RSS

David Icke, leaks, hacks; chaos!

23 aug

If you tell a lieHet is zo goed als onmogelijk om bij te houden wat er allemaal in de wereld gebeurt. De tijd lijkt niet alleen sneller te gaan, maar de nieuwsfeiten -weliswaar uiteraard meestal afkomstig van de alternatieve media- vliegen ons om de oren en iedere dag kom ik wel een aantal opzienbarende berichten tegen. Wil je echter nog een ‘leven’ hebben waarin innerlijke rust elke dag een noodzakelijke plaats krijgt, lees ik het en laat het weer passeren. En ik zou willen zeggen, volg de rubriek ‘Heb jij een link’ via het menu, daar worden dagelijks interessante en actuele links geplaatst door de lezers. Maar een aantal dingen die al dan niet op korte of langere termijn grote gevolgen zullen hebben zal ik er even uitlichten, inclusief de links naar de diverse artikelen.

Omdat alles terug te leiden is tot een ‘bepaalde agenda’ (Agenda 21) heb ik de afgelopen dagen een videoregistratie van David Icke vertaald en ondertiteld waarin hij deze agenda systematisch blootlegt; depopulatie, GMO’s, Big Pharma, bewust gecreëerde oorlogen, extreme haat en verdeeldheid tussen religies, etc. Je kunt namelijk alle nieuwsfeiten telkens interpreteren en reduceren tot die ene agenda die al lang geleden is geschreven. Icke neemt er ruim anderhalf uur de tijd voor om dat aan te tonen, in overigens slechts één sectie van zijn hele voordracht in zijn huidige wereldtour die veel langer duurt.

Hillary Clinton
Haar persoonlijke tocht naar de politieke ondergang is flink ingezet sinds het vorige artikel met de video over deze dame en haar Hillary Clinton 02bizarre gedrag. Ze haalt inmiddels zelfs de mainstream pers, zij het dat het voornamelijk over het email-schandaal gaat. De NOS laat vandaag weten dat de rechter heeft beslist dat het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken bijna 15.000 mails openbaar moet maken. Het NRC schrijft vandaag een artikel met de kop ‘De campagne is begonnen, maar waar is Hillary Clinton toch?’ En in de afgelopen periode heeft CNN al geroepen dat ze de grootste promotors zijn van Clinton maar dat ze haar als zodanig niet meer kunnen helpen.
De Amerikaanse verkiezingen zijn tot een karikatuur verworden van hun eigen politieke agenda. Dat er in haar campagne miljarden zijn omgegaan aan schenkingen (o.a. 25 miljoen van de Nederlandse postcodeloterij, weet je nog?) en niet in de laatste plaats van George Soros, heeft blijkbaar niet genoeg zoden aan de dijk gezet om haar in het zadel te gaan krijgen. En die Soros haalde echter -uiteraard- nauwelijks het mainstream nieuws, terwijl er inmiddels ook een enorme beerput is open gesprongen over deze crimineel. Pandora’s box opent zich ontegenzeggelijk snel en gelukkig maar.

George Soros
Geroge sorosDeze in 1930 in Hongarije geboren miljardair en filantroop -onder de naam György Schwartz- heeft zijn leven lang hele smerige manipulatieve spelletjes gespeeld en na de hacks staan er nu ruim 2500 documenten online op de DCLeaks-website. De documenten zijn in diverse secties onderverdeeld. Je kunt zien dat hij achter de Europese verkiezingen zit, achter de Stemwijzer, achter de migratiegolf, achter Black Lives Matter, ISIS, veel revoluties en coups, maar ook zat hij als financier en manipulator achter de Ja-campagne bij het Oekraïne-referendum. Soros werd eerder al eens betrapt op handelen met voorkennis, wat hem een boete opleverde van 2,2 miljoen euro in het geval van Société Générale. Boetes als deze hebben voor hem geen enkele waarde, hij betaalt ze lachend; het is eerder zaak dat deze man, samen met zijn andere maffia-kornuiten voor eens en voor altijd wordt uitgeschakeld in dit geopolitieke genocidespel; dat -wederom- wordt gespeeld in het kader van genoemde agenda.

Erdogan en Putin?
Eveneens een zeer opmerkelijk nieuwsfeit wat grote gevolgen heeft voor het wereldwijde politieke landschap en dat is dus iets erdogan-poetin-rtswat je in de gaten moet houden. Ook een zeer controversieel onderwerp: Putin-aanhangers vragen zich af waarom hij een verbond sluit met Erdogan en Putin-bashers of zelfs haters zeggen ‘zie je wel, niet te vertrouwen!’ Maar wat is er werkelijk aan de hand?  Dat is vrij lastig echt te achterhalen, gezien die wereldwijde schaduw-operaties terwijl wij al sinds jaar en dag met non-nieuws worden afgescheept. Recep Tayyip Erdogan is lid van de NAVO, terwijl Rusland hun grootste vijand is, en hij wil samen met Rusland strijden tegen groepen als ISIS, die weer gecreëerd, gefinancierd, getraind en bewapend zijn door het Westen, omdat ze het midden-oosten willen destabiliseren  (NL ondertiteld).  Wat gaat de NAVO nu doen is dus de grote vraag. Een interessante uitwisseling van gedachten hierover tref je aan bij James Corbett, die in gesprek is gegaan met Sibel Edmonds en Spiro Skouras van Newsbud.

Duitsers moeten hamsteren
En dan nog een bericht dat ook veel Nederlanders heeft verontrust. De Duitse bevolking is opgeroepen om voor tien dagen voedsel, water, energie en contant geld te zorgen. Er wordt flink gespeculeerd over de achterliggende reden: een in aantocht hamsterenzijnde financiële crash of een op handen zijnde oorlog. Beide redenen behoren tot de mogelijkheden, want de spanningen lopen flink op in de wereld. Dat er iets te gebeuren staat wordt door velen gevoeld. Er zijn genoeg ‘fossielen’ die aansturen op een derde wereldoorlog, maar ook op een finale crash in de financiële wereld, zodat de één-wereld-regering en de wereldmunt kunnen worden ingevoerd. Het spreekwoord zegt ‘vele wegen leiden naar Rome’. Maar het kan ook zeker een gebeurtenis zijn die uiteindelijk gunstig uitpakt voor de mensheid in het geheel, er wordt niet stilgezeten door de wereldwijde oppositie.david-icke

David Icke legt het helder uit; al het bovenstaande -en het is maar een kleine greep uit de gebeurtenissen op het wereldtoneel- is terug te brengen tot die ene agenda die al lang geleden is gepland en die ‘ze’ nu in een sneltreinvaart willen implementeren; we worden namelijk tè wakker! En laten we dat laatste vooral blijven doen!

With Dutch subs! Zie hier de ondertitelde video (1 uur en 36 minuten)
NB. Hoewel alle ondertitels zeer exact zijn aangelegd, ervaar ik zelf dat deze soms vertraagt. Of het aan de lengte van de video ligt, aan een storing op You Tube of aan een tragere internetverbinding is mij niet duidelijk.

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
 

Tags: , , , , , , , ,

71 Reacties op “David Icke, leaks, hacks; chaos!

 1. Anneke Broere

  augustus 23, 2016 at 7:23 pm

  Heb jij dat weer helemaal vertaald Irma?

  Op 23 augustus 2016 18:57 schreef Irma Schiffers schrijft…

  Like

   
 2. ezra70

  augustus 23, 2016 at 9:23 pm

  Dank Irma voor je vele werk! Wat Putin en Erdogan betreft heeft William Engdahl een interessant artikel geschreven:

  What is Fethullah Gülen?
  http://journal-neo.org/2016/07/25/what-is-fethullah-gulen/

  Hierin legt hij uit wat er precies gebeurd is en wie er achter zit. Niet alleen in Turkije maar over de hele wereld is deze groep actief. In Nederland schijnen er 500.000 volgelingen te zijn. Ook James Corbett heeft er een video aan gewijd.

  …Meet Fethullah Gulen, Deep State Plotter

  Like

   
  • Irma Schiffers

   augustus 23, 2016 at 9:38 pm

   Over Gülen heeft Corbett het ook in genoemde video. Vanzelfsprekend heeft de VS er ook weer alles mee te maken; de zaken staan behoorlijk op scherp overal ;-)

   Like

    
 3. Sophietje

  augustus 23, 2016 at 9:54 pm

  Dankjewel Irma voor het vertalen, het verhaal is zo groot maar dit maakt het voor mensen rustig te bekijken en te bevatten.
  Ik hoop dat men zich gaat verdiepen in de details van agenda 21, om tijdig nee te zeggen en niet mee te werken aan deze wereld wijde wrede gevangenis. Het kan zo makkelijk gestopt worden en inderdaad bewust zien is er een groot onderdeel van.
  Top!

  Like

   
  • Sophietje

   augustus 23, 2016 at 9:57 pm

   Overigens heb ik ervaren dat geluid en ondertiteling gelijk lopen, alleen het beeld soms niet.
   Niet storend iig. :-)

   Like

    
 4. Akky van der Veer

  augustus 23, 2016 at 11:40 pm

  Hartelijk bedankt voor de vertaling, Irma! Wat een werk… je bent een KANJER!

  Like

   
 5. phpstolle

  augustus 24, 2016 at 12:56 am

  Het mislukte zet van de VS om met de coup tegen Erdogan mee te werken heeft twee machten op het scherp van de snede gebracht.
  Maar Europa zit er tussen. en binnen Europa is ook hierover verdeling.
  Dit is voor de VN, en dat betekent dat het niet veel zou kunnen helpen, hetzij men kordaat optreedt.
  De VS met illegale ‘boots on the ground’ in soeverein Syrië, loopt nu enorm irritant te sarren.
  Puur het uitlokken van conflicten.
  Soros en Clinton schandalen komen ‘als cover up’ van iets veel ernstigers over, hoewel het allemaal wel klopt. .Maar niets kernachtigs uit het ernstigers dat via de media de massa bereikt.
  Tien dagen “rantsoenen” in Duitsland zijn tien dagen voor velen om de biezen te pakken bijvoorbeeld. En tien dagen kan ook zijn dat je dan pas achterkomt dat je beter voor honderd had moeten sparen.Ik gok op iets met een bank en de enorme knal dat zulks zal geven. Volkswoede?
  Gekke tijden.

  Like

   
 6. yvonne

  augustus 24, 2016 at 2:21 am

  goed overzichtelijk stuk

  Like

   
 7. Pipa

  augustus 24, 2016 at 8:25 am

  Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

  Like

   
 8. Frank

  augustus 24, 2016 at 9:19 am

  F.
  Blijkbaar heeft ook Tsjechië nu ook het advies gegeven aan de bevolking om voorbereid te zijn op eventuele gebeurtenissen en zodoende voedsel moet inslaan.
  ( bron; beforeitisnews. Niet de meest betrouwbare bron overigens )
  Bizar!!

  Like

   
  • ezra70

   augustus 24, 2016 at 5:56 pm

   William Mount legt precies uit hoe ze dat doen en wat er nog gaat komen.

   WARNING!!! – 3 Super Storms Headed For US
   *https://www.youtube.com/watch?v=N4zI5MOnbs0

   William Mount

   Geliked door 1 persoon

    
 9. bari1951

  augustus 24, 2016 at 2:20 pm

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogd.

  Like

   
 10. Dirk van Haaren

  augustus 24, 2016 at 3:47 pm

  Irma hartelijk dank voor de vertaling van deze inspirerende spreker en wat je aangeeft er komt/is, als je ervoor open staat, veel te vinden en vele vingers wijzen naar banken, NAVO en de VS. Het is ook zichtbaar duidelijk dat politici en de reguliere media slaven zijn. Zij verzwijgen en manipuleren en vooral opportunistisch als het hun uitkomt. En wij ja wij, we zijn moeilijk in beweging te krijgen niet iedereen maar toch wel het gros.

  Like

   
 11. nan

  augustus 24, 2016 at 8:05 pm

  Wederom bedankt voor het vertaal werk. Goed verteld door David Icke. Ik vind het iets grappig dat ik vanmorgen met mijn baas erover had, tijdens de koffiepauze over studerende mensen (in de familie) dat die niet meer een baan aan kunnen nemen waarvoor zij gestudeerd hebben.En David Icke verteld erover.Vanmogen had ik de eerste deel gezien en nu net de tweede waar het ook in voorkomt. Dat over de wegen blokkade in de video (vanmorgen) naar landelijke (agrariese dorpen).Ik dacht direct aan (wellicht kort door de bocht) gevoel. Wat in onze gemeente gebeurt qua de niewe wegenplan die er nu gelegd word, moet klaar zijn in 2017.Ik mag daarna behoorlijk om rijden (als ik naar mijn ouders wil en werk als ik dat dan nog doe). Terwijl het niet nodig is, qua doorstroming. Ten derde ik dacht dat er in China een gebied was waar huizen gebouwd waren voor de toekomst, via David Icke verhaal (plaatje video slaven) maar hoe zich dat gaat vertalen in Nedeland weet ik niet. Ik ben we wel bewust van, uitkerings medewerkers die (werd geschreven) dan maar moesten verhuizen. voor een baan. Hoe dat nu is weet ik niet in werkeliljkheid.Ik dacht dat het wel mee viel in Nederland. Sturen zij de nieuwe inkomers ook aan verhuizing qua werk?
  @bernadette
  Je geeft finalewakeupcall als link. Irma had het een tijd terug in haar Collega media lijst staan. Maar daarna verdween die link. Hoe of wat en waarom weet ik niet in haar beslissing. Ik zelf las het toen maar had er moeite mee. In mijn optie gaat het alleen over goud. Goud is alles wordt verheerlijkt, ik ben zelf daar niet mee eens. Het kan een leuke overzicht/lezen zijn maar niet hoe of wat werkelijkheid is.Maar dat is mijn idee

  Like

   
 12. Wilma Ouwerkerk

  augustus 25, 2016 at 6:44 pm

  Bedankt Irma, ik volg David Icke en anderen al jaren, ga opnieuw naar Amsterdam 19 november om zijn lezing opnieuw bij te wonen, ik was al redelijk wakker maar nadat ik in 1990 een van zijn lezingen vanuit de UK op het internet in zijn geheel heb gezien en gehoord vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Sindsdien is mijn wereldbeeld totaal veranderd. Nu kon mijn man die het Engels niet machtig is eindelijk ook eens naar hem luisteren. Daarvoor ben ik je erg dankbaar, ik vertaal al veel vanuit andere kanalen, maar dit was heel prettig voor hem. Fijne avond Wilma

  Like

   
 13. yvonne

  augustus 25, 2016 at 8:36 pm

  Dank voor je goede werk Irma, wilde deze nog even bijvoegen……..

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11017:hoe-lang-gaat-de-misleiding-van-het-nederlandse-volk-nog-duren&catid=9:binnenland&Itemid=22

  Wie denkt zelf geen rol te kunnen spelen om dat kwaad te stoppen; niets is verder verwijderd van de waarheid. Iedereen kan een belangrijke rol spelen in het nog op tijd wakker schudden van het slapend deel van de bevolking. Vertel dit verhaal aan iedereen die je kent of deel het waar mogelijk. De tijd dringt.

  Misschien helpt het om nog even te luisteren naar de hierna volgende boodschap, die wij eerder plaatsten, maar die nu (nog) meer dan ooit van toepassing is.

  Wij doen dat vandaag met een bijdrage van Klaas Vaakmeniet (dank!).

  Hij verwoordt in een rap wat eigenlijk iedereen denkt die een beetje aan het ontwaken of klaarwakker is.

  Open je Ogen, geniet van de Nederlandse lente die nu overal losbarst en deel het waar je kunt.

  Like

   
 14. Martin

  augustus 26, 2016 at 12:55 pm

  Die hamsterfoto is goud…precies wat dit artikel zo completeerd..een gevoel erbij..!

  Like

   
 15. onlyyou

  augustus 27, 2016 at 12:44 pm

  Als we de armen niet ineen slaan dan zijn we vreselijk de klos?

  Like

   
  • bernadette

   augustus 27, 2016 at 6:33 pm

   onlyyou ,

   Ben jij een betaalde trol ?
   Die bij diverse sites almaar van die niets om het hemd hebbende one liner vraagjes
   tussen de reacties van de mensen er tussendoor lanceert .
   Stel die vragen die jij er tussendoor slingert ..maar gewoon eens aan JEZELF.
   Misschien geeft je innerlijke Hart er oprecht antwoord op.

   Like

    
   • bernadette

    augustus 27, 2016 at 6:35 pm

    Hier wordt aan gewerkt ;

    Uitspraak van de gezworen jury in de zaak 20141024, het Volk tegen de Staat der Nederlanden. Alle gedaagden zijn schuldig bevonden aan de ten laste gelegde feiten. Kijk op http://volkstribunaal.net/vonnis-2014

    Like

     
    • bernadette

     augustus 27, 2016 at 7:28 pm

      
     • bernadette

      augustus 27, 2016 at 7:30 pm

      Wat zijn mensenrechten en beschermt ons rechtssysteem deze rechten wel? We zijn er achter gekomen dat de Nederlandse wetgeving toch uitzonderingen maakt op onze onvervreemdbare mensenrechten…

      Het Volkstribunaal is opgericht om de zware schending van mensenrechten binnen het Nederlandstalig grondgebied door middel van een eerlijke rechtsgang te veroordelen en de verantwoordelijke personen daarvoor terecht te wijzen

      Like

       
      • bernadette

       augustus 27, 2016 at 7:55 pm

       Hoe de belastingdienst mensen oplicht en misleidt met behulp van het justitieel apparaat. Interview met Casper Rutten van het Volkstribunaal.

       Het Volkstribunaal is opgericht om de zware schending van mensenrechten binnen het Nederlandstalig grondgebied door middel van een eerlijke rechtsgang te veroordelen en de verantwoordelijke personen daarvoor terecht te wijzen

       Like

        
 16. nan

  augustus 29, 2016 at 6:04 pm

  Janneke Monshouder krijgt het nog drukker met haar boek nr2 en 3 met al openbare e-mails die er zijn. Die gedachten ging vandaag door mijn hoofd. Suc6 Janneke met die zware opgave met het schrijven ervan
  Groetjes nan

  Like

   
 17. Elles

  september 18, 2016 at 12:23 pm

  Beste Irma, bedankt voor het vertalen, maar ik weet niet of ik het allemaal ga bekijken, daar slaapik slecht op, vraag me af hoe jij dat redt, bijzonder moedig. Hoewel veel nensen wakker worden zij. Er nog steeds veel mensen in diepe rust. Ze slikken de overheidspropaganda voor zoete koek als het gaat om orgaandonatie, vaccinatie enz. Ik sta soms versteld hoe hoogopgeleide mensen eenzijdige overheidspropaganda voor zoete koek slikken en personen die de andere kant van het verhaal willen belichten op arrogante wijze afkatten zonder ook maar een moment zich af te vragen of er in het andere verhaal ook waarheid schuilt.

  Like

   
  • bernadette

   september 26, 2016 at 11:03 pm

   Ik zet deze info hier maar in deze topic .. (weet even niet waar anders)

   Kopie van interview met Dr Barrie Trower 30 Minute Reality Update
   Hoe ziek onze maatschappij is. De mens (dier,natuur) als proefpersoon.
   Invloeden van micro wave golven op gezondheid en welzijn.
   Waarom? Is dit wat wij als ziel hier willen ervaren???
   Wie het weet mag het zeggen.

   In deze opname zit veel helderheid in het verhullen van de verborgen agenda’s.
   o.a wil ik alle ouders waarschuwen ..en zeker vrouwen die zwanger zijn ,
   en graag hun nog ongeboren foetus / baby gezond ongeschonden ter wereld willen brengen.
   Laat a.u.b géén Echo’s meer maken op je buik.
   De risico’s van de echo – microgolven die dwars door de Baarmoeder weerkaatsen ,
   kan nare gevolgen hebben voor het nog ongeboren kind in wording ;

   Like

    
   • bernadette

    september 26, 2016 at 11:15 pm

    Op de hier boven geplaatste reportage , even nog een aanvulling.

    Het is werkelijk schattig om kleine jonge peuters zo leuk te zien brabbelen ,
    door met een GSM mobiele straling telefoon .
    De zenuw neuronen in kleine kinderen’s hersenbrein zijn zeer gevoelig
    voor straling aan hun oortjes .

    Probeer alle mensen die je dierbaar zijn in je omgeving te waarschuwen
    voor de gevolgen van brain damage symptomen op hun latere leeftijd .
    Dus weg met die mobieltjes !!

    Like

     
    • bernadette

     september 26, 2016 at 11:21 pm

     NIET DOEN …
     Weg met die stralingsbronnen .

     Like

      
     • bernadette

      september 27, 2016 at 7:00 pm

       
      • bernadette

       september 27, 2016 at 8:55 pm

       Like

        
       • bernadette

        september 29, 2016 at 8:46 pm

        Geef ze brood en spelen ..op welke wijze dan ook ..

        Like

         
        • bernadette

         september 30, 2016 at 4:22 pm

         Gelukkig wordt het nu eindelijk voor meer en meer mensen duidelijk dat de politiek in het grotere kader van wereldgebeurtenissen niets heeft in te brengen.

         De politiek is er ter vermaak van het volk en om hen het idee te geven dat ze iets in de melk te brokkelen hebben door mensen te laten geloven dat we een democratisch systeem hebben.

         De werkelijke controle van de wereld vindt plaats op een heel ander niveau en de politiek is niets anders dan een soort uitvoerende macht.

         Kijk naar politieke partijen. Nog steeds zijn de er mensen die op ze gaan stemmen alsof het ook maar het geringste verschil zou maken. De armen en arbeiders stemmen op de Partij van de Arbeid, omdat die het beste op komt voor hun belangen, toch?

         Terwijl in feite de Partij van de Arbeid niets anders is dan een verlengstuk van de vrijmetselarij zoals wij al eerder hebben aangetoond, aangevoerd door een arrogante volksverrader die zijn instructies linea recta haalt bij de Bilderberg Conferentie.

         Je komt alleen op een machtspositie terecht als je wordt goedgekeurd door de elite.
         Daarom zijn de studentenverenigingen zoals Minerva uitstekende kweekvijvers
         voor de toekomstige leiders van dit land.

         http://worldunity.me/cia-geeft-duidelijke-boodschap-aan-vladimir-poetin-video/

         Like

          
         • bernadette

          oktober 21, 2016 at 7:10 pm

          Wat hebben ze toch altijd haast , als men probeert ze menselijke vragen te stellen ,
          wat men daar bij voelen als je ze recht in hun ogen kijkt.

          Like

           
          • bernadette

           oktober 21, 2016 at 7:13 pm

           Like

            
          • bernadette

           oktober 21, 2016 at 7:18 pm

           Allemaal…
           druk , druk, druk met ontwijken op wat er werkelijk speelt in de menselijke samenleving;

           Like

            
          • bernadette

           oktober 21, 2016 at 7:26 pm

           Like

            
          • bernadette

           oktober 21, 2016 at 7:38 pm

           Like

            
          • bernadette

           oktober 21, 2016 at 7:41 pm

           Dan maar eens bij minister van der Steur te rade gaan…die gaat er wat aan doen.

           Like

            
          • bernadette

           oktober 21, 2016 at 8:01 pm

           Nico van den Ham een moedige man op leeftijd ,
           heeft geen plek meer om ergens te wonen momenteel.
           En heeft dus in de komende herfst en winterperiode een warme slaap plek nodig.
           Heeft er iemand in omgeving Amsterdam een slaap plaats beschikbaar voor Nico ??

           http://nicovandenham2.blogspot.nl/p/contact.html

           Like

            
      • bernadette

       oktober 1, 2016 at 9:56 pm

       AvatarMind’s iPal robot is 3.5 feet tall, about the height of a 5 year old child, and has 23 motors in the neck, arm, fingers, and wrists. It is shaped like a child and moves like a child. A tablet embedded in its chest runs Android applications, enables video chatting, etc.

       For children, iPal is a fun companion. It can talk, dance, tell stories, play games, and enable them to chat with friends, share videos, and connect to social media.

       For parents, iPal is a teacher for their children through speech and tablet-based programs. Parents can remotely control iPal and monitor their child’s safety on their smartphone or laptop from anywhere and at anytime

       An SDK and Content Editor enable developers, parents, and teachers to create new applications and activities for iPal.

       Future versions of the robot will target companion robots for children with special needs (such as Autism) and for elderly companionship.

       Visit our website at http://www.avatarmind.com
       Contact: John S. Ostrem, jsostrem@gmail.com

       Like

        
      • bernadette

       oktober 1, 2016 at 10:02 pm

       Als je als moeder en vader overdag moet werken om de maandelijkse rekeningen te betalen.
       En je dochter of zoon hebben geen vriendjes in de buurt om buiten mee te spelen.
       Wordt hier de oplossingen er voor aangeboden, ( kunnen ze zich alvast hechten aan hun robot)

       Like

        

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: