RSS

Coöperatie De Vrije Media opent haar deuren!

28 Sep

de-vrije-media-kopfotoHet is een feit. Om 1 minuut voor 12 -als een symbolisch gebaar naar de toestand in de wereld- hebben we de poort opengezet van Coöperatie De Vrije Media U.A. De afgelopen weken hebben we keihard gewerkt om te bouwen aan een stevig fundament en vanmorgen konden we zeggen dat we de deadline hebben gehaald. We willen streven naar samenwerking binnen de alternatieve media en met vele journalisten, onderzoekers, wetenschappers, collega’s op zoek naar waarheidsgetrouwe nieuwsfeiten die zo jammerlijk ontbreken in de huidige mainstream journalistiek. We rekenen en hopen op heel veel leden zodat we steeds groter kunnen groeien en eraan kunnen bijdragen dat er straks geen onderscheid meer bestaat tussen alternatieve en mainstream media. Nieuws is nieuws!

De website is nu volledig te bekijken, inclusief video’s, nieuwe artikelen en bekende recente artikelen, om een beeld te schetsenopen-poort van wat De Vrije Media gaat doen en hoe dat eruit gaat zien. De site wordt daarna toegankelijk voor leden, zodat we financiële draagkracht gaan krijgen om (met velen) op onderzoek uit te kunnen gaan en daarbij schuwen we geen onderwerp. Interviews met oprichters Ad Broere en Irma Schiffers zijn nu te bekijken.

De Vrije Media was met de camera aanwezig in de Jaarbeurs op 10 september jl. waar het 9/11 congres plaatsvond onder de titel: 15 jaar 9/11: Bevrijding van bedrog. Zoals eerder beloofd zijn er beelden gemonteerd en die staan nu online. Coen Vermeeren presenteerde daar zijn boek ‘9/11 is gewoon een complot’ en we hebben hem niet alleen geïnterviewd, wat je nu kunt zien op de site van De Vrije Media, maar ook hebben we beelden gedraaid van zijn lezing waarin hij aantoont dat het onmogelijk is dat vliegtuigen zulke bouwconstructies kunnen laten instorten zoals daar is gebeurd op die 11e september.

Coen eindigt die toespraak op de video met de woorden ‘hier zijn dus heel veel vragen over te stellen. En dat is nu precies wat wij met De Vrije Media gaan doen; er is geen vraag die we niet stellen, er is geen antwoord dat we niet zoeken!’

Welkom bij Coöperatie De Vrije Media!

Je kunt ons voortaan vinden op http://www.cooperatiedevrijemedia.nl en http://www.cooperatiedevrijemedia.tv


© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
72 reacties

Geplaatst door op september 28, 2016 in Uncategorized

 

72 Reacties op “Coöperatie De Vrije Media opent haar deuren!

 1. Roberta Jongen

  september 28, 2016 at 12:17 pm

  Hoi Irma

  Ik wil jullie success wensen!!!

  Groetjes Roberta

   
 2. Martha

  september 28, 2016 at 12:19 pm

  Superbedankt voor de inzet en laat dit vooral overal en door iedereen gedeeld worden!

   
 3. carla ten have

  september 28, 2016 at 12:37 pm

  Prachtig, ik zeg vandaag de Volkskrant op en meld mij aan als lid. Complimenten allemaal!

   
 4. Lourens ten Have

  september 28, 2016 at 12:39 pm

  Prachtig Irma, ik zeg vandaag de Volkskrant op en wordt lid. Complimenten allemaal Groet, Carla ten Have

   
 5. Veronica

  september 28, 2016 at 12:41 pm

  HOERA! Super dat het nu is begonnen en dat iedereen zich kan gaan aanmelden. Jullie hebben ongelooflijk hard gewerkt! Ik neem mijn (alu)hoedje af voor jullie inzet.
  En nu kan de ‘doorsnee’ media bij jullie de informatie gaan lezen die zij eigenlijk hadden moeten vertellen over de gebeurtenissen in de wereld. Ik hoop dat bij veel mensen de oogkleppen gaan verdwijnen.

   
 6. Pastoor Geudens

  september 28, 2016 at 12:58 pm

  Dit is op 2012-2019: Werk voor de glorie en de eer van Jezus Christus herblogden reageerde:
  Het is een feit. Om 1 minuut voor 12 -als een symbolisch gebaar naar de toestand in de wereld- hebben we de poort opengezet van Coöperatie De Vrije Media U.A. De afgelopen weken hebben we keihard gewerkt om te bouwen aan een stevig fundament en vanmorgen konden we zeggen dat we de deadline hebben gehaald. We willen streven naar samenwerking binnen de alternatieve media en met vele journalisten, onderzoekers, wetenschappers, collega’s op zoek naar waarheidsgetrouwe nieuwsfeiten die zo jammerlijk ontbreken in de huidige mainstream journalistiek. We rekenen en hopen op heel veel leden zodat we steeds groter kunnen groeien en eraan kunnen bijdragen dat er straks geen onderscheid meer bestaat tussen alternatieve en mainstream media. Nieuws is nieuws!

  De website is nu volledig te bekijken, inclusief video’s, nieuwe artikelen en bekende recente artikelen, om een beeld te schetsen van wat De Vrije Media gaat doen en hoe dat eruit gaat zien. De site wordt daarna toegankelijk voor leden, zodat we financiële draagkracht gaan krijgen om (met velen) op onderzoek uit te kunnen gaan en daarbij schuwen we geen onderwerp. Interviews met oprichters Ad Broere en Irma Schiffers zijn nu te bekijken.

  De Vrije Media was met de camera aanwezig in de Jaarbeurs op 10 september jl. waar het 9/11 congres plaatsvond onder de titel: 15 jaar 9/11: Bevrijding van bedrog. Zoals eerder beloofd zijn er beelden gemonteerd en die staan nu online. Coen Vermeeren presenteerde daar zijn boek ‘9/11 is gewoon een complot’ en we hebben hem niet alleen geïnterviewd, wat je nu kunt zien op de site van De Vrije Media, maar ook hebben we beelden gedraaid van zijn lezing waarin hij aantoont dat het onmogelijk is dat vliegtuigen zulke bouwconstructies onmogelijk kunnen doen instorten zoals daar is gebeurd op die 11e september.

  Coen eindigt die toespraak op de video met de woorden ‘hier zijn dus heel veel vragen over te stellen. En dat is nu precies wat wij met De Vrije Media gaan doen; er is geen vraag die we niet stellen, er is geen antwoord dat we niet zoeken!’

  Welkom bij Coöperatie De Vrije Media!

  Je kunt ons voortaan vinden op http://www.cooperatiedevrijemedia.nl en http://www.cooperatiedevrijemedia.tv

  © door Irma Schiffers

   
 7. Hannie Reijnders

  september 28, 2016 at 1:04 pm

  Geweldig , hier wachten we al jaren op

   
  • bernadette

   september 28, 2016 at 2:07 pm

   Ja..Mooi ,, en hard nodig ..Irma & Ad.

   Prachtig.. dat jullie proberen het vizier op menige misstanden te gaan zetten.
   We gaan allemaal lid worden :)

   En hopelijk krijgt o.a ook Leo Verhoef eens de gelegenheid om een boekje open de slaan.

   http://leoverhoef.nl/cv.html

    
 8. Dymphna Verschueren

  september 28, 2016 at 2:14 pm

  SUPER congrats

   
 9. nan

  september 28, 2016 at 2:17 pm

  Mijn complimenten voor jullie nieuwe site, ziet er geweldig en goed uit.
  Groet nan

   
 10. bari1951

  september 28, 2016 at 2:56 pm

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogd.

   
 11. yvonne

  september 28, 2016 at 3:25 pm

  Burgerrechtenactivisten zeggen sociaal (wurg)contract op

  Héél goed, dat dit er is, prima!

  Sven Hulleman is ook een aanrader eens te interviewen!

   
 12. Gerda

  september 28, 2016 at 3:50 pm

  Eindelijk het echte nieuws! Heb al jaren geen krant, kijk geen journaal.
  Wat fantastisch dit, ik word lid.

   
 13. Noëlle

  september 28, 2016 at 4:04 pm

  Proficiat, Lieve Schat en ook jij, Ad voor het geweldige werk wat jullie hebben verzet met o.a. het opstarten van dit initiatief.
  Irm, ik spreek je snel weer,

  Kus Noëlle

   
 14. Lauri Fransen

  september 28, 2016 at 5:10 pm

  Vanmorgen toen ik de radio naast mijn bed aanzette, werd ik ineens zo ontzettend DOODZIEK van al die leugens en bedrog in het nieuws. Ik ben er ZO ONTZETTEND KLAAR MEE, in zo’n wereld wil ik niet leven.Dan komt dit goede nieuws van jullie, de Vrije Media, als een godsgeschenk, zeg maar.Welkom, welkom! Dit heeft de wereld ZO hard nodig!

   
 15. Jeanine Hoefnagels

  september 28, 2016 at 6:02 pm

  heel erg hartelijk gefeliciteerd. Ik word een hele trouwe lezer/luisteraar/kijker.

   
 16. Elles

  september 28, 2016 at 6:12 pm

  Van harte, prima initiatief. Wat houdt lidmaatschap in? Krijg je middels een account toegang tot de artikelen? Worden jullie eigen sites opgeheven en gaat dit op in de nieuwe?

   
  • Irma Schiffers

   september 28, 2016 at 7:06 pm

   Hallo Elles, hartelijk dank. Het lidmaatschap houdt in dat je toegang krijgt tot alles wat we daar plaatsen en onderzoeken (video’s, reportages, artikelen, interviews, etc). Onze sites worden zeker niet opgeheven en ook daar zullen we voor blijven schrijven. Het was alleen echt heel erg hard doorwerken voor de deadline (tegenslag genoeg gehad! :-) en we zijn nog niet klaar, dus het kan even wat rustiger zijn op onze eigen blogs. Maar die worden niet opgeheven ;-)

    
   • Elles

    september 28, 2016 at 7:17 pm

    Bedankt voor je vlotte antwoord

     
 17. Viviane Verdouw

  september 28, 2016 at 6:36 pm

  Succes en van harte gefeliciteerd

   
 18. Joke

  september 28, 2016 at 7:45 pm

  Geweldig Irma gefeliciteerd. Joke

   
 19. anda642

  september 28, 2016 at 8:31 pm

  Van Harte Gefeliciteerd Irma. Steun je van harte .! Zo belangrijk en supermooi dat deze cooperatie Vrije Media inu een feit is. Kijk al geen tv meer (is ook stuk) en lees alleen nog vanwege een goedkoop abonnement 4 weken de Trouw , maar ben wel heel erg actief op het internet en heb veel te delen maar weinig tijd voor NL vertalingen , want doe en volg en deel van alles in het engels tot nog toe . Doe m`n best om alles bij te houden als lichtwerker en sinds 2003 vrijgesteld van werk (soort beroepsverbod omdat ik als psychologe me liever bezighoud met astrologie) . Kijk op http://about.me/annewestenbrink voor links naar m`n blogs en sociale media.

   
  • bernadette

   september 28, 2016 at 8:56 pm

   En laten we vooral Casper Rutten in de schijnwerpers te zetten d.m.v een interview.

   Want het allergrootste van belang is als Soeverein mens ons leven in te kunnen richten,
   op een wijze naar ieders hartsverlangen in VRIJ-heid

   Casper Rutten is een van de initiatiefnemers van het Volkstribunaal.

   Het Volkstribunaal is opgericht om de zware schending van mensenrechten binnen het Nederlandstalig grondgebied door middel van een eerlijke rechtsgang te veroordelen en de verantwoordelijke personen daarvoor terecht te wijzen. Zie http://volkstribunaal.net voor verdere info.

    
  • bernadette

   september 28, 2016 at 9:02 pm

   En laten we vooral Casper Rutten in de schijnwerpers letten d.m.v een interview.

   Want het aller belangrijkste is dat we als Soeverein geboren mensen ,
   weer kunnen leven wat ons Hartsverlangen ons ingeeft om ons eigen leven in te richten,
   op een eigen wijze in alle vrijheid

    
   • bernadette

    september 28, 2016 at 9:03 pm

     
    • bernadette

     september 28, 2016 at 9:08 pm

     Zo , ook Toos Nijenhuis is een must om te interviewen .

     Getuigenis van Toos Nijenhuis tegen de belastingdienst en de Staat der Nederlanden.
     Het Volkstribunaal heeft deze zaak onder behandeling om aan te tonen dat de Nederlandse staat geen rechtsstaat is.
     Kijk onder http://volkstribunaal.net/zaak-van-to… voor het hele dossier.

     Het Volkstribunaal is opgericht om de zware schending van mensenrechten binnen het Nederlandstalig grondgebied door middel van een eerlijke rechtsgang te veroordelen en de verantwoordelijke personen daarvoor terecht te wijzen.

      
 20. Johan Kooitje

  september 28, 2016 at 8:35 pm

  Gefeliciteerd!!! Goeie zet!

   
 21. TONNY

  september 28, 2016 at 10:35 pm

  Voor veel mensen, gezinnen is hier geen tijd meer voor. Directe hulp tegen gemeenten en instanties is geboden, het is voor velen al te laat ver over twaalf,

   
 22. Adriaan

  september 29, 2016 at 8:52 am

  Geweldig, dank voor jullie inzet.

   
  • bernadette

   september 30, 2016 at 12:19 pm

   Ook is het van belang om als lezers hier op de site ,
   die informatie hebben over wanpraktijken alom in hun omgeving deze openbaar te melden
   zodat er op situaties in gezoomd kan worden , zoals Drs . John Consemulder daar ook al
   jaren mee bezig is om mensen duidelijk te maken wat er zo allemaal gaande is.

    
 23. GA de Jong Foekema

  september 30, 2016 at 1:30 pm

  Geweldig mooi nieuws !!

   
  • bernadette

   september 30, 2016 at 4:01 pm

   In memoriam, Prof. oud anesthesist Bob Smalhout 87 jaren hier op aarde zijn missie vervult .
   Een man met een goed Hart voor mens en dier – natuur.

    
   • bernadette

    september 30, 2016 at 4:04 pm

    Van de oude stempel..hoe Bob Smalhout tegen het ziekenhuis gebeuren aan keek.
    Nu nog steeds relevant .

     
    • bernadette

     september 30, 2016 at 5:04 pm

      
     • PS

      oktober 2, 2016 at 4:12 pm

      We weten dat we voortdurend bedonderd worden door NOS NPPOLITIEk Nieuwsuur dwdd Een vandaag zijn gewoon staatsomroepen Pauw Doen precies Media Hypnose en Psychologische beinvloedingen voortdurend geregiseerd !

       
 24. bernadette

  september 30, 2016 at 5:07 pm

  Er is tegenwoordig veel kritiek op de berichtgeving van de zogenaamde mainstream media.
  Aan de lopende band verschijnen boeken met kritiek op de journalistiek.
  Onlangs nog Arnold Karskens in Nederland met zijn boek Journalist te koop.
  Maar eerder al boeken van Udo Ulfkotte – Gekaufte journalisten – recent verschenen in de Nederlandse vertaling – Gekochte journalisten – en in eigen land o.a. Janneke Monshouw

  http://www.ninefornews.nl/video-hoe-betrouwbaar-is-het-nieuws/

   
 25. bernadette

  september 30, 2016 at 6:25 pm

  Transhumanisme en ethiek

  In een wereld vol oorlog, geweld, crises en chaos zijn slechts weinig mensen ervan op de hoogte dat binnen de wetenschap en de technologie ontwikkelingen plaatsvinden die ons mens-zijn volledig dreigen te veranderen, met zelfs het risico van het einde van de menselijke soort. Talloze topwetenschappers werken momenteel aan de zogenaamde ‘verbetering’ van de mens, aan een nieuw type mens, een soort übermensch, een kruising van mens en machine, de cyborg. Geïnspireerd door de ideologie van het transhumanisme trachten zij de ‘beperkingen’ van de mens te overstijgen.

  Transhumanistische wetenschappers zijn van mening dat binnen enkele decennia het punt wordt bereikt van singulariteit: een indrukwekkende sprong in de menselijke evolutie naar iets totaal anders.

  De vraag die gesteld dient te worden is: wie of wat is de mens? Wie of wat zijn we eigenlijk? Wat is trans en wat is human? Met gebruikmaking van onder andere artificiële intelligentie, nanotechnologie, robotica, informatica, genetica, biotechnologie en neurowetenschappen werken wetenschappers samen om de transhumanistische ideologie op korte termijn te realiseren. Wie de feiten hieromtrent leert kennen, zal meer dan verwonderd, verbijsterd of geschokt zijn. Is er nog een weg terug? Waarom wordt er over deze essentiële materie niet met spoed een openbare discussie in gang gezet?

  Wat wordt er trouwens verbeterd? Rekenkracht? Intellect? Brein? Spieren? Zenuwen?

  Met de kennis om bijvoorbeeld het menselijk genoom te manipuleren, de technologie om stamcellen te exploiteren, designbaby’s te ontwerpen en via 3D-technologie organen op bestelling te kunnen printen, met de uiterst geavanceerde kennis van elektronica (chips) en het binnenkort kunnen kopiëren, uploaden en downloaden van de inhoud van het brein, is de wetenschap straks in staat superintelligente mensachtige machines, zogeheten cyborgs, te creëren, die aangesloten zullen worden op het artificieel wereldbrein van internet. Ontelbare dingen zullen dan kunstmatig met de cyborgs verbonden zijn, een huiveringwekende mogelijkheid tevens tot totale controle van de mensheid, waarbij de ‘nieuwe mens’, de cyborg, een volmaakte slaaf dreigt te worden.

  Transhumanisten hebben niet veel op met begrippen als ziel, geest, vrije wil, goddelijke inspiratie. In hun filosofie is niets te lezen over liefde, mededogen, vriendelijkheid, empathie. Het transhumanisme tracht via spitstechnologie eerst ín het menselijk lichaam te komen om de mens daarna van binnenuit te veranderen. Deze materialistische ideologie staat haaks op de visie dat het lichaam een tempel is van de geest, dat bewustzijn geen bijproduct is van het brein en dat het lichaam een instrument is om zich geestelijk te ontwikkelen, om tot realisatie van het hoogste innerlijk potentieel te komen, eeuwenlang door grote wijzen en mystici voorgeleefd.

  Het transhumanisme belooft ons een technologisch paradijs, waarin de ‘mens’ lichamelijke onsterfelijkheid heeft bereikt en artificiële intelligentie centraal zal staan. Echter, de mens werd al eens eerder uit een paradijs verdreven, toen hijzelf begon na te denken, een trauma dat diep in het collectief onbewuste schuilt. Reden tot argwaan, en vooral een oproep tot kritisch en ethisch denken. Wordt met het transhumanisme de doos van Pandora geopend of is er voor de lijdende mensheid sprake van een cadeaubon van firma Supertechnologie? Zijn er maatstaven te vinden voor wat heilzaam en niet heilzaam is bij deze ontwikkelingen?

  Antropoloog-filosoof Marcel Messing, auteur van vele boeken en artikelen, bekend van talloze lezingen en themadagen, zal op kritische wijze ingaan op de antropologische, filosofische en vooral ethische aspecten van het transhumanisme (met powerpointpresentatie). In zijn bestseller Worden Wij Wakker? Over de verborgen krachten achter het wereldtoneel waarschuwde hij al voor bepaalde ontwikkelingen binnen de technologie. Sinds kort woont hij weer in de Franse Pyreneeën.

  Voor meer informatie zie http://www.marcelmessing.nl

   
 26. bernadette

  september 30, 2016 at 6:26 pm

  Aanvulling op de boven te lezen informatie ;

   
 27. yvonne

  september 30, 2016 at 9:53 pm

  Ik durf het bijna niet te vragen, maar is er misschien iemand die dit wil/kan Nederlands ondertitelen?

  Het is zo belangrijk dat mensen ontdekken wat de rol van banken is.

   
  • bernadette

   september 30, 2016 at 10:28 pm

   Hier nog eentje in het Engels :)

    
   • bernadette

    september 30, 2016 at 10:30 pm

    Ik maakte n’ foutje met de bovenstaande opname..
    Ik doelde eigenlijk op deze ;

     
    • bernadette

     september 30, 2016 at 10:34 pm

      
     • bernadette

      oktober 1, 2016 at 3:14 pm

      This is an extract from Michael Tellinger full 2-hour presentation at the Global Breakthrough Energy (BEM) Conference in Holland during November 2012 where he talked about Ubuntu movement, continued research into the origins of humankind, the vanished civilizations of southern Africa, origins of money, fraudulent corporate governments and the banksters that control them.

       
 28. bernadette

  oktober 1, 2016 at 3:34 pm

  Maandag – Dinsdag – Woensdag -Donderdag – Vrijdag – Zaterdag – Zondag .
  Wat de betekenis daar van is met samenhangende roterende planeten rond om onze planeet .
  En hoe alles met elkaar samenhangt ;

   
 29. bernadette

  oktober 1, 2016 at 6:42 pm

  Deze jonge knul genaamd Brain Brie Sevintin ,
  probeer zijn leeftijdgenoten ook wakker te krijgen..
  Hij heeft nogal wat filmpjes op you tube gezet .
  Deze gaat over het nepnieuws en leugens op TV .

   
  • bernadette

   oktober 1, 2016 at 11:09 pm

   22 jaren geleden gaf David Icke een inzicht over ons gezamenlijke bestaan op deze planeet
   DAT hadden ze toen eens wekelijks op TV moeten uitzenden wereldwijd.

    
   • bernadette

    oktober 2, 2016 at 11:33 am

    De vrije media in ons allen… opent de deuren van ons Hart.

     
    • bernadette

     oktober 2, 2016 at 2:16 pm

     Over weather modification, food modification , brain modification.

     Men bepaalt het weer- patroon opzettelijk ..plaatselijk in omringende landen.
     Er wordt dagelijks gesproeid met verschillende type zware metalen chemtrail cocktails ,
     sommige gebieden krijgen een soort chemtrail menu , die in bepaalde klasse vallen ,
     waar bijv. veel dieren door vergiftigd worden , en zowel flora , fauna
     Zo is er ineens massale vogelsterfte ,.. wordt dan op TV verteld vogelgriep ,
     maar onder dit onderstaande filmpje wordt uitgelegd dat deze vogelsterfte
     te maken heeft met plaatselijke gecreëerde zware metalen wolken.

     Rosalind Peterson joins Freeman for an hour discussion of Chemtrails (Persistent Contrails) Listen how we discuss birds falling from the sky weeks before birds fell from the sky in Austin. Rosalind recently appeared on the Discovery channel special Best Evidence; our first mainstream chemtrails exposure. [Original Air-Date Dec. 7th 2006]

     Het filmpje wordt hieronder geplaatst in het Engels.
     Voor degene die het wat moeilijk hebben met Engelse taal.
     Probeer het filmpje dan gewoon rustig 2 x te beluisteren/ bekijken.
     Het is de moeite waard om het tot je te nemen ,
     en mensen om je heen daar in voor te lichten , of het filmpje door te zenden

      
 30. bernadette

  oktober 2, 2016 at 2:17 pm

   
 31. yvonne

  oktober 3, 2016 at 4:12 am

  geweldig irma we gaan ervoor

   
 32. bernadette

  oktober 11, 2016 at 8:27 pm

   
 33. nan

  oktober 17, 2016 at 12:18 pm

  Hoi irma en ad
  Een mooie beslissing van de nieuwsbrief van 16 okt.Hoe jullie het opgelost hebben.En ook nog een nieuwe onderdeel bij gevoegd voor de leden die zelf een/eigen onderzoek kunnen schrijven.Maar wat een werk hebben en krijgen jullie daardoor erbij om te lezen en bepalen.Heel veel sterkte voor jullie bijde met het vervolg opzetten van de vrije Media.Suc6. Het gaat jullie lukken.
  Warme groet nan

   
 34. nan

  december 8, 2016 at 9:15 am

  Ik wil hier bij Harriet Algra bedanken voor het artikel: Standing Rock een oproep aan de mensheid om te ontwaken..Op de DVM.
  Groert nan

   
 35. Ps Coenders

  december 10, 2016 at 4:34 pm

  GA ZO DOOR JULLIE HEBBEN MIJN STEUN EN IK STEL ZELF OOK DINGEN AAN DE KAAK IK KAN NIET TEGEN ONRECHT EN VALSE BELOFTES EN LEUGENS JE KUNT DAT ZIEN AAN HUN LICHAAMSTAAL !

   
 36. nan

  december 23, 2016 at 8:04 pm

  Ik heb een beetje moeite met nieuwe bericht van Paul Craig Robert van Ad Boere geplaatst op DVM.”Als mensen de waarheid niet willen onder steunen, dan verdienen ze die waarheid niet en zullen ze het ook niet krijgen”.Ik vind dit nog al een behoorlijke uitspraak van meneer PCR.Als men de waarheid in zich zelf mogen leren ervaren, in deze tijd. Ieder ervaard het anders. En weer twee slachtigheid. De ene wel en de ander niet. Ik wens bij deze ieder mooie kerst dagen toe en gelukkig nieuw jaar.Hopenlijk gezamelijk te komen met elkaar buiten/naast de tweedeligheid.
  Vriendelijke groet nan

   

Reageren: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: