RSS

De jacht op de echte criminaliteit is begonnen!

23 jun

cartoonDe wereld van het grote geld is op hol geslagen. Vanuit menselijk oogpunt gezien hadden ze hun ‘gevoelens’ overigens nooit op een rijtje, maar hun hersens weten wel geld te bedenken en te ‘maken’, al hebben ze niet door dat dat uiteindelijk niets waard is. Maar wát als je ze dat afneemt, dan staan ze ineens met lege handen en er wordt flink op ze gejaagd.

Een paar dagen terug schreef ik dat er een rechtszaak was geopend tegen Bush jr., Cheney, Rice, Rumsfeld, Wolfowitz en Powell, maar nu is er nog een andere zaak geopend tegen voormalig procureur Generaal John Ashcroft, voormalig FBI directeur Robert Mueller en ex-immigratie baas James Ziglar. Ze krijgen het druk daar in het Amerikaanse Hof van Beroep met deze civiele vorderingen erbij. Topambtenaren uit het tijdperk Bush kunnen wettelijk aansprakelijk worden gesteld voor het vasthouden van onschuldige gevangenen na 9/11, oordeelde het federaal hof van beroep afgelopen woensdag, aldus de Daily News. Rachel Meeropol, de advocaat voor het Center for Constitutional Rights heeft deze zaak aangespannen. Er zijn er nog veel meer waar jacht op wordt gemaakt, dus we gaan nog wat meemaken.

INDICTED: Baron Rothschild

Verder heeft een Franse rechter bevolen dat een van de meest vooraanstaande leden van de familie Rothschild, Baron David Rothschild, zal worden ondervraagd door de politie op verdenking van fraude. Hij is een van de rijkste aristocraten en zou honderden Britse gepensioneerden hebben benadeeld. Hij wordt ondervraagd in Frankrijk waar hij diverse huizen bezit. Het betreft zijn zaak the Rothschild Financial Services Group. Zou die rechter weten dat deze man nog een paar familieleden heeft met een zeer criminele achtergrond? Vast wel, maar laten we maar niet op zaken vooruitlopen, die komen vanzelf aan de beurt. Zie hier het hele artikel.

Daarnaast heeft de moord op J.P Morgan bankiers nieuwe hoogten bereikt met de plotselinge dood van hun Vice Voorzitter Jimmy Lee. Meer dan twaalf J.P Morgan bankiers zijn onlangs plotseling gestorven en het is duidelijk dat iemand een bepaald spoor volgt.  Je kunt er zeker van zijn dat dat spoor naar de criminele Bush en Clinton familie leidt, schrijft o.a. Fulford.

Het aantal dode bankiers waar ik vaker over schreef op dit blog was volgens mij ergens in de veertig blijven hangen toen ik ben gestopt met tellen. Afgelopen week kreeg ik deze video onder ogen waarin Jimmy Lee als nummer 78 werd geteld. Bepaald lemmingen-gedrag! Ze verhuizen van de banken naar hun huisje van zes planken. Dan komen ze er ook ineens -beetje laat wel- achter dat in je laatste pak geen zakken zitten! Daarnaast zijn er overigens blijkbaar ook volgens die video 126 wetenschappers op vreemde wijze overleden in minder dan twee jaar.greece_crisis_crush_the_euro_822375

Ondertussen is het duidelijk dat de Griekse crisis zijn hoogtepunt gaat bereiken binnenkort en de grote opnames van euro’s laten zien dat de mensen in de straat weten dat de echte crisis onafwendbaar is. Maar zoals we in de video over de Bilderberg-conferentie hebben kunnen zien was deze crisis gepland en zijn ze nu angstig dat de Euro zone uit elkaar valt, een voor henzelf geslaagd onderdeel van hun anti-democratische en dictatoriale agenda. Afgelopen week is Griekenland in Moskou in gesprek geweest tijdens een ontmoeting met Russische functionarissen.

Er waren en zijn wereldwijd protesten voor Griekenland en tegen de EU die we opnieuw nagenoeg nergens in de mainstream tegenkomen. Ook op de Dam in Amsterdam afgelopen weekend waar onder andere Ewald Engelen een speech heeft gehouden. We zullen moeten afwachten hoe dat verder gaat verlopen, Grexit of ‘Democrexit‘.

Verder is de pauselijke encycliek uitgelekt waarin paus Franciscus het westen oproept hun welvaart op te geven – hij kan dat zelf beter, nietwaar- en dat is zogenaamd om ‘het klimaat te redden’ en de armoede uit te bannen. Hier is het, zoals ik al eerder in een waarschuwend artikel schreef, echt opletten geblazen, want het evenement in september van de VN en de toespraak (lees goedkeuring) van de paus vindt plaats onder de dekmantel ‘Sustainable Development’ de lang voorgekookte agenda 21, ook wel bekend onder ICLEI (International Council for Local Environmental Initiatives).  Op de site van Democrats against U.N. Agenda 21 kun je er van alles over lezen. Bovendien is de elite zelf bezig met het kopen en inrichten van zeer luxe ondergrondse ‘doomsday’ bunkers, dus zelf willen ze binnenkort vluchten naar hun ondergrondse steden. Ik wens ze daar veel plezier en hoop voor ze dat ze niet al meteen de eerste dag uitgerookt zullen worden door een boze massa met hooivorken.

Ook op de Nederlandse collega-site ‘Xander Nieuws’ staat overigens over het september-gebeuren het nodige te lezen, zoals o.a.: “Pauselijke encycliek gepresenteerd door radicale professor die vindt dat er 6 miljard mensen teveel zijn!”. Dat is inderdaad de ware gedachte achter deze criminele agenda. De opwarming van de aarde is een leugen, deze koelt zelfs af.

globalhoaxHackers die hebben ingebroken in de systemen van Climate Research Unit, University of East Anglia in Engeland zijn ervandoor gegaan met ruim 61mb aan e-mails waaruit blijkt dat onderzoekers doelbewust informatie achterhouden die de opwarming van de aarde tegenspreekt. In de ruim duizend e-mails tussen een aantal vooraanstaande klimatologen en klimatologisch onderzoekers is bewijs te vinden dat ze niet alleen zouden sjoemelen met cijfers, maar ook doelbewust onderzoeksresultaten verzwijgen of wissen als het niet in het global climate change plaatje past. Op de site van ‘eunmask’ kun je die 61mb trouwens downloaden en onder andere een video bekijken waaruit blijkt dat deze global warming een hoax is. Blijf dus alsjeblieft op je qui vive, al gebeurt er voor die tijd ook nog het nodige in de jacht die blijkbaar geopend is op de powers that be. Als ze al de kans krijgen om die agenda erdoor te drukken met alle protesten die overal gaande zijn zal deze ongetwijfeld geen lang leven beschoren zijn, er is veel actie gaande achter de schermen vanuit de ‘alliantie‘.

Tarik Z

Verboden wapenbezit? ;-)

Over hackers gesproken; we waren in afwachting van de verklaring van Tarik Z., de jongeman die NOS zendtijd opeiste met een alarmpistool voor een dringende boodschap. Op 19 juni zou hij zijn verklaring geven voor de rechter. Erg veel kans kreeg hij niet, want de rechter wilde hem niet alsnog een podium geven, maar hij kon toch een paar dingen zeggen. Zo wilde hij het Nederlandse volk waarschuwen voor de “fundamenten van het huidige monetaire systeem”. De gevolgen daarvan zijn volgens Z. inhumaan. Ook wilde hij de mensen wijzen op de “grootschalige manipulatie door de NOS”. De omroep beheert volgens hem het Media Park en het glasvezelnetwerk. De NOS zou daarom al het dataverkeer kunnen manipuleren en aftappen. Z. zegt dat hij deze informatie heeft gekregen uit hackerskringen. Ik schreef al eerder in het artikel ‘hoe krijg je zendtijd bij de NOS‘ dat de manier niet bepaald legaal, handig en fraai is, maar menselijkerwijs gesproken is zijn daad wel begrijpelijk, want hij heeft daar 100% gelijk in; kijk echt heel even naar het zeer interessante artikel met allerlei verhelderende krantenknipsels en bewijzen daarvoor op de site van de collega’s van Bovendien.com, en dan nog maar te zwijgen over alle artikelen die ik daar zelf ook al zo vaak over heb geschreven. Het is en blijft een vermoeiend verhaal met die gekochte media.

Quite a week! Maar wel eentje om wakker bij te blijven.
Nu maar hopen dat de in slaap gesuste medemens heel snel wakker wordt en dat we met een veel grotere groep de wereldwijde rotzooi kunnen gaan aanpakken. Zet de emmer pek met veren maar vast klaar.

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits het auteursrecht en de bron wordt gerespecteerd.

 
18 reacties

Geplaatst door op juni 23, 2015 in Bankiers, Maatschappij, Politiek, VN

 

Tags: , , , , , , , , ,

18 Reacties op “De jacht op de echte criminaliteit is begonnen!

 1. jodokus

  juni 23, 2015 at 12:44 pm

  Ik vrees, dat we in een Utopi leven, moeder zei : ‘ misdaad loont niet’, maar als ik mijn verleden van ervaringen zou samenvatten, heb ik toch mijn bedenkingen?

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 23, 2015 at 3:27 pm

   Je moeder had gelijk… Alleen zij zag het in een groter perspectief denk ik. Uiteindelijk loont het niet. We leven ‘duizenden’ jaren in ‘quarantaine-status’. Er zijn in alle gelederen (ook aan de top wereldwijd) veel mensen bezig om de boel te monitoren en in kaart te brengen; denk aan die enorme hack van onlangs bij de overheid in de VS. Ze geven China de schuld, dat was te verwachten want dan kunnen ze daar met hun failliete boedel weer een oorlog mee gaan beginnen, want dat verdient! Maar ik begrijp je hoor… Ik wil ook dat het zo snel mogelijk wordt ‘afgestraft’, trek het perspectief maar breder, dan heeft ze gelijk en nu gaat het snel. Alles is in ‘the open’ maar wordt veelal niet gezien omdat mensen graag in een comfortabele blindheid willen blijven (mainstream is veilig, want vertrouwd!)

   Zolang wij besluiten dat wij ‘leiders’ nodig hebben omdat we menen (dat is ernstige mind control die ze dagelijks hanteren) dat we niet vreedzaam samen kunnen leven en niet de capaciteiten hebben om een samenleving te kunnen creëren (beter dan zij die nu aan het roer staan en dat wordt steeds openlijker duidelijk, ze missen namelijk ‘iets’ heel belangrijks), accepteren we dat anderen ons leiden, die daar gigantisch misbruik van hebben gemaakt. Bewustzijn, zelfbewustzijn, multidimensionaal bewustzijn (we zijn niet half, we zijn heel) noem het om het even wat… maakt dat we ze dat roer niet meer in handen geven. Het wordt misbruikt… de vraag is aan ieder van ons: laat ik me misbruiken? Laat ik me tot slaaf maken? Laat ik me kortwieken en ‘halveren’ zodat ik altijd op zoek blijf naar iets buiten mij dat mij moet ‘aanvullen/invullen’?

   Het antwoord kan pas ‘nee’ zijn als we ons bewust zijn dát we worden misbruikt, uitgebuit, vergiftigd tot mind controlled zombies… En het was leuk geweest als we rond het jaar 2000 dat bewustzijn hadden gehaald met z’n allen, maar dat is helaas niet gelukt. Zullen we het dan nu in een versneld tempo even doen? Taak voor de wakkeren (ook opvallend veel kinderen, terwijl dieren ook een steeds hoger bewustzijn ontwikkelen), en daarna voor de ontwakers om weer anderen wakker te maken; de schouders eronder. ;-)

   Het gebeurt overal: Farewell to Arms: Over 10,000 Soldiers Desert Ukrainian Army

   overal klokkenluiders in alle gelederen ;-)
   Ex-cia agent onthult dat Al Qaeda door VS is bedacht

   Like

    
   • jodokus

    juni 24, 2015 at 4:43 pm

    Kijk maar wat Marks over het geloof zei; OPIUM VOOR HET VOLK
    En nog wat van die uitspraken:’BROOD EN SPELEN’
    En ze blijven er maar intrappen, ook die ‘gelikte-tv-programma’s’ als de DWDD
    Leiders hebben we echt niet nodig, en bestuurders vullen schuimbekkend hun zakken!
    Klien voorbeeld: Die van de NS was zogenaamd vlgs Dijselbloem uit zijn eigen opgestapt, maar de grote grap “hij had een dag vrijaf” Ja zo kennen we onze papenheimers, blijven zakkenvullen.
    Overigens vind ik, moeten ze en motie van wantrouwen over die Dijzelbloem uitspreken.
    Want naar mijn mening kom hij hiermee echt niet weg!

    Like

     
 2. Veronica

  juni 23, 2015 at 4:21 pm

  Ja, van ons allemaal worden onze ‘minds controlled’. Maar dat gebeurt dus ook bij een groot aantal van degenen die aan de duistere kant (verplicht zijn te) werken. Als je de getuigenissen leest van een aantal klokkenluiders onder hen…. het is te gruwelijk om te geloven! Ze zitten vaak in een niet te doorbreken ketting van ouder op kind, en zo verder. Daarom pleit ik ervoor om niet primair te reageren met haat- en wraakgevoelens, maar met liefde voor de medemens die in de gruwelijke klauwen van deze lieden zitten, hoe moeilijk dat ook zal zijn. Want ook deze les hebben we inmiddels geleerd: haat en wraak lost niets op, en het vergalt ook je eigen leven. Laten we samen de schouders eronder zetten om een prachtige vreedzame en liefdevolle samenleving te maken.
  Irma, je schrijft ” Quite a week! Maar wel eentje om wakker bij te blijven.”. En volgens mij doe je dat ook. Waar vind je de tijd om al deze informatie te verzamelen en ons erover te informeren? Ik denk dat jouw nachten erg kort zijn! Dank je wel voor al je inspanningen om ons allemaal wakker te krijgen.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 23, 2015 at 4:25 pm

   Soms kan ik een paar uur slapen nadat ik weer eens ontdek dat ik ruim 30 uur op ben… Ik tap uit een ander vaatje blijkbaar ;-) Maar dat neemt niet weg dat ik straks hoop ook een keer aan de beurt te zijn om bijv. weer eens te gaan schilderen of even vakantie te hebben (1998 voor het laatst en dat was ook maar een week). Maar still alive and kicking hoor. Mijn tijd komt vast, op welke planeet dan ook :-D

   Like

    
   • Matt

    juni 23, 2015 at 8:18 pm

    Hoi Irma,
    tot voor kort liet ik me ook teveel leiden door al die, meestal negatieve, berichten in zowel mainstream als alternatieve media. Nu lees ik dat wat minder en hou ik tijd over om te schilderen en me met mijn bootje bezig te houden. Dat wil niet zeggen dat ik niets meer lees, maar ik laat het mijn leven niet meer verzieken want die kant ging het wel op. Ik was er zo erg mee bezig dat ik voor “blik op nos journaal” een aparte cartoon pagina heb gemaakt. Maar omdat daar wat veel trollen zitten werd het meer een trollenpagina wat niet helemaal de bedoeling was. Ik wil er alleen maar mee zeggen hoe sommige dingen je leven kunnen beïnvloeden en daar wil ik het wat rustiger aan mee doen. Dus ik zou zeggen: neem je tijd om te ontspannen, als je dat eenmaal doet merk je hoe hard je dat gemist hebt. Fijne vakantie gewenst.

    Like

     
    • Irma Schiffers

     juni 23, 2015 at 9:15 pm

     Hi Matt, mooi werk wat je deed/doet. Trollen kunnen de boel aardig verzieken, I know.
     Wil misschien wel eens even weg, maar praktisch gezien nu nog wat onmogelijk, maar nogmaals mijn tijd komt en de energiebron is nog niet leeg. Geduld moest ik leren en dat is inmiddels aardig gelukt geloof ik ;-)

     Like

      
 3. Elisabeth

  juni 23, 2015 at 5:07 pm

  Hoi Irma, ook ik blijf je bewonderen! Je zit in een voort denderende trein. Denk je dat je het nog mee gaat maken, dat je een keer even rust hebt en een paar dagen kan slapen en een maand op vakantie kan ? Ik gun het je zo!!! Maar ik denk dat je die innerlijke rust ook niet hebt, zolang al die misstanden aan de orde zijn in dit leven. Jij wilt er zijn om dit allemaal aan de kaak te stellen. Heel bijzonder en met vele volgers van jou, heb ik één en al waardering!!!!

  Je trouwe fan, Elisabeth

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 23, 2015 at 5:26 pm

   Lief, dank je! Je hebt gelijk, ben bang dat ik daarom hier ben, kan iets anders maar niet bedenken! Maar mag het wel een beetje opschieten nu? ;-)

   Like

    
 4. loveulongtime2

  juni 23, 2015 at 6:44 pm

  Hoi Irma,

  We willen allemaal dat het snel veranderd. Maar je kent mijn verhaal. Ook als de elite weg zou zijn zitten we nog steeds met een systeem dat wereldwijde vervuiling veroorzaakt. Als ik b.v. kijk naar die mensen die ergens op een afgelegen plek off the grid een onafhankelijk bestaan opbouwen zijn er een aantal zaken die mij opvallen. Ze gaan vaak eerst een zootje bomen omhakken voor een nieuw verblijf en om warm te blijven gaan ze ook weer bomen opstoken. Ik denk dat dat een fundamenteel probleem is met 7 miljard mensen op aarde. Ik denk dat de elite daarom heeft beloten om een route uit te stippelen waardoor zij als enigen in de reddingsboten zouden kunnen plaatsnemen. Als we echt uit de ellende willen komen zulen we in een hoog tempo op wereldschaal moeten overstappen op zonne energie. De wereldwijde vervuiling is nog steeds in een stroomversnelling. Dat merk je niet in Nederland, omdat het daar al 25 jaar hetzelfde is. Toen ik 10 jaar geleden in NO Thailand kwam trof ik daar een bijn 100% duurzame samenleving aan. Maar in die 10 jaar heeft iedereen nu auto’s, mobiele gadgets, zitten tot hun oren in de schuld en de steden groeien uit hun voegen en ze hebben allemaal ook onze westerse ziekten. Kortom dit is wat er in de rest van de wereld gaande is buiten de Westerse landen. En dat stopt niet als we de bankiers achter slot en grendel hebben gezet.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 23, 2015 at 7:09 pm

   Dat is wel het begin om niet gedwarsboomd te worden in het uitrollen van zonne- wind en water-energie en ‘devices’ die overal al gebouwd zijn en nog steeds worden. Helaas worden er nog steeds veel vermoord of opgesloten die dat doen. En natuurlijk klopt het wat je zegt dat mensen nog steeds geen respect hebben voor de natuur en zaken ‘vernielen’ (omkappen) voor eigen gewin zonder erbij na te denken wat het met de planeet, de ecologie en vooral de toekomst doet. Men slacht dieren om te eten, we weten niet beter. Wat gebeurt er met een hond die éénmaal bloed geroken heeft? Mensen met een sterk ontwikkelde onderste hersenschorsfunctie (reptielenbrein = oerinstinct van overleving, 2e, soms 3e dimensie) doen als het ware hetzelfde (repeteren, repeteren)

   We hebben dat allemaal niet nodig, maar het is ons eeuwenlang aangeleerd waardoor we in een lage frequentie blijven zitten. Waarom dacht je dat de film The Green Beautiful (La belle verte) overal in Europa verboden is? Ronduit belachelijk. Die maakt ons namelijk in één klap bewust (vage herinneringen die boven komen) en wakker; een lieve, humoristische en zeer symbolische film met een enorme impact die herinneringen van onze waarheid in ons losmaakt, welke we nu vaak verdoven met verslavingen en kuddegedrag om het weg te drinken, eten, roken of slikken. Een arts wordt geconfronteerd met zijn eigen ‘ego’, hilarisch en vooral ‘mooi’.

   De enige site waar de film wonderlijk genoeg nog steeds staat te bekijken (overal steeds geblokkeerd, bizar!) is hier: http://www.disclose.tv/action/viewvideo/157826/La_Belle_Verte__The_Green_Beautiful_English_Subtitles/

   Ik zou zeggen, kijken voordat ie ook daar weg is ;-)

   Like

    
   • loveulongtime2

    juni 23, 2015 at 7:58 pm

    Ik heb de film eerder gezien. Hele mooie film, maar niet realistisch. Het geeft geen antwoord. De hamvraag is. Hebben 7 miljard mensen genoeg te eten als we de fossiele bandstoffen weghalen. Ik denk eerlijk gezegd dat niemand die vraag goed kan beantwoorden. Ik denk dat de elite het wel heeft uitgerekend en tot de slotsom is gekomen dat bij eerlijk delen zij niet op dezelfde voet verder zouden kunnen leven.

    Like

     
    • Irma Schiffers

     juni 23, 2015 at 8:59 pm

     Niet realistisch in de zin dat we het zoals het nu gaat niet voor elkaar kunnen krijgen. De planeet is hard en heftig ziek. Wel realistisch in de zin dat onze oerbron via kleine ‘grapjes’ en symbolieken helder wordt gemaakt. Kan een eye-opener zijn voor mensen die op de rand van ontwaken staan.

     In feite hadden we altijd genoeg te eten, ware het niet dat het grootste deel van de planeet onbewoonbaar is geworden voor ‘gezonde en gevoelige mensen’ (zoals jij in je lastige omstandigheden die je op je blog beschreef, maar ook voor vele anderen en voor mij). Ik ben ervan overtuigd dat we dat kunnen herstellen. Sneller dan we denken met de juiste geavanceerde technologie die de elite van ons heeft gestolen en voor zichzelf gebruikt. Sterker: het is in dit tijdperk ook de bedoeling dat we het gaan doen met de mensen die hier nu zijn en ervoor kiezen om hier te blijven. Als één van deze ‘bloedlijnen’ (ik noem nu even Rothschild) zijn vermogen deelt is iedereen ‘in geld’ schatrijk (en in menselijkheid wellicht dan weer net zo arm en corrupt als zij…)

     Ze gaan het niet redden; wat er ook gebeurt en hoe het ook gebeurt, ze ‘verschrompelen’ per dag omdat ze niet langer meer kunnen leven op de angst/controle-energie van de voorbije tijd. En ik schreef het al eens eerder: als zij zouden overblijven na hun depopulatie-plannen wil ik onder geen beding hier nog een dag blijven. Doe me een plezier, zeg! :-)

     Overigens denk ik dat er op een andere ‘natuurlijke’ manier ingegrepen wordt als de aarde te vol is. Daar zit zeker wat in, en dat zal volgens mij ook zeker nog wel gebeuren…?

     Like

      
  • bertmaathuis

   juli 2, 2015 at 11:43 am

   @Love u,

   Alles heeft een begin en een einde (in de stoffelijke wereld), nietwaar?
   Verandering (positieve -) dient dus ook bij de basis aan te vangen. Dat houdt dan in dat het “opvoeden” van onze kinderen gezond aangepakt moet gaan worden.
   Nú zitten we nog met onze kleuter/ en lagere scholen als gevangenissen:

   Zo’n 15 à 20 jaar geleden begonnen de kindercrèches te ontstaan. Vijf jaar geleden startten er HBO-opleidingen (4 jaar dus!) voor mánagers voor kindercrèches! De eerste managers zijn dus een jaar geleden afgestudeerd. Ik kan er maar één woord bij bedenken: pure staatsopvoeding. Daar moeten we dus allereerst weer vanaf.

   Verder zijn er al heel wat prachtige ontwikkelingen wat betreft vernieuwing van onderwijs; ik geef een aantal links., de moeite waard om te bekijken (deze hebben mij een flink hart onder de riem gestoken!).

   http://www.hartverwarmendwijs.nl/de-kinderen-en-hun-onderwijs-in-deze-tijd/
   http://www.greenevelien.com/2NO_9onderwijs.php
   http://www.marjadevries.nl/index-ned.php
   http://www.degroeierij.nl/waarom-de-groeierij-
   http://www.degroeierij.nl/index.php?c=pages/Blog%20-%20radical%20unschooling.htm&subid=n1689
   http://www.opgroeieninverbondenheid.nl/1596/boek-opvoeden-in-verbondenheid/

   Zoals Irma ook terdege beseft: de duisternis moet belicht worden (het kwaad ontmaskerd); daarnaast kunnen we tegelijk beginnen met de transformatie.

   Zoals de miljarden cellen van een mensenlichaam harmonieus(!) en effectief samenwerken, zonder te morren of onderling kritisch te zijn (haha), zo kunnen wij miljarden personen dat óók: de overgang van het ik-tijdperk (ik-ervaring) naar het wij-tijdperk (eenheidservaring). WE ZIJN ER HELEMAAL AAN TOE! Want dit is immers een kwestie van bewustwording[sgroei]. De nieuwe initiatieven op opvoeding/onderwijsgebied weerspiegelen dit op hartverwarmende wijze, toch?

   Like

    
 5. Gerrit Tienkamp

  juni 24, 2015 at 12:03 am

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  Jachtseizoen is begonnen.

  Like

   
 6. loveulongtime2

  juni 24, 2015 at 6:15 am

  Ik denk dat wat we om ons heen zien niet alleen door de elite veroorzaakt wordt, maar voor een groot deel ook de natuur die al aan het ingrijpen is.

  Like

   
 7. Pieter Stuurman

  juni 24, 2015 at 9:16 am

  Een van de belangrijkste redenen waarom de machtselite de machtselite kan blijven, is omdat mensen geloven dat iedereen ongeveer zo denkt als zijzelf. En zich daarom moeilijk kunnen verplaatsen in de mindset van machthebbers. Keer op keer wordt er geloofd dat “de huidige leiders het DEZE keer wel goed met ons voorhebben”.

  Zie ook: http://pieterstuurman.blogspot.nl/2013/11/macht.html

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: