RSS

Alienation betekent ‘vervreemding’; of EU een alien nation?

04 jul

Madhouse EUMocht je het feit willen vieren dat je niet dagelijks achter een Brussels bureau zit met lobbyisten die je even snel een aantal wetten laten formuleren om ze daarna af te stempelen met rode bisschopswijn, met andere woorden, dat je op dit moment nog buiten de deuren van een psychiatrische inrichting rondloopt, wil ik je toch even waarschuwen. Het EU-virus is al zover verspreid dat de hele wereld in één grote inrichting is veranderd. Dit ter verduidelijking voor degenen die dat nog niet hebben opgemerkt. De gekke koeienziekte en de varkenspest verbleken bij dit virus: tegenwoordig lijden we aan een nog gevaarlijker variant: de geldpest, waar 1% van de wereldbevolking aan lijdt. Een klein probleempje is echter dat deze 1% op alle topposities in de hele wereld zitten te neuspeuteren.

Bijvoorbeeld in Engeland staat de pers hier en daar bol van berichten die in chocoladeletters durven te publiceren dat ‘old people’s votes’ maar in de ban moeten worden gedaan; ouderen zouden niet meer mogen stemmen, want ze verpesten het voor de jongeren die, verslaafd aan hun Ipad en Iphones, dus geheel onder mind control er geen idee van zitten te hebben aan welk moloch ze zich verbinden. “We take pensioners’ driving licences away… why not their right to vote?” Vertaald: we nemen het rijbewijs af van gepensioneerden… waarom niet hun recht om te stemmen? En weet je, als dat voorlopig niet gebeurt, laten we ze dan hun opgebouwde pensioen afnemen; dat geven we gewoon in handen van de EU.

En dat laatste gebeurt dus dan ook maar gewoon. Dinsdagavond om 19.00 uur kregen de Nederlandse Kamerleden 100 pagina’s met een Engelse tekst over de nieuwe Europese pensioenregels onder ogen via Jetta Klijnsma. De volgende dag moest er al over gestemd worden en ze weigerde dit uit te stellen. Vóór men wist wat er allemaal precies in stond was dit onzalige plan er al door, dankzij  de VVD, PvdA, D66 en Groen Links, de eurofiele partijen. De oppositie is woest, schrijft het AD, en heeft de dag erna -als mosterd na de maaltijd, of zo je wilt, ná het zingen de kerk uit’- met steun van alle partijen aan Klijnsma gevraagd uit te leggen wat deze nieuwe richtlijn betekent. “Dat wil je toch weten voordat je ermee instemt? Dit is een bizarre procedure, ik ben belemmerd in mijn controlerende taak”, zegt CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt.

Maar het wordt nog veel gestoorder in de inrichting: na het vertrek van Engeland uit de EU is het pensioenvermogen van Europa voor 60% uit Nederland afkomstig! 15 miljoen Nederlanders hebben 1200 miljard euro, terwijl de andere 400 miljoen inwoners van de EU minder hebben. En ja, een groot land als Duitsland wordt van deze regelgeving zo goed als uitgesloten. Ja, je leest het goed! En ondertussen staat Duitsland er wel op dat de Europese integratie steeds verder gaat en dat we uiteindelijk eindigen met een Europese superstaat die zelf belastingen heft én een eigen leger heeft — en dit wordt geleid, natuurlijk, door Duitsland, schrijft De Dagelijkse Standaard. Maar nee, Klijnsma wilde ook al geen antwoorden geven op de vragen over de uitzonderingspositie van Duitsland. Eh, misschien moeten we toch eens de straat op? Hallo, bent u er nog wel?

when shit hits the fanMaar ach, ‘when shit hits the fan’… is een bekende Engelstalige uitdrukking! Zijn de ogen al open van de Nederlandse en dan ook maar meteen van de hele Europese bevolking, of zit er nog iets in dat het zicht belemmert misschien, omdat de ventilator op volle toeren draaide?

De Europese Unie breekt ondertussen in een steeds vlotter tempo de democratie steen voor steen af en Fort Europa wordt er mee opgetrokken van ons belastinggeld en de pensioenen. De Europese maskers vallen af en dat is dan wel weer een enorm pluspunt. Dit kan er namelijk voor zorgen dat het ware gezicht achter de EU door steeds meer mensen wordt herkend en dat we werkelijk nog een massale wake up call gaan krijgen, voor het echt te laat is!

Zo is de grote liefde tussen Angela Merkel en Jean-Claude (dat spreek je uit als Jan-Kloot) Juncker ook ineens aan het bekoelen. Waar dat precies door komt is vooralsnog een raadsel. Al wordt er gesteld dat Merkel wil dat Juncker opstapt, vanwege zijn inspanningen tot nog meer EU-integratie na het vertrek van de Britten en vanwege zijn confronterende benadering van de Brexit.

Of zou het zijn omdat Juncker zich liet ontvallen dat hij persoonlijk contact heeft gehad met ET en dat de buitenaardsen zich bemoeien met de in de EU gevoerde politiek. Want dat kan natuurlijk niet. Of het komt omdat hij weer eens te diep in het glaasje heeft gekeken, of zijn mond gewoon voorbij heeft gepraat omdat hij toch al onder vuur ligt, zal voorlopig gissen blijven. Juncker en buitenaardsenMaar er klopt van alles niet in het EU-madhouse.

Als je de gezichten ziet van de mensen om Juncker heen als hij het over de leiders van andere planeten heeft, (zie het korte video-fragment) zijn er maar twee opties: ofwel ze hebben gewoon ‘Die Fledermaus’ van Johann Strauss op hun koptelefoon, ofwel ze kennen ET ook allemaal nog van een van hun enge feestjes op Bohemian Grove en ze vinden het heel normaal dat Juncker hen citeert in het politieke debat.

Feit is dat Merkel een jaar geleden door het Duitse Administratief Hooggerechtshof gedwongen werd om 18 geheime UFO-files vrij te geven, wat ze waarschijnlijk nog niet heeft gedaan. Misschien mogen we niet weten dat ons pensioengeld naar die buitenaardse ouderen zullen gaan en is ze nu boos op Juncker dat hij een Freudiaanse verspreking maakte.

Ondertussen kunnen we lezen dat Tony Blair NIET strafrechtelijk wordt vervolgd voor oologsmisdaden die hij WEL gepleegd heeft, De Surinaamse president en veroordeelde drugscrimineel Desi Bouterse wordt NIET vervolgd voor de decembermoorden terwijl hij er WEL verantwoordelijkheid voor heeft i.v.m. zogenaamde staatsveiligheid en Joris Demmink wordt ook NIET vervolgd door het OM, terwijl hij WEL meineed heeft gepleegd en alle getuigenverklaringen kunnen weer in de doofpot. Op dus naar het volgende pedoschandaal.

Funny-Hillary-Clinton-JokesIn madhouse Amerika diende overigens op dit moment bijna een rechtszaak inzake corruptie tegen Hillary Clinton, maar het kwam er net niet meer van omdat de getuige, voormalig president van de United Nations General Assembly, John Ashe per ongeluk zijn keel had doorgesneden tijdens een ongeluk.
“Nééé, hij is plotseling overleden aan een hartaanval!”
“Nee joh, zijn keel was doorgesneden terwijl hij buiten speelde. Lullig ongelukje.”
“Nee, het was toch een hartaanval, zeiden we”.
“Oh, okee dan. Dan moeten we het autopsie-rapport even aanpassen”.
“Wat schuift dat?”
Feit is dat hij dood is en niet meer kan getuigen. En hij is niet de eerste die de rechtszaal in een zaak tegen de Clintons nooit van binnen zal zien omdat hij net iets te diep onder de grond ligt om nog iets verstaanbaars te kunnen zeggen.

Ik zou echt bijna gaan denken dat ik zelf aan een psychische stoornis lijd als ik dit soort dingen allemaal zit op te schrijven. Maar degenen die naar het openhartige interview met Ole Dammegård hebben gekeken, zullen nu zeker niet meer opkijken van het inmiddels vleesgeworden filmscript van ‘one flew over the chuckoo’s nest’, anders moet je dat alsnog misschien even doen. Ook Ross Perot moest uit de weg geruimd worden namens H.W. Bush. En dan zie je dat dit allemaal volkomen normaal is volgens de agenda van die 1%, dankzij zijn onderzoek en echte inside klokkenluiders.

Mocht je nu nog denken dat we maar beter naar Mars kunnen vertrekken om deze psychiatrische inrichting achter ons te laten, niet doen!  Zet dat maar uit je hoofd. Vorige week bespraken James Corbett en James Evan Pilato al dat er druk wordt gewerkt aan het inchampagnestalleren van een regering op Mars, dit conform Agenda 2030, de bijgewerkte versie van Agenda 21. Als de aarde echt helemaal naar de filistijnen is geholpen, willen ze ons naar mars verhuizen waar ze verder over ons denken te gaan heersen.

Laat die 1% daar maar snel naar toe vertrekken en daar hun Europese alien nation optuigen, waarvan wij al lang vervreemd zijn. Dan kunnen wij hier bouwen aan een menselijke, sociale wereld zonder oorlog. En Juncker kan met zijn eigen UFO die hij ongetwijfeld in zijn achtertuin zal hebben, alvast spoorslags het ‘ruimte-sop‘ kiezen naar die rode planeet. Ik hoop voor hem dat ze ook daar zijn favoriete drank in voorraad hebben.

Hé vertel eens…
Wie oh wie is er nu echt gestoord?

 

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
56 reacties

Geplaatst door op juli 4, 2016 in EU

 

Tags: , , , , , ,

56 Reacties op “Alienation betekent ‘vervreemding’; of EU een alien nation?

 1. jowitteroosblog

  juli 4, 2016 at 7:03 am

  Dit is op jowitteroosblog herblogd.

  Like

   
 2. jano

  juli 4, 2016 at 8:16 am

  They Asked What Disappointed Him Most About Society.

  “The disdain regarding society’s ignorance is what a young, anti-social computer programmer expresses in the clip below. The man, who works as a cyber-security engineer during the day and a hacker at night on the TV series Mr. Robot, is asked what bothers him most about society. His response is likely to blow you away!”

  Met video!

  http://www.trueactivist.com/they-asked-what-disappointed-him-most-about-society-his-response-blew-me-away/?utm_source=Facebook&utm_medium=AM&utm_campaign=theyaskedwhatdisappointedhimmostaboutsocietyhisresponseblewmeaway

  “Because it’s painful not to pretend, because we’re cowards. F*ck society.”

  Like

   
 3. Badluck59

  juli 4, 2016 at 8:18 am

  “The more working class, poor, old and uneducated people are, statistically the more likely they were to support Brexit”

  De Britse pers roept dus niet alleen op om ouderen hun stemrecht te ontnemen, de armen, laagopgeleiden en de werkende klasse (vaak ook nog één en de zelfde groep) moet er ook aan geloven.
  Gek eigenlijk dat Brussel en Den Haag zich daar nog niet hard voor hebben gemaakt, ontneem die groepen hun stemrecht en er is geen enkele weerstand meer tegen het 4e roomse rijk.

  Like

   
 4. Gerrit

  juli 4, 2016 at 8:28 am

  Irma, ik spreek geen woord Frans, dus iedereen kan me daarmee van alles wijsmaken, maar heeft Junckerj dat echt gezegd, of is dat een ‘grap’ met de vertaling?
  Verder kan ik je met 100% zekerheid zeggen dat het NIET Bouterse is geweest die de decembermoorden heeft gepleegd. Zoek maar eens de andere kant op, mogelijk vind je een aanwijzing.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 4, 2016 at 8:34 am

   Ha Gerrit, de vertaling is geen grap en die decembermoorden stinken enorm. Janneke Monshouwer heeft er in haar boek een flink aantal bladzijden aan gewijd (hij heeft ook haar boek gekregen, maar uiteraard nooit een bedankje gestuurd ;-)

   Like

    
   • Gerrit

    juli 4, 2016 at 9:07 am

    Irma, ik zat er destijds midden in, was kort er na ‘ter plekke’. Weet het hele verhaal van binnenuit. Van beide kanten vertelden ze me hetzelfde. Ik weet niet wat Janneke Monshouwer heeft grschreven, maar als ze Bouterse hiervan beschuldigd (door wie dat haar dan ook verteld is) zit ze helemaal fout en kan ze ook moeilijk een bedankje verwachten. Ooit van een CIA coup gehoord?

    Like

     
  • Irma Schiffers

   juli 4, 2016 at 8:45 am

   Like

    
 5. Roberta Jongen

  juli 4, 2016 at 10:13 am

  Hoi Irma dat is weer eens een super mooi stuk door jou met humor geschreven , ik geniet ervan als ik het lees. Toevallig woon ik in de buurt van het ABP pensioenfonds in Heerlen.
  Wat schets mijn verbazing van zaterdag op zondag nacht 3:00 branden alle lichten en werd er volop gewerkt. Denk dat ze dat geld aan het overboeken zijn ha ha.

  Like

   
 6. tedsdam

  juli 4, 2016 at 11:00 am

  Goed stuk Irma!Spijker diverse keren op zijn kop.

  Like

   
 7. bari1951

  juli 4, 2016 at 11:17 am

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogd.

  Like

   
 8. Leo Schiffers

  juli 4, 2016 at 12:55 pm

  Horen,zien en zwijgen. Het laatste doe ik.

  Like

   
  • bernadette

   juli 4, 2016 at 3:10 pm

   Leo Schiffers ,

   Dat is zeker het beste.

   Like

    
   • bernadette

    juli 4, 2016 at 3:22 pm

    Liefde is de sleutel die alle Harten opent .

    Like

     
    • bernadette

     juli 4, 2016 at 3:36 pm

     Waar ZE op uit zijn …is ons constant in een negatieve energieke spiraal te houden.
     Door almaar negatief nieuws in de ether te verspreiden , zijn vele mensen van het levenspad geraakt , en weet men niet meer wat de essentie van het leven is.

     De Liefde is de krachtigste tegenstander .
     Onze algehele wereldeenheid – energieke liefdes vibratie gaat toch de top bereiken.
     Te beginnen is …in ons ieder.. dat onmiddellijk te activeren , NU voor altijd,
     met intens gemeende innerlijke Liefdesgevoelens voor AL wat leeft
     Liefde overwint alles ;

     Like

      
 9. Cale

  juli 4, 2016 at 1:42 pm

  De reden dat de elite steeds openlijker wordt betreffende hun intenties komt, vermoed ik, doordat ze weten aan de winnende hand te zijn. Konden ze best wel eens gelijk in hebben. Ze weten dat ze de meeste westerse jongeren in de pocket hebben – ouderen worden gewoon afgeschaft, zoals ook uit dit goede artikel blijkt. Dat de elite hun werk niet naar behoren doen hoeft ook niet. Alle voorbereidingen zijn gedaan en nu is het rustig wachten op die jongere generatie, die zonder morren en vaak zonder het te beseffen, hun vrijheid in de handen van deze elite hebben gelegd. De reacties van jongeren in het VK (en velen in west Europa) op Brexit waren ronduit schrikbarend: “We love de EU” werd er geroepen. Onbegrijpelijk. Ze beseffen echt niet hoe de EU in elkaar zit of voor de beter opgeleiden, kan het ze gewoon niets schelen.

  Like

   
  • Hoop maakt z'n eigen magie

   juli 4, 2016 at 4:33 pm

   @ Cale. Ze zijn niet aan het winnen. Ze zijn juist aan het verliezen. Ze hebben de tij nu tegen, keer op keer. En we zitten nu in het Aquariustijdperk sinds een paar jaar. Het is het begin ervan, maar maakt toch verschil, vind ikzelf.

   Like

    
  • yvonne

   juli 5, 2016 at 6:34 pm

   @Cale De jongeren roepen niet massaal dat ze in de eu willen blijven omdat ze houden van de EU.
   De jeugd is beter geinformeerd dan je denkt.
   Op tv roepen dat duizenden (die eerder niet hebben gestemd) nu ineens de straat op gaan om te demonstreren?
   Kom op en laat je hersenen werken.
   Kijk ook goed naar de beelden er om heen. Er waren helemaal geen duizenden, maar een kleine club.
   Later aangevuld met een massa foto van boven genomen.
   In gesprek op straat staat er amper iemand.
   CNN flikt dit ook vaak, staan op een leeg plein en roepen dan dan er duizenden mensen op het plein staat.

   Ze hebben dit ook gedaan in de oekraine. zogenaamd wil iedereen in de EU.

   Wij en de fanseb hebben tegen gestemd weet je nog wel, maar tegen onze wil in de EU gegooid.
   Dat noemen ze nou VOLKSVERRAAD

   Like

    
   • Cale

    juli 10, 2016 at 1:04 pm

    @yvonne. Ik denk dat die demonstraties in het VK groter waren dan een “kleine club”, zie link. Ik hoor ook via mijn (EU kritische) dochter, student in Nederland, en anderen, dat de meeste studenten pro EU zijn. Begrijp me niet verkeerd, ik ben totaal tegen deze EU en wil zo snel mogelijk terug naar een gezonde Europese samenwerking in de vorm van een soort EEG. Ik ben slechts bezorgd dat een groot deel van de jeugd hier anders tegenover staat. Je kunt natuurlijk een andere mening hebben en denken dat het gros van de jeugd EU kritisch is. Ik zou dit ook graag willen maar ik denk dat dit niet het geval is. En het feit dat maar 30% van de jongeren in het VK zijn komen opdagen om te stemmen tijdens het Brexit referendum betekent dat het overgrote deel van die jeugd behoorlijk onverschillig tegenover de EU staat, hetgeen misschien nog wel gevaarlijker is.

    Like

     
    • Gerrit

     juli 10, 2016 at 2:11 pm

     Beste Cale en Ivonne,

     Ik denk dat we het er over eens zijn dat de EU een monster is. Het zou alleen de economische doodsteek voor sommige landen zijn als de EU nu opgeblazen word. Het is een kwestie van het goede moment kiezen.
     In de UK is de uitslag van het referendum niet zo vanzelfsprekend. Velen hebben nu spijt van hun UIT stem en willen een nieuw referendum.

     Ik woon in de UK, heb (slechts een beetje) inside kennis en heb de situatie op mijn blogje gezet.

     http://gerritherders.blogspot.co.uk/2016/07/johnexit-en-farexiten-nu-nooit-meer.html

     Er spelen zich echter in Engeland hele smerige dingen af. De oude Blair-kliek, die smerige oorlogsmisdadiger, heeft er voor gezorgd dat al zijn mannetjes en vrouwtjes op de beslissende posities zitten. Nog steeds dus.
     Hiermee wordt de wil van de leden, die naar schatting 65% tot 75% achter Corbyn staan volledig genegeerd. De Kamerleden, Blair-poppetjes hebben gestemd om Corbyn weg te krijgen.

     Nu willen ze Corbyn weg krijgen door leidersverkiezingen te houden met een tegenkandidaat. Deze mevrouw werd bij een eerdere verkiezing 4e uit 5.
     Kansloos zou je zeggen.
     Maar rechts is een meester in kiezersbedrog en vervalsing. De vraag is of ze nu deze verkiezingen kunnen vervalsen in het nadeel van Corbyn en de leden. Sinds de kandidaatstelling van Corbyn is het ledental verdubbel, om maar even een voorbeeld te geven.

     En geloof het of niet, het tuig is een juridische weg aan het zoeken om bij die leiderschapverkiezing Corby NIET op de lijst te zetten. Dat mevrouwtje zou dan automatisch partijleider worden.

     Like

      
     • Cale

      juli 10, 2016 at 4:48 pm

      @Gerrit, ik begrijp wat je bedoelt. Het probleem is ook dat er blijkbaar geen enkele politieke leider heeft nagedacht over hoe dit Brexit in te vullen, omdat waarschijnlijk niemand dit Brexit resultaat had verwacht. Daarmee is nu de Brexit situatie in een volledig vacuum gekomen waarvan de tegenstanders gretig misbruik maken en dit kunnen doen mbv de media. Dat zou wel eens een reden kunnen zijn voor al die spijt betuigingen. Nee! tegen de EU en soevereiniteit terug, eigen grenzen controleren, zeggenschap over eigen economie, belasting heffing en pensioen regelingen; wie, met een beetje gezond verstand, kan daar nu op tegen zijn? Het probleem is de huidige chaos en politieke impasse in de UK, gecreëerd door Brexit-politici zonder plan en anti-Brexit politici die chaos willen om daarmee Brexit voor alles wat er nu misgaat de schuld te kunnen geven. We worden er dus gewoon weer ingeluisd. Tegenwoordig wordt geen enkele uitkomst van welke verkiezing of referendum dan ook nog nageleefd. Er wordt geen politiek meer bedreven volgens de letter van het woord, er wordt slechts gemanipuleerd om de macht te behouden. Verkiezingen zijn tot poppenkast spelletjes verworden. Helaas.

      Like

       
  • yvonne

   juli 5, 2016 at 6:47 pm

   @Cale Ik ben niet de enige die in de gaten heeft dat die demonstrantenzooi niet klopt, dit vond ik op een artikel bij want to know.

   een reactie van iemand
   MARC

   4 juli 2016 om 16:47

   Tijdens oorlog Irak was een protestgang van zo n 7 miljoen betogers in London….. OOk geen letter in de media
   Idem inderdaad zoals nu in FRankrijk..
   afgelopen zaterdag 30.000 betogers ( hooguit) allemaal van London die allemaal ‘ verloren’ hebben met hun Brexit vote….en nu is er opens WEL maximale media aandacht !!!
   De foto s die gebruikt worden van deze ‘ enorme mensenmassa ” van afgelopen zaterdag zijn deels genomen van de protestmars in London toen tegen de oorlog in Irak…….
   Hypocriet ten top van de aangestuurde media en de schapen die dit voorlezen en helemaal dom als mensen niet door deze bullshit heenprikken….. Ik heb Eenvandaag al aangeschreven…maar uiteraard niets teruggehoord…
   MENSEN SCHRIJF ALLE MEDIA AAN EN WIJS ZE OP HUN VERANTWOORDELIJKHEDEN OF IN IEDER GEVAL STEL HUN EENS VRAGEN OVER DEZE KWESTIE…..

   13

   Like

    
 10. Veronica

  juli 4, 2016 at 3:30 pm

  Inderdaad blijkt steeds weer hoe de mensen er met open ogen intuinen. Daarom heb ik een heel informatief – kort en zeer illustratief – artikel vertaald over hoe het er nu aan toe gaat in de EU. Als wij het dan nog steeds niet begrijpen en NEE gaan zeggen …..
  https://eventnl.wordpress.com/2016/07/04/brexit-wat-ons-niet-is-verteld-over-het-europese-unie-referendum/

  Like

   
 11. ondlyyou

  juli 4, 2016 at 4:02 pm

  Hij is totaal de weg kwijt, hij is rijp voor opsluiting gezien zijn opmerkingen In het openbaar?

  Like

   
  • bernadette

   juli 4, 2016 at 5:11 pm

   ,,only,,you , of ondlyyou of jolo of hoe jij je iedere keer weer anders presenteert
   deze is ook voor jou ;

   Like

    
 12. yvonne

  juli 4, 2016 at 5:37 pm

  Buiten het Bouterse item, wat idd anders is dan dat je schrijft, een prachtig stuk……….Dit is trouwens ook prachtig!

  http://www.ninefornews.nl/groep-verontruste-burgers-wakker-worden-vertrouw-de-nederlandse-media-niet-langer/

  Like

   
 13. yvonne

  juli 4, 2016 at 8:38 pm

  http://www.npogeschiedenis.nl/andere-tijden/afleveringen/2008-2009/Bouterse-aan-de-macht.html

  “Ik denk dat het dan nooit gebeurd was”, zegt Koenders, “Omdat ze zonder die hulp de capaciteiten niet hebben.” Het rapport van Koenders verdwijnt als staatsgevaarlijk in een lade. De minister van Defensie krijgt het nooit te zien, door toedoen van de Suriname-coördinator op het ministerie. Die ambtenaar is Joris Demmink, nu Secretaris Generaal bij Justitie. Hij beslist dat er niets met de inlichtingen van Koenders moet worden gedaan, omdat hij het rapport taxeert als “een opsomming van roddels en verhalen die hij in 1980 en 1981 al heeft gehoord.”

  En juist op die decembermoorden gaat Haakmat door: “8 december is een direct gevolg van het weghalen van Valk daar. En omgekeerd: als Valk daar was gebleven, waren de decembermoorden nooit gebeurd. Precies zo liggen de zaken.”

  Like

   
  • Gerrit

   juli 4, 2016 at 11:51 pm

   Onzinverhaal van NPO. Er zaten veel grotere krachten achter dan Valk. Valk was slechts een goedwillend poppetje dat niet meer wist wat te doen omdat hij geen goede opdrachten meer kreeg., Ik heb hier met Haakmat over gesproken. Ik wou dat hij voor een keer karakter toonde (ballen toonde wilde ik bijna zeggen) en niet van twee walletjes ging eten. Vertel de waarheid of houd je mond, Haakmat.
   Ik adviseer iedereen die geinteresseerd is in het Suriname toen, het boek van Willem Oltmans te lezen.
   Nou stop ik met dit onderwerp. Ik wil mijn belofte niet verbreken om het ware verhaal, dat ik (ook uit de mond van Fred Derby, heb gehoord, en die zijn leven juist te danken heeft aan Bouterse,) naar buiten te brengen.

   Like

    
   • yvonne

    juli 5, 2016 at 2:28 pm

    Dank voor je reactie Gerrit! En bedankt voor de tip……

    Like

     
 14. nan

  juli 4, 2016 at 9:04 pm

  Ik heb de: Beantwoording schriftelijke vragen voortgangrappotage IORP- richtling gedownlod van 3-4-2015 bij de Rijksoverheid. Er staat in dat nedeland gerant staat voor een bedrag van ca 500 miljard euro al. We hebben te maken met Arrest Hogan = is bepaald door het EU Hof dat een lid staat aansprakelijk kan zijn als een pensioenfonds zijn verplichtingen niet na komt. DC-regeling (Defined Contribution). Men was toen bang dat de Arrst Hogan, de DC vesnelt (dat begreep ik eruit)( waar geen toezegging is en dus eventuele aansprakelijkheid ontbreekt) Er staat ook nog in die 10 pag, In Nederland wordt gewerkt aan de totstandkoming van een Nederlandse Inversteringsinstelling (NII) om inverstering en van instituionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars, in de economie te vergroten.. Lekker ga je dan met al die bubbels en weer iets wat geld wil verdienen!!!. Er stond ook in Junckerplan??? wat dat inhoud weet ik niet.Er staat ook in over een groenplan??? wat dat inhoud weet ik ook niet. En dat in/over onze pesioenen. Let wel dit gaat niet over de IORP 2.Wel het begin en tijdens naar nu.Die IORP 2 staat er niet op en ik betwijfel of die er wel op komt te staan.
  Vriendelijke groet nan

  .

  Like

   
  • nan

   juli 10, 2016 at 11:31 pm

   Hallo Irma
   Ik reageer even op mijn zelf na de radio uitzending van vanavond. Over de NII. Het staat dus niet bij de link maar bij Alienation betekend…. Jammer dat Ad er weining tot niets er over weet. Het kan zijn dat het niet ontstaan is.Mijn sorry over de oncorrete informatie waar ik het geplaatst had op de radio chat.
   Vriendelijke groet nan

   Like

    
 15. formidabele

  juli 5, 2016 at 11:48 am

  Die @bernadette is een mol in dit netwerk, speelt bij personen, die het bij het rechte eind hebben, in of deze de boel juist op zouden lichten.
  Irma, zou dit niet toe laten , want je draagt bij tot een positieve inbreng in het opiniewezen!

  Like

   
  • bernadette

   juli 5, 2016 at 12:28 pm

   formidabele ,
   Wat is er mis mee ..
   dat we met ons allen op een planeet wonen in dit grote Universum.
   Verklaar je nader …

   Bekijk je ook wel eens de linkjes ..de tools die ik aan geef.
   Als die jou persoonlijk niet aanspreken heb je de vrijheid die te negeren , zoals ook van
   anderen die ook op deze site reageren met ieder weer hun eigen kijk/ visie op een bepaalde gebeurtenissen.

   Irma , is de investigator in de journalistiek én meer..

   Een ieder bekijkt de wereld vanuit z’n eigen invalshoek , te beginnen met je buren , collega’s,
   je broer / zussen , enz…

   Like

    
 16. rodziname

  juli 5, 2016 at 4:09 pm

  Reset* het EU leger is er al lang !
  http://www.eurogendfor.org/
  Genfor interne opstand NAVO doet de rest.

  Like

   
   • bernadette

    juli 6, 2016 at 3:15 pm

     
    • bernadette

     juli 6, 2016 at 5:03 pm

      
     • bernadette

      juli 6, 2016 at 5:04 pm

      NEE..we gaan NIET meer stemmen op de huidige politieke partijen.

      Men kan NU massaal gaan deelnemen om deze Basispartij landelijk groot te maken.

      Voel je vrij iets voor je provincie/ gemeente / medemensen te betekenen

      http://basispartij.nl/

      Like

       
      • bernadette

       juli 7, 2016 at 6:28 pm

       Gepubliceerd op 25 jun. 2016

       Maarten Horst interviewed Thomas Cole about world problems, government, climate modification, chemtrails, depopulation., EU.. komst van de 2de Zon Galaxy

       Like

        
       • bernadette

        juli 8, 2016 at 1:52 pm

        Like

         
        • bernadette

         juli 8, 2016 at 1:57 pm

         Dinsdag 28 juni 2016, koud na het mogelijk historische #Brexit, bereikte wat inmiddels bekend staat als de #Nexit petitie, de Tweede Kamer. Een initiatief dat sinds eind februari al kan rekenen op ruim 56.000 sympathisanten! WeAreChange.nl sprak de initiatiefnemers, Peter van Wijmeren en Patrick Crijns, voorafgaand aan de aanbieding over de motieven achter dit initiatief.
         Na de overhandiging aan de Commissie Europese zaken – bestaande uit Azmani (VVD), Beertema (PVV), Teeven (VVD), Verhoeven (D66), Maij (PvdA), Omtzigt (CDA,) – wilden wij wel weten hoe de pet stond van de toegesnelde Kamerleden over een mogelijk #Nexit. Zo verdedigde Teeven (VVD), weinig verrassend, het oude partijstandpunt dat directe democratie absoluut ongewenst is. Sadet Karabulut (SP) benadrukte de wens van haar partij om meer democratisering binnen Europa tot stand te brengen. En Joel Voordewind (CU) juicht een breed gesprek in Kamer en land toe, maar directe raadpleging van het volk is een brug te ver.

         Like

          
 17. bernadette

  juli 10, 2016 at 10:09 am

  Irma jij Aquarius woman , en ook ik als Waterman vrouw .
  Of dat nu van enige betekenis is , daar mag men zelf een mening over vormen.
  Ronald Jan Heijn z’n site is toch ook wel bijzonder te noemen ;

  http://www.helloaquarius.org/

  Like

   
 18. DonQuijotte

  juli 14, 2016 at 7:01 pm

  Dit is op DonQuijotte herblogd.

  Like

   
 19. Peer

  juli 15, 2016 at 10:32 pm

  Deze docu geef een overzicht/samenstelling, geschieden van de fam. Rockefeller, Rothschild, deels Bush en Bin Laden. Uiteraard strekt de lange arm uit op de gehele samenleving; van voedsel, consumeren, tv. programma’s etc. Maar ook grote invloeden op DSM., CDC. en uiteraard hun eigen pharma’s. Ben ook van mening dat school/leerwijze grote invloeden zijn. Kinderen in de huidige tijd worden geanodiseerd van ADHD/ADD/autisme etc. wat totaal geen definitie is! (Volgens Allen J Frances) ..omdat hij/zij niet voldoet aan gewensten draaiboek/cito-toets etc Hierin ben ik ook van mening dat wij zwaar worden beïnvloed, geïndoctrineerd, aangrenzend onderdrukt in onze chakra. -Onze hogere intelligentie. (EQ) -vanaf kind zijne… https://youtu.be/jYZksdzVxic

  Like

   
 20. Peer

  juli 15, 2016 at 10:35 pm

  Like

   
 21. Peer

  juli 15, 2016 at 10:37 pm

  YouTube: Citizen Hearing On Disclosure DAY 1 AM Session

  Like

   
 22. bernadette

  juli 17, 2016 at 10:56 am

  07.07.2016 – Die NATO-Einkreisung Russlands sichert nicht den Weltfrieden, sondern gefährdet ihn. Es ist dringend Zeit für eine eigenständige europäische Außenpolitik in der Tradition der Entspannungspolitik und für die Ersetzung der US-dominierten NATO durch ein kollektives Sicherheitssystem unter Einschluss Russlands. – Dass die Ergebnisse des Europäischen Rats letzte Woche von der Tagesordnung abgesetzt wurden, ist bezeichnend. Wegschweigen, Aussitzen, nicht über Veränderung reden, das können doch nicht die Schlussfolgerungen aus der aktuellen Krise sein. Wer nicht will, dass Europa endgültig zerfällt, muss auf einen sozialen und demokratischen Neubeginn setzen.

  Like

   
 23. obsidiaan

  oktober 15, 2016 at 9:13 am

  Over die Juncker en zijn buitenaardsen. Dronken mensen spreken de waarheid zegt men.
  Met opruimen vond ik nog een oud boek van Jochim Pahl: Sterrenmensen zijn onder ons (1971).
  In navolging van von Danniken en Stitchin stelt hij dat de sterrenmensen om de ongeveer 600 jaar terug komen en dan chaos en grote volksverhuizingen veroorzaken.
  Volgens zijn berekeningen zou dat omstreeks 2000 weer gebeuren.

  En nu is er chaos en een grote volksverhuizing van oost naar west onder leiding van de EU.

  Normaal lees ik die oude complotboeken voor de lol, maar vindt dit wel wel opvallend.

  Groet
  Obsi

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: