RSS

Deel 2 UNN-interview met Dr. Elke de Klerk

20 nov

engelse vlagFoto ElkeHier is deel 2 van het interview met Dr. Elke de Klerk dat wij maakten voor United News Network die onlangs hun site hebben gelanceerd. Je kunt daar kiezen om nieuws vanuit de hele wereld te kunnen bekijken; nieuws van jou, door jou en voor jou.

Je kunt er ook voor kiezen om documentaire-series te bekijken die je nergens in de mainstream media zult zien, meer dan 30.000 films en 50.000 series die Netflix overbodig maken en Canal digital vanwege het feit dat je alle zenders van de wereld, inclusief alle grote sportevenementen daar kunt bekijken. Binnenkort daarover meer, maar je kunt er zelf al vast gaan kijken. Zie ook Speak Project op YouTube voor alle ontwikkelingen.

Zoals ik in het vorige bericht schreef, kreeg ik binnen een dag van YouTube te horen dat het eerste deel van het interview was verwijderd, met een waarschuwing voor een ban bij een volgende keer. Welkom in de wereld van de censuur. Nu kun je op Bitchute de interviews met Nederlandse ondertiteling bekijken, al kun je daar ook een mededeling verwachten dat je wellicht deze gevaarlijke ‘content’ niet wilt zien. Ik zou zeggen, delen maar waar je kunt.

Deel 3 verschijnt binnenkort, maar nu eerst deel 2, klik hier

Deel 1 gemist? Zie hier het eerste deel.

© Irma Schiffers/ United Network News

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven voor ‘hue-manity’ en mogen gedeeld en geheel of gedeeltelijk gepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
1 reactie

Geplaatst door op november 20, 2020 in Covid-19

 

Tags: ,

Een Reactie op “Deel 2 UNN-interview met Dr. Elke de Klerk

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: