RSS

Video: een boeiend, fascinerend gesprek met Ole Dammegård

28 jun

engelse vlag

Setfoto met Ole-2Het zou er vorig jaar al van gekomen zijn tijdens de Open Mind Conference, een video-opname van een interview dat ik met Ole Dammegård zou hebben. Maar vanwege alle persoonlijke omstandigheden kwam het er helaas niet van. Maar nu konden we die afspraak wel nakomen. Het was heel bijzonder om hem eindelijk eens persoonlijk te ontmoeten na ons al langer bestaande contact via het internet.

Ook kondigden we vorig jaar aan meer met video te gaan doen nadat we met Janneke Monshouwer in contact kwamen waarbij we ideeën hebben uitgewisseld en nu heeft cameraman Godert Walter het eerste project mogelijk gemaakt; een boeiende conversatie waarin Ole allerlei onderwerpen aanraakt die onze samenleving bedreigen. Heel informatief, spontaan en eerlijk.

Persoonlijk heb ik het ervaren als een openhartig gesprek met een gelijkgestemde, een gesprek met letterlijk een lach en een traan en ongetwijfeld gaan we hem nog eens voor de camera halen.

Het volgende video-interview is met Zen Gardner en volgt binnenkort.

Maar voor nu met heel veel dank aan Ole en Godert. Vanzelfsprekend heb ik het interview vertaald en ondertiteld. (1 uur en 14 minuten).

Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
29 reacties

Geplaatst door op juni 28, 2016 in False Flags, Ole Dammegard

 

Tags: , , , , , , , , ,

29 Reacties op “Video: een boeiend, fascinerend gesprek met Ole Dammegård

 1. peter vereecke

  juni 28, 2016 at 7:29 am

  Ole Dammegard for president of the world and Irma Schiffers as secretary-general of the United People !

  Dit interview is heel verhelderend, diepgravend, bemoedigend en rustgevend. Een must voor al wie op die soms eenzame weg naar waarheid, vrijheid en vrede zit.

  Duizendvoudige dank

  Like

   
  • Jopiek

   juni 30, 2016 at 5:35 pm

   Hier sluit ik mij graag bij aan.

   Like

    
  • Irma Schiffers

   juni 30, 2016 at 7:12 pm

   Ole zegt: Please say thank you for me and send him some (sun) from Southern Spain. En van mij vanaf hier, al krijg je nu per ongeluk alleen maar regen ;-)

   Like

    
 2. Pipa

  juni 28, 2016 at 8:53 am

  Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

  Like

   
 3. Roberta Jongen

  juni 28, 2016 at 10:23 am

  Mooi interview Irma en Ole ik had tranen in mijn ogen van je mooie wens op het einde.
  Dank aan beiden, van roberta

  Like

   
 4. tedsdam

  juni 28, 2016 at 1:04 pm

  INDRUKWEKKEND!Bedankt bedankt bedankt!

  Like

   
  • bernadette

   juni 28, 2016 at 3:26 pm

   Ja, een rustig ontspannen gesprek tussen jullie beiden.(when 2 good Souls meet )
   Je stem klonk zacht en mooi helder , Irma.

   En als we o.a Johan Oldenkamp er achter aan zetten,
   gaan we voor the Whole truth wat resoneert met ons innerlijk hart .

   Like

    
   • bernadette

    juni 28, 2016 at 4:12 pm

    Ole Dammegard gaat dus ook voor de hele waarheid.

    Ole Dammegård at the Open Mind Conference 2015. Ole is an author, inventor, former journalist and investigator, who has dedicated the last 30 years of his life to researching many of the global conspiracies.

    His main focus has been to find out the truth about the assassinations of the Swedish Prime minister Olof Palme, JFK, Robert Kennedy, Martin Luther King, John Lennon and Lady Di, plus the terror attacks of 911, Oklahoma City and the Boston Marathon etc.

    Over the past 25 years, Ole has discovered links between all of these assassinations, which has led him to believe that the same people were involved in both the JFK and Olof Palme murders, as well as many other major ‘events’. The same Global Elite seem to have used the same skilled mechanics for decades for doing their ‘dirty work’.

    Ole has had the privilege of being a special guest on many programs, such as The People’s Voice, Red Ice Creations (10 hours), Sweden/USA, Project Camelot, USA, Veritas Radio, USA, The Real Deal with Prof. Jim Fetzer, USA, No Lies Radio with Dr Kevin Barrett, USA, Super Woo Radio, Australia, Global Peace Radio, UK, Open Your Mind Radio, Ireland, Talk Radio Europe, Spain, Freedom Radio, Denmark, Freedom Reigns, Australian Phi in the Sky etc. He has also had articles published on prominent websites such as Veterans Today..

    Voor diegene die nog even terug wil gaan naar de big happening in Noorwegen ;

    Like

     
    • bernadette

     juni 28, 2016 at 5:40 pm

     In onmin leven met familie- broers ,zussen -neven, nichten- tantes , ooms, vrienden , kinderen , kleinkinderen , schoonfamilie , buren, op scholen, werkvloer -politie- militaire diensten.
     Time for peace in your heart ;

     Like

      
     • bernadette

      juni 28, 2016 at 6:00 pm

      Heb zelf zojuist een Nieuwsbrief van Johan Oldenkamp ontvangen , met wat goede hints ;

      Maak kennis met de Basispartij

      Op 15 maart 2017 staan de komende parlementsverkiezingen gepland. Dat lijkt nu nog heel ver weg, maar schijn bedriegt soms. Momenteel staat de Partij voor Vreemdelingenhaat (PVV) bovenaan in de peilingen. Is er nog een kans dat de Nederlanden een dictatuur door die verwilderde Geert kunnen voorkomen? Ik denk van wel! Sinds kort is er namelijk de Basispartij. Kijk maar eens op Basispartij.nl.

      Ik weet dat er al vele initiatieven onderweg zijn om naast de gevestigde partijen ook deel te gaan nemen aan de komende parlementsverkiezingen. Ik weet ook hoeveel tijd, geld en energie het kost om daadwerkelijk op het stemformulier te komen. Gaan we nu weer met allemaal kleine partijtjes meedoen? Of vormen we gezamenlijk een geheel tegen de gevestigde orde en met name tegen die gevaarlijke Geert. Wat velen namelijk niet weten is de vereniging met de naam ‘Partij voor de Vrijheid’ slechts één lid kent, namelijk die geblondeerde demagoog zelf, en dat het voor anderen dus onmogelijk is om daar ook lid van te worden. Er zijn wel veel meer mensen actief binnen de PVV, maar formeel heeft niemand van hen iets te zeggen binnen deze “vereniging van één”. Welk weldenkend mens stemt daar nu op?

      Kortom, laten we massaal een halt toeroepen aan deze anti-democratische populist. Ik denk dat de Basispartij daartoe een uitstekend initiatief is, want het haalt precies de angel uit de huidige situatie. Wat vind jij?

      Openheid over Oranje en de Koninklijke Beerput

      Omdat de video over “Openheid over Oranje” inmiddels bijna 7 duizend maal is bekeken heb ik vorige week besloten om een vervolgvideo te maken over de Koninklijke Beerput in de Nederlanden. Kijk bij het Nederlandstalige nieuws op Pateo.nl of op mijn Nederlandstalige youtube-kanaal om deze video van een half uur te bekijken.

      Ik heb niet de illusie dat hiermee de onderste steen boven is. Het is dus heel goed mogelijk dat er ook nog minimaal een derde video gaat volgen. Zo stip ik aan het einde van deze beerput-video de moord op Marianna Vaatstra (1982 – 1999) aan, maar zeg ik daarin ten onrechte dat ze van haar fiets zou zijn getrokken, want ik meen me te herinneren dat destijds ergens gelezen of gehoord te hebben. Afijn, eerlijk gezegd ken ik inderdaad lang niet alle details van deze afschuwelijke moord. Kun je me helpen om ook daarin de volledige waarheid boven tafel te krijgen, stuur me dan even een berichtje.

      Oproep aan twitteraars

      Het valt me op dat steeds minder mensen zelf op zoek gaan naar informatie. De meeste mensen wachten af totdat het nieuws hen bereikt. Daarom heb ik onlangs besloten toch maar te gaan twitteren. Dat is voor mij veel minder werk dan deze nieuwsbrieven maken en versturen. Hierbij roep ik dan ook alle nieuwsbrieflezers die een Twitter-account hebben om mij ook via Twitter te gaan volgen. In het Nederlands twitter ik via “JohanOldenkamp”, en in het Engels via “WhollyScience”. Uiteraard zal ik op verzoek dan ook nieuwsbrieflezers gaan volgen.

      Wat te denken van de winst van het Brexit-kamp?

      Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik afgelopen vrijdag de uitslag van het Britse referendum over de EU zag. Natuurlijk waren er ook weer achterdochtige bloggers die meenden dat deze overwinning van het Brexit-kamp juist de bedoeling was van de club-die-we-nooit-de-macht-hadden-moeten-geven. Ja, zo kun je overal wel iets achter zoeken. Dat gaat mij in ieder geval te ver. Ik zie in de mainstream-berichtgeving namelijk duidelijk dat die machtzieke club nu opeens echt alles uit de kast probeert te halen om de schade ongedaan te maken, en anders in ieder geval zoveel mogelijk te beperken. In hun ogen dient de Europese monsterstaat er echt te komen. Wat mij betreft verlaten de Nederlanden de EU zo snel mogelijk, zoals ik ook al bij de parlementsverkiezingen van 2012 heb aangegeven in het partijprogramma van de SOPN.

      Maken WIJ Basispartij groot ?

      http://basispartij.nl/

      Like

       
 5. Gerda

  juni 28, 2016 at 6:04 pm

  Dank je wel Irma, wat een fantastische lichtwerker is deze man! En wat een verhelderend interview
  Het is nu nog duidelijker geworden.
  Veel dank.

  Like

   
 6. yvonne

  juni 28, 2016 at 8:58 pm

  Dank voor dit prachtige interview van twee hele mooie, oprechte en moedige mensen, dank jullie wel!!!!

  Like

   
 7. vitocdi

  juni 28, 2016 at 9:36 pm

  tja, weinig aan toe te voegen duidelijkheid te over, zeer mooie boodschap op het einde, het is altijd luisteren met open mond, nog meer van dit, ik kijk al uit naar de volgende gast!, ik ben net zo bezeten van de waarheid als Ole Dammegart!!

  Like

   
 8. Joke

  juni 28, 2016 at 10:41 pm

  Prachtig interview Irma, dank je wel, ook voor het vertalen. Gr. Joke

  Like

   
 9. modilanto

  juni 29, 2016 at 10:30 am

  Dit is op modilanto herblogd.

  Like

   
 10. Jeanine Hoefnagels

  juli 1, 2016 at 5:25 pm

  veel dank voor dit prachtige gesprek. Ondanks de horror gaat er HOOP van uit. De hoop dat er steeds meer mensen ontwaken en het kwaad recht in de ogen durven te zien.

  Like

   
 11. jusd

  juli 3, 2016 at 7:59 pm

  Dit is op Jusd herblogd.

  Like

   
 12. diny

  juli 6, 2016 at 7:59 pm

  prachtig, hoopgevend, kunnen we wat mee om in de praktijk te brengen.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: