RSS

Deel 2: Wil de echte journalist opstaan?

19 nov

Foto Ken O'KeefeAls aanvulling op het vorige artikel ‘Wil de echte journalist opstaan’ en de geplaatste reacties daaronder zie je een paar journalisten aan het woord, zowel in de mainstream media als de alternatieve media die precies zeggen waar het op staat. Zij zijn daarmee het ultieme voorbeeld voor diegenen die ik probeer aan te sporen in het vorige artikel om het echte journalistieke werk te gaan doen; het zoeken naar, en brengen van de waarheid.

Deze video’s heb ik inmiddels vertaald en van ondertiteling voorzien waar het een andere taal betrof want die zijn zeer de moeite van het kijken en delen waard, je treft ze aan onder dit artikel.

Daarnaast was het heel bijzonder om te zien dat Joris Luyendijk, waar ik eerder dit jaar een artikel aan heb gewijd, de publieksprijs heeft gewonnen met zijn boek ‘Dit kan niet waar zijn’ over de corruptie en handel en wandel binnen de bankenwereld en dat werd bekend gemaakt in DWDD vanavond (zie hier bij uitzending gemist)

Verrassend was ook dat hij het bedrag van 7500 euro dat hij hiervoor krijgt, schenkt aan de website Follow the money, aan eindredacteur en onderzoeksjournalist Eric Smit, voor het goede werk dat ze doen bij het aan de kaak stellen van misstanden in de financiële en bankensector. Beiden is het zeer gegund!

Onthoud ook, dat de Bilderberg-groep dit jaar beduidend meer bestond uit representanten van de internationale en vooral Europese veiligheids- en inlichtingendiensten en dat onderzoeksjournalist Mark Anderson in gesprek met We Are Change (met ondertitelde video) waarschuwde voor een keerpunt, want zoals we weten wordt tijdens de zeer geheime Bilderberg-meetings het beleid gemaakt en bepaald voor dat jaar. Zie nog maar eens even hier: Bilderberg 2015!  En connect de dots, continu!

Voorbeeld ondertitelde videoZo komt er mondjesmaat steeds meer in de mainstream media naar boven drijven. RT is uiteindelijk ook een internationaal MSM kanaal en daarin zie je de journalist en auteur Gearoid O’Colmain die verslag doet vanuit Parijs, maar wel op een heel andere manier dan we gewend zijn. Zo zal het ook in ons eigen land moeten gaan worden. Een goed voorbeeld doet ook nu dus hopelijk goed volgen.

De ondertiteling zet je eventueel aan via de You Tube-balk onderin (zie de afbeelding hiernaast).

Zie eerst hier de uitzending van RT:

En hier Ken O’Keefe met zijn statement over ISIS naar aanleiding van de aanslagen in Parijs:

© Irma Schiffers
Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, zolang de bron wordt gerespecteerd.

 
20 reacties

Geplaatst door op november 19, 2015 in Media, propaganda

 

Tags: , , , , , ,

20 Reacties op “Deel 2: Wil de echte journalist opstaan?

 1. Johan Bosman (werktuigkundige)

  november 19, 2015 at 5:05 am

  Echt heel leuk voor Joris Luyendijk en vooral dat hij die prijs nog doorgeeft ook. Niet alleen man maar ook een vent. Kennelijk iets mis gegaan in Den Haag……

  En dan geef ik graag iedereen die nog niet precies weet of je nu wel of niet moet gaan stemmen als er verkiezingen zijn het volgende in overweging:

  Gezond geld (i.e. gedekt geld zonder rente en zonder de mogelijkheid tot onzinnige ophopingen) kan geen bankiers en politici als tussenhandelaren gebruiken.

  De keus is aan u!

  Like

   
  • onlyyou

   november 19, 2015 at 4:04 pm

   Dan mag je er Pieter Lakeman ook toewensen, die de moed heeft D. met de ABN-AMRO beursggang tot stoppen te bewegen?

   Like

    
 2. Sophietje

  november 19, 2015 at 11:54 am

  Dankjewel voor het ondertitelen!! Zo bereiken we een nog grotere groep met de waarheid!

  Hier wil ik toch nog even een bealngrijk bericht plaatsen het lijkt of de wereld er aan voorbij gelezen heeft:

  Putin weet exact wie ISIS financiert met naam en toenaam en G20 landen doen eraan mee.
  Putin said at the G20 summit that Russia has presented examples of terrorism financing by individual businessmen from 40 countries, including from member states of the G20.

  I provided examples related to our data on the financing of Islamic State units by natural persons in various countries. The financing comes from 40 countries, as we established, including some G20 members,” Putin told reporters following the summit.

  http://sputniknews.com/politics/20151116/1030199114/isil-financing-g20-putin.html

  Het is dus wel duidelijk dat ze niet meer ONZICHTBAAR achter de schermen aan de puppets kunnen trekken.
  EN DAT IS GOED NIEUWS!

  Like

   
 3. Dirk

  november 19, 2015 at 2:33 pm

  Wat krijgen wij dan goedkope journalistieke bagger voorgeschoteld. Praatjes voor de vaak en time killing en dan zijn er mensen die vinden dat wij in een beschaving leven. Klasse Irma dat je dit deelt voorzien van ondertiteling.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   november 19, 2015 at 10:30 pm

   Ja Dirk, die beschaving zit in het overgrote deel van de mensen, maar zolang we de macht blijven geven aan die kleine groep die in het geheel niet weet wat beschaving is, is er nog wel wat werk te doen!

   Like

    
 4. Peppie van Kokkie

  november 19, 2015 at 7:43 pm

  Hoi Irma,

  Geweldig dat je deze filmpjes hebt ondertiteld!!
  En ook dat je weer terug bent!
  Manuel, van de Bankslave-song, weet je nog?

  Hulde, Irma, ik deel ze als een gek!

  Like

   
  • Irma Schiffers

   november 19, 2015 at 9:34 pm

   Hé Manuel, long time no see/hear! ;-) Alles nog okee daarginds?

   Like

    
   • Peppie van Kokkie

    november 20, 2015 at 3:44 am

    Alles goed! Met jezelf?

    Like

     
 5. albertien54

  november 19, 2015 at 10:32 pm

  Berichtgeving Martin Vrijland: niet zo raar dat de angst mij niet loslaat, WO-3 is in voorbereiding!

  Bereid u voor op een chemische of biologische aanval van ISIS

  Filed in NIEUWS ANALYSES by Martin Vrijland on 19 november 2015 • 17 Comments
  isis_chemical_weapons

  Het wordt tijd u voor te bereiden op chemische of biologische oorlogsvoering door ISIS. Dat zeg ik niet omdat deze site gelieerd is aan een webshop die dergelijke artikelen verkoopt, maar dat zeg ik omdat ik dit al enkele jaren voorzie en er geen partij in Nederland was die deze producten kant en klaar en snel leverbaar aanbood. Het grote Armageddon staat al jarenlang gepland in de profetieën en de heersende elitaire klasse stuurt hier nu openlijk op aan. Het doel is een grote islamitische opstand te creëren waarbinnen de strijd tussen de Soennitische en Sjiitische moslims gestaakt zal worden en de partijen hun krachten zullen bundelen onder leiding van het zich herstellende Ottomaanse Rijk van president Tayyip Erdogan van Turkije. Het ISIS terrorisme dat nu doelbewust naar Europa geïmporteerd wordt onder de dekmantel van de vluchtelingen stroom, is het zelfgebouwde paard van Troje. ISIS is een creatie van de heersende elitaire klasse en wordt gebruikt om binnenkort angst, paniek en chaos in Europa te zaaien. Amerika, Rusland en andere grote spelers zullen de dans niet ontspringen. Het gaat daarbij om het volk. De leiders zitten dan allang veilig in hun bunkers. U moet in angst raken en onder het volk moet een gigantische bewust gecreëerde tweespalt ontstaan tussen de autochtone bevolking en de moslim bevolking. Niet omdat de moslims dit willen, maar omdat zij ongewild gelijk geschaard worden met terrorisme. Dit lichtte ik in mijn laatste artikel toe.

  De Franse minister van binnenlandse zaken Manuel Valls, meldt vandaag tijdens zijn toespraak in het parlement dat ISIS aanslagen met biologische en chemische wapens plant. En we weten inmiddels dat de terreurdreiging voor alle aan Amerika gelieerde landen geldt. Het blijft moeilijk om het spel te doorzien als deze site beweert dat ISIS een zelfgeschapen vijand van het Westen is. Dat impliceert namelijk dat de politiek weet waar ze mee bezig is en het volk dus doelbewust in deze ellende stort. Zou het echt zo ver gaan dat de heren in de hoogste politieke regionen hiervan op de hoogte zijn en een vuil acteerspel spelen? Het gaat er bijna niet in! Het lijken allemaal zulke keurige goed opgeleide integere mensen. U hoeft het ook niet te geloven.

  Desalniettemin staat als een paal boven water dat we aan het begin staan van een grote terreurgolf. Dat gezegd hebbende doe ik ogenschijnlijk mee aan het zaaien van angst en paniek. Maar voor alle duidelijkheid: ik ben niet de regisseur van wat zich op dit moment aftekent. Ik maak alleen de vertaalslag en probeer u in te laten zien wie er aan de touwtjes trekken. Tegen kogels en bommen kunnen we ons niet wapenen. Het is hooguit verstandig om grote evenementen of locaties in grote steden te vermijden. beschermende_kleding_biologischewapensBiologische en chemische wapens is echter andere koek. Die kunnen bij wijze van spreken als een wolk over een gebied trekken. Daarom heeft de aan deze site gelieerde webshop Allprepare al sinds lange tijd beschermende kleding en gasmaskers in voorraad, zodat nu snel geleverd kan worden (klik hier). Eerdere waarschuwingen voor een financiële collapse leken misschien voorbarig, maar wanneer Europa in chaos gestort wordt middels terreur, zal ook daar waarschijnlijk een probleem ontstaan. Infrastructuur en logistiek kunnen mogelijk dusdanig beschadigd worden dat dit zijn effect zal hebben op wat er in de schappen ligt. U kunt zich nu voorbereiden.

  Aan alles wordt duidelijk dat de eindstrijd zich aan het optuigen is. Iran maakt zich eveneens klaar. Onthoudt u ondertussen dat dit alles gebeurt onder regie van de cult die deze wereld runt. Het is de cult van geheime genootschappen en bloedlijnen die ik hier de Saturnus cult pleeg te noemen. In de profetieën van de verschillende religies wordt duidelijk dat Jeruzalem binnen afzienbare tijd aan de beurt is. Dit zal plaatsvinden onder leiding van dat zich oprichtende islamitisch kalifaat. Ik denk dat Turkije hierin de hoofdrol zal spelen. Daaraan voorafgaand zal echter eerst in de binnenlanden van Europa, Amerika en andere Westerse landen grote strijd ontstaan. Men (de kabal/ Saturnus cult) moet en zal de profetieën vervullen. Die grote eindstrijd om Jeruzalem zal er komen en de voortekenen ziet u onder meer in onderstaand filmpje afkomstig uit Iran. Ik blijf herhalen: ik heb niets tegen religie of tegen mensen die de religies aanhangen, maar constateer slechts dat er een heersende elitaire klasse is die deze religie misbruikt voor een hoger sinister plan.

  Like

   
 6. jeanine hoefnagels

  november 20, 2015 at 6:46 pm

  dank je weer irma. Het is echt ongelooflijk goed om te horen en te zien dat steeds meer mensen de waarheid gaan zien en er openlijk hun mond over durven open te doen. Ik kan niet wachten tot deze vernietiging en verrotting STOPT.

  Like

   
 7. bernadette

  november 20, 2015 at 9:06 pm

  Morgen a.s Zaterdag 21 Nov. nationaal NIET PINNEN

  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/zaterdag-21-november-handje-contantje/

  http://handjecontantje.org/

  Alles Tweederhands kopen , dan hoef je daar alvast geen BTW meer op te betalen

  Deel dit zoveel mogelijk met je naasten

  Like

   
 8. Veronica

  november 21, 2015 at 12:44 am

  Mensen, hier is onze kans om de bevrijding van deze prachtige planeet een flinke zet voorwaarts te geven; met onze gezamenlijke kracht maken we het verschil! Of zoals Cobra het verwoordt: “de kracht van het gezamenlijk veld van manifestatie is de krachtigste of een van de krachtigste machten in dit universum”.
  DOE MEE MET DE MEDITATIE VOOR DE EVENT OP ZATERDAG 21 NOVEMBER OM 21.12 UUR
  Hier vind je de 1e oproep en de instructies: https://eventnl.wordpress.com/2015/11/12/bericht-van-cobra-11-11-2015-vertel-het-verder-meditatie-voor-de-event-op-21-november-2015/
  En hier een update n.a.v. Parijs: https://eventnl.wordpress.com/2015/11/17/bericht-van-cobra-16-11-2015-korte-planetaire-situatie-rapportage-en-update-voor-de-event-meditatie/
  Dan de Nederlandstalige YouTube video met instructies: https://eventnl.wordpress.com/2015/11/17/event-meditatie-op-21-november-nederlandstalige-youtube-video/
  En last but not least berichten van Prepare For Change om ons te helpen bij de voorbereiding voor deze zo belangrijke meditatie: https://eventnl.wordpress.com/2015/11/21/de-event-meditatie-van-cobra-op-zaterdag-21-november-is-een-kritiek-keerpunt-voor-gaia-en-de-hele-mensheid/

  Like

   
 9. Joop

  november 21, 2015 at 5:51 pm

  Hallo Irma mi zie je het grote plaatje helemaal en ben je een bron van informatie en inspiratie voor velen. Ik ben oprecht blij met mensen zoals jij.

  Like

   
 10. jo

  december 7, 2015 at 4:13 pm

  Hij praat vaak over Israëlische Geheime Inlichtingendienst, terwijl in wikipedia ISIS staat voor: Islamitische Staat in Irak en al-Sham. Kortom: wat is het nu?

  Like

   
  • Irma Schiffers

   december 7, 2015 at 5:50 pm

   Wikipedia staat geheel onder controle… Zodra je er iets inschrijft (of verandert) wat niet strookt met wat we ‘moeten geloven’ wordt het direct weggehaald en gecorrigeerd, helaas…!

   Like

    

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: