RSS

Remote viewers: een nieuwe 9/11 in augustus?

14 aug

Dick AlgireIn 2014 heb ik een paar artikelen geschreven over ’s werelds beste remote viewers Daz Smith en Dick Algire die voor het Farsight Institute werken voor wetenschapper Dr. Courtney Brown. Degenen die niet weten wat ‘remote viewing’ inhoudt zou ik willen adviseren om dit eerdere artikel even te lezen: beide heren hebben onder gecontroleerde omstandigheden onder andere ‘gekeken’ naar de totstandkoming van de piramide van Gizeh. Het is namelijk schier onmogelijk -zeker in die tijd-  om enorme blokken steen bovenop een steeds hoger wordende piramide te stapelen. Hun bevindingen zijn uitermate fascinerend.

Om kort te gaan: remote viewing is een oude techniek die al heel lang in het leger wordt gebruikt voor spionage doeleinden. Mensen die daar goed in zijn zoomen volgens een zeer strikt wetenschappelijk protocol in op een plaats, op mensen, op wapenuitrustingen, etc. zodat ze geplande strategieën kunnen achterhalen, dingen op afstand kunnen bekijken, en zelfs kunnen ‘horen’ wat mensen aan de aan de andere kant van de wereld bespreken of hebben besproken. Zie verder ook dit eerdere artikel (over het remote viewen van 9/11) waarin ik voorbeelden geef hoe e.e.a. in zijn werk gaat. Het is als het ware een gestructureerde vorm van ‘helderziendheid’ in zijn breedste vorm.

Courtney brown

Courtney Brown

Helderziende gaven heeft iedereen, ware het niet dat we -zoals we al zo vaak hebben geschreven in de alternatieve media- bewust worden afgeleid, geridiculiseerd, klein gehouden, in angst worden gehouden om onze ‘grootsheid’ niet te ontdekken. Hetgeen overigens nu gelukkig bij velen steeds meer gebeurt.

Courtney Brown is met zijn team, inmiddels uitgebreid met een dame -Princess Jeaneé- een paar maanden geleden begonnen aan een nieuw experiment. Live remote viewen voor de camera, maar dan in de nabije toekomst: om precies te zijn, het belangrijkste nieuwsfeit in de komende maand. Tot nog toe slagen ze daar gedrieën heel erg goed in, ze komen allemaal afzonderlijk met accurate informatie.

Maar wat ze nu beschrijven, dat het wereldwijde nieuws van augustus zal domineren, is dermate heftig dat ik deze sessie vannacht en vandaag in een razend tempo heb vertaald; het is op dit moment namelijk nog niet gebeurd.

UPDATE: Na contact  met Courtney heeft hij laten weten dat hij -na ampele overwegingen- het besluit heeft genomen om de video alleen op zijn kanaal te laten staan; dus de ondertiteling is helaas niet meer te zien; meerdere mensen geven aan dat ze graag in meerdere talen ondertiteling willen zien en daar wordt aan gewerkt als ze daarvoor de bronnen beschikbaar hebben.  Dat moet wat mij betreft ook gerespecteerd worden.

Er wordt onder andere gesproken over een toespraak van de president die door vrijwel iedereen wordt bekeken; ook al zal hij informatie achterhouden en niet de volledige waarheid spreken. Maar what’s new, kunnen we dan zeggen.

Dick Algire spreekt de oprechte hoop uit dat hij er dit keer helemaal naast zit. Dat dit niet gaat gebeuren. Hij neemt graag de schuld op zich, zo zegt hij, als hij verstrikt geraakt is in de verbeelding. Princess Jeaneé, -zwanger zo te zien- weet niet goed wat ze ermee aan moet. Het is voor remote viewers -net als overigens voor helderzienden- altijd heel pittig om op iets in te zoomen en te voelen en zeker niet altijd prettig. Maar wat te doen als het in de nabije toekomst ligt en drie verschillende remote viewers zonder enig contact, verspreid over de wereld, krijgen dezelfde beelden en informatie…?

Hopelijk komt er meer aandacht voor dit fenomeen; het ontkennen van dergelijke gaven is een strijd die al vanuit de oudheid wordt gevoerd, terwijl we deze feitelijk allemaal hebben. Remote viewing is te leren; helderziendheid ontwikkelen ook, maar de kern van die gaven zit ‘m in het bewust worden en aanvaarden van jezelf in alle facetten, een gezond reflectievermogen en een open mind en hart, zodat je elk moment naar de waarheid kunt luisteren.

Zie hier deze video, opgenomen op 16 juli voor deze maand -augustus- Als dit werkelijk gebeurt, ben je in ieder geval voorbereid. (De video duurt 1 uur en 6 minuten)

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
53 reacties

Geplaatst door op augustus 14, 2016 in Remote Viewing

 

Tags: , , , , , , , , ,

53 Reacties op “Remote viewers: een nieuwe 9/11 in augustus?

 1. Pastoor Geudens

  augustus 14, 2016 at 8:30 pm

  Dit is op 2012-2019 herblogd.

  Like

   
 2. Sophietje

  augustus 14, 2016 at 8:45 pm

   
 3. Treow

  augustus 14, 2016 at 9:46 pm

  Kan het mogelijk over een nieuwe grote aanslag in Amerika gaan om ter plekke martial law uit te kunnen roepen en daar te kunnen huishouden onder die valse mantel? Er zijn nog veel gewapende burgers daar dat kan een groot obstakel vormen richting een voorspoedige vorming van een NWO …

  Like

   
 4. robvdz

  augustus 14, 2016 at 10:14 pm

  Lijkt me sterk dat ZE de alien kaart nu al gaan spelen.

  Like

   
 5. Rijst

  augustus 14, 2016 at 10:25 pm

  Zou iemand kort voor me kunnen beschrijven ze in de video nu eigenlijk als voorspelling naar voren brengen. Ik lees dit tijdens mijn vakantie in het buitenland en kan de video niet afspelen… ;-)
  Alvast bedankt!

  Like

   
  • Irma Schiffers

   augustus 14, 2016 at 10:32 pm

   Als je onder de video op ‘meer’ klikt, kun je het transcript zien als het goed is. dan heb je alle tekst ;-)

   Like

    
   • Louise

    augustus 15, 2016 at 12:23 am

    Is dit mischien waar Benjamin Fullford het in zijn laatste verslag over heeft ? Om duizenden mensen in Atlanta Georgia te vermoorden in augustus of september?

    Like

     
    • Irma Schiffers

     augustus 15, 2016 at 12:32 am

     Zou zomaar kunnen!

     De laatste viewer (Princess) tekent rechtsboven ineens zo’n puntdak. En als ik dan kijk naar die grote toren… Dick Algire tekende een rond dak, zoals bij het Capitool. Ook dat staat op deze foto links. En denk aan de Georgia Guidestones. Dat is dus zeker niet onmogelijk. Maar ja; we wachten het gewoon rustig af.

     Fulford schreef overigens vorige week deze alinea, voor alle duidelijkheid voor degenen die het niet hebben gelezen: “CIA sources for their part are warning there will be an attempt soon to use some sort of scalar weapon to kill thousands of people in Altanta, Georgia sometime in either August or September to try to get the November Presidential election called off. Calling of the election would be a prelude to a world war aimed at saving the Khazarian power structure.”

     Like

      
   • aandekerk

    augustus 15, 2016 at 12:52 pm

    Naast Dick Allgire en Daz Smith heeft Farsight Institute een ‘young master’ opgeleid: PrinCess Jeanee. Een zeer begaafde jonge dame. Eerder werd trouwens ook de zoon van Courtney Brown, (Aziz) getraind. Voor de geïnteresseerden: volgens mij zijn ze op zoek naar nieuwe ‘young masters’….?

    Like

     
   • Marijke Hamers-Macco

    augustus 25, 2016 at 12:07 am

    Toen ik de remote viewers bezig zag kreeg ik gelijk de ingeving dat dit over een aardbeving ging.

    De aardbeving van 24 augustus j.l. in Italie….. de stilte vooraf, het was nacht, half 4, de plotselinge energie,de paniek, de mensen onder het puin, veel doden, de kerktoren met het puntige dak die overeind bleef staan…
    Het is wel heel erg toevallig allemaal, ook mijn ingeving.Volgens mij hebben de 3 remote viewers dit gezien .

    Like

     
    • robvdz

     augustus 25, 2016 at 11:28 am

     De aardbeving in Italie is in z’n verschijning nauwelijks te vergelijken met 9-11.
     Tenzij je de zeer dubieuze techniek van HAARP gaat rekenen tot de mogelijkheden, dan hebben we zeker te maken met een viezert van formaat.

     Like

      
     • robvdz

      augustus 25, 2016 at 11:34 am

      Hoezo amerikaanse arrogantie, en hoe dom en belachelijk!

      Like

       
 6. Ariezet

  augustus 14, 2016 at 10:50 pm

  Afschuwelijk beeld van de menselijke waanzin. Laten we hopen dat het niet gebeurd.

  Like

   
 7. tedsdam

  augustus 15, 2016 at 10:36 am

  Wel bizar op dit moment worden 20.000 mensen verplaatst door overstromingen in Louisiana.
  En over de pyramides van Egypte/Gizeh kan ik de kijk van Erich von Daniken aanraden.

  Like

   
  • bernadette

   augustus 15, 2016 at 10:48 am

   Like

    
   • bernadette

    augustus 15, 2016 at 11:31 am

    Remote Viewing on TV is not done.
    Geen TV kijken is het beste ,
    om je innerlijke bewustzijn niet te laten manipuleren door Brein controle / Mind set .
    And be aware of the trolls op internet sites .

    Like

     
  • Meneer de uil

   augustus 15, 2016 at 2:42 pm

   The pyramids are build by the Annunaki (the gods from the bible) they are the creators of humanity, the first slaves. There are more advanced multidimensional species and there’s a creator of all! Enki made the first slaves to mine gold after there own atmosphere from Nibiru was collapsing. This is planet has its own brown dwarf(second sun) it’s called the Nemesis! De heer des heren, onze vader die in de hemel zijt, de verlosser).
   The return of the Annunaki will after the tribulation period create heaven on earth! Na regen komt zonneschijn :).
   The major changes around the globe are caused by the approach of this secondary solar system. Global warming is a hoax. Chemtrails are used to vaccinate by air, pollute the people to a lower state of being (lower frequenties), GMO food which alters your DNA, polluted tapwater(chlorine, meds, prescription drugs etc), to push altered GMO seeds (resistent to toxic chemicals like thorium, barium, aluminum oxide), GPS, WIFI, 4/5G also lowers your personal vibrational level necessary for ascending to a higher state of being caused by the devil/reptilians which are among humanity. Those can be seen if body and pineal gland are cleansed. Organic RAW food, filtered water and zeolite will detox you. (orjana.nl)
   Soon the approach of this system can no longer be denied. Baby’s will be born dead because no souls will incarnate. Volcanic eruptions will increase even more, major land changes by tectonic plate movement and tsunami’s will change to world we know. The elites/royalty which are demonic reptilian entities create fear and hate right now. Do not watch this! This lowers your vibration! Be positive with the people you love there’s life after dead. They can’t be rewarded as humans can!

   With love Marduk.

   Like

    
 8. aandekerk

  augustus 15, 2016 at 1:01 pm

  Zelf post ik ook af en toe over remote viewing: https://espnederland.wordpress.com/

  Like

   
 9. Meneer de uil

  augustus 15, 2016 at 2:17 pm

  Usa will be split in half. Like seen in the movie 2012. Causing major damage and tsunami’s around the globe. Japan will sink aswell. Make sure you if you die you’re lovely to eachother not full with hate. Creates bad karma for the next incarnation. So yes there’s life after death. Namaste

  Like

   
 10. Madeloes

  augustus 15, 2016 at 5:21 pm

  hallo Irma dank je wel voor deze info en je drive!! ik hoorde in deze video het doel 0507 may be? military time 0507 en is bravo time zone UTC+2 heb even gekeken op deze site http://www.timeanddate.com/time/zones/b
  aangezien het vaticaan natuurlijk ook niet op rozen zit ;) met hun koepel gebouw
  ZAT1-ATO1 ZAT1(ARABIDOPSIS THALIANA) ATO1 (ARABIDOPSIS THALIANA) dit gaf internet als info nog geen idee we wachten af. Veel liefde voor alles en iedereen :)

  Like

   
  • robvdz

   augustus 15, 2016 at 6:51 pm

   Eerlijk gezegt had ik ook een beeld van een monumentaal klassiek gebouw van behoorlijke omvang waarbij de fundatieblokken van zandsteen ongev. 1,5 x1 mtr over elkaar rolden als dobbelstenen van een gebouw met een koepel.
   Vaticaan? Nou als dat zou kunnen?!

   Like

    
   • Madeloes

    augustus 15, 2016 at 8:06 pm

    In ieder geval heftige tijden ;) op naar het eind en een nieuws begin! …en ARAB IDOPS IS los van elkaar is ook leuk om te onderzoeken.

    Like

     
   • bernadette

    augustus 16, 2016 at 9:43 am

    Rob, ..dat zou mooi zijn.
    Alle wegen leiden naar Rome.
    De club van Rome waar alle ellende mee begonnen is ,
    de brandhaard van de zionistische jezuïten.
    Laten ze daar maar op remote reviewen , dat daar o.a ook het kwaad vernietigt wordt.

    Like

     
 11. nan

  augustus 15, 2016 at 6:31 pm

  Heftig om dit te zien en voor diegene die het aanschauwen.Princess Jeanee zegt ook, in haar uitleg dat er op dat moment een verhoogd bewustzijn is bij de mensen als het plaats vind. Om te weten wat te doen/ of weten wat er speelt?.Ik hoop ondanks zijn Obama (dacht ik meen ik begrepen te hebben) toespraak dat de waarheid nu eerder wordt achterhaald, dan 9/11.Dat de mensen die het meemaken, het eerder door hebben van wat daar e.v.t gaande is. Bedankt weer
  Hartelijke groet nan

  Like

   
 12. Cale

  augustus 15, 2016 at 9:16 pm

  En als deze “aanslag” niet plaatsvindt, wat dan? Waar zijn de voorspellingen van de eerdere maanden? Ik geloof in paranormale eigenschappen/gebeurtenissen. Mijn vrouw heeft daar een echte, bewezen, ervaring mee. Maar deze video blijft zeer vaag. Laten we hopen dat het niet gebeurd. En heeft de NWO werkelijk nog een tweede 911 nodig? Washington heeft alle westerse regeringen al in de pocket. T’is een kwestie van gewoon doorgaan voor ze. Soros wil misschien wat haast omdat zijn (gestolen) geimplanteerde organen het ook niet veel langer zullen volhouden en hij wil ongetwijfeld zijn “overwinning” nog meemaken. Zoiets. Wellicht een momentje om bij stil te staan voor de NL politici die door Soros’ NGO’s betaald werden? Het systeem is totaal verrot. De rotte appels zouden verwijderd moeten worden maar niet in de vorm van onschuldige burger slachtoffers.

  Like

   
  • Cale

   augustus 16, 2016 at 9:07 pm

   Die politici waarover ik sprak willen niets meer dan bij de “geslaagden” te behoren. In een goede (dure) buurt met hun kinderen op een goede school, ze enthousiast maken voor een latere cariere in Brussel want dat brengt een zeer goed slaris met vele vergoedingen. Dat het plebs daar tegen is verfoeien ze want ze hebben er hard voor (gartis) gestudeerd en naar toe gewerkt. Elke, maar dan ook elke volksvertegenwoordiger haat lastige journalisten en mensen die vragen stellen. Zij zijn degenen die hard werken, zich doorlopend voor de camera’s moeten verdedigen, in het spotlight worden gezet (op eigen verzoek) en daarmee een zware baan hebben die een zeer goed salaris (liefst Brussel) gecombineerd met een prachtige huis in een (blanke) buurt (Bloemendaal bijvoorbeeld) waar hun kinderen naar een goede (blanke) school kunnen gaan. Ja het fietsen met kinderen voor en achter en met regenjas moet dan het excuus zijn voor dat het toch gewone mensen zijn? Die politici, hoe aardig ze ook overkomen zijn totaal gecorrumpeerd in hun gedachten gang. En het kan ze geen flikker schelen. Ieder voor zich is het motto. En zo denkt Jan met de Pet ook. Dus waarom klagen we eigenlijk?

   Like

    
   • bernadette

    augustus 16, 2016 at 9:29 pm

    Cale , ( Dus waarom klagen we eigenlijk) ?

    Dit kunnen we dagelijks toch niet door laten gaan ?
    Hoe zal het er dan over zo’n 5 jaren uit gaan zien als dit zich verder gaat manifesteren ?
    Mogen zij allemaal een hapje bij jou komen eten ?

    http://delangemars.nl/2016/08/05/minstens-25-mensen-per-dag-worden-uit-hun-woning-gezet/

    Like

     
    • Cale

     augustus 16, 2016 at 9:55 pm

     Bernadette, ik begrijp wat je bedoelt. Het is verschrikkelijk dat mensen hun huis worden uitgezet. Maar ik ben er van overtuigd dat de meesten voor zich denken en zich niets, maar dan ook geen enkele boodschap aan “de maatschappij” hebben. Natuurlijk is dit niet goed. Maar het is naar mijn idee wel de werkelijkheid. Vandaar dat die NL maatschappij keihard achteruit dendert. Het is heel goed om dit te verdedigen, maar waar mee? Met wat commentaren op internet? Weet je, we hebben de teloorgang al 40 jaar lang laten begaan. Maar de lieve. goede Nederlander (en Duitser en Fransman en Deen en Zweed en Noor) wilden dit niet inzien. En nu moeten we esoterisch gaan beschouwen wat er is mis gegaan. Wachten op de sterren die redding gaan brengen. Tjsa. Ik die als gezagvoerder op grote schepen alle oceanen bevaren heeft en vele moeilijke situaties overleeft heb, denk dat de Nederlander eens wat meer moed moeten gaan opbrengen. Een film over Michiel de Ruyter doet ons hart zwellen maar zet geen zoden aan de dijk.

     Like

      
     • bernadette

      augustus 17, 2016 at 8:40 am

      Cale ,
      Je laat weten dat het heel goed is dit te verdedigen, maar waar mee ?
      De Fransen begonnen met de Franse revolutie begin maart massaal de straat op NUIT DEBOUT.
      In Duitsland heb ik begrepen zijn ook vele onderling bezig zich van het systeem te ontdoen
      Hier in Nederland krijgen we 2 grote partijen waar de bevolking gevraagd wordt , mee te doen
      om samen het tij te gaan keren . Er staan nog menige vacatures open
      Cale , dus voel jij je ook geroepen ( en andere lezers hier ) meld je er dan bij aan.

      http://www.vrede-recht.nl/

      http://basispartij.nl/

      Like

       
      • robvdz

       september 7, 2016 at 11:11 am

       Tot een jaar geleden ongeveer had ik ieder vertrouwen in de bestaande politieke structuren volledig verloren. Ooit was ik lid van de SP maar ook die partij is niets meer dan een slappe papieren tijger.
       Harry van Bommel gaf mij ooit de hoop en de inspiratie omdat ie echt de strijd wilde aanbinden met de invloed van de Bilderbergers in de met name Nederlandse beleidsvoering.
       Omdat ik veel werk heb verricht in de achtergronden van de Bilderb., weet ik nogal wat op dit gebied en wilde in die hoedanigheid Harry voorzien van de nodige informatie.
       Geen reactie. Afwijzing daarentegen. Hetgeen mij duidelijk maakt dat de zogenaamde oorlogsverklaring tegen de Bilderb. alleen maar was om mooie sier te maken en aandacht voor zijn partij.
       Ik ben toen opgehouden lid te zijn en voelde mij helemaal los staan van alle ‘goedgekeurde’ politieke stromingen.
       Ik kwam via Rob Vellekoop in aanraking met V&R en heb toen mijn ‘wapenkleed’bij die club aan de kapstok gehangen. (kan het toch niet laten) Ben toen ook meegegaan in de 36 steden referendum toer. Ik moet zeggen dat dat een hele ervaring was. Je leert het land wel op een hele bijzondere manier kennen nadat ik zoiets dergelijks in 2007 al eens eerder heb gedaan met V Voor Victorie.
       Hemelsbreed 444 kilometer door NL, D en Belgie te voet met paard en wagen.
       De uitgangs/standpunten van V&R voldoen helemaal aan mijn opvattingen en daarom kan ik als iemand met de nodige achtergrondkennis, bewustzijn en standaard m.b.t. spirituele zaken zonder zweverig te willen zijn, mijn politieke pijlen afvuren vanaf het platform van deze club die ik door mijn kleur heb mee helpen inkleuren.
       Wat het brengt?
       Weet ik niet maar het is tijd voor een geluid wat bij dit tijdsgewricht past en ik wil nu eindelijk eens bouwen aan de echte 21e eeuw zonder de remparachutes die wereld nu nog gegijzeld proberen te houden. etc. etc.

       Like

        
       • bernadette

        september 7, 2016 at 11:39 am

        @ Robvdz.

        Ik voel dat je een lieve integere man bent , en rechtvaardig je levenspad vervolgd,
        jij hebt al veel goede daden verricht en zeker ook met o.a de 36 stedentochten
        met Rob Vellekoop je ziel-genoot .
        Ik en zeker meerdere anderen waarderen jullie moedige inzet .
        Je respect voor de natuur en alles wat leeft , laat zien dat ook jij een man bent met een goed hart.
        Dank je wel ..voor je vele goede daden .
        You are blessed , Rob

        Like

         
     • bernadette

      augustus 17, 2016 at 8:50 am

      Cale ,
      Je laat weten ,dat het heel goed is dit te gaan verdedigen maar waarmee ?
      De Fransen zijn begin maart massaal de straten op gegaan 6 maanden lang NUIT DEBOUT.
      In Duitsland zijn ook vele mensen onderling bezig om het tij te keren.
      Hier in Nederland hebben we 2 partijen die groot gaan worden ,
      maar dat moeten we wel met elkaar gaan doen.
      Dus heb je ambities op welk vlak dan ook , meld je aan ,je bent van harte welkom

      http://www.vrede-recht.nl/

      Like

       
      • bernadette

       augustus 17, 2016 at 8:53 am

       Deze is ook landelijk , er staan nog vacatures open om als coördinators deel te nemen
       in je eigen provincie of gemeente .

       http://basispartij.nl/

       Like

        
       • robvdz

        augustus 17, 2016 at 10:14 am

        Een nieuw wiel? Rond deze keer?
        Deze club is al veel langer met hetzelfde bezig: http://www.vrede-recht.nl

        Like

         
        • bernadette

         augustus 17, 2016 at 2:58 pm

         Like

          
        • bernadette

         augustus 17, 2016 at 3:30 pm

         Mensen gevraagd….

         Mensen gevraagd om de vrede te leren
         Waar geweld door de eeuwen heen model heeft gestaan
         Mensen gevraagd die de wegen markeren
         Waarop alles wat leven heeft verder kan gaan.

         Mensen gevraagd om de noodklok te luiden
         En om tegen de waanzin de straat op te gaan
         Mensen gevraagd om de tekens te duiden
         Die alleen nog moedwillig zijn mis te verstaan.

         Mensen gevraagd om hun nek uit te steken
         Voor een andere tijd en een nieuwe moraal
         Mensen om ijzer met handen te breken
         Ook al lijkt het ondoenlijk en paradoxaal.

         Mensen gevraagd om hun stem te verheffen
         Verontrust door een wapen dat niemand ontziet
         Mensen die helder de waarheid beseffen
         Dat wie mikt op een ander zichzelf ook beschiet.

         Mensen gevraagd die in naam van de vrede
         Voor behoud van de aarde en al wat daar leeft
         Wapens het liefst tot een ploeg willen smeden
         Voor de oogst die aan allen weer overvloed geeft.

         Mensen gevraagd
         Er worden mensen gevraagd
         Dringend mensen gevraagd
         Mensen te midden van mensen gevraagd.

         Like

          
         • De Souplesse van het Samen Leven

          augustus 20, 2016 at 1:43 pm

          Bernadette,

          Meen je waar je toe oproept?

          Ben je bereid dan alles wat je dacht dat het was, los te laten?

          Ook de inhoud van de ‘partijen’ waarvan je net de websites genoemd hebt?

          Of zal je hun programma juist gaan verdedigen als iemand de weg wijst die daar niet mee overeen komt?

          Ken je de toets al voor jezelf, hoe je kunt toetsen of je werkelijk zo ver bent?

          De toets is dat je altijd begint met aan jezelf te refereren.

          Dus: ‘IK ben al anders gaan samen leven, en wel zo en zo en zo’….

          Ik zie het niet staan op de websites die je noemt.

          Ik ben al in 2006 anders gaan samen leven.

          http://wegaansamenovernieuwbeginnen.nl

          Like

           
  • Irma Schiffers

   augustus 17, 2016 at 1:47 am

   Like

    
 13. rodziname

  augustus 15, 2016 at 9:29 pm

  Haha zodra remote viewing mogelijk is sluiten alle casino’s

  Like

   
 14. Ilse

  augustus 16, 2016 at 1:59 pm

  Krijg door dat het niet gaat gebeuren

  Like

   
 15. Pien

  augustus 18, 2016 at 12:46 pm

  We creeren onze werkelijkheid zelf. Manipulatie van onze creatieve kracten is eenvoudig. Met mindcontrol kan een dergelijk gebeuren in de mind van de viewers geprojecteerd worden. Vervolgens ”zien’ ze deze gebeurtenis als mogelijke toekomst, plaatsen het op internet waar het door andere opgepikt wordt en verder verspreid. Vervolgens wordt de gebeurtenis door onze eigen gedachten en emoties hierover gecreerd. Pas op dus met de aandacht die je eraan geeft. Laat het onderwerp vallen nadat je het gezien/gelezen hebt en laat een golf van liefde en blijdschap van jezelf uitgaan die zich over de aarde en de hele kosmos verspreid. Doe dat op dagelijkse basis en zo vaak als je kan en liefst ook nog met anderen samen. Ze hebben geen schijn van kans meer om ons te maipuleren in meer ellende en lijden als wij dat zelf weigeren.

  Like

   
  • robvdz

   augustus 18, 2016 at 2:01 pm

   Zoiets als een zichzelf vervullende voorspelling!?
   Wat is het verschil eigenlijk tussen, een gedachte en mind? Of visie en view?
   Waar de aandacht naar gaat wordt sterker maar waar de aandacht niet naar gaat ook.
   Waar ik het helemaal met je mee eens ben is de mate van sociaal geconstrueer in de vorm van bangmakerij door propaganda met name de NOS is daar een ster in..

   Like

    
  • Hoop maakt z'n eigen magie

   augustus 19, 2016 at 8:02 am

   Duidelijk gezegd, Pien. Je hebt de essentie aagegeven, hoe het werkt. (denk ik) Hetzelfde doe ik met met mensen die (naar mijn idee) zakelijke belangen hebben. (vooral mannen in pak) Dat ze in het licht kunnen leven. Verder niks, want ik moet mezelf ook beschermen.

   Like

    
   • robvdz

    augustus 19, 2016 at 10:39 am

    Deze man hoor ik graag. Hij is het andere gezicht van de Islam.

    Wat heeft het afstand-kijken te maken? Weet ik niet maar wel met een zelfvervullende analytische profetie.

    Like

     
 16. yvonne

  augustus 19, 2016 at 3:14 am

  Een poosje terug waren er kernwapens verdwenen in de USA
  Een politicus zei toen meteen dat atlanta ermee aangevallen zo worden.

  Dit was een halfjaar terug ongeveer en kwam op internet terecht.
  Het was namelijk vreemd dat de politicus met name atlanta noemde terwijl hier geen enkele aanleiding voor was.

  De wapens waren weggehaald en was waarschijnlijk gedaan in het geheim door usa zelf

  Misschien heeft dit er mee te maken
  kan het artikel niet meer vinden anders had ik de link wel gezet

  Like

   
  • robvdz

   augustus 19, 2016 at 10:12 am

   Atlanta platgooien, plus de hele regio, om de Russen de schuld te kunnen geven.

   Like

    
 17. math

  augustus 21, 2016 at 9:59 am

  Voor mij komt het over als “koffiedik kijken”. Wij leven op de puinhopen van het “paradijs” wat we honderdduizenden jaren geleden en tot nu toe hebben vernietigd. Denk nou eens aan Uw biologisch lichaam. U gaat bloedvaten verleggen (kanalen) , blokkeren ( dammen en sluizen), U gaat onderhuids indringen ( mijnen, gas, olie) etc………..

  Like

   
  • robvdz

   augustus 21, 2016 at 11:35 am

   Mijn opvatting zegt mij dat het verleden, nu en toekomst tegelijkertijd plaatsvinden.
   Tijd bestaat in die zin ook niet maar het is onze ervari ng van snelheid waarmee we langs een bepaald pad gaan die ons doet geloven dat tijd achterliggende zaken doet verdwijnen. De toekomst is iets wat spontaan ontstaat aan de hand van x parameters.
   Maar… zoveel parameters zijn er niet dus de toekomst is min of meer gekristaliseerd o.a. uit de geest van de meeste mensen.
   Wat op afstand kijken is, is naar mijn idee het vermogen om in te loggen op het werkelijke wereldwijde web. Ideeen en uitvindingen komen daar ook vandaan. Kijk maar naar belangrijke uitvindingen die op meerdere plaatsen gelijkertijd tot stand komen zoals de kunst van het vliegen door de gebr. Wright in de VS en Bleriot in Frankrijk en Gutenberg en Laurens janszoon Koster met de kunst van het boekdrukken. Maar ook mensen als Leonardo da Vinci en J.S. Bach hadden een goeie online verbinding met de creatiekracht die zich als fractaal manifesteerd en het karakter vertoond van klankbeelden. Het lijkt op koffiedik kijken als je de achtergronden niet begrijpt dan is het niemand te verwijten dat het veel weg heeft van hokus pokus.

   Like

    
 18. Treowd

  augustus 21, 2016 at 11:43 am

  Als men ons (de alternatieve media) in de gaten houdt en dat doen ze, dan speelt men ons eenvoudig en op kinderlijke wijze tegen elkaar uit. Dat doet men door sporen te strooien op het web van mogelijke toekomstige gebeurtenissen en rampscenarios waardoor we op Nostrodamische wijze de toekomst proberen te voorspellen. Maar juist daardoor ondermijnen we zelf onze eigen geloofwaardigheid alleen maar 1 richting uit , down dus. In realiteit hebben zij meer dan tijd genoeg en geld genoeg om rustig achterover liggend hun kans af te wachten dus is iedere voorspelling haast wel gedoemd er naast te zitten juist vanwege dat men ons tracht uit te spelen….

  Like

   
 19. aandekerk

  augustus 22, 2016 at 11:37 am

  Er is zojuist nieuwe informatie vrijgegeven door de Farsight Institute over het betreffende toekomstige event in augustus. Het gaat om een zogenoemde ‘papieren sessie’ en ditmaal van de zoon (Aziz) van Courtney Brown (directeur Farsight Institute). Aziz is 1 van de ‘young masters’. Er werd bij het vrijgeven overigens benadrukt dat het een experiment betreft en dat het event zelfs in het geheel niet hoeft plaats te vinden. Hyperlink naar informatie vind je onder de volgende tekst:

  “Farsight has some new remote-viewing data for the August news event associated with its Time-Cross Project. In this instance, it is a paper session by Aziz Brown. This session was done in preparation for Aziz to join the group of Farsight remote viewers beginning with the September Time-Cross news event. The sessions was done too late in August to include in the original data published on 31 July 2016. But since the event does not seem to have happened yet (and it may not happen at all…remember, this is an experiment), we thought it would be appropriate to publish the data now, on 21 August 2016. The session was monitored, which is not compatible with our Time-Cross Project protocols. Nonetheless, the monitoring was exceptionally minimal, and in no way guided anything content related. For those who are following Farsight’s activities, here is the session.”

  Klik om toegang te krijgen tot Aziz_Brown_Time-Cross_August_Event.pdf

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: