RSS

Crisis-acteurs, False Flags en hun regisseurs

20 jan

We hebben op vele sites kunnen lezen over de zeer tegenstrijdige en soms bizarre berichtgeving over de ‘aanslag‘ op het kantoor van het satirische magazine Charlie Hebdo in Parijs, dat ook alweer in handen is van (ja, die weer) de Rothschilds.  Wederom een valse vlag? Crisisacteurs? Onderhand trappen steeds minder mensen in de idiote propaganda die moet leiden tot nog meer ‘macht’ en verval van elke vorm van democratie.

Ole Dammegård, de Zweedse onderzoeksjournalist waar ik al eerder over schreef (zie ook deze interessante lezing op video)  maakte ons opmerkzaam op een video (zie onderaan dit artikel) over legeroefeningen waaraan crisis-acteurs deelnemen. We horen wel vaker in de alternatieve media over crisis-acteurs die ook regelmatig worden ingezet bij False Flag operaties.dubbele foto

Ook publiceerde hij onlangs op zijn Facebook pagina deze foto´s met de tekst: Vergelijk deze twee foto’s (links). De bovenste is van de recente zogeheten terror-attacks in Parijs, en de onderste foto is van de NAACP-bombing in Colorado. Looks familiar?

Deze oefeningen met het leger worden continu overal gehouden voor trainingsdoeleinden. ‘Toevallig’ vaak gevolgd door een echte aanslag in diezelfde omgeving. Wat de media u niet vertellen is dat deze oefeningen soms live gaan. Wanneer je eenmaal dit bedrog door hebt, krijg je het label ‘conspiracy-nut’ opgeplakt.

 

Zo kwamen er onlangs weer een aantal absurde feiten boven water over de ‘shooting’ op  ‘Sandy Hook’ op 14 december 2012. Filmmaker en auteur William Brandon Shanley lanceert een golf aan rechtszaken voor meer dan 1 miljard dollar tegen de grote media met betrekking tot hun valse berichtgeving over het zogenaamde bloedbad dat daar werd aangericht.  Het goede nieuws is natuurlijk dat daarbij dus geen slachtoffers zijn gevallen, zoals ons werd voorgeschoteld. NoahEn deze jongen, genaamd Noah Pozner,  zou op 6 jarige leeftijd omgekomen zijn tijdens de aanslag op Sandy Hook.  Nu zie je hem opnieuw verschijnen tussen de slachtoffers in de zogeheten bloedbad in Peshawar in Pakistan op 21 december 2014.  Terwijl de BBC toegeeft dat het hier om dezelfde jongen gaat, weigeren ze de zaak verder te onderzoeken.

Ook over de inside job van 9/11 kwam zeer recentelijk via Gordon Duff nog meer belastende informatie naar buiten. Daaruit blijkt dat Osama Bin Laden niet alleen voor de CIA werkte, maar ook tweemaal is gestorven.  De eerste keer op 13 december 2001, toen hij overleed aan zijn nieraandoening. Waar hij overigens voor behandeld werd in het National Naval Medical Center in Bethesda in Maryland, waar leden van het Congress en top VIP’s medisch worden behandeld! People look at newspaper headlines announcing the death of Osama Bin Laden in WashingtonMaar we hebben nog niet zo lang geleden allemaal kunnen lezen in de media dat hij blijkbaar zo’n kleine tien jaar later ‘nog’ een keer overleden is, omdat ex-marinier Rob O’Neill met veel bombarie bekend maakte dat hij degene was die Osama Bin Laden op 2 mei 2011 heeft doodgeschoten tijdens de overval op een huis in Pakistan. Ik ben benieuwd hoe het nu met Rob O’Neill gaat, nu deze andere feiten door Gordon Duff naar buiten worden gebracht. Bizar gewoon!

Tel daarbij op dat de berichtgeving van de gecontroleerde mainstream media nog steeds  zeer misleidend en opruiend is, zoals je hier zelf ook hebt kunnen lezen en dan kun je constateren dat deze rechtszaken tegen de media zoals aangezwengeld door filmmaker en auteur William Brandon Shanley niet onterecht zijn.

De protesten worden steeds sterker en ze hebben soms ook een artistiek tintje. Onlangs kreeg ik van BillyBob, een lezer van dit blog, een muzikaal arrangement toegestuurd met een zeer toepasselijke tekst waarmee hij perfect verwoordt wat er gaande is. Luister hier op You Tube naar het nummer ‘Bankslaves’ (de tekst staat eronder).

Kortom, blijf zelf denken en geloof niet wat je voorgeschoteld krijgt. Zie hier de korte video over crisis-acteurs en waarom en door wie ze worden gefinancierd. Hoe meer er aan het licht komt, hoe sneller alle maskers zullen vallen, zodat het ware gezicht van de ‘terreur’ wordt getoond!

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ´humanity´ en mogen worden gerepubliceerd, mits voorzien van bronvermelding

 
8 reacties

Geplaatst door op januari 20, 2015 in 9/11, Politiek

 

Tags: , , , ,

8 Reacties op “Crisis-acteurs, False Flags en hun regisseurs

 1. alienfocus

  januari 20, 2015 at 9:46 pm

  Dit is op CONSPIRACYPRACTICE – SAMENZWERINGSPRAKTIJKEN herblogden reageerde:
  Comspiracytheorieën bestaan niet meer, ze waren en zijn dagelijkse praktijk

  Like

   
 2. JanmetdePet

  januari 21, 2015 at 7:20 am

  Interessant artikel. Waar rook is, is vuur.

  Like

   
 3. stekeldier

  januari 21, 2015 at 10:16 am

  Over de Verviers “shooting” wordt vrijwel niet bericht. Zou me niet verbazen als ook daar het een en ander heeft afgespeeld wat het daglicht niet verdragen kan.

  Hier een link: http://newsmonkey.be/article/29515

  Like

   
 4. Euro-nee

  april 6, 2015 at 8:46 pm

  9/11 Conspiracy Author Phillip Marshall, His Dog and 2 Kids Found Dead in California
  http://teddybearsuicide.com/?p=1303

  Like

   
 5. Q

  mei 3, 2015 at 2:04 pm

  You Tube:Nepal Earthquake HOAX—over crisis acteurs gesproken…

  Like

   
 6. Q

  mei 4, 2015 at 4:28 am

  You Tube:Steve Irwin”CROCODILE HUNTER”Death Hoax-Reupload due copyright strike-stop hoaxing-channel……Steve Irwin’s camerman zegt dat Steve Irwin binnen enkele seconden…honderden keren is gestoken…100% ONZIN!!hee leeft nog,en is ook een freemason/vrijmetselaar/HOAXER….

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: