RSS

Aanslagen Brussel, VRT zegt: beelden fake, blijf wakker!

22 mrt

False flagsEven heel snel een bericht tussendoor. Ik ben namelijk al dagenlang bezig met het onderzoeken, uitzoeken en vertalen voor een ander zeer uitgebreid artikel over de  illuminati-agenda in de muziekindustrie en de dood rond vele bekende artiesten, en daarnaast met het voorbereiden van de radio-uitzendingen (zo ook morgenavond weer) en ik lag daarom even te slapen, want dat is ook nodig. Ik hoorde een sms binnenkomen en die kwam van mijn vriendin: het enige wat erin stond was ‘Brussel….????‘ Half slapend dacht ik ‘Brussel?’ Wat is daar nu weer aan de hand…!

Oh ja, een referendum binnenkort over de EU en Oekraïne, waarvoor grote angst leeft voor een massaal ‘nee’ door de wakkere mensen in die onverkozen, ondemocratische, geldverslindende ‘pinokkio’-club die alleen de oligarchen en de banken nog dient. Dat mag natuurlijk niet gebeuren, vinden ze daar. Los van het feit dat het grote Nee toch een Ja blijft, ze hebben -op z’n Hollands gezegd- schijt aan ons.  Daar kunnen we wel op rekenen. Maar hun paniek moet immers wel de onze worden en blijven, nietwaar?

Dus ‘Brussel’… dacht ik, terwijl ik naar beneden liep en achter mijn PC kroop. Wat daar ook al dan niet aan de hand zal blijken te zijn; het is sowieso uiteraard een fantastische afleidingsmanoeuvre, ongetwijfeld gefinancierd door de psychopathische machtselites achter de schermen, die de komende week wel weer gevolgd zal worden door maatregelen, verscherpte regels, emotioneel sentiment opwekkend zodat we -hopelijk- gaan gillen om hun sterke arm om ons te beschermen. Het aloude concept wederom. Kijk alsjeblieft nog maar eens naar alle eerdere aanslagen en zoek de video’s maar op van Ole Dammegård die ik heb vertaald en ondertiteld. Ik zou het van de daken willen schreeuwen: laat je niet op stang jagen en blijf wakker: zie wat er gebeurt, elke dag weer opnieuw, om die sinistere agenda uit te rollen en pleeg zelf onderzoek! Ik kan ook niet zeggen wat hier nu precies aan de hand is, maar ik zoek wel naar de andere kant van het verhaal, voor meer informatie. Let wel: als het geen lotus-slachtoffers zijn en er echte slachtoffers zijn gevallen, vind ik dat echt verschrikkelijk, dat lijdt geen twijfel. Het is überhaupt verschrikkelijk wat de machthebbers allemaal uithalen met de mensheid, de dieren, planten en met de planeet. Dat is een feit.

Maar even snel ook wat andere informatie opgezocht:

22 maart = 3/22 = 322 Skull & Bones, maar ook is 3/22 het driedaagse Satanische feest van Pelusia, bestaande uit het aanroepen van ‘ISIS’. schrijft Kevin Barrett van Veterans Today. “ISIS is a US-Zionist group. It has nothing to do with Islam.
Muslims are not into human sacrifice. The biggest Muslim holiday, Eid, celebrates THE END OF HUMAN SACRIFICE.”(einde citaat). Zie de rest van zijn artikel.

Het is maar dat je het weet, want de door hen aangestuurde mainstream media zal dat er niet bij vermelden, dus dan kun je nooit je eigen gedachten hierover vormen.

De NOS kopt o.a. NCTV: Kans op aanslag in Nederland blijft reëel, dus: voel angst, laat desnoods een avondklok invoeren, etc.  SkullBones322Een scenario waar ik -en ongetwijfeld vele anderen- onderhand zo vreselijk moe van worden.

Een artikel van de Independent.co.uk uit Engeland, zoals je daar kunt zien, zijn de beelden uit 2011 en uit Rusland. Jammer voor de ‘corporate media’ want ze moeten dat dus rechtzetten, dankzij de berichten van de wakkere medemens uit de alternatieve media.

De Vlaamse zender VRT nieuws maakt dan ook nota bene excuses op Twitter voor het gebruiken van fake-beelden CCTV. Gênant!

beelden fake

En de Daily Mail schreef al vóór deze aanslagen erover. Dat bericht is nu verwijderd, maar Google had het al vastgelegd:

google melding

Ook zet ik nog even een podcast neer met Ole Dammegård van vandaag die alweer een tijdje waarschuwt voor een nieuwe False Flag.(= ondertiteld). Helaas heb ik nu echt geen tijd om die te vertalen en te ondertitelen, maar ik hoop dat de meesten het kunnen verstaan en de informatie zoveel mogelijk delen met anderen die dat niet kunnen. Dus houd de vinger aan de pols en ik zal het blijven volgen en laat het weten als we ‘live’ gaan op de radio (want dat kunnen we eventueel) of een vervolg-artikel schrijven.

Vanaf 12’00” hoor je Ole Dammegård live in de podcast, dus daar kun je direct naar toe gaan

http://outofthebagradio.weebly.com/uploads/1/2/7/5/12754388/rec__03_22_2016__0-1.mp3

en deel 2:  http://outofthebagradio.weebly.com/uploads/1/2/7/5/12754388/rec__03_22_2016__0-2.mp3

Nogmaals, wat ik wil zeggen is: houd de vinger aan de pols, onderzoek zelf en laat je niet meteen meeslepen of manipuleren!

 

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 

 

 
82 reacties

Geplaatst door op maart 22, 2016 in False Flags

 

Tags: , , , , , ,

82 Reacties op “Aanslagen Brussel, VRT zegt: beelden fake, blijf wakker!

 1. theyknew

  maart 22, 2016 at 7:54 pm

   
 2. Ger

  maart 22, 2016 at 8:14 pm

  Te triest voor woorden. Zodra ik hoorde van de aanslagen op Zaventum schoot meteen door mijn hoofd… Potverkaatje, weer een operatie Gladio en een 322’je. En ook voelde ik meteen dat er een volgende politiestaat aan zit te komen. So, who’s next? Maar inderdaad, ik wordt er zo ontzettend moe van. Bij ons in Amersfoort is a.s. donderdag de uitvoering van de Passion, en veel Amersfoorters hebben nu al aan gegeven dat ze er niet meer naartoe durven, dus het werkt nog steeds. Met het gevolg dat dat ‘feestje’ ook meteen in de A’foortse gracht lijkt te gaan vallen. Ik ga ook niet, maar dat is niet omdat ik bang ben geworden, maar omdat ik er niet in geloof.

  Like

   
 3. vivmagn

  maart 22, 2016 at 8:17 pm

  Dankjewel Irma! Ik zou het ook wel van de daken willen schreeuwen. Wat een afschuwelijk, slechte en in en in trieste ‘show’ wordt ons voorgeschoteld. Ik ben zo wakker als het maar zijn kan en ben blij te kunnen razen en tieren zonder rekening te moeten houden met de slapenden. Nu maar moed verzamelen om me op een rustige manier uit te kunnen spreken op de juiste momenten. Ik blijf vechten en staan voor die prachtige kwaliteiten van het mens zijn die voor die psychopate elite maar niet aan het licht mogen komen. Het is goed om te weten dat zij heel erg bang zijn voor de kracht van het mens zijn.

  Like

   
  • onlyyou

   maart 23, 2016 at 11:24 am

   Vond die vooropgestelde kudde politie, terwijl adesalam naar buiten vluchtte ook wel een beetje fake, ook dat Schot lucht?hetleek wel in scène gezet?

   Like

    
 4. phpstolle

  maart 22, 2016 at 8:25 pm

   
 5. nan

  maart 22, 2016 at 8:32 pm

  Wat gaat dit ver,om de controle proberen uit te spelen.En jouw schrijven;Los van het feit dat het een grote Nee, toch een ja blijft……Heb ik moeite mee, maar realisties geschreven.
  Gegroet nan

  Like

   
 6. Marijke

  maart 22, 2016 at 8:32 pm

   
  • bernadette

   maart 22, 2016 at 9:14 pm

   Johan Oldenkamp probeert hier de Skull & Bones 322 codes uit te leggen ,
   dus eventjes terug naar,, de verdwijning,, van David Bowie ,
   wat dit allemaal heeft te maken met die verdachte cijfers , enz..
   Datums hebben wel degelijk betekenis , zo blijkt ;

   Like

    
   • bernadette

    maart 22, 2016 at 9:19 pm

    Voor degene die moeite hebben met Engelse taal / hier in het Nederlands ;

    Like

     
  • adje

   maart 22, 2016 at 11:46 pm

   Dat ziet er toch heel echt uit. En dan al die mensen er omheen. Kan me niet voorstellen dat dit in scene gezet is.

   Like

    
 7. anda642

  maart 22, 2016 at 9:57 pm

  Dit is op Mijn Nederlandse Blog as Andalightoflove herblogden reageerde:
  Na een roerige dag, die eindigt met deze prachtige blog van Irma Schippers, doorgestuurd door een vriendin (Dank je Joke ! ) nu dan een mooie afsluiter en nadenkertje. Blijf Wakker is ons devies, al hebben we natuurlijk allemaal ook onze slaap nodig :) . Gedeeld met heel veel liefs voor allen die zelf blijven nadenken en ook voor Verandering durven kiezen , van ANGST NAAR LIEFDE OP NAAR EEN WERELD MET DUURZAME ENERGIE , SCHOON WATER EN VOEDSEL, EEN NATUURLIJKE GEZONDHEIDSZORG EN VREDE IN ONS HART EN ZIEL . ANNE

  Like

   
 8. anda642

  maart 22, 2016 at 10:10 pm

  Dank je Irma. Gedeeld op m`n NL WordPress want het wordt tijd dat ik ook m`n NL vrienden wat meer ga bestoken mbv dit soort scherpe & goede journalistiek !

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 22, 2016 at 10:18 pm

   Helaas, zou ik bijna zeggen. Het is helemaal niet fijn om dit soort boodschappen te brengen, merk ik telkens weer. Maar ‘don’t shoot the messenger’, we moeten vanzelfsprekend waar we kunnen elkaar behoeden voor datgene waar we anders steeds dieper in meegesleurd worden…

   Like

    
   • Karel

    april 4, 2016 at 12:32 pm

    Je bent echt fantastisch irma ! Blij dat er toch nog degelijk onderzoek gebeurd. De oefening in de metro een paar dagen er voor zegt al genoeg. Dank je !

    Like

     
 9. Jelle

  maart 22, 2016 at 10:24 pm

  Dus als ik goed begrijp zou dt een vooropgezet plan zijn of kunnen zijn.?

  Like

   
 10. fruitarier

  maart 22, 2016 at 11:09 pm

  Dit is op Pennenvruchten.nl herblogden reageerde:
  SPOT ON, IRMA!

  Like

   
 11. sretouw

  maart 22, 2016 at 11:43 pm

  Veel mensen verwarren nog steeds false flag met hoax. Martin Vrijland legde het vanmiddag nog uit : bij een false flag aanslag vallen er wel degelijk doden en gewonden, alleen blijven de ware schuldigen buiten schot omdat zij zich achter marionetten verschuilen, die het vuile werk opknappen. False flag = valse vlag/valse identiteit. Bij een hoax is alles fake : zowel de slachtoffers als de daders zijn crisis acteurs. In Brussel gaat het duidelijk om een false flag aanslag bedoeld om zoveel mogelijk slachtoffers (spijkerbom) te maken en een angstpsychose te ontketenen.
  Ik doe hier een oproep om zoveel mogelijk Licht en Liefde sturen naar alle slachtoffers, ook zij die niet gewond werden maar een zwaar psychisch trauma opliepen. En ja, ook naar de daders want deze gehersenspoelde sukkels weten niet beter dan dat zij een heldendaad gaan verrichten tot meerdere glorie van hun God.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 22, 2016 at 11:47 pm

   Helemaal met je eens, dat is het enige wat we op dit moment kunnen doen.

   Like

    
  • sretouw

   maart 22, 2016 at 11:47 pm

   Kijk ook naar de getallen : de bom in het metrostel ontplofte om precies 9:11 u! Datum : 22/3. Allemaal symbolen waarmee de cabal ons in het gezicht uitlacht…

   Like

    
  • Gekke Gekko

   maart 23, 2016 at 12:13 pm

   Volgens mij heeft Martin het toch echt over een hoax. Beelden van mensen die net doen alsof ze gewond zijn terwijl er lachende, rustig bellende en voorbij wandelende mensen omheen staan.Tevens iemand die met een pop rondloopt.Dat lijkt mij ook meer een hoax alhoewel het toch bijna niet te bevatten is dat ze zoiets weten te organiseren.

   Like

    
 12. Pepijn71

  maart 23, 2016 at 7:10 am

  Goed stuk en scherpe reacties! Inderdaad kan je niet om 322 en 9-11 heen weer duidelijk in your face! Ze gaan net zolang door totdat hun age of Horus een feit is, een donkere Metropolis/1984 achtige wereld staat voor de deur, een super rijke wetenschappelijke elite met de beschikking over middelen om heel oud te worden , beschermd door hun prive agenten en soldaten (de politiestaat en het euroleger in wording) met daaronder een uitgedunde zwakke slavenbevolking maar eerst moet nog een keer goed de pleuris uitbreken, bedenk het maar een rassenoorlog of 3e wereld oorlog, een economische crash vul het maar in, misschien geeft Steve Jackson’s Illumunati game een aanwijzing. Gelukkig zijn er nog mensen die hun hersenen gebruiken.

  Like

   
 13. maud

  maart 23, 2016 at 8:17 am

   
  • bernadette

   maart 23, 2016 at 8:47 am

   Recentelijke Zeitgeist ;
   De moeite van het kijken waard ;

   Like

    
  • Irma Schiffers

   maart 23, 2016 at 12:16 pm

   Goede analyse van een econoom en ex-wereldbank medewerker. Gelukkig zijn er ook veel wakkere mensen!

   Like

    
 14. Markus

  maart 23, 2016 at 9:24 am

  Google maar eens: Pamela Hemelrijk oil for immigration……………..

  Like

   
 15. Pipa

  maart 23, 2016 at 9:44 am

  Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

  Like

   
 16. Ilse

  maart 23, 2016 at 10:46 am

  In Belgie verwachtte men, naar aanleiding van de arrestatie van Salah Abdeslam, dat er aanslagen zouden volgen. Kennelijk waren er geen maatregelen genomen. ???

  Like

   
 17. adje

  maart 23, 2016 at 1:44 pm

   
  • Irma Schiffers

   maart 23, 2016 at 1:48 pm

   Niemand kan zeggen of het wel of niet zo is. Een hoax is ‘niet echt’, maar een false flag weer wel, alleen niet uitgevoerd door degene die ze zeggen dat het is; die tactiek is al zo oud als de weg naar Rome en als de families die hierachter zitten en in de schaduw opereren. Dat is het grote verschil. Maar niets is wat het lijkt, dus dat maakt het zo ingewikkeld….

   Like

    
   • bernadette

    maart 23, 2016 at 2:14 pm

    Ja…Irma , Niets is wat het lijkt .
    Zelfs het onmogelijke is mogelijk.

    http://delangemars.nl/2016/03/23/beestachtig-brussel/

    Like

     
   • adje

    maart 23, 2016 at 9:19 pm

    Een false flag wordt meestal uitgevoerd door de ‘eigen’ diensten. Met als doel chaos te creëren, of een aanval/oorlog uit te lokken. Ik denk dat er in europa al voldoende mensen rondlopen die aanslagen willen plegen. Daar zijn geen eigen diensten voor nodig. Dit is gewoon een ordinaire aanslag, en er zullen er nog velen volgen. Europa wordt een chaos en dat is precies wat de elite wil. Mensen, religies en rassen mengen en het vuurtje opstoken.

    Like

     
  • Gekke Gekko

   maart 23, 2016 at 2:28 pm

   Ik vind deze foto behoorlijk nep. Is het jasje door de aanslag losgesprongen? Waarom zit de vrouw ernaast zo rustig te bellen? Dat mevrouw een Facebook account heeft zegt niks, deze kan ook ver van te voren gemaakt en gepland zijn. Ook kan deze vrouw een flinke zak geld hebben gekregen om mee te werken aan deze False flag/hoax. Dat de foto nu al ” iconisch” wordt genoemd zegt mij al genoeg, pure propaganda. De bekende crisisacteurs. Zomaar accepteren dat er een echte aanslag is gepleegd is dus echt niet de enige optie.

   Like

    
   • sretouw

    maart 24, 2016 at 12:34 pm

    Dat is nu ook weer het probleem met de media.
    Eén foto wordt eruit gepikt en gaat vanzelf een eigen leven leiden. De jonge vrouw op de foto – op weg naar Haïti voor artsen zonder grenzen – had net de gewonde airhostess op het zitje geholpen om onmiddellijk daarna haar mama te bellen om te zeggen dat zij nog leefde.
    Zo ook met die andere ‘iconische’ foto die rondgaat waarop een gewonde man op de grond om hulp roept en een koppeltje ernaast staat te zoenen. Zij waren elkaar om de hals gevallen uit opluchting dat zij niets hadden. De andere foto’s – niet geschikt om de fake-theorie te staven – tonen datzelfde koppeltje voor de eerste zorgen bij de gewonde neergehurkt..
    De aanslag in Brussel is een Valse Vlag van de zuiverste soort.
    De symbolen 9:11 en 3/22 (lente equinox en vooravond van maansverduistering, 322 symbool van skulls&bones) liegen er niet om.
    Net als de gekozen plekken : de metro zat vol EU-ambtenaren op weg naar hun werk in het Berlaimont gebouw vlakbij. De bom in Zaventem ontplofte aan de incheckbalie van American Airlines…..

    Like

     
  • Yves Temmerman

   maart 30, 2016 at 12:50 am

   Heb dit facebook account even bekeken. Er staan maar 2 foto’s op en tussen 1995 en 6 januari 2013 is er niets gepost, iets wat trouwens geld voor het gehele profiel. Er staat ook bij heeft gewerkt bij Jet Airways, gewerkt, dus nu niet meer en slechts 67 vrienden. Weinig of geen posts. En de profielfoto lijkt sprekend op de foto van de aanslag. Ik ben ook wakker hoor. Lijkt een heel realistisch account hm, hm. Ik ben er heel snel achter gekomen dat er dingen niet kloppen en de laatste paar dagen wordt er steeds meer duidelijk. Fijn om te weten dat er nog mensen zijn die denken zoals ik.

   Like

    
   • Sin.

    juli 11, 2016 at 6:32 am

    De meesten van de “slachtoffers”
    hebben rond dat aantal vrienden, het is steeds een besloten kring die iets zo waar mogelijk moet laten blijken

    Like

     
 18. admin2freedom

  maart 23, 2016 at 2:57 pm

  Als gebruikelijk goed verwoord Irma. Petje af voor je hoe je alles weer zeer professioneel opgepakt hebt. Vorig jaar nam ik deel aan de commentaren betreffende je Chemtrail-artikelen. Daar is vanzelfsprekend nog erg veel over te publiceren.
  Wij waren en zijn met een groep bezig een onafhankelijk maandblad, later weekblad, op te zetten. Het begin werd vorig jaar gemaakt als een test op HdR. Alles werd vertraagd en uitgesteld a.g.v. kanker. Wij plannen een herstart op 1 mei a.s. en zullen graag jouw professionele artikelen in het Nederlands en Engels opnemen. Uiteraard met bronvermelding zoals met alle artikelen. Wij zullen ook bij gelegenheid artikelen voor jouw website aanleveren.
  Wij zijn namelijk van mening dat wij ‘wakkeren’ alle krachten moeten bundelen om de enorm toenemende valse staatspropaganda op en in de “officiele media” (liever gezegd de mediahoeren) te korrigeren met echt nieuws, voorlichting en meningsvorming zonder valse propaganda.
  Ook zullen we dan onze website aktiveren voor onze leden/abbonnees.
  Wij zoeken nog medewerkers voor onze redaktie voor het schrijven en vooral vertalen van artikelen vanuit het Engels in het Nederlands en andersom, alswel voor vertaling in andere talen zoals met name Duits, Frans, Spaans etc. Onze opzet wordt zodanig dat vergoeding daarvoor wordt gegeven. Dat geldt natuurlijk ook voor jou Irma. We weten uit ervaring dat het dag- en nachtwerk is wat je doet en het erg moeilijk is het hoofd boven water te houden. Zo helpen we elkaar.
  Van belang is ook dat we regelmatig commentaren en reakties kunnen plaatsen tegenover de vrijwel dagelijkse valse propaganda op EenVandaag, Buitenhof, gesprek met Trutte en andere valse propaganda (met belastinggelden betaalde publiciteit) van de hoerige Oranje Bilderberg-politici.
  Wellicht kunnen we bijdragen aan het rechtzetten van recht in de rechteloze corrupte staat die reeds zeer lang in Hol…land als een kanker voortwoekert. Onze “Normen en Waarden” zijn namelijk niet dezelfde als die van die oorlogscriminele Oranje Bilderberger-puppets in de politiek.
  Belangstellenden kunnen zich aanmelden op: ph08@gmx.us t.n.v PeterH

  Like

   
  • Irma Schiffers

   maart 23, 2016 at 4:37 pm

   Dank je wel, Peter. Nare aanleiding voor de vertraging, ik hoop dat het nu beter gaat? Als je een vertaling van me wilt, laat het me dan maar weten, je weet me te vinden ;-)
   Veel succes en samenwerking… Ja, ik ben heel erg voor krachtenbundeling en dat is zeker nodig!

   Like

    
   • bernadette

    maart 23, 2016 at 5:15 pm

    Hier nog een krachtenbundeling om de ketting der vrijheid langer te maken;

    Like

     
    • bernadette

     maart 23, 2016 at 5:25 pm

     Johan Oldenkamp ;
     Op 15 Maart 2017 staan de volgende verkiezingen voor de tweede kamer der staten -generaal
     in Nederland gepland. Ook al vormt politiek in de huidige vorm een onderdeel van het probleem,
     en nadrukkelijk niet van de oplossing , toch hebben we in 2012 gemerkt hoeveel meer mensen we kunnen bereiken dan alleen via de alternatieve media .
     Wil jij , op welke manier dan ook helpen om de Nederlanders wakker te maken ,
     neem dan contact op via sopn@pateo.nl

     http://sopn.nl/

     Like

      
 19. Veronica

  maart 23, 2016 at 6:11 pm

  Dank Markus, voor de link naar Pamela Hemelrijk. Werkte bij ANP en daarna bij AD; wat zij schrijft over deze periode zegt genoeg ….. “Steeds meer conflicten met de hoofdredactie wegens het buiten hangen van de vuile was, en censuur op columns. Kreeg in 1995 een verbod om nog langer columns te schrijven over Srebrenica. (Hoofdredacteur: “Jij altijd met je gezeur over de waarheid, de hele waarheid en niets dan de waarheid; wij moeten hier een krant maken ja? Wij hebben hier te maken met de orde van de dag ja?”)”.
  Tja, en wat die ‘orde van de dag’ betekent is voor ons – de lezers van dit blog – inmiddels wel duidelijk…. nu de rest van de wereld nog!

  Like

   
 20. yvonne

  maart 24, 2016 at 2:12 am

  Maandag meld CNN 34 doden en 170 gewonden, vandaag woensdag melden ze ineens 31 doden en 270 gewonden , ach het is maar een klein verschil niet.
  Ook word er opgeroepen niet naar Europa te reizen, er zouden nog meer aanslagen komen?
  En wel op zeer korte termijn , kan al over een paar dagen zijn zeggen ze.

  Telegraaf meld ..http://www.telegraaf.nl/buitenland/25465946/___Dader_uitgezet_naar_Nederland___.html

  maar CNN meld dat ie naar belgie is uitgezet, ook de belg roept dit???

  Like

   
 21. Sighvatssohn

  maart 24, 2016 at 9:58 am

  Wat ik zo bijzonder vind is dat er geen commissie is die alles coördineert. Welke directe lijnen heeft met de regering, hulpdiensten, politie, zorginstellingen èn de pers te woord staat. In plaats daarvan is het de media die alles bepaald Net als in Keulen. En bij Tarik Z. En bij de aanslagen in Parijs.

  Verantwoordelijk is voor de beveiliging op Zaventem: ICTS. Net als bij….
  Verwacht dus niet te veel nieuwe CCTV beelden.

  Like

   
 22. Veronica

  maart 24, 2016 at 12:06 pm

  Wat hebben wij zitten slapen …. hieronder wat fragmenten uit “oil for immigration” door Pamela Hemelrijk:
  ….
  Namelijk dat de massale moslim-immigratie naar West-Europa niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Zij is een rechtstreeks gevolg van een Europese richtlijn, die in 1975 geruisloos is bekokstoofd.

  In juni 1975 rolde daar een convenant uit, waarvan wij nu met z�n allen nog steeds de zure vruchten plukken: 200 zaakgelastigden namen in Straatsburg, met algemene stemmen, een resolutie aan.
  ….
  In het document belooft de EEG om voortaan de Arabische immigratie actief te bevorderen, en de nieuwkomers ruim baan te geven om hun cultuur naar Europa te exporteren. De tekst benadrukt �de grote verrijking, die het Arabisch cultuurgoed ons te bieden heeft, vooral op het gebied van normen en waarden�, en draagt de lidstaten op om aan de verspreiding �de hoogste prioriteit� te geven. De pers moet worden ingeschakeld �om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten�, en de academische wereld moet worden gemotiveerd �om de nadruk te leggen op de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de ontwikkeling van Europa�. Geld moet worden uitgetrokken om de oprichting van moskee�n, Islamscholen, centra voor Arabische cultuur en wetenschappelijke instituten ter bestudering van de Islam te stimuleren. Het staat allemaal zwart op wit. Sinds 1975. Dankzij ons onvolprezen Europarlement.
  ….
  Jarenlang heb ik me afgevraagd hoe het mogelijk was dat onze autoriteiten, zonder uitzondering, allemaal letterlijk dezelfde zoetsappige clich�s bezigden als het over moslim-immigratie ging. Niet alleen hier, maar in heel West-Europa! Nooit eerder, zelfs niet toen half Suriname naar de Bijlmer verkaste, had ik er eentje horen lullen over �onderwijs met behoud van eigen taal en cultuur�, of �verrijking van de samenleving�. En nu deden ze het ineens allem��l! Ze leken wel gehypnotiseerd!

  Maar nu begrijp ik het: ze voeren al 30 jaar gehoorzaam de Resolutie van Straatsburg uit! Het is Europees beleid! Oil voor Immigration, als het ware! Voor zover ik nog niet Islamofoob was, ben ik het nu. Eurofoob was ik al lang, en terecht, dat blijkt maar weer. Heer ontferm u over ons, en over de zelfmoordmaniakken in ons Europarlement.

  Lees hier het hele verhaal:
  http://www.meervrijheid.nl/index.php?pagina=1391

  Like

   
  • Sighvatssohn

   maart 24, 2016 at 2:50 pm

   Persoonlijk vind ik de Arabische immigratie wel een verrijking. Dan heb ik het niet over de misdragingen van sommige Noord-Afrikanen. Ik zie geen bij terroristische aanslagen geen betrokkenheid van Moslims. Niet bij 9/11, Londen, Madrid, Parijs en ook niet in Brussel. Ze worden slechts ingezet als patsies. Als je kijkt naar de ongelovelijke terreur van het Westen in het Midden Oosten en bijvoorbeeld Frankrijk in Afrika, dan had ik wel wat meer opstand van deze mensen verwacht. Vergis je ook niet in de razzia’s die momenteel gaande zijn in Frankrijk en België. Ik kan alleen maar concluderen dat Moslims zo ongeveer de meest vredelievende mensen op aarde zijn.

   Like

    
   • Irma Schiffers

    maart 24, 2016 at 3:33 pm

    En daarom moet dit stoppen; het demoniseren van een bevolkingsgroep is echt heel verschrikkelijk!

    Like

     
   • Veronica

    maart 24, 2016 at 5:09 pm

    Wat mij betreft is iedereen van harte welkom als wij in vrede en respect naast elkaar kunnen leven met gelijke rechten voor iedereen. Maar ik protesteer wel tegen de verregaande regelgeving die inmiddels de immigranten meer privileges geeft dan de autochtone bevolking. Klein voorbeeld: ik moet mijn paspoort verlengen, de lijst met instructies voor de pasfoto is enorm. Ik mag niets op mijn hoofd hebben, er mag geen lokje haar over mijn voorhoofd hangen, ik moest zelfs mijn oorbellen uitdoen, maar…. was ik moslim geweest dan had ik met doek om mijn hoofd op de foto gemogen.

    Like

     
    • Sophietje

     maart 24, 2016 at 5:20 pm

     klopt, is ook agenda 21, : “protect minority’s” onder social justice.

     Like

      
    • Selma

     maart 26, 2016 at 12:48 pm

     Veronica,
     Ik begrijp wel je frutraties als autochtoon,maar wat je zegt over de paspoort klopt niet,ook voor moslima zonder hoofddoek gelden diezelfde regels,het gaat erom dat je gezicht zichtbaar is,toen ik mijn paspoort ging verlengen deden ze ook heel moeilijk over mijn hoofddoek en had die dame allerlei regels hoe mijn pasfoto uit moest komen te zien,het gaat niet zozeer wat je op je hoofd hebt maar meer op je gezicht,dames met gezichtsbedekking mogen namelijk ook niet zo op de foto.
     Maar idd de vluchtelingen die nu hierheen komen krijgen wel bepaalde priveleges,als ik het vergelijk met de asielzoekers die 10 jaar geleden hier kwamen,die moesten jaren lang in moeilijke omstandigheden leven in een asielzoekerscentrum rn dan werden ze na jaren alsnog uitgezet terwijl de kans op gevaar gewoon nog groot was,maar de agenda van de Elite klasse ziet er anders uit,ze willen juist de bevolking tegen elkaar opzetten,en daar hoort het voortrekken van bepaalde asielzoekers bij,laten we niet vergeten dat heel eeg veel asielzoekers gewoon jonge gezonde mannen zijn met een hoge studie,dat is in het belang van de economie,het is gewoon allemaal doordacht het politieke spelletje dat ze spelen.

     Like

      
 23. Sophietje

  maart 24, 2016 at 4:01 pm

  http://www.globalresearch.ca/more-fake-video-reports-of-the-brussels-terror-attacks/5516074
  http://www.globalresearch.ca/former-israeli-intelligence-operatives-run-security-at-brussels-airport/5516262
  http://www.globalresearch.ca/fake-video-used-in-news-coverage-of-brussels-terror-attacks
  /5515894
  een man in pak heeft de explosie meegemaakt.. bekijk het pak.. geen stofje!

  en deze man heeft inderdaad wel heeeel veeel pech of heeel veeel geluk.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3505243/It-s-blessing-God-s-alive-American-Mormon-injured-brush-terrorism-Brussels-surviving-Boston-bombing-Paris-attacks.html

  en “Mason” ?? Hmmmm

  kijk eens naar deze foto, man ligt dus zwaar gewond op de grond, geen bloed spoor, voorbijganger loopt gewoon door..op de achtergrond pakt iemand nog even zn karretje.. tja

  Like

   
 24. Sophietje

  maart 24, 2016 at 4:35 pm

  En een stapje richting prisonplanet agenda 21 strong cities?

  “where are the f*cking soldiers” 14.min 31 is dat een eerste spontane reactie van schrik bij een bomaanslag???En ja inderdaad weer gelukkig in het engels gesproken terwijl het in Belgie was, niet onmogelijk wel heel handy voor de pers..

  Brussels ISIS Bombing, Fraud Or Real? Pushes Strong Cities Network

  https://www.justice.gov/opa/pr/launch-strong-cities-network-strengthen-community-resilience-against-violent-extremism

  Like

   
 25. Sophietje

  maart 24, 2016 at 8:05 pm

  Like

   
 26. nan

  maart 24, 2016 at 8:17 pm

  Wat ik hier ook een beetje mis is de ambulanse foto”s(mensen helpend!), ondertussen. De media blijft maar dezelfde foto”s uitzenden (ook de andere kant). Qua beeld. Er lijken geen andere beelden meer te zijn??????Ik merkte onder tussen ook op dat we een andere hooft politie man hebben gekregen. Unieverseele politie hoofd, omdat alle provincies,gemeentens, steden qua politie onder één dak vallen. Hij heet Erik en sorry nog wat. (kan er even niet meer op komen, terwijl ik 2 en half uur lang naar de nos en de nieuws uur mocht kijken gisteravond. Ik was ergens anders). Maar deze man heeft een achtergrond van zijn carriere terreur en meer in zijn beleving en opleiding.En het viel op dat hij media opleiding heeft gehad. Hij is een paar dagen terug, ingehuldigd voor deze gebeurtenis van Brussel.
  Mooie paas vrije dagen aan iedereen nan

  Like

   
 27. ubuntu404

  maart 25, 2016 at 12:48 am

  Dit is op Ubuntu404 herblogden reageerde:
  Keep calm and #GoodFriday #Time4Peace 💭

  Like

   
 28. ww

  maart 25, 2016 at 2:06 pm

  Ik had die nacht voor de aanslagen een droom dat er een projectiel ontplofte dicht bij mij. En toen kwamen er ballen uit die in me gezicht sloegen en toen had ik blauwe plekken. Heel toevallig las ik die ochtend over de aanslagen waarbij spijkers zijn gebruikt…

  Like

   
 29. Veronica

  maart 25, 2016 at 6:56 pm

  De bomaanslagen in Brussel zijn in een artikel op State of the Nation geanalyseerd; de kop van dit artikel luidt Bomaanslagen in Brussel: waarom het vliegveld en de metro? Waarom nu? Waarom Brussel?
  In het artikel worden al deze vragen beantwoord en het geeft een goede analyse van de situatie in Europa. Reden voor mij om dit artikel te vertalen, zie deze link:
  https://eventnl.wordpress.com/2016/03/25/sotn-artikel-van-22-maart-bomaanslagen-in-brussel-waarom-het-vliegveld-en-de-metro-waarom-nu-waarom-brussel/

  Like

   
 30. sighvatssohn

  maart 28, 2016 at 3:22 pm

  Ik zet net The Ripple Effect II te kijken over de aanslagen in Londen. Op 9:38 heb je de link naar Brussel…

  Like

   
 31. Sophietje

  maart 30, 2016 at 8:47 pm

  “the den of terror”

  kom je binnen blijkt een superschone flat, maar ze hebben dan wel even belangrijk bewijs van de dader de i pad, waar de zin onderstaat in et artikel dat ze het daarop wel gepland zouden hebben gewoon laten liggen voor de pers??
  Jongens toch!
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3508136/Den-terror-Extraordinary-pictures-inside-Brussels-bombers-secret-lair-built-explosives-mass-murder.html

  Like

   
  • Karel

   april 4, 2016 at 12:49 pm

   Zalig gewoon, vrouwen die alles direct doorhebben :-)
   Blij te lezen dat er steeds minder mensen zijn die zich laten bedotten

   Like

    
   • Karel

    april 4, 2016 at 1:01 pm

    De dag dat een bom ontploft tussen onze politiekers , ipv tussen onschuldige mensen, weet ik het zeker : HALELULIA DIT IS GEEN FALSE FLAG DEZE KEER !! Dank u IS

    Like

     
 32. Sin.

  juli 11, 2016 at 7:02 am

  Als je kijkt naar de vloer van het treinstation in Maalbeek, ga je zien dat die overal blauw is met een gele lijn.
  Terwijl de foto van de media /aanslag, een grijze vloer met rood en blauwe blokjes toont…
  Deze is namelijk van de rampenoefening in Londen, 4 weken voordien.

  Het slachtoffer Bart, die vertrok naar Amerika, is toevallig als een getuige te zien, zijn hele gezicht + uitdrukking is te zien op foto’s uit zijn jeugd op de rouwpagina op facebook van hem (die blijkbaar plots verdwenen is , maar gelukkig heb ik alle foto’s eerst gedownload)

  De ramen van de luchthaven zijn deels naar binnen gebroken, iets wat niet kan.

  Er waren trouwens verbouwingen gestart, en passagiers zeiden dat ze via een andere weg moesten, via de conventor, van deze verbouwing waar ik ook de beelden van opsloeg en je ziet toevallig het plafond al liggen voor de aanslag gebeurde .

  Als de bom afgaat , te zien in de door de media gestuurde clip, zie je dat er niemand gewond ligt en daar zou ongeveer 400 moeten liggen bloeden tussen rondgeslingerde armen en benen, er ligt niemand, en toevallig komen alle mensen ook uit de andere richting.

  Ik heb me erop vastgebeten sinds ik wat gelezen had op een Israëlische site, namelijk dat de terrorist van Parijs, opgepakt was in Verviers door hun hulp, waar men ook oorlogwapens en bommen + uniformen vond ….11 maanden voordien .

  De “terrorist” Abdelslam is volgens mijn oom een zeer rustige jongen die helemaal niet met zijn geloof bezig was, en hij bracht zijn vrije momenten door in een …gaybar waar ook mijn oom komt.

  Nu toevallig heb ik een brede vriendenkring, en wat doms is er gaande tussen mijn moslimvrienden, ze krijgen allemaal een domme sms met iets schokkerend, zodat ze zeker zullen antwoorden, echt domme dingen zoals ik kocht vibrators voor je.
  Natuurlijk gaan mensen daarop reageren van ” wie ben jij en wat denk je wel? Dan doet de sms’er dat hij een familielid is, de sms’er is steeds op de hoogte van het familienetwerk en waar ze werken. Dezelfde sms werd door meerdere nummers gezonden. Enkel moslims kregen hem, en gehele families. Brussel/ Mechelen /Antwerpen
  Indien men op de rechtbank deze sms’er zijn nr wat vermoedelijk een gewone oplaadkaart-sim gaat zijn, koppelt aan een terrorist dan hebben ze bewijs dat er in en uitgaand tekefoonverkeer gaande is en hang je .
  Wie kan enkel op de hoogte zijn van je familienetwerk + hun tewerkstelling -De overheid .

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: