RSS

2017, de toekomst roept!

01 jan

engelse vlag
happy-new-year-2017-gif-images-for-facebook-1Op deze eerste dag in 2017 wil ik jou een heel mooi nieuw jaar wensen. 2017, een onbeschreven blad dat je hopelijk kunt invullen met vrede, inspiratie en creativiteit, naastenliefde en vele mooie momenten. Ook in dit jaar zullen we door moeten gaan met het zoeken naar de waarheid, onze eigen waarheid volgens onze oorspronkelijke menselijke aard; ja, verbondenheid dus met elkaar, met de planeet, met de dieren, met de natuur. Wij zullen er onverdroten mee door gaan naar alle eer en geweten en vooral ons gevoel, en ons begrip dat er iets heel erg mis is met deze wereld.

Het interview van David Icke is klaar en kan bekeken worden. Het was een enorme klus, maar het is mooi geworden. Niet alleen visueel (en ondertiteld uiteraard), maar vooral inhoudelijk. Ik vroeg hem naar de psychologische en sociologische handgrepen die we kunnen toepassen om onszelf los te maken van de grote misleiding die dagelijks bewust -en derhalve massaal ook onbewust- op ons wordt losgelaten. Hoe kom je uit ‘Phantom Self’ (fantoom zelf, of ‘spook-identiteit) in het licht van het Jungiaanse gedachtegoed, dat vanzelfsprekend mijn eigen achtergrond beslaat.

Zeer interessant, want hij is vrij helder in zijn voorbeelden en in zijn uitleg. Iets wat je ongetwijfeld zult herkennen en tegen komt in je dagelijkse leven.

Je vindt dit interview inmiddels hier op het Bitchute-kanaal van DVM-TV.

Creëer en heb een mooi 2017…!

© Irma Schiffers

 
151 reacties

Geplaatst door op januari 1, 2017 in David Icke, Video (NL ondertiteld)

 

Tags: , , , ,

151 Reacties op “2017, de toekomst roept!

 1. Marijke Hanff

  januari 1, 2017 at 8:49 pm

  Beste Irma, Gelukkig nieuwjaar en heel veel succes met de verdere ontwikkeling van DVM. Ik ben intussen lid geworden, en wilde zojuist het interview met Icke zien. Maar ik vind het gesprek/ de video niet terug op jullie site. (Wel de promo).

  Hoop dat ie er spoedig op komt te staan. Alvast dank,

  Hartelijke groet,

  Marijke Hanff

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  Like

   
  • Irma Schiffers

   januari 1, 2017 at 8:52 pm

   Hoi Marijke, de video staat op de site, maar je zult als lid moeten inloggen ;-) Jij ook alle goeds voor 2017 !

   Like

    
 2. anda642

  januari 1, 2017 at 9:14 pm

  Lieve Irma . Jij ook van Harte een Gelukkig, Goed & Gezond 2017 gewenst, met veel Liefde voor Jezelf, voor familie en vrienden en veel Moed voor zo broodnodige Waarheidsvinding, Vrede in je Hart & Geest & Bewustzijn van de Eenheid die We Zijn. Namaste

  Like

   
 3. Irene

  januari 1, 2017 at 9:19 pm

  Dag Irma, Van Harte een zeer vervullend 2017 met donaties zodat jullie dit mooie werk ongestoord kunnen voortzetten
  ik wil hier nog aan toevoegen geraak niet ingelogd de rede; mailadres klopt niet…? het is nochtans hetzelfde mailadres, kun je dit onderzoeken ik wil graag het intervieuw beluisteren
  met véél dank Irene…alle liefs voor jullie

  Like

   
 4. Veronica

  januari 1, 2017 at 11:33 pm

  Dat 2017 het jaar wordt van De Grote Verandering

  De verandering in ons omgaan met onze prachtige planeet Aarde
  en in de omgang met onze medemensen.

  De verandering om de aarde te kunnen zien als iets dat van ons allemaal is,
  allen gelijk, en waar iedereen met respect mee omgaat.

  De verandering naar een wereld vol liefde, vrede en geluk, met welvaart voor iedereen.

  GELUKKIG, VREEDZAAM EN LIEFDEVOL 2017 !

  Like

   
 5. Marianne

  januari 2, 2017 at 9:26 pm

  Irma,

  Op deze tweede dag in 2017 wens ik jou van harte ook een heel mooi nieuw jaar toe! En wens jou als volhardend waarheidsstrijder dat je wat meer gedragen wordt door zoveel mensen die jullie artikelen wel volgen maar niet voldoende in beweging komen om jullie daadwerkelijk actief te steunen! Wij hadden ook anders ingeschat. Ik heb veel waardering voor alle werk dat jij en Ad Broere verzetten , de artikelen en interviews zijn bere-interessant. Wat ik ook waardeer is dat jullie bij het openleggen en aanwijzen van misstanden nooit verzanden in minachtend gescheld e.d. maar alleen duidelijke informatie geven, Mooi! Ik hoop dat je ook dit jaar nog de power houdt om door te gaan en dat meer medewerkers zich belangeloos willen gaan inzetten. Warme groet, Marianne van den Boogaard

  Like

   
  • nika

   januari 3, 2017 at 5:32 pm

   Daar waar men het niet mee eens is, wordt gewoon gecensureerd…

   Like

    
   • nika

    januari 3, 2017 at 5:33 pm

    Was een grapje maar vergaat mijn smiley :) ;)

    Like

     
 6. Ank Calmes

  januari 2, 2017 at 11:38 pm

  Beste Irma,
  Ik weet niet of je de website kent van Indigo Revolution. De artikelen onder het kopje: Het Grotere Plaatje, verdienen echt een aanbeveling om te lezen. Waarom? omdat het niet meer voldoende is om alleen vast te stellen wat er allemaal mis is in onze maatschappij en interdimensinaal met de Draco-Reptilians en de Orion Nordics en hoe ze ook allemaal mogen heten die ons controleren via allerlei vormen van mind control. Als je naar de volledige toespraak luistert van David Icke, kun je je er een behoorlijk goede voorstelling van maken hoe dit plaatsvindt.
  Naar mijn stellige overtuiging onthoudt David Icke ons de clue. Waarom vindt deze controle plaats. Die controle vindt plaats omdat de Aardse cabal en de interdimensionale cabal, die over de aardse cabal heerst, niet willen dat wij ons herinneren wie wij zijn, nl. de krachtigste wezens in dit hele universum. David Icke verteld ons dat wij Infinite Awareness zijn, maar wat wil dit precies zeggen? Wij zijn niet alleen Infinite Awareness, maar Infinite Beings, en dat is wat wij ons niet mogen herinneren want dan heeft de interdimensionale cabal met de ‘zichzelf benoemde god’ aan het hoofd, geen macht meer over ons.
  http://www.indigorevolution.nl en/of George Kavassilas. Er staan meerdere interviews met hem op het internet waaronder eentje met Project Camelot en hij heeft een boek geschreven: Our Universal Yourney, wat als gratis e-book te lezen is.

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Like

   
 7. formidabele

  januari 3, 2017 at 11:49 am

  Irma heeel veel gezondheid en geluk gewenst voor 2017!

  Like

   
 8. Madeloes

  januari 3, 2017 at 5:52 pm

  iedereen op deze site wens ik iedere dag zonnestralen van geluk, vriendschap, vrijheid, vrede, voorspoed, vreugde en bovenal liefde. Het is niet het jaar 2017 het zijn de jaargetijden het universum en de aarde in mijn beleving die ons ‘prikkelen’ om een betere wereld te creëren en ons heeft doen besluiten om onszelf bewust te worden wie we werkelijk zijn en dat we geen ‘slaaf’ behoeven te zijn van hetgeen we ‘voorgeschoteld’ krijgen. Dank je Irma voor wie je bent! dat door middel van deze site mensen meer bewust worden en openheid van ‘zaken’ krijgen en hun zegje kunnen doen :)

  Like

   
 9. Marianne van den Boogaard

  januari 4, 2017 at 2:18 pm

  Irma ik had onder “beantwoorden” je ’n reactie gestuurd, maar dat kwam niet goed. Wil je heel erg bedanken voor al het noeste werk dat je verzet! Dank zij waarheidsstrijders zoals jij maken wij kennis met prachtige Krachtmensen zoals David Icke en Ole Dammegard e.a. Ik wens je voor dit jaar veel geluk en liefde en de power om door te gaan, ondanks dat nog veel te weinig volgers daadwerkelijk in de benen komen om lid te worden van de DVM.
  Warme groet, Marianne

  Like

   
 10. nan

  januari 5, 2017 at 6:22 pm

  Hoi
  Het is gelukt, dank jullie wel. Een hele mooie duidelijke (uitleg) intervieuw. En nu lekker verder zelf op mijn ervaring ervaren. Heb een paar traantjes los gelaten, tijdens de intervieuw.Dank jullie wel voor jullie insteek, energie en het opzetten ervan. Mogen het als een vloed golf verder uitbreiden.
  Groet nanette

  Like

   
 11. only you

  januari 7, 2017 at 2:06 pm

  Mogelijk kunnen we een jaar boeken dat alleen vrede exporteert?

  Like

   
 12. Madeloes

  januari 7, 2017 at 5:41 pm

  Irma gecondoleerd en sterkte!

  Like

   
  • Irma Schiffers

   januari 7, 2017 at 5:54 pm

   Dank je wel, Madeloes!

   Like

    
   • bernadette

    januari 9, 2017 at 1:09 pm

    (Handjecontantje )
    In deze nieuwjaarsboodschap dragen we het nieuwe jaar, 2017, op aan de mensen die onze samenleving vorm geven. Hoe we dat zien?

    Like

     
    • bernadette

     januari 9, 2017 at 3:10 pm

     Zelf .. o.a je eigen tomaten planten ;

     Like

      
 13. adje

  januari 11, 2017 at 2:38 am

  Veel geluk voor je het komende jaar.
  Het interview: fraaie new age gedachtegangen zoals ik David Icke ken.

  Like

   
 14. bernadette

  januari 25, 2017 at 6:25 pm

  Prachtige initiatieven ,

  http://eventzokanhetook.nl/

  Like

   
 15. bernadette

  januari 25, 2017 at 7:37 pm

  Like

   
  • bernadette

   januari 25, 2017 at 7:44 pm

    
   • bernadette

    januari 26, 2017 at 9:27 pm

    ….. Wanneer een energielevel verandert, vibreert het op een andere manier. Wanneer het anders vibreert, verandert de kleur. Het vibratielevel van een planeet creëert verschillende kleuren door het ontstaan van hitte. En alle Zielen moeten zich aanpassen aan die kleur. En de kleur van de aarde nu is Indigo.

    Vandaag, hebben mensen het over Indigo kinderen. Het is niet een groep Zielen die hier komen met een Indigo pak aan of een of ander Indigo spiritueel level. Het zijn alleen de nieuwe zielen die naar de aarde komen tijdens deze periode om te werken… en om geboren te kunnen worden op aarde hebben zij de kleur indigo nodig om te kunnen werken in de vibratie van de aarde.

    Het is nodig om het verhaal dat in veel boeken staat over deze speciale kinderen te ontdoen van mystiek. Over dat ‘alleen maar een bepaald percentage kinderen’ indigo is en niemand anders. Zo is het niet, het gaat om de aarde, die vibreert in de kleur indigo.

    Wat betekent de kleur indigo? Indigo is de kleur van het 3e oog, dat we kennen als het “zienersoog”.

    Deze kleur staat voor transmutatie, en de Zielen zijn gekomen om te creëren op de manier die het beste bij elk van hen past. Als hun context agressief of juist passief is, dan creëren zij veranderingen door agressiviteit en door baanbrekende ideeën op het familielevel. Zij kunnen dit doen door seksualiteit, politiek, vandalisme, kunst, onverschilligheid en verbroedering, zelfs door pure liefde of obsessieve liefde. Maar zij zullen alles veranderen omdat dat hun missie is, dingen veranderen om de context te veranderen zoals het nodig is.

    Ze veranderen ook de kijk op alles wat is, transformeren die visie, creëren ideëen. Dus ze werken op deze levels: creativiteit en idealisme, ze veranderen dit. Dus alles wat op de aarde geboren is, begint te veranderen.

    Deze veranderingen gebeuren op verschillende manieren, door agressiviteit, conflicten tussen bevolkingsgroepen, veranderingen door schoppen … of kalmte. Door actie of non-actie, beiden zijn heel goed bruikbaar voor het universum. Deze vibratie maakt dat alles wat nieuw op de planeet komt, mee vibreert.

    Elke ziel die op aarde kwam toen de gordijnen opgingen in de 80’er jaren, is indigo geworden. Dit betekent dat elke boom, steen, dier en mens die geboren is na 1980 al een indigo is .Het is geen speciale groep. De “groep” die als speciaal wordt gezien is afhankelijk van het level van vibratie die ze hebben wanneer ze op de aarde komen . Dus niet omdat ze indigo zijn, maar om de specialiteit die ze hebben op dat level, dat is wat elk mens uniek maakt. Dat is waarom sommige van de indigo’s krijgers zijn, anderen creatievellingen, sommige compleet vredelievend en anderen juist alles negerend.

    Ze hoeven bvb. niet in God te geloven of over het universum te praten alleen maar omdat ze indigo zijn. Indigo is een vibratie die verandert, een indigo kan de economie of politiek veranderen zonder te geloven in God.

    Het heeft niets met spiritualiteit te maken; het heeft met vibratie te maken. De classificatie van Zielen heeft te maken met de vibratie en de hoeveelheid hangt af van hun soort visie. Ze zijn allemaal overeengekomen wat ze gaan bereiken op deze wereld, maar het enige waar ze afhankelijk van zijn is dat de volwassenen zich niet zo druk maken over hun welzijn en hun opvoeding. Het beste wat ze kunnen doen is hen vergeten en te beginnen enkel naar zichzelf te luisteren.

    http://www.indigoplatform.com
    http://www.ambassadedespetitsprinces.be

    Like

     
 16. bernadette

  januari 26, 2017 at 9:30 pm

  Like

   
 17. bernadette

  januari 27, 2017 at 10:49 am

  De missie van de oude zielen ( Down Syndroom )

  http://devrijemare.nl/lichaam-ziel-voor-login

  Like

   
 18. bernadette

  januari 27, 2017 at 11:02 am

   
 19. bernadette

  januari 29, 2017 at 5:35 pm

  Like

   
 20. bernadette

  januari 30, 2017 at 12:56 pm

  Like

   
  • bernadette

   januari 30, 2017 at 1:11 pm

   Like

    
   • bernadette

    januari 30, 2017 at 1:13 pm

    KOEIEN ONRUSTIG, ZOU HET DOOR DE STRALING KOMEN?

    Bron: ‘Verminder Electrosmog’

    “Zojuist heb ik de vrouw van Boer Oudman in Groningen gebeld en haar verteld van het uittesten van het G5 netwerk in Noord Groningen. De koeien in haar stal raken met zijn allen (en ook bij 5 naastgelegen boerderijen), precies op het zelfde moment in volledige paniek, beginnen te zweten, gaan angstig in een hoek staan en drukken elkaar haast dood. En dit alles precies op hetzelfde moment ook in 5 naastgelegen boerderijen. Mijn conclusie de techneuten van het G5 test station in Loppersum. vlak bij de boerderijen testen de frequenties uit. DIT MOET TEGEN GEHOUDEN WORDEN?? En we moeten absoluut zien te voorkomen dat dat 5G netwerk er ooit komt. Boerin Oudman was erg blij met mijn telefoontje en had al van meer mensen gehoord dat het met het uittesten van het G5 netwerk te maken kan hebben. Alle steun is welkom!”

    http://www.rtvnoord.nl/nieuws/173269/Wat-mankeert-de-koeien-van-Stitswerd

    Like

     
 21. bernadette

  januari 30, 2017 at 1:24 pm

   
 22. bernadette

  februari 1, 2017 at 5:22 pm

  Like

   
  • bernadette

   februari 1, 2017 at 6:39 pm

   Wij roepen iedereen op deze video te liken en te delen zodat Seats and Sofa’s genoodzaakt is te stoppen met deze misleidende verkooptechnieken!

   De Bucket Boys zetten oplichters van Seats & Sofa op de strafbank. De bankenketen zet erg misleidende reclames in waarbij het lijkt alsof een bank voor de helft van de prijs wordt weg gedaan, echter staat in de kleine lettertjes dat maandelijks nog 10 maal een x bedrag moet worden overgemaakt. Hierdoor is de bank dus twee keer zo duur dan op het eerste gezicht lijkt. De mannen geven de oplichters een koekje van eigen deeg en laat de concern tekenen voor iets wat ze totaal niet verwachten.

   Like

    
   • bernadette

    februari 3, 2017 at 11:05 am

    Alles in schijnwerpers zetten , wat niet meer deugt is noodzakelijk.
    Zodat ook bedrijven die zich schuldig maken aan oplichting ,
    de kans krijgen om hun praktijken te herzien ,
    en schoon schip gaan maken, ten gunsten van medemensen,
    Hier ook een mooi begin richting het Aquarius tijdperk

    Like

     
    • bernadette

     februari 3, 2017 at 11:08 am

     Mooi begin met herinrichting van beleidsvoering in b.v dit bedrijf ,

     http://www.nieuwsteorganiseren.nl/interview/brood-geluk-zit/

     Like

      
     • bernadette

      februari 3, 2017 at 11:10 am

      Alles is aan vernieuwing toe , en elk een kan instappen .

      http://eventzokanhetook.nl/oproep-jongeren-om-deel-nemen-aan-event/

      Like

       
      • bernadette

       februari 3, 2017 at 11:26 am

       Toekomstige inzichten ;

       http://heidileenaarts.blogspot.nl/

       Like

        
       • bernadette

        februari 4, 2017 at 12:02 pm

        Deze site vol nuttige informatie , en…WAAROM WE MET ONS ALLEN a.s 15 Maart
        NIET MOETEN GAAN STEMMEN OP DE HUIDIGE POLITIEK

        https://lextells.wordpress.com/page/2/

        Like

         
        • bernadette

         februari 4, 2017 at 12:27 pm

         Diefstal is wanneer iemand iets neemt wat hem niet toebehoort. Ofwel regeringen bezitten “hun volk” als slaven, of belasting is diefstal. Jij bezit jezelf. Daarom is belasting diefstal. Omdat jij je lichaam, je arbeid, en wat je met handel verwerft bezit, is belasting diefstal. Overheden zijn instellingen die door de superrijken worden gebruikt om rijkdom en macht te verzamelen. Omdat ze het geld niet verdienen door goederen of diensten aan te bieden waar wij vrij uit kunnen kiezen, is diefstal hun belangrijkste mechanisme. .

         http://www.vrijspreker.nl/wp/2017/02/adam-kokesh-over-belastingen/

         Like

          
         • bernadette

          februari 4, 2017 at 1:16 pm

          Koopkrachtverlies
          Inmiddels staan veel gepensioneerden op een koopkrachtachterstand van 20% of meer.
          Geld is er overigens genoeg.
          Zelfs tijdens de economische crisis groeide het vermogen van pensioenfondsen van 800 miljard naar 1300 tot 1400 miljard.
          Ze doen het zo slecht nog niet. De pensioenfondsen zouden de pensioenen kunnen verhogen als ze zouden willen, maar ze mogen het niet van het kabinet.

          http://pensioenleugen.nl/nieuwsberichten/staatssecretaris-klijnsma-geeft-pensioengeld-van-ouderen-zomaar-weg.aspx

          Like

           
          • bernadette

           februari 5, 2017 at 10:39 am

           Stemmen in de huidige representatieve democratie is alleen maar zinvol voor de Kroon Corporatie der Nederlanden BV!

           Stemmen in de huidige representatieve democratie is je consent geven om geregeerd te worden.

           Stemmen is gewelddadig omdat je het gebruik van geweld sanctioneert. Het maakt niet uit op wie je stemt. Je sanctioneert hoe dan ook het systeem dat stoelt op dwang en geweld.

           Stemmen zou verboden zijn als het invloed zou hebben op de uitkomst.

           Stemmen is alleen voor mensen die zichzelf tot juridische BSN entiteit van de Roverheid degraderen door zich te identificeren als BurgerSlaafNummer(BSN)

           Verkiezingen: Een kleurwedstrijd zonder prijzen!

           Stemkaart ongeopend RETOUR AFZENDER sturen als jij jezelf niet als eigendom van de staat identificeert!

           http://achterdesamenleving.nl/is-het-zinvol-om-te-gaan-stemmen/#.WJbyvVJlvx6

           Like

            
        • gert

         februari 14, 2017 at 5:23 pm

         Ik hoorde dat je ook “blank” kunt stemmen; Je geeft hiermee aan dat je wel de moeite wil doen om te gaan stemmen maar dat je alle vertrouwen in de huidige politieke poppenkast bent verloren. Misschien een idee?!?!

         Like

          
         • bernadette

          februari 15, 2017 at 8:30 am

          NEGATIVE energiën bestaan niet meer voor ons , beter is ze te negeren ,
          onze eigen innerlijke weg volgen naar een Harmonisch bestaan
          voor de mensheid in Vrede wereldwijd .

          Like

           
 23. bernadette

  februari 5, 2017 at 10:41 am

  Like

   
 24. bernadette

  februari 5, 2017 at 10:45 am

  Like

   
  • bernadette

   februari 5, 2017 at 1:53 pm

   Mooi dit …hoe ideeën groeien

   Like

    
   • bernadette

    februari 5, 2017 at 3:50 pm

    In de (digitale) transitie waar we ons nu in bevinden, is het van belang om verder te kijken dan onze huidige neuzen lang zijn. Hoe kun je dit beter doen dan in gesprek te gaan met een economiefilosoof. Niet van achter een bureau op mijn kantoor, maar al varende op de laatste zomerdag met een Greenjoy ‘deelboot’ door de Utrechtse grachten.

    In deze video (hij duurt een uur) spreek ik met Rogier de Langhe, economiefilosoof aan de Universiteit van Gent. We gaan in gesprek over:

    – de transitie naar een digitaal tijdperk;
    – negatieve externaliteiten;
    – de onderstroom van kleine initiatieven die worden overschaduwd door Uber en Airbnb;
    – de verschillen tussen België en Nederland’

    Like

     
 25. bernadette

  februari 12, 2017 at 12:59 pm

   
  • bernadette

   februari 12, 2017 at 5:45 pm

   Met de verkiezingen voor de deur staat er weer een hele lichting nieuwe toppolitici klaar om het hoogste podium van de landelijke politiek te betreden. Graag wil ik daarom onze aanstaande leiders deze korte cursus politicus aanbieden.

   Binnenkort neemt u zitting in de 2e kamer en wordt u dus toppoliticus. Het beroep van politicus kan u vele voordelen bieden en is niet moeilijk. Om van de voordelen te kunnen genieten, doen aanstaande regeerders er echter goed aan om enkele handige voorwaarden en principes te kennen. Hieronder treft u de belangrijkste aan.

   http://achterdesamenleving.nl/snelcursus-politicus/#.WKCQ81Jlvx5

   Like

    
 26. bernadette

  februari 12, 2017 at 5:46 pm

   
 27. bernadette

  februari 13, 2017 at 5:17 pm

  Like

   
 28. bernadette

  februari 13, 2017 at 5:25 pm

  Agenda bijwonen ,

  http://basisinkomen.nl/agenda/

  Like

   
 29. bernadette

  februari 15, 2017 at 4:43 pm

   
 30. bernadette

  februari 15, 2017 at 4:50 pm

   
  • bernadette

   februari 19, 2017 at 7:48 pm

   Nog 23 dagen te gaan voor de Tweede kamerverkiezingen 2017.

   Vrede en Recht gaat z’n best doen om onze Samenleving weer leefbaar te maken ,
   met o.a het Recht op een Basisinkomen voor iedereen én Kinderbelangen.

   Stem met je innerlijke stem V-R Kieslijst 27

   http://www.vrede-recht.nl/

   Like

    
 31. bernadette

  februari 19, 2017 at 7:53 pm

  Samen kunnen we deze partij GROOT maken .
  Men kan ook een Donatie doen ( is best nodig)
  zodat wij ze ook kunnen steunen in hun campagne .
  Elk bedrag klein -groot is van Harte Welkom

  http://www.vrede-recht.nl/doneren/

  Like

   
 32. bernadette

  februari 20, 2017 at 10:11 am

  Graag Belasting betalen ?

  http://www.belastinggeldterug.nl/

  Like

   
 33. bernadette

  februari 20, 2017 at 5:42 pm

  Steun Yanis Varoufakis ..

  http://www.alertgroepen.nl/2017/02/20/6967/

  Like

   
  • bernadette

   februari 20, 2017 at 5:43 pm

    
   • bernadette

    februari 20, 2017 at 8:03 pm

    Like

     
       • bernadette

        februari 21, 2017 at 8:44 am

        Like

         
        • bernadette

         februari 22, 2017 at 8:43 am

         Pieter Stuurman ;

         Stemmen is niet zinloos, het is FOUT.

         Wanneer je iemand aanwijst die jou mag vertegenwoordigen, en hij werkt achter de schermen voor een heel ander (tegengesteld) belang, dan maak je een FOUT.

         Dit geldt niet voor “sommige” politici, maar voor alle politici. Politici die werkelijk het volk willen vertegenwoordigen, kunnen zich simpelweg niet handhaven. De overblijvende politici hebben zich dus per definitie gecommitteerd aan hun bazen, en dus niet aan de bevolking.

         Politiek is een instrument van de elite, dat wordt voorgespiegeld als ware het een dienaar van de bevolking.

         Zolang we dit niet beseffen, en ermee blijven instemmen door te stemmen, zal dat zo blijven.

         Like

          
         • bernadette

          februari 22, 2017 at 8:47 am

          Pieter Stuurman ;

          STEMMEN
          Veel mensen geloven dat de maatschappelijke problemen het gevolg zijn van “fouten” van de politiek. Of van “toeval”.
          Dacht u misschien dat het beleid “toeval” is?

          Dacht u dat het toeval is dat multinationals geen (of nauwelijks) belasting betalen?
          – Multinationals zijn eigendom van de rijken en machtigen.

          Dacht u dat het toeval is dat de banken miljarden van uw belastinggeld gekregen hebben?
          – Banken zijn eigendom van de rijken en machtigen.

          Dacht u dat het toeval is dat er steeds meer armoede en ongelijkheid komt?
          – De rijkdom van de rijken en machtigen bestaat uit de armoede van de rest.

          Dacht u dat het toeval is dat er steeds meer vrijheidsbeperkende maatregelen komen?
          – De macht van de rijken en machtigen bestaat uit de onvrijheid van de rest.

          Dacht u dat het toeval is dat het beleid van de politiek altijd de rijken en machtigen bevoordeelt, ten koste van de bevolking?
          – De meeste politici krijgen goed betaalde baantjes na hun politieke carrière. Bij bedrijven die eigendom zijn van de rijken en machtigen.

          Dacht u misschien dat het een gevolg is van “fouten” van die politiek? Fouten die “toevallig” steeds de rijken en machtigen bevoordelen, ten koste van de rest?

          Zou het kunnen dat die politiek helemaal niet de belangen van het volk behartigt, maar die van de rijken en machtigen?

          Zou het kunnen dat de bereidheid om de ziel aan de hoogste bieder te verkopen, een voorwaarde is voor een politieke carrière? In welke partij dan ook?

          Zou het kunnen zijn dat alle bevlogen mensen die het via de politiek proberen, daarom geweerd worden door de handlangers van de rijken en machtigen (de politici) en dus stuklopen?

          Zou het kunnen zijn dat de politiek per definitie een instrument is van de rijken en machtigen?

          Zou het kunnen zijn dat u helemaal niet stemt op iemand die de bedoeling heeft u te vertegenwoordigen? Maar op iemand die u per definitie uitlevert aan de rijke en machtigen, met uw instemming?

          Zou het kunnen zijn dat die politiek dat kan doen OMDAT u (in)stemt?

          Like

           
          • bernadette

           februari 22, 2017 at 11:17 am

           Like

            
 34. bernadette

  februari 22, 2017 at 12:09 pm

  De dubbele Agenda van Geert Wilders PVV = Pro Israel

  Like

   
  • bernadette

   februari 22, 2017 at 12:12 pm

   Like

    
   • bernadette

    februari 22, 2017 at 12:13 pm

    Like

     
    • bernadette

     februari 22, 2017 at 12:22 pm

     Geconditioneerde geblondeerde Pipo heeft NIET het recht om Haat zaaien onder de mensen

     Like

      
 35. bernadette

  februari 22, 2017 at 2:05 pm

  De democratische verkiezingen in Muisland……

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: