RSS

Dag 1 Grand Jury proces (video NL ondertiteld)

07 feb

engelse vlag

Dag 1 fotoDit is een compilatie van de ruim anderhalf uur durende video van dag 1 van het Grand Jury proces, met Nederlandse ondertiteling. Het team van Reiner Fuellmich roept iedereen op om deel uit te maken van de Grand Jury, dus het is van belang dat iedere wereldburger de kans krijgt om een mening te vormen en daaraan bij te dragen. En dus over informatie moet beschikken, vandaar dat ik een belangrijk deel heb gemonteerd en ondertiteld.

De volgende sessie van het team is volgende week, zoals ze hebben aangekondigd. Ik houd jullie op de hoogte, maar eerst kun je kijken naar een compilatie van de opening statements.

Klik hieronder om naar de video te gaan op ons Bitchute kanaal: 

grand jury court

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘ hue-manity’ en mogen worden gedeeld, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
 

Tags: , , , , , ,

17 Reacties op “Dag 1 Grand Jury proces (video NL ondertiteld)

 1. thierry@dftg.nl

  februari 7, 2022 at 9:09 am

  Goedemorgen Irma, de link gaat weer niet open.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   februari 7, 2022 at 1:52 pm

   Hallo Thierry, ik weet niet waar je je bevindt, maar het is heel vreemd dat jij er -voor zover ik weet- als enige niet bij kunt komen.
   Het moet aan jouw systeem, server of zoiets liggen want ik hoor er verder niemand over. Firewall probleem misschien?

   Like

    
   • Beatrice

    februari 7, 2022 at 6:06 pm

    De directe link opent bij mij ook niet meer (403 Forbidden) maar als men via de hoofdpagina gaat en dan klikt op het artikel in de kolom rechts opent het wel.

    Like

     
 2. Christian foucquet

  februari 7, 2022 at 9:12 am

  Dank je wel

  Like

   
 3. Ingrid

  februari 7, 2022 at 11:42 am

  Geweldig Irma! Dank je wel dat je deze video’s vertaalt!

  Like

   
 4. Pebelle

  februari 7, 2022 at 12:26 pm

  Goed bezig

  Like

   
 5. peterdoggen

  februari 7, 2022 at 12:36 pm

  Ik wil ook samevattingen maken vanuit het Engels.

  Geliked door 1 persoon

   
 6. Siebrich Siemens

  februari 8, 2022 at 2:20 pm

  Hoi Irma, ik kan vertalen, heb enige ervaring hiermee (subtitles, Engels vanuit Google gegenereerd) en zo nodig ook wel wat samenvattingen maken.

  Geliked door 1 persoon

   
 7. Arnold Steenbrink

  februari 9, 2022 at 8:52 am

  SUPER DAT HET IS BEGONNEN! En super Irma dat jij dit zo beschikbaar wilt maken voor iedereen. Dankjewel!

  Like

   
 8. Ton Nuiten

  februari 15, 2022 at 12:51 am

  Dit is op Tinthor's Blog herblogden reageerde:
  Dit was de eerste dag waarop de Grand Jury o.l.v. Dr. Reiner Fuellmich bij elkaar kwam om er o.m. over de groteske misdaden die de overheden (met steun van de MSM) tegen de volken hebben gepleegd. Ook komen er onderwerpen als de gevaarlijke coronavaccins aan de orde.

  Like

   
 9. Karl

  februari 18, 2022 at 10:02 pm

  Dag Irma, vandaag kwam ik je naam én ook je ondertitelwerk voor het eerst tegen. Geweldig en inspirerend!!! Mijn complimenten. Ik ben vertaler en ondertitelaar bij Viruswaarheid en heb enkele documentaires gedaan (Corona – Auf der Suche nach der Wahrheit, deel 1 en 2) maar ook kortere video’s. Als ik goed Engels kon had ik je mijn bescheiden hulp aangeboden. Gebruik jij Trint voor het transcript en b.v. DeepL voor een conceptvertaling of doe je alles typend en uit je hoofd? Ik blijf je in ieder geval volgen. Dank je ook voor samenvatten en monteren, ik hoop dat je daar hulp bij hebt en niet alles zelf moet doen.

  Geliked door 1 persoon

   
  • Irma Schiffers

   februari 18, 2022 at 10:06 pm

   Hallo Karl, dank je voor je reactie. Nee, gebruik geen Trint en soms Deepl, maar doe het op gehoor en kan gelukkig snel typen. Maar het monteren en aanleggen op de tiende seconde is wel een klus, en ja… ik doe het alleen. Dus zit nogal wat dagen en nachten flink door te werken. Maar jij doet dus ook goed werk. Mooi om zo te kunnen bijdragen aan een wereld die nodig moet veranderen. Maar we gaan het voor elkaar krijgen. Alleen tijd…….hmmm. ;-)

   Like

    
   • Karl

    februari 22, 2022 at 12:11 am

    Nou Irma, je hebt wel een missie, dagen en nachten doorwerken – het is eigenlijk een race tegen de klok. Dat je het vertaal- en ondertitelwerk om het maar zo te zeggen uit de losse pols doet en slechts marginaal hulpmiddelen gebruikt dwingt hoog respect af, te meer daar je werk zo goed als foutloos is, iets wat onder deze omstandigheden werkelijk zeer bijzonder is. Dat je dit gedeelte in je eentje doet, okè (je bent een perferctionist of niet), maar dat je geen hulp hebt bij het monteren en aanleggen – onbegrijpelijk, tenzij je dit ook niet wilt. Nogmaals, petje af! Ik duim dat je niet uit de running raakt door een “kuchje” want dan gaat de stress flink toenemen. Ik hoop dat je je grenzen kent en ook je rust pakt.

    Geliked door 1 persoon

     
 10. Irma Schiffers

  februari 22, 2022 at 1:03 am

  DVM-TV ben ik met een cameraman. Dus ik kan hier helaas geen hulp bij krijgen. En ik typ het direct in en leg het dan ook meteen aan. Dus het is te doen, maar kost veel tijd. Ben net anderhalf jaar uit de running geweest (ernstig ziek, veel ziekenhuis helaas en operatie) maar nu weer up and running voor zover het gaat. Inderdaad, een race tegen de klok, dus ik geef niet op. Er is een reden (misschien noemen we het zeker een missie) dat ik dit alles heb overleefd. En nu zelf verder op mijn immuunsysteem wat ik niet (meer) laat ‘verderben und verzerren’ Rust, ja dat pak ik zeker wel, maar waarschijnlijk pas echt als we dit probleem voorgoed hebben opgelost. Ken je dat? ;-)

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: