken krijgen te maken met de schadelijke gevolgen van toxico-manie en de mensen die afhankelijk zijn van deze mensen krijgen daar ook mee te maken, want een buschauffeur die plotseling om onbekende redenen uitvalt achter het stuur kan vele slachtoffers meeslepen richting ziekenhuis of graf. in sommige gevallen kan een uitval van een jong kind of een professionele chauffer goed verklaard worden uit langdurig slikken van schadelijke harddrugs bevattende Pharma-pilletjes, dag in dag uit.

  Dit kan bijvoorbeeld de achtergrond zijn van een voetbal-pupilletje van elf jaar !! dat plotseling midden op het voetbalveld dood neervalt als gevolg van bijv. hartfalen.

  Natuurlijk zullen de massamedia nooit deze mogelijke achtergrond noemen, want mocht dat onverhoopt gebeuren dan krijgen de hoofdredacteuren danwel directeuren wel een verduidelijkend belletje, dat dergelijke berichtgeving ongewenst is indien zij hun advertentie-inkomsten bijvoorbeeld op peil willen houden.

  Natuurlijk stonden de massamedia bol van de zelfmoordverhalen en suggesties van psychische nood bij de piloot Andreas Lubitz van het German Wings Airbus toestel, dat hij verondersteld wordt opzettelijk tegen de bergwand in de Franse Alpen te hebben gestuurd, terwijl hij overigens volgens berichten op de cockpit-voice-recorder vreedzaam aan het snurken danwel ademen was, althans dat geluid te horen was.

  Mensen aan de borreltafel bij ons beschouwden dit ongeval als een uitzonderlijk iets, dat zich niet zal herhalen, een piloot met levensmoeheid die alle passagiers meestort tegen de bergwand en in zijn particuliere zelfmoord.

  Deze mensen weigeren in te zien, dat er enorme aantallen pilletjes continu door heel veel mensen geslikt worden met al dit soort te verwachten en voorspelbare gevolgen van dien.

  Zie bijv.

  http://www.knack.be/nieuws/wereld/laatste-e-mail-van-germanwings-piloot-andreas-lubitz-opgedoken/article-normal-675159.html?utm_source=Newsletter-07/03/2016&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBAVUKN&M_BT=882693296124

  Klik om toegang te krijgen tot NB948.pdf

  Een nieuwsbrief die o.a. verwijst naar het busongeval in Sierre waarbij vele dodelijke slachtoffers zijn gevallen onder scholieren.

  http://www.knack.be/nieuws/wereld/busramp-in-sierre-was-geen-ongeval-onderzoeksjournalist/article-normal-675147.html

  Met andere woorden, de zombificatie of robotisering van mensen is allang aan de gang.

  Weiger welke pil dan ook, ga op zoek naar alternatieve benaderingen en zoek net zo lang totdat een structurele situatie-verbetering kunt gaan realiseren onder je eigen regie en op basis van je eigen kennis en intuitie. Visualiseer, dat de natuurlijke of alternatieve benadering zonder farma-pillen of chemo voor jou bestaat en op je pad zal komen.

  Neem de verantwoordelijkheid voor je gezondheid volledig in eigen hand en leg de verantwoordelijkheid niet meer bij de dokter die op zijn hoogst de rol behoort te vervullen van adviseur.

  Doktoren weten vaak heel weinig van de pilletjes die ze voorschrijven, omdat ze bijvoorbeeld heel weinig kennis krijgen in de opleiding op het gebied van de pillenkunde ofwel pharmacologie en volledig vertrouwen op de wetenschappelijke juistheid en integriteit van de slagers die in de farmaceutische bedrijven hun eigen vlees keuren.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: