RSS

Brexit, de film Nederlands ondertiteld; en wie is ‘Nex(i)t?

20 mei

Brexit‘Brexit, the movie’ is verschenen. Voor mij een goede reden om me dagenlang te verschansen achter de PC om deze film te vertalen en te ondertitelen, omdat ik vind dat iedereen deze eigenlijk zou moeten bekijken. Gaan we het meemaken dat onder andere Nigel Farage met zijn partij de kiezers wakker en op zijn hand heeft weten te krijgen?

Op 23 juni aanstaande gaan de Britten naar de stembus voor een referendum waar vele Europeanen, maar ook veel Nederlanders al heel lang naar verlangen; een referendum om nee te zeggen tegen de EU. Als Engeland eruit gaat, zullen er ongetwijfeld meer landen willen volgen.

Het gaat er momenteel ruig aan toe in Engeland. David Cameron riep vorige week dat een terugtreden uit de EU de vrede in Europa in gevaar brengt. De vrede? Hebben we dat dan met deze bureau-(auto-)craten, de vazallen van de VS die landen plat bombarderen omdat ze niet doen wat ze van ze willen?

Maar ook bij de voorstanders van Brexit gaat het over oorlog en vrede.  Het NRC schreef op 17 mei:

Alles is nu geoorloofd in de Brexit-campagne

Verenigd Koninkrijk Boris Johnson bracht zondag voorstanders van de EU in verband met Hitler. De toon wordt schril in de aanloop naar het Brexit-referendum.

Zondag uitte Boris Johnson, oud-burgemeester van Londen en de facto de leider van de Brexit-campagne, de beschuldiging dat net als „Napoleon, Hitler en andere mensen” voorstanders van de Europese Unie de „gouden eeuw van de Romeinen” willen herscheppen door het continent te verenigen. „Dat eindigt tragisch”, zei Johnson in een interview met The Sunday Telegraph.

In de film ‘Brexit, the movie’ zie je onder andere welke exorbitante bedragen er worden gevangen door EU-bureaucraten en politici en hoe ze ‘shoppen’ in hun eigen winkelcentrum waar gewone burgers niet mogen komen, met o.a. een sauna en een massage-salon. Ach, het kost de gewone belastingbetalers maar 17,4 miljoen pond per jaar om die gasten trips te bezorgen naar o.a. Mauritius en voor andere extravagante pleziertjes. Gelukkig is dat allemaal aan het uitlekken, zoals laatgenoemde feiten onder andere door de Daily mail zijn gepubliceerd. En wat ze verder dan precies doen, behalve honderden wetten schrijven voor kussenslopen, koffiekopjes en spiegels, kun je ook in deze film zien. En dat terwijl niemand ze kent, nooit heeft gezien, laat staan op ze gestemd heeft. NEXIT1

Kijk zelf maar, zet even de ondertiteling aan rechts onder het beeld en als je dan nog meer wilt weten, kijk dan ook nog even naar de film Euromania van Peter Vlemmix, ook Nederlands ondertiteld.

BREXIT, een hele belangrijke beslissing die bindend is voor de toekomst. Who is NEX(i)T?

(Lengte film: 1’11’01”)

 

Euromania, NL ondertiteld: (56’00”)

 

© Irma Schiffers

 

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen worden gerepubliceerd, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
83 reacties

Geplaatst door op mei 20, 2016 in EU, Eurozone

 

Tags: , , , ,

83 Reacties op “Brexit, de film Nederlands ondertiteld; en wie is ‘Nex(i)t?

 1. jowitteroosblog

  mei 20, 2016 at 9:55 am

  Dit is op jowitteroosblog herblogd.

  Like

   
 2. bernadette

  mei 20, 2016 at 11:38 am

  Nigel Farage drukt zich nog heel integer uit , hij weet ook ,dat als we het Europese Brussel z’n gangen laten gaan (connected to USA) onze mensen rechten steeds verder van ons af genomen zullen worden .

  Like

   
 3. jeanine hoefnagels

  mei 20, 2016 at 12:07 pm

  zonde van je tijd. Ik vind het geen goede film omdat er heel veel over consuMEREN en groeien en macht wordt gesproken maar NERGENS over duurzaamheid, consuMINDEREN, medemenselijkheid en vooral SAMEN DELEN.

  Like

   
  • bernadette

   mei 20, 2016 at 3:09 pm

   Jeanine ,,
   Wélke van de 3 filmpjes vind je geen goede film ?

   Over consuMinderen wordt deze nieuwe manier van wonen in de natuur Off the Grit aangeboden;

   http://www.hetkanwel.net/2016/05/18/marjolein-tiny-house-2/

   https://www.marjoleininhetklein.com/tiny-house-marjolein-in-het-klein-2/

   http://aardehuis.nl/nl/

   Like

    
  • nan

   mei 20, 2016 at 3:52 pm

   @jeanine hoefnagels
   Het geeft juist aan, dat dat er niet aanwezig is. En dat Zij er niet aan willen van wat jij omschrijft. En ben ik met jouw eens dat er niemand van de geintevieuwde voor probeert te stellen van wat zij wel willen (let wel ik heb 28 min nog maar gekeken).Ik vind het geen zonde van haar tijd (irma). Zij geeft alleen aan van wat er steeds meer naar buiten komt, van hoe de werlijkheid echt is. En ik ben enigzins eens met de gedachten, laten we /ik leren weten van wat er werklijkheid speelt om daar gesamelijk tegen/of via omweg te leren dat we DIT niet meer willen. Zij zijn al zoveel verder dan wat wij weten, van wat zij willen.Zij stellen dat wij meer willen consumeren via reclame/radio/tv/economen/oorlog/ vaccinaties/voedese/krantenl in hun beleid.Hun beeld en niet ons beeld, afgezien zoveel anderen die dat wel willen en die eraan mee werken. Genoeg is genoeg alles is er al voor onze eigen/ieder welvaart van wat we nu weten en ervaren in ieder land. Ik uit mijn eigen persoon vind dat we via subsidies/hypotheekrente/kinderbijslag/ontwikkelingshulp/politiek/ww,bijstand/pensioen/banken/werkeloosheid enz onze eigen ondergang nu tegenwordig zelf subudieseren. We stemmen dus in om onze eigen ik/wij te laten ondergaan of laten begraven.Via wetten en regels die zij zelf veroorzaken.Dus nee ik vind het van irma geen zonde van haar tijd, met respect van haar tijd die zij er qua energie erin heeft gezet.
   Vriendelike groet nan

   Like

    
  • Daikan

   mei 21, 2016 at 8:03 pm

   SAMEN DELEN. Zitten we in een kleuterklas ofzo?

   Like

    
  • Markus

   mei 23, 2016 at 5:44 pm

   Reken maar dat dat heus wel gebeurt, er zijn er veel die in het “alternatieve” circuit bezig maar krijgen nu geen kans VANWEGE regelgeving die de “grote ” jongens beschermd.
   Dit zijn overigens degene die de “grote” jongens tot nu toe heben beschermd……. https://www.youtube.com/watch?v=zDGT2KhKSx4 :)

   Like

    
  • Henricus

   mei 23, 2016 at 7:51 pm

   Duurzaamheid kost geld…..WIENS geld? dwang druk en dreiging? Politieke struikrovers komen het halen?
   Consuminderen betekend voor veel fabrikanten en dienstenverleners, maar ook voor de bakker en de slager minder inkomsten, minder investeringen en duidelijk minder banen…
   Medemenselijk….daar gaat de pastoor en dominee over. Mohammed zou hierin een grotere kingsize rol in kunnen spelen nu.
   Samen delen…ik werk me uit de naad en ik deel met mijn werkeloze alcoholverslaafde 8 kinderen producerende alles verwaarloznde buurman voor altijd? U bent niet LEKKER!

   ik vind beide films een bevestiging wat ik al wist. Maar ik had het liever NIET bevestigd gekregen, Want een reeds mislukte EU zal uiteindelijk tot een reset gaan leiden, en niet ondenkbeeldig tot oorlog.

   Like

    
   • bernadette

    mei 23, 2016 at 8:40 pm

    Tja..Henricus het kan inderdaad 2 kanten op , en die niet ondenkbeeldige oorlog ,,WIE,, sturen daar op aan ? ,,WIE,, hebben daar het script voor klaar liggen ?
    Maar WIJ mensen kunnen met elkaar toch in Good Will samen leven in Harmonie , en Moeder Aarde zal Haar Voedsel met ons delen , gewoon GRATIS VAN MOEDER AARDE voor mens en dier

    Like

     
 4. jolo

  mei 20, 2016 at 12:08 pm

  Dat we alleen maar achteruitgaan als burgerbevolking is wel zeker, omdat EU het zover probeert te krijgen mandaten(namens het volk zgn) te regelen die in overeenstemming met de multinationals en banken zijn en zodanig de rechten van de mens slechten?

  Like

   
 5. yvonne

  mei 20, 2016 at 4:09 pm

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10696:nazis-brengen-bod-uit-op-monsanto&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Het doel om ieder mens in een “van de wieg tot het graf” (cradle to grave) systeem te diagnostiseren met ziekte en vervolgens te behandelen met giftige “medicijnen” is onderdeel van een groter doel: het met opzet verzwakken van de bevolking. Dit is een politiek doel en maakt het onder controle houden van bevolkingen gemakkelijker.

  Farben met haar dochterondernemingen Bayer, BASF en Hoechst, had als doel één Europa gedomineerd door Farben. Dat was de reden dat Hitler aan de macht kwam. Toen dit plan uiteindelijk mislukte was het niet van tafel, het kreeg een nieuw (economisch) jasje, één die uiteindelijk de Europese Unie werd. Het was dan ook geen toeval dat de eerste voorzitter van de Europese Commissie de Nazi advocaat Walter Hallstein was. Zijn baan tijdens de oorlog was het plannen van een Europa na de oorlog.

  Na WO II werd Farben opgebroken in verschillende bedrijven zoals Bayer, BASF en Sanofi. Maar, ook deze losgemaakte segmenten volgen nog trouw de agenda van Farben. Zo werkt BASF nauw samen met Monsanto en is Sanofi marktleider in onderzoek naar vaccinaties.

  Het originele Farben had een droom. Haar leidinggevenden en wetenschappers geloofden dat ze tezijnertijd alles synthetisch in een laboratorium konden produceren en op deze manier de wereldindustrie domineren. Die droom is nooit verdwenen. Vandaag de dag zien ze het manipuleren van genen als middel naar het doel.

  Het meest schokkende van alles is dat de “medicijnen” die ze produceren niet per ongeluk vernietigend werken. Ze zijn bedóeld om schade te veroorzaken. Het is een geheime chemische oorlog tegen de bevolking van deze planeet.

  Hartengroet……..en dank voor al je werk Irma!

  Like

   
  • bernadette

   mei 20, 2016 at 5:09 pm

   Nan, en yvonne ..precies .

   En zoals het Franse volk nu de laatste 3 maanden laten zien , in hun ontwaking d.m.v
   de studenten die niet meer gaan studeren / mensen gaan staken én weigeren de orders van de duizenden regels en wetten die hen opgedragen zijn, dus samen allemaal in zo’n 50 steden massaal vanachter hun TV vandaan , de straten pleinen een Revolutie waar maken , en zij geven daarmee niet op ..en gaan door ;

   Like

    
 6. Pipa

  mei 20, 2016 at 5:01 pm

  Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

  Like

   
  • bernadette

   mei 20, 2016 at 7:11 pm

   Ze zijn nu de laatste 2 dagen , alle Politie auto’s aan het proberen te vernietigen.
   Tja…wat is de politie zonder automobiel .

   Like

    
 7. Gerrit Tienkamp

  mei 21, 2016 at 5:20 am

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

   
 8. Floor

  mei 21, 2016 at 8:59 am

  https://nexitreferendum.petities.nl
  Laat je stem horen!
  Bijna de helft van ondervraagde Europeanen wil dat er een exit-referendum gehouden wordt voor hun land:
  http://dailycaller.com/2016/05/09/almost-half-of-europeans-want-every-country-to-vote-on-leaving-eu/

  Like

   
 9. bernadette

  mei 21, 2016 at 7:41 pm

  Ook Syngenta -Zwitserland loopt in het spooktrail van Monsanto ;

  http://www.cnbc.com/2015/08/04/monsanto-and-syngenta-said-to-be-close-on-deal-price.html

  Like

   
  • bernadette

   mei 21, 2016 at 8:15 pm

   Of het nu gaat over het geknoei met Paprika’s , tomaten, broccoli , pitloze mandarijnen ,pitloze druiven , en ook aardappelen enz..

   Je bent wat je eet, en de wetenschap heeft geen idee wat ze aanrichten op uw DNA.
   Laat u niets wijs maken, zoek aub naar de waarheid.
   Deze reclame is zeer eenzijdig / een halve waarheid is ook een leugen.

   Zo’n uitbraak kan alleen omdat er enorme mono-culturen worden gekweekt. Dat is niet gezond, voor geen enkele plant.

   Like

    
 10. bernadette

  mei 22, 2016 at 9:57 am

  Dat Monsanto ook de mais en soja genetisch manipuleert is ook bekend .
  De goedkope ingrediënten worden practisch in alle fabriek matige supermarkt producten vermengt Zo ook de veestapel wordt er door gevoederd , en door de vleesconsumptie krijgen de mensen dat ook weer door hun verteringssysteem . De genetisch gemanipuleerde mais en soja worden ook vermengt in vitamine supplementen in zowel onbekende merken als de bekende .
  Mensen die de Vitamine Supplementen kopen van het dure merk Solgar ,
  kunnen daar beter mee stoppen/ Solgar wordt ook beheert door Monsanto ;

  https://www.davidicke.com/article/110683/13253-monsanto-and-alternative-health

  Men doet er goed aan om kritisch op de vitaminepreparaten potjes te kijken wat voor vulstoffen er in zitten of beter gezegd niet meer te kopen.

  Like

   
  • bernadette

   mei 22, 2016 at 10:25 am

   Laten we hopen dat alle mensen op de hoogte zijn , van wat er hier op moeder aarde afspeelt .
   Dat we ons mens en dieren mogen eten van wat Moeder Aarde ons te bieden heeft.
   Het monopoly spel dat Monsanto wereld wijd domineert is gisteren duidelijk geworden doordat
   mensen hebben laten zien , dat dit gebeuren rigoureus moet stoppen .

   http://langleveeuropa.nl/2016/05/21-mei-de-mars-voor-moeder-aarde/

   Like

    
  • Hoop maakt z'n eigen magie

   mei 22, 2016 at 11:35 am

   Dank je wel, Bernadette.

   Like

    
 11. bernadette

  mei 22, 2016 at 10:29 am

  Wereldwijde omzet , $ 15 Billion .
  Its all about the money …ten koste van ons voedsel én drinkwater .

  https://vtk.ugent.be/recruitment/companies/monsanto-europe-nv-1/

  Like

   
 12. Johan Bosman (werktuigkundige)

  mei 23, 2016 at 8:09 am

  Goed bezig die Fransen! Mogen we even afrekenen?

  Like

   
 13. Veronica

  mei 23, 2016 at 10:58 am

  Lieve Irma, dank voor je harde werken. ik ben zo vrij geweest om wat feiten en quotes uit je vertaling onder elkaar te zetten; de mensen die niet de tijd hebben/nemen om de film te bekijken kunnen zo toch wat informatie eruit tot zich nemen…

  Wat feiten en quotes uit de film Brexit:

  De bureaucratische klasse kan niet één gebied van het menselijk leven vinden waar ze geen reglementen over schrijven…. en zo stapelen die reglementen zich op, zodat niet één weldenkend mens nog enig begrip kan hebben van alle regels die ze moeten gehoorzamen.
  Regulering is zo groot en complex dat zelfs de EU niet in staat is om ons te vertellen hoeveel wetten er zijn die de diverse gebieden van ons leven betreffen.

  Voorbeeld van de hoeveelheid wetten over één item:
  aantal
  wetten :voor:
  5 kussenslopen
  109 kussens
  11 wekkerradio’s
  ca 400 voor andere zaken die je op je nachtkastje hebt.
  50 dekbedden en lakens
  65 de badkamer zelf
  31 tandenborstels
  47 tandpasta
  172 spiegels
  91 de douche
  118 shampoo
  454 handdoeken
  36 radiatoren
  1246 brood
  52 het broodrooster
  84 koelkasten
  12000 melk
  99 de kom
  210 de lepel
  202 jus d’orange
  625 koffie.
  (En zo ben je als je net bent opgestaan al onderhevig geweest aan meer dan tienduizend EU-wetten en regels!)

  Omdat ze geen directe verantwoording afleggen aan de belastingbetaler zijn EU-politici en bureaucraten begrijpelijkerwijs meer dan royaal voor zichzelf met beloningen en extraatjes. Bijvoorbeeld de in Brussel veelbesproken Gravy-trein: een winkelcentrum met extra lage prijzen waar alleen de EU politici en bureaucraten mogen komen.

  Wat feiten:
  10.000 EU medewerkers verdienen meer dan Cameron, dat is een op de vijf van iedereen die werkt voor de Europese Unie.
  Als EU-functionaris heb je:
  • de verhuisvergoeding
  • een kostwinnerstoelage
  • kinderbijslag
  • representatievergoeding
  • private zorgtoeslag
  • particuliere onderwijs-toeslag.
  Als je een ‘MEP’ bent krijg je
  • nog eens 250 pond per dag extra als je zo netjes bent om daar te verschijnen
  • nog eens 41.000 pond per jaar er bovenop voor je telefoonrekeningen en computers
  • 225.000 pond per jaar daar bovenop om kosten voor je personeel te dekken, wat voorheen vaak betekende ‘de partner’ of kinderen.

  En de hoofdstad heeft besloten om zichzelf een speciaal laag belastingtarief te berekenen: 8-24%.
  Het is een hele goede manier geworden om geld af te nemen van de gewone burger, en dit te geven aan degenen die het geluk hebben om voor het systeem te werken.

  Dit is het enige parlement op de wereld dat ooit is uitgevonden, waar je geen regelgeving kunt initiëren, wetgeving kunt voorstellen of zelfs regelgeving kunt intrekken. Dat alles komt van de onverkozen Europese Commissies.

  Als iemand mij zou vragen om belasting te betalen dan zou ik willen weten war die heen gaat, en als ze het slecht of dom besteden dan wil in staat kunnen zijn om ze uit hun macht te ontzetten; de mensen die het uitgeven.

  Wij zijn nu onderdeel van een gecompliceerde staatsmachine die wordt gerund door anonieme functionarissen die wij niet hebben gekozen, maar die de macht hebben om wetten aan ons op te leggen waar wij niet over hebben gedebatteerd, zonder democratische middelen om ze in te trekken.

  Maar voor de EU-functionarissen en politici is het als een warm bad. Het is als de hemel voor de politici of bureaucraten, want het is macht zonder verantwoording. De reden dat alle grote politieke partijen massaal voor Europa zijn is, omdat wanneer hun carrières totaal vernietigd zijn, dan struinen ze hier in het rond voor een poging …. geen enkele commerciële organisatie neemt ze aan, ze weten wat voor een verzameling ellende ze zijn. Er is maar één plek waar ze ze aannemen.
  Ze kunnen daar een baan krijgen die ze de vrijheid geeft om niet met de kiezers te worden geconfronteerd. Het is in strikte zin beter betaald, het is min of meer permanent, ze hebben geen kiezers en ze hebben geen zorgen dat ze door verkiezingen eruit worden gegooid. Dus, ze zeggen: blijf bij het Europese project, ik krijg een toelage van 200.000 tot 300.000 dollar per jaar. Dat is fantastisch, en aan het einde krijg ik een aristocratische titel, het is prachtig!

  Op vele delen van het continent heerst nog steeds het idee dat de manier waarop de samenleving moet worden georganiseerd zou moeten zijn dat een groep van wijze, ervaren, maatschappelijk betrokken experts de zaken leiden in het beste belang van ons allen.
  Ik denk dat het de mentaliteit is onder de culturele en politieke elite. Hun rol op de planeet is het regisseren van het leven van de rest van ons. Zij denken dat de gewone mensen controle nodig hebben en in de gaten moeten worden gehouden. Zij denken dat de wereld orders van bovenaf moet krijgen en zij zijn degenen die de orders geven.
  Er is een enorm snobisme ingebouwd in het hele project, het idee dat jij deel uitmaakt van de elite die beslist hoe de ‘kleine man’ zijn leven leeft.
  Deze mensen hier bovenin, de intellectuelen, kijken neer op het klootjesvolk en zeggen: jij bent niet slim genoeg om over de toekomst van jouw land te beslissen.

  Over het lobbyen: De beloning die ze krijgen door de concurrentie uit te schakelen en het ontwerpen van wetten op een manier die hen past en anderen buiten spel zet is heel erg opvallend. Het wordt de rijke mannen club genoemd, en dat is in grote lijnen wat het is.

  Brood en spelen: De politieke klasse zegt tegen ons “je hoeft je geen zorgen te maken over soevereiniteit of dat soort dingen, jullie krijgen betere mobiele telefoon-tarieven en dat is het goede nieuws. En je krijgt iets goedkopere vakanties. En dat zijn de dingen die echt van belang zijn voor jullie, niet dan? Want je bent een van de kleine mensen.”
  Ze behandelen ons als de inboorlingen uit de 18e eeuw, waar Captain Cook de haven binnenkwam, en hij begon die kralen en snuisterijen uit te delen en we moeten daar blij mee zijn en wij kunnen ons land voor hen verkopen.
  Het toont alleen maar minachting aan voor hoe zij over de mensen denken, want ze geloven echt dat die kleine snuisterijen ons kunnen afkopen.

  Willen wij geleid worden door een organisatie die wij niet begrijpen?
  Door mensen die wij niet kennen en niet zijn verkozen?
  Die de macht hebben om ons wetten op te leggen waar wij niet over hebben gedebatteerd, met weinig tot geen kans om ze tegen te houden of in te trekken.

  Wat er echt toe doet is dat jij de macht zou moeten hebben om de mensen die jou besturen af te kunnen zetten !

  Like

   
  • bernadette

   mei 23, 2016 at 12:32 pm

   Mooi gespecificeerd Veronica ,,
   Dat is ook waarom men in Engeland zegt ; We don’t need them ..they need us.

   Like

    
   • bernadette

    mei 23, 2016 at 12:45 pm

    Mijn intentie was deze opname te plaatsen i.p.v de hierboven Brexit movie.
    Hoe deze geconditioneerde parasiterende nitwits dagelijks bezig zijn in ,,hun bestaan,,

    Like

     
 14. bernadette

  mei 23, 2016 at 1:53 pm

  Ik kan mij nog herinneren , hoe ik in het beginnende jaar van 2000 , honderden Gulden munten
  met een blauwe Euro NEE stickers heb zitten plakken,om die landelijk in het Gulden circuit te laten circuleren tesamen met nog enkele Nee stemmers voor de EU.
  En ondanks de moeite van alle NEE Referendum stemmers , toch de Euro’s in onze portemonee
  werd geforceerd om daarméé te moeten gaan betalen ,én we onze Nederlands Guldens moesten gaan inleveren bij de banken.
  En nee , we moesten vooral niet meer in Guldens rekenen !
  Als voorbeeld bij de Bakker , 1 Bosche Bol kostte 99cent per stuk , zeg maar 4 voor 4 Gulden
  Nu bij de bakker kost deze kleinere Bosch Bol 1,99 per stuk x 4 stuks is 7,96 euro .
  Als we het even omrekenen in Guldens kosten 4 Bosche Bollen nu 17,50 Gulden.
  En als je daar nou iets van zegt , dan zegt het merendeel van het schapen volk , zo mag je niet meer rekenen . Men kan toch met z’n Boerenverstand wel na gaan dat we met ons allen gigantisch genaaid worden …en dan wel op allerlei wijze.
  Dus voor de eenvoud , dit is dus maar een braaf voorbeeldje.
  De Hypnotiserende Politieke garde geeft het schapenvolk te kennen op Prinsjesdagen ;
  ,,Er moet nog méér op Miljarden bezuinigt worden,, (werkslaven leeg wringen )
  Dan te bedenken ;

  http://adbroere.nl/web/nl/columns/geld-komt-uit-het-niets.php

  Like

   
  • Veronica

   mei 23, 2016 at 2:37 pm

   Ja Bernadette, ik herinner mij nog dat ik enkele maanden na de invoering van de euro in Nederland was (woon daar niet meer) en met de schoonfamilie naar de chinees ging. Alleen maar een hoofdgerecht en een glaasje limonade, mijn schoonzus rekende af en na afloop moest ik aan haar 43 euro voor 2 personen betalen. Pas later realiseerde ik mij dat dit het equivalent was van bijna 100 gulden! Voor twee porties babi pangang en een glas limonade.
   En ga nu maar eens een kopje cappuccino op een terras drinken, je bent er omgerekend zo’n 7 gulden voor kwijt.
   Maar ja, het lijkt erop dat het gros van de bevolking het geen probleem vindt om ‘genaaid’ te worden….. liever dat dan in actie te komen, en ze verschuilen zich comfortabel achter het cliché: “ik kan er toch niets aan veranderen”.
   Net zoals het cliché: “ik heb niets te verbergen” als je over de verregaande controle en spionage via achterdeurtjes in computers, smart phones en hard disks praat.
   Zucht, hoe lang gaat het nog duren voordat ze wakker worden…..

   Like

    
 15. bernadette

  mei 24, 2016 at 6:09 pm

  Mooi dit in Heemskerk ;

  Like

   
 16. bernadette

  mei 25, 2016 at 7:27 pm

  Ontdek de foutjes in deze scene door het op z’n minst 3 x te bekijken

  Like

   
 17. yvonne

  mei 25, 2016 at 7:28 pm

  http://stopdebankiers.eu/ook-in-nederland-is-censuur-wie-bepalen-het-nieuws-in-nederland/

  Daarnaast bezoekt hij de Bilderberg conferenties en stond voor 2009 weer op de gastenlijst (tezamen met een grote delegatie Nederlanders te weten: Koningin Beatrix, Jaap de Hoop Scheffer, Ernst Hirsch Ballin, Neelie Kroes, Nout Wellink, Hans Weijers van Akzo-Nobel, Victor Halberstadt van de Rijksuniversiteit Leiden en Jeroen van Der Veer namens de Shell).31

  Like

   
  • bernadette

   mei 26, 2016 at 6:14 pm

   Al die prachtige mooie mensen met een gezonde visie op de toekomst voor iedereen in vrijheid;

   Like

    
   • bernadette

    mei 26, 2016 at 6:19 pm

    Maar wat vindt de regering ervan ?

    Like

     
    • bernadette

     mei 26, 2016 at 6:20 pm

      
     • bernadette

      mei 26, 2016 at 6:31 pm

      Tja de be-vrij-ding …dat wordt hier op een speelse wijze weergeven , maar voor de mensheid
      is het pijnlijk te beseffen dat dit gebeuren een realiteit is die op een sluipende smerige wijze nog steeds doorgaat tot op de dag van vandaag ,, och ..geniet even van deze performance ;

      Like

       
       • bernadette

        mei 27, 2016 at 11:16 am

        FANTASTIES dit..;

        Like

         
        • bernadette

         mei 27, 2016 at 4:35 pm

         Like

          
         • bernadette

          mei 27, 2016 at 5:43 pm

          #‎weunite‬ is een eenheid mensen wat zich gaat vergroten en verspreiden over de hele wereld als een liefdevolle vredige eenheid mensen en laat zien dat we met agressie en negativiteit niks gaan bereiken. Je moet het het zo zien als negativiteit aan je deur klopt en liefde maakt de deur open dan is de negativiteit verdwenen en dat kan je vergelijken met verschillende andere situaties.

          Liefde is de conclusie en een van de hoogste frequenties in het universum. Dus zodra we weten en bewust zijn dat gedachte creeërt en een zeer grote impact heeft op het menselijk collectief. Dan weet je direct ook dat je het met liefde, eenheid, en positiviteit de wereld in korte tijd zo kan omdraaien tot een hoog liefdevol frequentie. Daar zijn de negatieve energieën en daarbij de machthebbers wat de bloedlijnen Rh negatief bevatten zeer bang voor dat wij ontwaken omdat wij zeer krachtige wezens zijn vandaar dat ze ons dom houden en manipuleren. Het zou namelijk een heel grote impact hebben als een van de negatieve hoofdvoedsel productie planeet word overgenomen door een eenheid van liefde en licht.

          Als mensen werkelijk creëren vanuit een gedachte dan weet je ook dat alles is begonnen is en ontstaan is vanuit een gedachte. Dus laten wij die gedachtes maar een positief draai geven zodat we alles om ons heen met de gedachten effecteren.

          Sommigen weten van jullie dat er bepaalde wetten zijn in het universum wat betreft wet van aantrekkingskracht en de andere. We zijn allemaal een dus laten we de krachten bundelen! Ik hou van jullie broeders en zusters. We unite!

          Like

           
          • bernadette

           mei 27, 2016 at 5:50 pm

           Marco Szcurtek heeft het bericht hierboven op facebook staan.

           Frank Faessen heeft hieronder zingt eerst even een liedje ,
           waarna hij daarna verder het e.e.a uitlegt ;

           Like

            
 18. bernadette

  mei 27, 2016 at 8:34 pm

  Tja..wat zouden we hier nou allemaal van vinden.
  We kunnen er wel even onze gedachten en fantasieën in mee nemen…toch.
  We kunnen er gewoon eens in mee dromen…en er wat nachtjes over slapen;

  http://eenwereldzondergeld.blogspot.nl/

  Like

   
 19. frits

  juni 30, 2016 at 2:22 pm

  Dan is deze film onschuldiger: http://zoopinzuidamerika.nl :)

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: