RSS

15 jaar 9/11: Bevrijding van bedrog

02 sep

coenvermeerenHet is deze maand -op 11 september- precies vijftien jaar geleden dat de wereldschokkende gebeurtenis die we 9/11 noemen de wereld volledig heeft veranderd. We weten vrijwel allemaal nog precies waar we waren en wat we deden die ochtend en we zijn vanaf dat moment op jacht naar het ‘terrorisme’. Dat is een crimineel die nooit te traceren, noch te vangen is, zodat we steeds scherpere regels nodig hebben en ondertussen blijkbaar maar moeten wennen aan vrijheidsbeperking, verlies van privacy en nieuwe aangescherpte regels. En waarbij we ons regelmatig terecht afvragen wie daar nu eigenlijk belang bij hebben.

Ondertussen is de officiële lezing steeds ongeloofwaardiger geworden en strijden er nog dagelijks diverse georganiseerde groepen, zoals wetenschappers, piloten, maar ook nabestaanden voor de waarheid.

Vijftien jaar later; en nog steeds meer vragen dan antwoorden. Op 10 september a.s. wordt er in de Juliana Congreszaal van de Jaarbeurs in Utrecht een dag gehouden waarop diverse sprekers hun visie zullen geven op de gebeurtenissen van toen: 15 jaar 9/11 – Bevrijding van bedrog.

Een van de sprekers op die dag is Dr. Ir. Coen Vermeeren, die vorig jaar, op 16 april 2015 bij de TU Delft de lezing heeft georganiseerd met Richard Gage, de oprichter van Architects & Engineers for 9/11 Truth. Deze lezing (voorzien van NL ondertiteling) was ook al enigszins omstreden in mainstream kringen, maar Coen Vermeeren liet het daar niet bij en hij heeft daarna niet stil 911 poster 10 septembergezeten. Op 11 september -precies vijftien jaar later- verschijnt zijn nieuwe boek ‘9/11 is gewoon een complot’ waarin hij de zaken allemaal op een rijtje zet. Coen hoopt dat er een open en eerlijk debat gevoerd kan worden over dit onderwerp, dat nog steeds in het hokje wordt geplaatst van de ‘complotdenkers’, vandaag de dag nog steeds een denigrerende en ridiculiserende term voor kritische denkers.

Opvallend is dat er wel degelijk en ook steeds meer kritische denkers zijn met een wetenschappelijke achtergrond, ook al willen de mainstream media deze groep maar al te graag kwalificeren als ‘echte secteleidertjes’, laag opgeleid en lage status, etc. Nu zou ik ook mensen als oud premier Prof. Mr. Dries van Agt zeker niet in zo’n hokje plaatsen, terwijl laatstgenoemde in dit nieuw te verschijnen boek van Vermeeren schrijft: “Het schrijven van een boek als dit door Dr. Ir. Coen Vermeeren vergt onbevangenheid en lef.” En dat is nu precies waar het de hedendaagse mainstream journalisten aan ontbreekt.

Er komen ook nog diverse andere sprekers aan het woord op 10 september, zoals onder andere Prof. F. William Engdahl, Ir. Wico Valk, Dr. Andreas Bülow en daarnaast is er een paneldiscussie met o.a. Arnold Karskens, Guido Jonkers en Janneke Monshouwer. Onze collega’s van We Are Change Rotterdam zullen onder andere een aantal video’s tonen. Tevens hebben zij  onlangs een interview gehouden met Coen Vermeeren.

Het voorlopige programma van die dag vind je hier. Mocht je erbij willen zijn: 10 september aanstaande, Jaarbeurs Utrecht.

Zie hier de video van We Are Change Rotterdam in gesprek met Coen Vermeeren:

 

 

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
98 reacties

Geplaatst door op september 2, 2016 in 9/11

 

Tags: , , ,

98 Reacties op “15 jaar 9/11: Bevrijding van bedrog

 1. Pastoor Geudens

  september 2, 2016 at 7:27 am

   
 2. Pipa

  september 2, 2016 at 8:43 am

  Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

  Like

   
 3. Harry ten Holter

  september 2, 2016 at 9:41 am

  There should be a division or service in the United Nations Organisation authorised and equiped to investigate interstate rumors of this type and kind, with full authority to explore everything, to interview under oath everybody, to read and copy anything regardless of terms of data protection in national laws. The service should be chaired by a lawyer and staffed with lawyers, scientists, investigating journalists and such authorities and experts as the chair deemed necessary from time to time and in a given situation.

  Like

   
 4. math

  september 2, 2016 at 10:07 am

  Er is op internet op internet een video over “building the twin towers” uit de jaren zestig (zwart-wit) . Het bekijken waard.

  Like

   
 5. modilanto

  september 2, 2016 at 11:24 am

  Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  Het is nu werkelijk tijd voor een onbevooroordeelde discussie, die trouwens nog steeds plaats vindt #CoenVermeeren #IrmaSchiffers

  Like

   
  • bernadette

   september 2, 2016 at 12:44 pm

   Ik heb deze opnames al bij ( heb je een link – hier rechts in de balk ) geplaatst.
   Omdat dit te belangrijk is om deze informatie met elkaar te delen,
   zet ik deze ook nog even hier op deze front pagina neer .
   Bevrijding van het bedrog , daar gaat het om .

   De vrouw in deze opname wil dat ze bevrijd haar leven kan leiden, zoals dat ons alle recht is.
   Het verschil om als mens geboren te worden , om daarna verplicht aangifte te doen van geboorte als mens , dat dan meteen wordt over gezet als Natuurlijk PERSOON met BSN Nummer.
   Je naam omgezet in HOOFDLETTERS op je rijbewijs , betaalpas, ID card ,e.d om verplicht te moeten mee doen aan het SYSTEEM van Overheid- belastingdienst.
   In 4 delen te beluisteren …en Ga dan vanuit jezelf je eigen vrije bestaansrecht
   dat kenbaar maken in je gemeente als men post ontvangt van dit systeem .
   Want daar is waar het bedrog begint ;

   Like

    
 6. Harry ten Holter

  september 2, 2016 at 1:32 pm

  niemand wordt vrij en onafhankelijk geboren.

  Wij zijn afhankelijk van onze ouders en daarna van de Staat. U gaat uit van een vergissing. Zonder onze medemensen en de infrastructuur kunnen wij geen dag bestaan.

  Like

   
 7. Joris

  september 2, 2016 at 2:23 pm

  Is Elma Drayer al uitgenodigd voor de lezingen in Utrecht op 10/09?

  Like

   
 8. nan

  september 2, 2016 at 8:31 pm

  Ik heb de voorlopige programma bekeken, Er is ook een gedeelte in het engels, zo’n grote tijd van spreken kan ik niet volgen. Ik denk er nog over na.
  nan

  Like

   
  • bernadette

   september 2, 2016 at 9:47 pm

   Wij mensen (Het Nederlandse mensen volk) hebben het recht in vrijheid te leven.
   Ja… BEVRIJDING …innerlijke vrijheid van bestaan in Soevereiniteit , zoals ,,koning ,, Alex.
   Die ook gewoon soeverein leeft , net als wij dat gelijke recht hebben, jazeker,
   Johan Oldenkamp deelt ook veel informatie uit over de illegale Oranjes.

   Like

    
   • yvonne

    september 3, 2016 at 6:19 pm

    @bernadette
    Weet je meteen waarom er een volkslied is met en wij van duitse bloed

    Like

     
 9. Sophietje

  september 2, 2016 at 9:44 pm

  Ik ben heel trots op Coen Vermeer, en uiteraard ok op van Agt die het voorwoord schrijft.

  9/11 was een ijkpunt waarin de “war on terror” is begonnen,en waarop men landen is binnen gevallen, en waarop wetten zijn uitgerold en burgerlijke vrijheden wereldwijd zijn afgenomen.

  Nu ben ik persoonlijk van mening dat het afnemen van burgerlijke vrijheden nimmer een terrorist zou kunnen stoppen, zij stoppen simpelweg de burger in het vrije bestaan.
  Niet alleen wetten werden veranderd, ergens is het moreel gemanipuleerd, en dan heb ik het over vrije menings uiting en discussie exact waar Coen het over heeft.
  Vrije visie wordt geridiculiseerd, vrij weten wordt beperkt middels toenemende censuur, zo ook vrij uiten, en het uiten wordt gesmoord in discussie door de discussie simpelweg niet aan te gaan /of moet ik zeggen durven?

  Inmiddels gaat het niet alleen over 9/11 maar veel meer hete hangijzers ik noem er nog maar een “global warming” bijvoorbeeld ook hier wordt beleid op gemaakt en vrijheden op afgenomen.

  Te weinig mensen nemen een OPENLIJK vragende positie in.

  Wat is vrijheid waard, als men het niet durft te nemen op het moment dat het er nog (net) is??

  Ik applaudiseer hen die opstaan met rede in een vragende en onderzoekende positie jegens elke autoriteit. Autoriteit, is een door de burgers gegeven positie. Een uitgeleende macht. Deze moet bewaakt en bevraagd worden door de massa die het heeft uitgeleend, de controlerende rol moet de burger dragen. Doen wij dit niet, dan zal er niets overblijven dan corruptie of handelen tegen het volks belang in.

  De vraag is denk ik al;

  Hoever zijn we?

  Like

   
 10. only you

  september 3, 2016 at 2:56 pm

  En maar met de vlaggetjes zwaaien, wanneer houdt dit schijnbedrog op? Koningshuis is niet meer van deze tijd, Frankrijk heeft president, daar moeten we zo snel mogelijk naar toe!

  Like

   
  • Sophietje

   september 3, 2016 at 5:30 pm

   Ik weet niet in hoeverre dat de wereld gaat verbeteren:

   https://www.wsws.org/en/articles/2015/08/19/fkil-a19.html
   We kunnen ze net zo min echt kiezen daar het voorgeschotelde poppetjes zijn.
   En het kost net zo veel.

   Like

    
   • bernadette

    september 3, 2016 at 6:09 pm

    Als we bijv. .. deze oprechte man met een moedige inborst en een menselijk hart als,
    Tilasmi Frigge naar voren mogen presenteren als Minister President.
    Dan gaat er een Frisse Bries noor ons Nederlandje :)
    Hier een helder gesprek met hem;

    Like

     
  • yvonne

   september 3, 2016 at 6:09 pm

   @only you
   Dat vlaggetjes zwaaien valt wel mee hoor?
   Er worden door de regering steeds scholen ingezet om met die vlaggetjes te zwaaien.
   Ze gebruiken hier de kinderen voor, die verplicht worden op zo een dag daar te staan.

   Als het gewoon van de burger af moet komen zal je amper vlaggetjes zien.
   Net als de bordjes die bij de campagne van de verkiezingen in de USA omhoog worden gehouden.
   Ook die zijn voor een select groepje.
   Goed erom heen kijken en je ziet de rest zonder bordjes staan.

   Zo word je dus in de maling genomen dat het koningshuis zo leeft onder de bevolking.

   Ook de massa die ze tonen steeds . inzoomen op een groep en verder is er niks.
   Allemaal bedrog

   Like

    
   • bernadette

    september 3, 2016 at 6:24 pm

    Like

     
    • bernadette

     september 3, 2016 at 6:54 pm

     Tilasmi Frigge for President ! :)

     Like

      
   • only you

    september 7, 2016 at 11:11 am

    Anders zijn ze bij de hofleveranciers de supermarkt ketens zo goed als voor niks?
    En meestal zijn ze als de kippen erbij als ze ook ermee op tv gezien worden?

    Like

     
    • bernadette

     september 7, 2016 at 12:10 pm

     @ onlyyou …and only you !

     Wéér ..kom je met oneliner vragen die kant noch wal raken.
     Dat doe jij ook op de site van de Langemars o.a.
     Die 2 vragen hierboven …verklaar ze eens nader .
     Kom eens met goede onderbouwde uitleg.

     Hier ook zo’n ,,domme Trol,, vraag van je op delangemars site

     only you | 01/09/2016 at 15:26 | Reply

     Heel veel beloven en weinig geven doen de dwazen in vreugde leven?

     rob vellekoop | 02/09/2016 at 17:06 | Reply

     ?

     Overal maar van die domme vragen zetten tussen de reacties door van mensen.
     Waar ben jij mee bezig ?
     Ga je leven eens nuttig inzetten voor de medemens .
     Of heb jij de duivel in je Brein huizen ?

     Ik plaats ook een ? Net zoal Rob Vellekoop

     Like

      
 11. yvonne

  september 3, 2016 at 6:25 pm

   
 12. yvonne

  september 3, 2016 at 6:31 pm

  Like

   
  • bernadette

   september 3, 2016 at 7:28 pm

   Like

    
   • bernadette

    september 3, 2016 at 9:33 pm

    Like

     
    • bernadette

     september 3, 2016 at 9:46 pm

     Volgens de wet is giraal geld geen wettelijk betaalmiddel! Wie heeft het recht op de geldschepping ooit aan de banken gegeven? George van Houts van de Verleiders, Luuk de Waal Malefijt van st. Ons Geld, Casper Rutten van het Volkstribunaal en Tilasmi Frigge voeren dit interessante debat.

     Like

      
 13. bari1951

  september 4, 2016 at 1:30 pm

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogd.

  Like

   
 14. Treowd

  september 11, 2016 at 3:49 pm

  Kijkende naar de in deze reactie aangedragen link kun je bemerken dat het een no-go-area is geworden om 911 aan te kaarten of te bespreken, mogelijk is dat nieuwe beleidsvoering geworden wat van bovenaf vanuit de hierarchie is opgelegd geworden. Men is zichtbaar wat huiverig om zich hierover vrij uit te spreken.

  Firefighters Talk 9/11 Conspiracy Theories

  Like

   
  • bernadette

   september 11, 2016 at 4:06 pm

   Treowd ..
   Heb je de uitleg van Johan Oldenkamp ook bekeken ?

   Like

    
   • Treowd

    september 11, 2016 at 4:22 pm

    Nog niet beste Bernadette , ga ik nog doen. :-) Ben benieuwd naar Johan zijn perceptie.

    Like

     
  • bernadette

   september 11, 2016 at 9:39 pm

    
  • Irma Schiffers

   september 11, 2016 at 9:48 pm

   Klopt, dat beleid hebben ze vijftien jaar gevolgd. Maar er lijkt scheuring te komen. Niet alleen was ik gisteren in de Jaarbeurs (9/11: bevrijding van bedrog) waar heel veel is besproken en aangetoond (overigens gefilmd en interviews opgenomen, dat komt allemaal nog) maar ook in Amerika was een tweedaags congres en er wordt meer en meer verzocht om heropening van het onderzoek. Dus ik ga ervan uit dat dit ‘wanbeleid’ niet lang meer vol te houden is ;-)

   Like

    
   • bernadette

    september 12, 2016 at 12:03 pm

    Daar gaan we voor Irma :)

    Een prachtige zonnige week in het verschiet .
    Wat ons allemaal blij maakt .

    Alle reden om een lekker Happy gevoel innerlijk te hebben,
    deze frequentie vibreert vanaf onze planeet moeder aarde mooi het Universum in :)

    So, let us stay Happy Positief .

    Like

     
    • bernadette

     september 12, 2016 at 12:40 pm

     Deze Happy man genaamd Bill Ballard legt het grappig allemaal uit .

     Irma …ben jij bekend met Swiss Indo ?
     Poeh .. daar steekt veel achter.

     Like

      
  • bernadette

   september 12, 2016 at 8:11 pm

    
 15. Arthur Meerdervoort

  september 12, 2016 at 10:42 pm

  ‘Bevrijding van bedrog’. Reken daar maar niet op.
  Dit is oorlog; tegen de mensheid, beschaving, het Christendom.
  Wie nu nóg het bedrog niet doorheeft, kan meteen door naar een inrichting.

  9-11 is al voorbereid vanaf de jaren ´80. Alle benodigde sleutelposities waren in 2001 bezet door stromannen; die waren allemaal op de hoogte en in het pak genaaid – wat dat soort uitschot met sadistische genoegen doet. Silverstein, Guiliani, Bush, Rumsfeld, Kissinger, Koninginnen Beatrix en Elizabeth, Soros, Bibi, CIA, Mossad, alle persbureaus; ´the usual suspects´.

  ondoenlijk hier alle bewijzen te storten; overweldigend veel en oerdegelijk. enkele hints:
  `Associated Press later had to admit the fact that the CIA were running drills of crashing planes into buildings on the morning of 9/11.

  Within hours of 9/11 unfolding, five choppers had landed on the facility’s helipad and top officials such as Paul Wolfowitz were ushered in to join Cheney in the command bunker.

  Site R – also known as Raven Rock or the Alternate Joint Communications Center is from where vice-President Dick Cheney ran the aftermath of the 9/11 attack. Cheney’s command superceded the orders of the Pentagon, the FAA or the White House. He is the number one suspect in the murder of nearly 3,000 innocent people.

  In May of 2001, by presidential order, Cheney was handed direct control of all wargame and drill operations. This meant he was solely in charge of the overlapping NORAD drills and wargames on the morning of 9/11, that prevented Standard Operating Procedure from being implemented, and any of the hijacked planes being intercepted.
  http://www.prisonplanet.com/articles/september2004/080904wargamescover.htm

  Aangezien het zeker opzet was, bewezen!;
  deugt er NIETS van de officiele versie van deze CIA PSYOPS, schokevenement om massa-hysterie te kweken, en uit te melken.

  Chris Bollyn heeft een van de uitvoerigste naspeuringen gedaan; die leiden terug naar de jaren ´70 waarin vanuit het netwerk van de Rockefeller Foundation al dergelijke vergaande valse vlaggen werden geopend om de agenda van de globalisten in over-drive te schakelen:

  Het is eigenlijk simpel; ontmasker de leugenaars en leg de leugens bloot – laat je niet als honden afslachten door de globalisten – wat hun levensdoel is. Stalinistische VN-Heilstaat, het 4de Rijk.

  Like

   
 16. bernadette

  september 13, 2016 at 8:29 am

  @ Arthur correct :)

  We zitten heden in een watergolf van ontwaken.
  Dat is voor vele mensen schokkend.
  Het zal zijn weg gaan vinden.
  Individueel komen de mensen tot besef waar ze zelf mee bezig zijn ,
  en wat ze zelf beter kunnen doen om elkaar te gaan ondersteunen op allerlei wijze.
  Het heldere Licht schijnt aan de horizon voor alle mensen all over the world.
  Te beginnen met innerlijke vrijheid … mooi dit ;

  Like

   
   • bernadette

    september 13, 2016 at 2:25 pm

    Enige lezers die zich innerlijk aangesproken voelen..
    kunnen zich hier ook nuttig maken om het tij te keren.
    Om ook voor onze gezamenlijke Samenleving wat te betekenen .
    kijk even wat je aanspreekt..

    http://www.eurostaete.eu/

    Like

     
    • bernadette

     september 14, 2016 at 5:48 pm

     Men kan zich hier als volks-getuige aanmelden ;

     Like

      
     • bernadette

      september 14, 2016 at 5:59 pm

      Like

       
      • bernadette

       september 14, 2016 at 6:32 pm

       Ga..er maar even voor zitten ;

       Klik om toegang te krijgen tot compromis-monsanto.pdf

       Like

        
       • bernadette

        september 14, 2016 at 6:44 pm

        Een stukje niemandsland gelegen tussen België , Nederland, Duitsland ,
        Is nu benoemd tot Eurostate , waar wij Nederlanders onze eigen regels én wetten bepalen,
        zie hier de uitleg ..en verbind je ermee ;

        http://www.eurostaete.eu/htm/introductie.htm

        Like

         
        • bernadette

         september 14, 2016 at 10:32 pm

         Tussen Duitsland en Nederland ligt een strookje land.
         Een groep mensen wil hier een vrijstaat oprichten. ( eurostaete )

         Like

          
         • bernadette

          september 14, 2016 at 10:47 pm

          Helder bekeken….

          Like

           
          • bernadette

           september 16, 2016 at 12:11 pm

           Bijeenkomst van het Volkstribunaal der Lage Landen op 4 oktober 2014 in Hooge Mierde. Hier konden mensen zich informeren over het gewoonterecht en de activiteiten die het Volkstribunaal organiseert.

           Het Volkstribunaal is opgericht om de zware schending van mensenrechten binnen het Nederlandstalig grondgebied door middel van een eerlijke rechtsgang te veroordelen en de verantwoordelijke personen daarvoor terecht te wijzen. Zie http://volkstribunaal.net voor verdere info.

           Like

            
          • bernadette

           september 17, 2016 at 3:39 pm

           Money As Debt 2: Promises Unleashed oftewel Geld Als Schuld 2: Beloftens Ontekend. Nederlands ondertiteld: Klik op het tandwiel (Instellingen) als deze niet vanzelf verschijnen.

           Like

            
 17. bernadette

  september 16, 2016 at 12:14 pm

   
 18. bernadette

  september 17, 2016 at 4:00 pm

  Banken maken geld op het moment van krediet wordt verschaft.

  Gekke Henkie op het binnenhof.
  De waarheid is nog gekker dan je fantasie ;

  Like

   
 19. bernadette

  september 21, 2016 at 12:52 pm

  Neem gewoon vrij van je kantoor werk .
  Je bent vrij …zowel in je gedachten en je mens-zijn .
  Doe wat je graag wil doen :)
  Want….

  http://worldunity.me/nederland-wordt-illegaal-bestuurd/

  Like

   
 20. bernadette

  september 21, 2016 at 1:32 pm

  http://ommekeer-nederland.nl/nieuwe-euro-biljetten/

  :) :) Design je eigen biljetten , desnoods met je eigen gezichtsprint erop ,
  het papier is toch hetzelfde,
  en is toch maar een ruilmiddel

  Like

   
 21. bernadette

  september 21, 2016 at 9:24 pm

  Verschillende steunbetuigers leggen uit wat hun redenen zijn om IEDER1 te zijn en waarom zij op 25 september meelopen in de Parade.

  Like

   
  • bernadette

   september 21, 2016 at 9:26 pm

   Like

    
   • bernadette

    september 21, 2016 at 9:28 pm

     
    • bernadette

     september 21, 2016 at 10:44 pm

     Rise Up… NU is het mooiste moment :) In ons Universum ..het roept ons allemaal
     we staan er mee in verbinding op onze Planeet Aarde .
     Be Happy :)
     Enjoy je Leven.

     Like

      
    • bernadette

     september 21, 2016 at 11:06 pm

     Like

      
     • bernadette

      september 21, 2016 at 11:20 pm

      Like

       
      • bernadette

       september 22, 2016 at 12:52 pm

       Like

        
       • bernadette

        september 22, 2016 at 1:54 pm

        A.S Zondag 25 September …allemaal elkaar ontmoeten;

        IEDER1 wil een stem geven aan al die Nederlanders die de verschillen in de samenleving zien als een kracht. Op 25 september gaan we de straat op met iedereen die gelooft in een divers Nederland. Ben jij erbij?

        Route en tijden van de Parade van IEDER1: Van de Bijlmer Arena naar Museumplein Amsterdam! We verzamelen om 12.30 uur bij Arena Park. Alle info op een rijtje:

        – We starten de Parade op het Arena Park, 12.30 uur – tegenover de Decathlon op het grasveld.
        – Voor mensen die niet de hele afstand kunnen lopen, geen probleem. Op Amstel Station komt er een opstappunt! – 14.15 uur – Uitgang Amstelplein/HVA
        – Eindpunt: Museumplein, 16.30 – Diverse sprekers en artiesten zullen hier optreden!
        Bij iedere locatie staat een geel IEDER 1 team klaar.

        Huisregels/do’s & don’ts:
        – Volg instructies op van het IEDER1 team
        – Laat geen rommel achter
        – Geen campagne voeren
        – Geen verkoop

        Schouder aan schouder lopen we – jong en oud, gelovig en ongelovig, homo en hetero, zwart, wit en alle kleuren – van de Bijlmer naar het Museumplein om de verschillen te vieren en te laten zien dat we IEDER1 zijn!

        Loop mee en maak van 25 september een dag om niet te vergeten, en nodig je familie, vrienden en collega

        Like

         
        • bernadette

         september 22, 2016 at 9:55 pm

         Like

          
         • bernadette

          september 24, 2016 at 12:29 pm

           
          • bernadette

           september 25, 2016 at 7:28 pm

           Gepubliceerd op 25 sep. 2016

           Enkele duizenden mensen hebben zondag meegelopen met de Parade van IEDER1 in Amsterdam, een optocht om diversiteit van Nederland te vieren en polarisatie de deur te wijzen. Ook Rotterdammers waren ruimschoots aanwezig.Burgemeester Ahmed Aboutaleb had voor de Rotterdamse deelnemers gratis busvervoer geregeld. De eerste mensen stonden al rond 10.00 uur op het Willemsplein naast de Erasmusbrug te wachten. Een uur later gingen drie volle bussen richting de hoofdstad.”We moeten met zijn allen de schouders eronder zetten. ‘Kom erbij’ mag daarom net zo hard geroepen worden als het beroemde ‘pleur op'”, verklaart een van de deelnemers zijn gang naar Amsterdam.Twee andere aanwezigen wilden ook uitdragen dat zij positief in het leven staan. “Ik ben moe van alle negativiteit die er is over diversiteit en multiculturalisme”, zegt een van hen.IEDER1 is een beweging die is opgericht door onder anderen filmmaker Hesdy Lonwijk en acteur Nasrdin Dchar. Ze willen hiermee een stem geven aan alle Nederlanders die de verschillen in onze samenleving zien als een kracht.

           Like

            
 22. bernadette

  september 25, 2016 at 7:35 pm

  Like

   
  • bernadette

   september 26, 2016 at 8:38 am

   Mooie positieve mensen …in ons Nederland.

   Like

    
   • bernadette

    september 27, 2016 at 6:51 pm

    ÉÉN Bewustzijn verpakt in… gewoon een ander jasje :)

    Like

     
    • bernadette

     september 27, 2016 at 9:22 pm

     Gezellig met elkaar ..Happy weze….

     Like

      
     • bernadette

      september 29, 2016 at 7:27 pm

      Alles is energie en alles is met elkaar verbonden..
      Het hele leven bestaat uit + en – , uit aantrekken en afduwen net als de magneet.

      “Once you realise you’re complete, then this life and everything in it becomes a play of form”

      Like

       

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: