RSS

Ole Dammegård over JFK en Olof Palme

26 jun
engelse vlag

ENG

coupd etatAl eerder schreef ik over de onderzoeksjournalist Ole Dammegård, geboren in Denemarken en kort daarna verhuisd naar Zweden waar hij opgroeide en nu al ruim 30 jaar van zijn leven besteedt aan onderzoek naar valse vlag operaties en sluipmoorden zoals die van John F. Kennedy en de Zweedse premier Olof Palme. Hij schreef het boek ‘Coup d’Etat in slow motion’, (in het Zweeds: ‘Statskupp i Slowmotion’) een interessant ruim 1100 pagina’s tellend boek (in pdf, om precies te zijn 1108 pagina’s zie ik op mijn pc) over deze ‘assassinations’ met feiten, namen, foto’s, kaarten, documenten, getuigenissen tot in detail. Hoe er gewerkt wordt en hoe het telkens naar dezelfde club mensen leidt.

Op 6 juni was hij in Nederland en o.a. één van de gastsprekers bij de ‘open mind conferentie’ in Aalsmeer, die aanvankelijk in Amsterdam zou plaatsvinden, maar vanwege het feit dat 9/11 daar besproken zou worden en in het bijzonder vanwege het statement van gastspreker Christopher Bollyn die verklaart dat Israël achter die aanslagen zit, mocht het daar niet doorgaan.

De ‘open mind conference‘ werd ondanks allerlei tegenwerking door rabbi’s, politiemensen, laster uit de mainstream media etc. toch een groot succes, eenmaal uitgeweken naar Centrum de Zonnewijzer in Aalsmeer.ole dammegard

Dat je vandaag de dag nog steeds uit moet kijken wat je zegt, en vooral als het flink aan de waarheid raakt, blijkt ook weer uit het interview dat Ole onlangs gaf bij New Dimensions TV. Hij vertelt over de zaak JFK en Olof Palme, over zijn drijfveren, maar ook over zijn noodgedwongen verhuizing. Deze man is één van de vele strijders voor een betere wereld, riskeert daar zijn eigen leven voor zoals hij zegt en ik kan alleen maar volledig onderschrijven wat hij voelt en zegt te moeten doen. Mensen als Dammegård zijn hard nodig om de verandering in gang te zetten en ik heb dan ook bewondering voor zijn moed. Zie hier dat interview, Nederlands ondertiteld.

 

Zie eventueel ook nog zijn oproep aan de elite. (Eveneens Nederlands ondertiteld).

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de auteursrechten en de bron worden gerespecteerd.

 
9 reacties

Geplaatst door op juni 26, 2015 in Maatschappij, Politiek

 

Tags: , , , ,

9 Reacties op “Ole Dammegård over JFK en Olof Palme

 1. tedsdam

  juni 26, 2015 at 9:17 am

  Bedankt voor de vertaling en moeite die je erin steekt Irma

  Like

   
  • Dick

   juni 26, 2015 at 5:02 pm

   Inderdaad een compliment waard.

   Like

    
 2. todelidoki

  juni 26, 2015 at 4:40 pm

  de video weigert dienst?
  maar in Zweden broeit het ook, 75.000 immigranten, zeker om de boel af te leiden, van wat komen gaat? IK denk aan de Nato en zijn macht
  daar kun je wel bang voor zijn tenslotte is Pim ook ‘gevallen’

  Like

   
 3. gert

  juni 27, 2015 at 4:22 am

  Beste Irma, het hele videoverhaal van Ole herken ik. Ik werd ook gefrustreerd van alle leugens en halve waarheden waar alles mee werd toegedekt. Ik weet ook dat er scrupuleloos word gemoord. Eerder heb ik gezegd dat ik het geheel overzie. Ik was met een boek bezig maar heb nu, speciaal voor de gelegenheid enige hoogtepunten eruitgehaald en in een soort kort uittreksel gezet op internet. Zodat ook jij het geheel kan zien.
  http://gjvdw.nl/boek/new.txt
  Ik zou het heel erg op prijs stellen als je de tijd kan vinden om het goed te lezen (het zou in een keer alle puzzelstukjes op zn plaats moeten doen vallen) en mij daarna te laten weten wat je er van vind. Ik doe dit niet graag omdat de tekst in deze vorm tegen me gebruikt kan worden. En ik weet dat mensen voor minder zijn gedood.

  Like

   
  • ezra70

   juni 27, 2015 at 1:02 pm

   Dank Gert voor je link van je boek dat je aan het schrijven bent. Met aandacht heb ik het gelezen. Veel wist ik al maar toch zijn er weer nieuwe inzichten gekomen. Het geeft perfect de rode draad weer. Ik zie met belangstelling je boek tegemoet.

   Like

    
  • Irma Schiffers

   juni 27, 2015 at 6:00 pm

   Hoi Gert, een goed overzicht. Maar inderdaad, het strekt nog veel en veel verder dan dit en er komt steeds meer naar buiten. Stukje bij beetje, vaak gecontroleerd, zoals momenteel door de machthebbers in paniek, want er is geen weg meer terug. Maar dat gaat niet gebeuren zoals zij het willen ;-)
   De hele rotzooi en geschiedenis rolt naar buiten binnenkort. Er wordt overal informatie verzameld, zoals ik al schreef via hacks etc. en dat wordt allemaal in elkaar geschoven als een puzzel. Duizelingwekkende informatie waar we mee te maken krijgen. Het is tijd, blijf schrijven en door puzzelen tot aan de meest ondenkbare dimensies; dat moeten we momenteel echt allemaal eigenlijk doen! Niets is meer wat het lijkt en de geschiedenis zal volledig herschreven worden. Goed van je dat je aan het schrijven bent geslagen! (y)

   Like

    
 4. Irma Schiffers

  juni 27, 2015 at 9:52 pm

  Ik volg Ole al een tijdje op facebook. Hij heeft dit artikel ook geplaatst (engelse versie) en de NL ondertitelde video met de boodschap aan de elite. Zijn facebook pagina voor geïnteresseerden: https://www.facebook.com/ole.dammegard?fref=ts

  Like

   
 5. Divera

  juli 17, 2015 at 2:17 pm

  Hoi Irma,

  Bedankt voor het interview met Ole en de vertaling. Eén correctie: moederfiguur = maffiafiguur; Ole heeft het over mob figure. Nogmaals dank!

  Like

   
 6. InvisibleHorizons

  juli 24, 2015 at 11:25 pm

  Uiteraard met dank voor het vertaalwerk, Irma. Het relaas werpt bij mij twee vragen op.

  1. Wat dacht men (al dan niet letterlijk) te bereiken met de moord op Olof Palme?

  2. Waarom denkt Ole dat de aanslag van Breivik een inside job (false flag) was?

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: