RSS

Chemtrails en geoengineering erkend en bekend!

13 jul

engelse vlag

chemtrails are not a conspiracy Chemtrails.
Geoengineering.
Solar Radiation Management (SRM).
Stratospheric aerosol injection.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan met terminologie waarmee we die smerige irritante strepen in de lucht aanduiden. Met als tegenargument: ‘het zijn gewoon contrails’. Vooral weermannen en vrouwen zijn zo geïndoctrineerd dat ze nu al verhalen gaan verzinnen bij het weerbericht over luchtvochtigheid en andere natuurlijke oorzaken. Maar helaas, contrails hebben te maken met luchtvochtigheid en die verdwijnen na een aantal seconden. Dat de lucht vergeven wordt van de chemicaliën, volgens eerlijke en waarschuwende wetenschappers -die overigens meestal kort daarop geen last meer hebben van die zooi omdat ze ónder de grond liggen- is voor steeds meer mensen wel duidelijk geworden.

Zo heeft  bijvoorbeeld Dr Matthew Watson van de Universiteit van Bristol de Daily Mail al eens verteld dat hij ‘doodsbang’ is voor veel van de “geoengineering”-projecten die momenteel worden uitgevoerd om de door de mens veroorzaakte klimaatverandering tegen te gaan. Hij werkt aan een 2,8 miljoen dollar weer-manipulatie-project, waarvan hij zelf zegt doodsbang te zijn.chemtrailsexpose

Voor alle ontkenners en degenen die ze niet eens kunnen waarnemen (cognitieve dissonantie) heb ik nu dit artikel in elkaar gezet. Afgelopen week was ik tussendoor maar weer eens bezig met het vertalen van een video, dit keer wederom van James Corbett, die in gesprek is met Peter A. Kirby. Peter Kirby heeft na uitgebreid onderzoek een boek uitgebracht, getiteld ‘Chemtrails exposed; A new Manhattan Project.”

In deze video zie je ook John Brennan van de CIA die er gewoon openlijk over spreekt. Hij is er zelfs blij mee. Het gaat immers de opwarming van de aarde tegen (hoax!)  Peter Kirby legt onder andere uit wat de New Manhattan Project is. Deze video is dus nu voorzien van Nederlandse ondertiteling.(34’00”)

Ook kreeg ik twee korte nieuwe video’s toegestuurd die zeker de moeite waard zijn om te bekijken en te beluisteren. Eén laat een gesprek horen van een bezorgde burger met een van onze volksvertegenwoordigers van de landelijke SP, terwijl ze openlijk toegeeft dat Geoengineering bestaat, ‘dat is alom bekend’, zegt ze. ‘Maar we gaan ervan uit dat dit op zeer beperkte schaal gebeurt’. Eeh.. ? Luister zelf en huiver!

De derde video is van een andere bezorgde burger en onderzoekster die aangifte heeft gedaan bij de politie. De  agent in kwestie is er net zo bezorgd over en houdt de aanklacht dan ook nauwlettend in de gaten. Ook dit gesprek kun je beluisteren op de onderste video.

De laatste twee video’s zijn voorzien van Engelse ondertiteling, en de tweede video is dan ook al geplaatst bij Dane Wigington van Geoengineering Watch.com

Kijk- en luistervoer genoeg voorlopig. Als je er nog meer van wilt weten, kun je ook nog even alle andere eerdere artikelen bekijken met ondertitelde video’s. Kortom: vluchten kan niet meer.
Ontkennen ook niet!

James Corbett in gesprek met Peter A. Kirby (34’00”)

Bezorgde burger in gesprek met milieu-vertegenwoordiger SP

Gesprek van een bezorgde burger met de politie over haar aangifte

 

 

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
53 reacties

Geplaatst door op juli 13, 2016 in agenda 21, Chemtrails, Geo-engineering

 

Tags: , , , , , , , , ,

53 Reacties op “Chemtrails en geoengineering erkend en bekend!

 1. Pipa

  juli 13, 2016 at 9:03 am

  Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

  Like

   
 2. tedsdam

  juli 13, 2016 at 9:39 am

  Hier in omgeving Rotterdam is het haast elke dag feest voor de piloten in de lucht.ELKE dag de laatste weken/maanden worden wij besproeit door gif

  Like

   
  • math

   juli 13, 2016 at 10:29 am

   Als U meer te weten wilt komen over geoengineering. Google de naam Werner Altnickel die weet hier alles van. Legt je alles haarfijn uit en heeft een schat aan informatie hierover.

   Like

    
   • Sophietje

    juli 13, 2016 at 6:48 pm

    http://www.chemtrail.de/

    @ math

    dank je. :-)

    Like

     
    • Sophietje

     juli 13, 2016 at 9:15 pm

     Geoengineering Destroying the Atmosphere – Rosalind Peterson

     http://www.washingtonsblog.com/2015/02/weather-wars.html
     water wars.. en hier in nederland proberen ze ook te claimen dat water schaars wordt.

     http://www.globalresearch.ca/the-new-water-barons-wall-street-mega-banks-are-buying-up-the-worlds-water/5383274

     WATER Crisis -HOAX

     http://primarywater.org/
     agenda 21:
     http://www.thegoodmanchronicle.com/2013/11/a-critical-analysis-of-agenda-21-united.html
     over water op rantsoen:
     Rational Water Use

     Propaganda, in the form of “public awareness” campaigns, and “educational programmes”, will be used to persuade people that having access to less of a resource, that they are normally used to having in abundance, like water, is good for the Earth. The planners believe that industrialized nations use too much water, and want government to work out “schemes” that will force people to use less water, like an increase in the cost of water use:

     “Promotion of schemes for rational water use through public awareness-raising,
     educational programmes and levying of water tariffs and other economic instruments” (Ch. 18, Sec. 12-g)

     The endorsers of this plan believe that water should only be used in the “satisfaction of basic needs”, and “beyond these requirements…water users should be charged appropriately.” (Ch. 18, Sec. 8)

     What does Agenda 21 consider to be the “satisfaction of basic needs”?

     It is difficult to really understand, because, as typical with this document, specific details are not included. However, we may draw a conclusion about how much water the United Nations believes is adequate for a person to live on, by a goal that is detailed in Chapter 18, Section 58-a, that would ensure that “all urban residents have access to at least 40 litres per capita per day of safe water…”

     40 Liters of water is equal to about 10.5 gallons. The average American uses more than this in a quick shower, never mind the water to run the toilet, to cook, to drink, wash clothes, etc. This type of thing is important to remember, when the United Nations throws around nice phrases like the “satisfaction of basic needs.”

     For this plan of water regulation to be effective, there must be complete control over the world’s water supply. This is why the Agenda looks to “identify all potential sources of water-supply and prepared outlines for their…rational use.” (Ch. 18, Sec. 39-b) Exactly what “rational use”, in regards to water, is, of course, in true Agenda 21 fashion, unclear.

     This “inventorying of water resources” will “effectively plan and manage water-supply” at every level, including “national, provincial, district, and community”. (Ch 18, Sec. 53)

     en dan is er nog de gmo zaden connectie.
     http://www.geoengineeringwatch.org/chemtrails-killing-organic-crops-monsantos-gmo-seeds-thrive/

     Like

      
  • jolo

   juli 22, 2016 at 10:56 am

   Vind je het nog vreemd dat de sterftecijfer onder COPD zienderogen toeneemt?

   Like

    
 3. onlyyou

  juli 13, 2016 at 10:58 am

  Hebben die piloten dan ook geen gevoel voor empathie?

  Like

   
 4. Treowd

  juli 13, 2016 at 11:00 am

  Prima werk Irma, helaas bevat de video van James Corbett met Peter Kirby ook wat speculative aspecten maar alles wijst erop dat er o.a absoluut geen rekening wordt gehouden met de gevaren voor de volksgezondheid en dat mondiaal gezien.
  Op geoengineeringwatch.org is betreffende dat aspect meer onderzoek gedaan.
  http://www.geoengineeringwatch.org/category/health/
  Een aantal dokters en wetenschappers hebben zich hierover ook al zorgelijk uitgesproken in Amerikaanse rechtbanken, volgens mij bezitten deze mensen toch echt wel een bepaalde inteliigentie en zijn ze zich bewust dat als men dit publiekelijk zou maken mocht het onzin zijn , dat dat fataal zou zijn voor hun carriere cq persoonlijke leven, het lijkt me een behoorlijk bewijs te zijn dat er waarheid in zal berusten.
  Pilots, Doctors & Scientists Tell Truth about Chemtrails [Excerpts]

  Like

   
 5. yvonne

  juli 13, 2016 at 11:45 am

  Wat kunnen wij doen?
  Maak een folder en schrijf in het kort op wat irma verteld en helemaal over dat de SP op de hoogte is en er niks aan wenst te doen.
  Daaronder zet je de wetten en dat men een klacht kan indienen,

  Deze folder geef je iedereen die je kent met de vraag deze te kopieren zo veel mogelijk en in brievenbussen te duwen in de buurt.

  Ook op face boek zetten of via emails verspreiden.

  Zorg dat zoveel mogelijk mensen om je heen de waarheid kennen, er komt vanzelf een ketting reactie.

  Ik heb dit al gedaan, en merk in mijn omgeving dat de mensen nu wel weten wat chemtrails zijn, en ze ontkennen het nu niet meer.
  Op den duur kan deze criminele daad niet meer genegeerd worden

  Like

   
 6. yvonne

  juli 13, 2016 at 12:10 pm

  Ik heb mijn gemeente gebeld afdeling lucht.
  Ze weten van niks, hebben nog nooit van geenginering gehoord. zegt de man.
  Heb mijn klachten geuit , ook over mijn lopende neus en tranende ogen de blauwachtige vlekken hier in de buurt.

  Hij kwam met ik moest bij het rijk zijn en bij de RIVM.
  ineens weten ze helemaal niks.

  Like

   
  • Simon

   juli 13, 2016 at 6:45 pm

   Dan heb je nog geboft Yvonne. Mij zetten ze iedere keer in de wacht zodra ik over vliegtuigstrepen begin. En vervolgens wordt dan de verbinding verbroken! Dit een maandje geleden tot drie keer toe!
   Geen toeval dus!

   Like

    
 7. dries

  juli 13, 2016 at 12:19 pm

  Waarom geen nationale aangifte dag organiseren ?

  Like

   
 8. Annet Lusink

  juli 13, 2016 at 12:22 pm

  Geachte heer, mevrouw,

  Op petities.nl ondertekende Annet Lusink (annetlusink@hotmail.com) zojuist de petitie “Stop Chemtrails Nu en Weermanipulatie Nu!”.

  Met deze e-mail nodigt Leon ten Bras u uit om deze petitie ook te bekijken en eventueel te ondertekenen.

  Als u niet wilt ondertekenen hoeft u niets te doen. Uw e-mailadres is eenmalig gebruikt voor het versturen van deze uitnodiging. U ontvangt verder geen uitnodigingen van petities.nl tenzij een ondertekenaar uw adres weer invoert.

  De petitie kunt u bekijken op:

  http://chemtrails.petities.nl

  Dit is een Burgerinitiatief om 40.000 handtekeningen te verzamelen om het heimelijk toepassen van Weermodificatie, Geo-engineering door middel van het sproeien van zogenaamde Chemtrails op de agenda van de samenleving en de Tweede Kamer te zetten. Heeft u hier voor of tegen kunnen stemmen? Piloten, doctoren en wetenschappers vertellen de waarheid over chemtrails: https://www.youtube.com/watch?v=DPnWaBsMYnY Via zoekmachines is er veel info en beeldmateriaal te vinden. Op Universiteiten wordt openlijk College over geo-engineering gegeven. Er moet snel duidelijkheid over komen. Teken deze petitie dus!

  Heeft u vragen over deze petitie, neemt u dan contact op met de petitionaris: e.westerbeek@hotmail.com

  Met vriendelijke groet,

  Stichting Petities.nl

  ________________________________

  Like

   
 9. Sophietje

  juli 13, 2016 at 4:20 pm

  https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0ahUKEwja9df1w_DNAhVDVxQKHZqVAsMQFgg7MAM&url=http%3A%2F%2Fwww.rekenkamer.nl%2Fdsresource%3Fobjectid%3D3306%26type%3Dorg&usg=AFQjCNHzAqtiq-Ii4Zx_gTpruQtX9hh3BQ&cad=rja

  oke dit is uit 2013 en hier baseren ze het op, dus wat we kunnen doen is deze “feiten” weerleggen :

  “1.1.1 Klimaatverandering Het klimaat op aarde verandert.2 Wereldwijd is de gemiddelde tempe-ratuur sinds de industriële revolutie gestegen met 0,8 graden Celsius (EEA, 2010). In Nederland is de gemiddelde temperatuur de afgelopen honderd jaar met 1,7 graden Celsius toegenomen (CBS, PBL & Wageningen UR, 2012).Over de richting waarin het klimaat verandert bestaat consensus.

  ————>>>>>>>Hoe snel het klimaat verandert en hoe groot de verandering zal zijn is echter onzeker. Scenariostudies maken duidelijk welke ontwikkelingen denkbaar zijn.<<<<<———–
  (opmerking van sophietje dit is dus natte vingerwerk geen feit! )

  Het Intergovernmental Panel on Climate Change van de Verenigde Naties (IPCC3) verwacht dat in het jaar 2100 de gemiddelde temperatuur zal zijn gestegen met 1,8 tot 4,0 graden Celsius ten opzichte van het niveau in 1990 (IPCC, 2007). Voor Europa wordt een temperatuurstijging tot 5,5 graden Celsius verwacht (IPCC, 2007; EEA, 2008).De waargenomen stijging van de temperatuur op aarde in de laatste vijftig jaar is zeer waarschijnlijk voor het grootste deel veroorzaakt door de toename van door de mens uitgestoten broeikasgassen als kooldioxide, methaan en lachgas (Van Hove, 2007; CBS, PBL & Wageningen UR, 2009). De temperatuur op aarde is voor een belangrijk deel afhankelijk van de aanwezigheid van deze broeikasgassen in de atmosfeer. Ze houden de warmtestraling van de aarde gedeeltelijk vast.Hoe groot de temperatuurstijging in 2100 daadwerkelijk zal zijn, hangt af van de hoeveelheid broeikasgas die nog zal worden uitgestoten en van de precieze reactie die de verhoogde broeikasgasconcentraties teweeg zullen brengen. Daarover valt nu nog niets met zekerheid te zeggen.De stijging van de temperatuur op aarde brengt veel veranderingen met zich mee. Mogelijke veranderingen zijn een stijging van de zeespiegel, het smelten van gletsjers, hogere of juist lagere waterstanden in de rivieren en extremer weer (bijvoorbeeld meer en heftiger neerslag in winterpe-rioden en meer hittegolven en droogte in zomerperioden). Er zijn nu al verschijnselen waarneembaar die vermoedelijk het gevolg zijn van de klimaatverandering. Een voorbeeld is het zeeijs op de Noordpool dat aan het wegsmelten is.De opwarming van de aarde zal grote gevolgen hebben voor mensen, planten en dieren. De concrete gevolgen zullen verschillen per gebied. In figuur 1 hebben wij de verwachte gevolgen voor verschillende gebieden in Europa weergegeven."

  lees het vooral!
  debunk nr een van moi:
  het ijs op de noordpool was even aan het smelten en is weer gaan groeien ook daar blijkt het soms zomer te zijn en dan weer winter, ten tweede is het ijs op de ZUID POOL OOK AAN HET GROEIEN deze link komt uit 2015
  http://www.express.co.uk/news/nature/617144/Antarctica-not-shrinking-growing-ice-caps-melting
  ennn deze!
  http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2738653/Stunning-satellite-images-summer-ice-cap-thicker-covers-1-7million-square-kilometres-MORE-2-years-ago-despite-Al-Gore-s-prediction-ICE-FREE-now.html
  en
  http://www.globalclimatescam.com/failed-predictions/the-ipccs-latest-report-deliberately-excludes-and-misrepresents-important-climate-science/

  De mens is het probleem niet:
  Hier een held, david davies MP die al aan de bel trok over de waanzin van climate change en de duurzaamheid agenda die eraan gekoppeld wordt/ is. Wij de mens zijn verantwoordelijk voor MINDER dan 2 % van het opwarmen van de aarde toegegeven door Ipcc! Het is dus onmogelijk dat de mens de eventuele opwarming zou kunnen stoppen middels verduurzaming en de agenda 21 / 2030 uitrol met de daaraan gekoppelde verhoogde energie prijzen voor de consument. Verder zijn er wetenschappers die zelfs stellen dat de aarde gaat koelen.

  Vhttps://www.youtube.com/watch?v=PiFJ4AJagIw

  We kunnen dus stoppen met industrie of zelfs met ademhalen om co2 uitstoot te verminderen echter als 2 % onze inbreng is is er nog 98 % opwarming niet te vermijden in hun strategie, OF BEN IK NOU GEK?!

  en hier als u klaar bent met alle angst retoriek uit de pdf mag men deze voordelen eens gaan lezen van de "klimaatopwarming"

  Klik om toegang te krijgen tot benefits1.pdf

  Krijgen we eindelijk lekkere hollandse wijn en de oogsten van voeding zullen vermeervuldigen. Dus GEEN HONGER.<———- !

  Like

   
  • Sophietje

   juli 13, 2016 at 8:12 pm

   even een werkende link van david davies mp

   Like

    
  • Treowd

   juli 14, 2016 at 9:06 am

   Als men wat meer geinteresseerd is in de klimaats opwarm-mythe zelf is er bij de alternatieve media een prima site te vinden http://www.climategate.nl/ en er zullen er meer zijn aangaande het aankaarten van de onzinnige gecreerde klimaat – hoax gestart door gore al euh Al Gore dat
   is vergelijkbaar met de onzinnige gecreeerde war on terrorisme die heeft men ook zelf gecreerd
   om het verdienmodel wat te kunnen uit te breiden.
   Kapitalisme is gebaseerd op mythen en die worden steeds schuiner, juist om dat kapitalisme in stand te kunnen houden….

   Like

    
   • Sophietje

    juli 14, 2016 at 12:23 pm

    Kapitalisme is simpelweg enigzins netjes zakendoen.
    Fascistisch corporatisme is het probleem.
    Het misdragen van de multinational bedrijven. Expres ook nog, anders accepteert mens straks niet waar ze de elite eigenlijk naartoe willen: Communitarisme.
    The Communist Doctrine of Three Waves

    “Marx outlined three private property phases of man – waves if you will: 1. Slavery, 2. Feudalism, and 3. Capitalism. Capitalism, he further subdivided into, the Industrial Revolution, The Imperialist Period – that time when credit, corporations, and government would centralize on an international basis; and finally, the Dictatorship of the Proletariat – or the brutal and final transitional phase to full communism, when the last remnants of capitalism, to include its religion, it’s property, and its conception of the family, are obliterated.”

    en das ook agenda 21..

    Like

     
  • Cale

   juli 14, 2016 at 12:16 pm

   Klimaat verandering treedt op sinds het begin der aarde, niets nieuws dus. Vervuiling zou eens onder de loep genomen moeten worden. Een derde van de oceanen zijn ernstig vervuild. Dit is ons grootste probleem. Oceanen vormen een voedingsbodem voor mens en dier en zijn de grootse leveranciers van zuurstof in de atmosfeer. Vervuiling is een serieus probleem en moet onmiddellijk aangepakt worden, maar ja, dat brengt geen CO2 tax op en vervuilingsbestrijding kost geld dus is het, politiek- en zakelijk gezien (gaat tegenwoordig hand in hand), niet echt interessant. Politiek is vooruit kijken zeggen politici… Laat me niet lachen.

   Like

    
 10. Sophietje

  juli 13, 2016 at 4:34 pm

  Er staat een reactie van mij in de moderatie, ik heb verder nog vragen voor de fractie medewerker vd sp.

  Welke rapporten baseren zij zich op. Met welke wetenschappers communiceren zij. Waarom doen zij EXPERIMENTEN boven bewoond gebied, zonder dat bekend is wat dit met volksgezondheid doet????????

  In welke wet staat dat klimatologische bio geo engineering experimenten met de volksgezondheid in Nederlands is toegestaan???
  Is het toeval dat het aantal sterfgevallen aan luchtweginfecties gestegen is wereldwijd, terwijl david keith GERENOMMEERD WETENSCHAPPER geoengineerder al geuit heeft dat sai: stratosferic aerosol injections onzettend veel sterfgevallen zal “opleveren”
  ( dan hebben we het nog niet eens over aluminium waarvan hij ook al eerder geuit heeft dit te gebruiken.)

  http://www.lung.org/associations/states/wisconsin/news/chronic-lower-respiratory.html

  http://www.cc.com/video-clips/lv0hd2/the-colbert-report-david-keith

  En wat is het bedrag dat wij eraan uitgeven van ons belasting geld.

  zomaar wat vragen..

  Like

   
 11. corrie van herpen

  juli 13, 2016 at 5:00 pm

  daarom heb ik mijn lidmaatschap bij de sp opgezegd twee jaar geleden , lopen ook achter de regering aan , denken hoeven wij niet , verder kijken hoeven wij niet , als wij maar in de kamer zitten , stemmen wil ik ook niet meer (waarom) zou ik die poppenkast in stand houden?

  Like

   
 12. Sophietje

  juli 13, 2016 at 5:52 pm

  sta ik weer 2 x in de spam ? :-(

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 13, 2016 at 7:36 pm

   Vraag me niet waarom, maar dat gebeurt steeds bij jou. Ik probeer het zoveel mogelijk in de gaten te houden ;-)

   Like

    
   • Sophietje

    juli 13, 2016 at 8:05 pm

    i know! ook met e-mails.. is gebleken.. tja wat zal ik zeggen.. ik doe t goed??

    :-P

    dank dat je er op let!

    Like

     
 13. Simon

  juli 13, 2016 at 7:09 pm

  Studies nodig? Hier is er een:

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15236778

  Met daarin onderstaand belangrijk detail:

  The elevations of Ag, Ba and Sr were thought to originate from both natural geochemical and artificial pollutant sources–stemming from the common practise of aerial spraying with ‘cloud seeding’ Ag or Ba crystal nuclei for rain making in these drought prone areas of North America, the atmospheric spraying with Ba based aerosols for enhancing/refracting radar and radio signal communications as well as the spreading of waste Ba drilling mud from the local oil/gas well industry across pastureland. These metals have subsequently bioconcentrated up the foodchain
  and into the mammals who are dependent upon the local Cu deficient ecosystems.

  In Nederland speelt het zelfde. Op internet zijn diverse bodemonderzoekstudies terug te vinden waarin het gehalte Barium te hoog is. Om hier een mouw aan te passen heeft men de referentiewaarden gewoon maar wat opgeschroefd! Als ik dit onderzoek op internet kan terugvinden zal ik ‘m plaatsen.

  Like

   
 14. Simon

  juli 13, 2016 at 7:14 pm

  Hier is ie:

  Klik om toegang te krijgen tot barium%20in%20grondwater.pdf

  Het lijkt mij duidelijk dat je hier niet omheen kan! Om het dan te hebben over ‘beren op de weg’!

  Like

   
 15. Simon

  juli 13, 2016 at 7:57 pm

  http://www.sauberer-himmel.de/2013/11/16/extrem-hohe-werte-von-aluminium-barium-und-strontium-in-einer-schneeprobe/

  http://www.geoengineeringwatch.org/htm/tests.html

  Bewijsmateriaal genoeg, wereldwijd. Maar wat onze overheidsinstanties zullen zeggen is dat het hier om onconventionele testen gaat of dat ze zijn uitgevoerd in ongecertificeerde laboratoria. Of dat er mogelijk contaminatie binnen het lab heeft plaatsgevonden. En meer van dat soort kul excuses om er verder niet meer op in te hoeven gaan.

  Like

   
 16. Simon

  juli 13, 2016 at 8:15 pm

  Bewijsmateriaal in overvloed, wereldwijd:

  http://www.sauberer-himmel.de/2013/11/16/extrem-hohe-werte-von-aluminium-barium-und-strontium-in-einer-schneeprobe/

  http://www.geoengineeringwatch.org/htm/tests.html

  Maar als je deze testen als overheid nooit laat uitvoeren dan kun je het natuurlijk botweg blijven ontkennen. Of je wimpelt het aangevoerde bewijsmateriaal af met kul argumenten zoals: deze testen zijn onconventioneel, de laboratoria die ze uitvoeren zijn niet gecertificeerd of het lab materiaal was vast gecontamineerd!

  Like

   
  • Sophietje

   juli 13, 2016 at 9:35 pm

   Dan blijft het wel feit dat zij er zelf geen onderzoek naar wensen te doen.. zij doen mee aan geo engineering, en negeren de gezondheids- risicos van het volk.. terwijl er tests getoond zijn met vervuiling.

   Like

    
  • bernadette

   juli 14, 2016 at 1:56 pm

   Like

    
 17. Sophietje

  juli 13, 2016 at 8:50 pm

  Patrick Roddie presented testimony at an EPA hearing on potential health effects of aircraft pollution on August 11, 2015.

  Like

   
 18. Sophietje

  juli 13, 2016 at 9:41 pm

  hier ook ontelbare links met info onder dit artikel.Mensen kunnen zich erin verdiepen en de overheid bevragen.

  https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/01/06/chemtrails-een-piloot-aan-het-woord/comment-page-1/#comment-3695

  http://www.bovendien.com/categorieen/wetenschap/stop-chemtrails-en-weermanipulatie-nu#comments

  dat was de laatste voor vandaag irma, je hoeft niet meer te tjekken of ik in de spam zit.
  :-)

  Like

   
 19. Treowd

  juli 14, 2016 at 11:10 am

  Heb er ook al jaren last van Sophietje :-) Zie het maar als een bevestiging …..

  Like

   
 20. Lily

  juli 14, 2016 at 11:21 am

  Dank Irma & iedereen!
  Kennen jullie het YT kanaal van WeatherWar101 al?
  https://www.youtube.com/c/weatherwar101/videos

  Zelfs de vele overstromingen worden ook bewust gecreëerd, o.a. in deze video van 28 min. laat hij precies zien HOE.
  Ik dacht dat ik al veel over geoengineering wist maar uh ik viel bijna van mijn stoel!

  Like

   
  • Sophietje

   juli 14, 2016 at 11:58 am

   Beste lily, deze is imo desinfo.
   Dit stukje heeft weer te maken met het willen opheffen van de industrialisatie ergo agenda 21.
   Een wolk die boven een fabriek hangt is niet net zo groot op de sateliet te zien hoor.
   Dat zou vrijwel wegvallen. Het zijn cannisters die ze de lucht in schieten om chem-bom/barrieres te maken in een gebied die wel te zien zijn op sateliet.
   Een fabriek staat los van geo engineering. Of hebben ze ook bewijs van aluminium uitstoot…ed.

   Like

    
   • Lily

    juli 14, 2016 at 12:15 pm

    Beste Sophietje, dank je voor je reactie maar daar denk ik dus anders over. Tis niet zomaar een wolk, er worden duizenden liters stoom PER MINUUT de lucht in gepompt en niet door 1 energiecentrale maar door meerdere tegelijk op rij en zijn dermate groot dat ze wel degelijk op satelietbeelden te zien zijn.

    Check zijn laatste video ook maar eens in combinatie met de aangestoken branden die voor hevige overstromingen zorgde in West Virginia.

    Ja cloudseeding bestaat ook, deze waterverdamping vindt op hele grote schaal plaats. Kijk nog maar es. Liefs, Lily

    Like

     
 21. Sophietje

  juli 14, 2016 at 12:32 pm

  net wat je zegt: stoom.
  Stoom is geen geo engineering lieve lily.

  Like

   
  • Lily

   juli 14, 2016 at 12:43 pm

   Geoengineering is het beïnvloeden van het weer (en de aarde) en ook deze methode van bewust boven land d.m.v. gigantische hoeveelheden stoom uitstoot valt daar onder. Laat maar ff bezinken en kijk over een aantal dagen of een week nog maar es. Ik wilde het eerst ook echt niet geloven en registreerde ook niet gelijk alles, maar het kwartje viel na verder onderzoek en het zien van meerdere videos hierover. Liefs Always <3

   Like

    
   • bernadette

    juli 14, 2016 at 4:11 pm

    We zijn nu 3 jaren verder en wereldwijd proberen mensen met elkaar dit tot stoppen te brengen.

    Like

     
 22. yvonne

  juli 14, 2016 at 6:33 pm

  Like

   
  • Lily

   juli 14, 2016 at 10:08 pm

   Thanx Yvonne, ja vid van hetzelfde WeatherWar101 YT kanaal als de vid die ik eerder vandaag heb gepost. Is ook deze video te vinden over hoe ze zulke rolwolken maken zoals die onlangs ook voor het eerst in de geschiedenis over ons land trok. Waterverdamping en NEXRAD:

   Like

    
 23. nan

  juli 14, 2016 at 6:47 pm

  Hoi
  Ik vind de tweede video met de SP dame in intriest. Wat zegt die dame nou eigenlijk?… Wij baseren ons op wetenschappelijk advies “mensen die jaren en jaren er voor gestudeerd hebben. Dat is ons uitgangspunt”. Bestaat het dan al jaren???? Verder zegt ze “er zijn wetenschappelijke bewijzen/inzichten dat ons beleid niet goed”………. Verder lezen zij wel wetenschappelijke adviezen en zij zegt wij houden ons er niet mee bezig??? Wat is dit voor een partij en dame, die links en rechts praat behalve in het midden vanuit haar kern als mens en bevolking. Wat doet die SP partij daar nog. Schrikbarend. Bedankt voor deze video’s

  Like

   
  • yvonne

   juli 14, 2016 at 7:01 pm

   @nan De sp komt met mooie striptekeningen over de foute EURO en EU ,maar wensen in de EU te blijven? Zetaan volop achter de Zogenaamde vluchtelingen, ook in zeeland.
   En tegen de wens in van de burger moeten die AZCs er komen. DAT IS DE SP
   Eens was ik bij de SP, maar ik zal ook bij die club nooit meer willen zitten.
   Alles voor de buhne
   Dochter Marijnissen die in de FNV zit, als opstap voor de politiek , meteen in het nieuws over de zorg? Hoor je die nu nog? NEE.
   Zo kwam KOK aan zijn premierschap weten we dat nog ? Handen af van de WAO
   Nu vind ie het best? En ook over de bonussen van de bankiers? Nu heeft ie zelf bonussen en benoemt voor het leven als een commisaris van de banken wereld.
   En hij is tot heden ten dage nog steeds een eurofiel , hoe zou dat nou toch komen.

   Like

    
 24. yvonne

  juli 14, 2016 at 6:53 pm

  De vlek van wakker worden over chemtrails word met de dag groter, dus kan de elite dit nooit lang meer uitvoeren.
  Het werkt als een olievlek die steeds groter wordt
  Het zelfde is met monsanto en de globalisten

  De groepen mensen informeren steeds meer mensen, en het is een kettingreactie die niet meer te stoppen is.
  Waarom zeg ik dit? voor alle lezers en mensen die denken dat ze er niks mee hebben bereikt, althans dat denken velen.
  Het is dus anders.
  Haal hier je kracht uit en ga door.

  Like

   
 25. Sophietje

  juli 14, 2016 at 7:35 pm

  “China heeft ruim 25 miljoen euro vrijgemaakt om het weer te beïnvloeden en natuurrampen in de toekomst zo veel mogelijk te voorkomen. Het land kampt al weken met ernstige overstromingen in het zuiden en midden, die inmiddels aan 237 mensen het leven hebben gekost. Ruim negentig mensen in het getroffen gebied worden nog vermist.

  Het ministerie van Financiën in Peking heeft de extra fondsen beschikbaar gesteld in reactie op de wateroverlast, en op de extreme droogte in het noordwesten van het land.
  Olympische Spelen

  China maakt ook nu al gebruik van technologie om het weer te beïnvloeden. Zo worden er chemicaliën in de lucht verspreid om meer regen te laten vallen, en om hagelbuien, mist en vorst af te zwakken. Ook kan er helder weer worden gecreëerd door wolken op te lossen, zoals onder meer gebeurde tijdens de Olympische Zomerspelen in Peking in 2008. Ook voor de landbouw zijn de ingrepen in het weer van groot belang, aldus het ministerie van Financiën.

  In totaal ervaren zestig miljoen mensen ernstige overlast van de huidige overvloedige regenval en de tientallen rivieren die daardoor buiten hun oevers zijn getreden, melden Chinese media. In Hubei in Centraal-China heeft het leger dijken rond een groot meer opgeblazen om het overtollige water gecontroleerd weg te laten lopen.

  Dorpen langs de Jangtse-rivier die vechten tegen het hoge water, roepen migranten die naar de steden zijn uitgeweken om werk te zoeken, op om terug te keren en hulp te bieden in de noodsituatie. Duizenden migranten zouden inmiddels gehoor hebben gegeven aan die oproep.

  Voor de komende dagen wordt nog veel meer regen verwacht. De economische schade als gevolg van de wateroverlast beloopt zo’n 20 miljard euro.”

  http://nos.nl/artikel/2117514-china-zet-25-miljoen-opzij-om-regen-of-zon-te-maken.html

  :S
  betalen voor het weer…

  Like

   
  • bernadette

   juli 14, 2016 at 8:44 pm

   Tja..Sophietje ,

   Daar eindig je confronterend mee.
   Geboren op aarde , om te betalen voor het weer ,te betalen om te mogen leven op deze aarde.

   Like

    
 26. AntiSoof

  juli 15, 2016 at 12:31 am

  Als je de grote energiemaatschappijen wil boycotten en zodoende écht wat wil doen aan de problemen zoals gemeld door o.a. Lilly, dan is dat niet zo moeilijk hoor. Zet je stroom thuis uit, doe je auto en zo weg en ga lopen. Koop geen plastic troep meer en doe niet mee aan de mode of zo. Mijdt overbodige luxe zoals de kapper en teveel eten. Dat levert veel meer op dan eindeloos jeremiëren over de vervuiling van de wereld. Maar, willen we dát? Ik denk het niet. Dus kan men maar beter een leuke hobby gaan zoeken. Want als men er niet wérkelijk wat aan wil doen, doen is praten of schrijven of filmpjes maken over al die troep contraproductief. Je verliest gezellige mensen die niet meer komen door al dat gezeur, ze begrijpen het niet eens en wie wil luisteren naar negatieve verhalen? Ik denk niet velen.

  Like

   
 27. AntiSoof

  juli 15, 2016 at 12:35 am

  O, wat dom van me. Ik bedoelde Lily ipv Lilly. En ‘doen is praten’ moet zijn ‘dan is praten…’

  Like

   
 28. Lily

  juli 15, 2016 at 1:24 am

  Ach, een troll/shill herkennen we heel gemakkelijk hoor. Dag meneer AntiSoof.

  Like

   
  • AntiSoof

   juli 15, 2016 at 12:34 pm

   Dag Lily. Nou dan moet mijn commentaar maar weg als je me een troll vind. Jammer van mijn energie. Gegroet.

   Like

    

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: