RSS

David Icke komt NL niet in; zie dit interview met Icke

03 nov

engelse vlag

David Icke-2Zojuist werd bekend dat David Icke, die aanstaande zondag zou spreken tijdens een demonstratie in Amsterdam, georganiseerd door Samen voor Nederland de toegang tot Nederland wordt ontzegd.

Er is al een aantal weken veel te doen rondom de komst van Icke, die volgens de mainstream pers antisemitische uitspraken doet, holocaust-ontkenner zou zijn en een gevaarlijke complotdenker is. En vandaag heeft het kabinet besloten dat hij Nederland niet in mag. De organisatie is zich aan het beraden optwitter bericht Gareth Icke stappen om hiertegen in verzet te gaan. 

Mordechai Krispijn, mede-organisator van de demonstratie heeft onlangs David Icke uitgebreid geïnterviewd en hem onder andere gevraagd of hij werkelijk ontkent dat de holocaust heeft plaatsgevonden. Ook opmerkelijk is, dat Icke desgevraagd zegt dat hij nooit is benaderd door de Nederlandse media, noch door radio en TV-stations, noch door de schrijvende pers om zijn kant van het verhaal te vertellen en deze beschuldigingen te ontkrachten. We hebben hier wederom te maken met eenzijdige berichtgeving en dus met framing. 

Bekijk en beluister het interview van Mordechai met David Icke, het is Nederlands ondertiteld en is te bekijken via onderstaande link naar Videowaarheid.nl. Het minste wat wij kunnen doen is informatie van twee of meerdere kanten te beluisteren en te delen zodat er een debat over gevoerd kan worden, wat werkelijk recht doet aan een democratie. Maar zijn we dat nog wel? Oordeel zelf.

 

interview Mordechai

 

In een eerder interview van een aantal jaren geleden dat ik had met David Icke zei hij onder andere dit: “De enige revolutie die alles kan veranderen, is de revolutie van de waarneming. En dat is de revolutie die op het punt staat te beginnen…De beroering is begonnen en de komende vijf of tien jaar zullen geweldig zijn, want die beroering zal een vloedgolf worden”.  Net als over veel andere uitspraken die hij heeft gedaan heeft hij gelijk gekregen. Dit en veel meer over ons oneindige bewustzijn versus ons kleine ‘ik’ dat geen vragen meer stelt, maar klakkeloos alles aanneemt van wat ons wordt verteld, is in dat interessante interview ter sprake gekomen. Nu wordt Icke daar zelf wederom slachtoffer van. Dat interview kun je hier bekijken (met Nederlandse ondertiteling)

david-icke

 

Democratie betekent de organisatie van de samenleving ten bate en ten koste van iedereen zonder onderscheid en niet ten behoeve van een bevoorrechte klasse. 

George Bernard Shaw
 
 
 
Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen geheel of gedeeltelijk worden overgenomen, mits alle bronnen worden gerespecteerd.
 
23 reacties

Geplaatst door op november 3, 2022 in David Icke

 

Tags: , , , , ,

23 Reacties op “David Icke komt NL niet in; zie dit interview met Icke

 1. Karl Trimborn

  november 3, 2022 at 10:28 pm

  Mooi gedaan, Irma! Bravo!

  Am Do., 3. Nov. 2022 um 22:19 Uhr schrieb Irma Schiffers schrijft…

  Geliked door 1 persoon

   
 2. adje koetsenruyter

  november 4, 2022 at 12:19 am

  Dankjewel Irma

  Groet Adje

  Geliked door 1 persoon

   
 3. yvonne1954

  november 4, 2022 at 2:00 am

  Dit is een zoveelste signaal dat alles wat bewustwording bevordert de kop wordt ingedrukt. Voor degenen die de controle hebben over de mainstream media is het heel gemakkelijk om een man als David Icke zwart te maken en zijn woorden te verdraaien omdat hij er wel eens voor zou kunnen zorgen dat mensen wat meer gaan nadenken over wat er werkelijk aan het gebeuren is. Hoe kun je zo’n mainstream media nog vertrouwen als zij voortdurend door anderen de wet voorgeschreven krijgt? Misschien wordt het tijd om niet meer te spreken van de mainstream media, maar het beestje te noemen wat het is: de afhankelijke media. En laten we dan ook meteen de alternatieve media omdopen naar onafhankelijke media. Dan is in ieder geval duidelijk waarmee we van doen hebben.

  Geliked door 1 persoon

   
 4. yvirich2

  november 4, 2022 at 9:25 am

  Thnxx sweetheart 👍

  Like

   
 5. Eduard

  november 4, 2022 at 9:41 am

  Om mensen zomaar te weigeren in een democratie, stuit mij sowieso tegen de borst. Als ik dan lees dat er 12 vrouwen met 20 kinderen uit IS gebeid hier heen mogen komen, waar daar de verschrikkelijke dingen zijn gebeurt, door hun en hun mannen, dan kan ik dit al helemaal niet plaatsen.

  Like

   
 6. Jean Vanderhaegen

  november 4, 2022 at 6:12 pm

  Hallo Irma,

  Ik heb het interview gezien. Die man verteld de absolute waarheid. Rutten en co zijn WEF puppets. Het is omdat hij de waarheid zegt dat hij niet naar Nederland kan komen. Alhoewel dat ik hoop dat hij dat toch doet. Zo zie je maar weer dat je niet de waarheid mag zeggen.

  Like

   
 7. Ton Nuiten

  november 5, 2022 at 10:07 am

  David Icke heeft de Holocaust nooit ontkend. Het probleem is echter dat het CIDI (samen met andere Joodse organisaties zoals o.a. het Centraal Joods Overleg) bepalen wat Holocaustontkenning is. Die zullen echter nooit uitleggen, wat die “ontkenning” precies is.

  Zijn het bepaalde aspecten van de Holocaust waar sommigen vraagtekens bij zetten? Zo ja, dan wordt hier de Holocaust als zodanig nog niet mee ontkend. Het CIDI (samen met andere Joodse instellingen) zullen ons dit verder echter niet uitleggen, wat die aspecten van de Holocaust precies zijn waar aan wordt getwijfeld.

  Het zou hen eens sieren dat ze eens op zullen houden zich als managers van het heelal te gedragen. En wel voornamelijk dat ze de genocidale praktijken van het Joodse regime in Israël tegen de Palestijnen voor lange tijd ondersteunen en goedkeuren.

  Het is dan ook niet voor niets dat er mensen zijn die intussen een ronduit grote hekel aan het CIDI (een van de kleine broertjes van de invloedrijke Amerikaans-Joodse ADL) hebben gekregen. Wat door het CIDI – uiteraard – weer als ” een toename van antisemitisme” wordt beschouwd. Tenslotte nog enkele Bijbelse citaten:

  “Wee u, schriftgeleerden en Farizeeën, huichelaars, want u bent als de witgepleisterde graven die van buiten wel mooi lijken, maar van binnen zijn ze vol doodsbeenderen en allerlei onreinheid. Zo lijkt u ook wel van buiten rechtvaardig voor de mensen, maar van binnen bent u vol huichelarij en wetteloosheid.” (Christus Jezus in Mattheüs 23:27-28)

  Ofwel: van buiten leken ze altijd onschuldig en eerlijk, van binnen echter, zag het er heel anders uit. Wat nu van toepassing was op Joodse religieuze leiders in de dagen van Jezus, kan nu zonder meer worden toegepast op de seculiere leiders van o.a. het CIDI…

  Like

   
 8. thea

  november 9, 2022 at 2:32 pm

  wat ziujn ze bang wat ik me afvroeg ze halen teroristen het land in dat schijnt normaal te zijn , david icke de man die nooit iets verkeerds gedaan heeft wordt afgeschilderd als gevaarlijk gek voor de democratie , ik vraag me welke democratie die is allang verdwenen , we hebben met stel satanisten te maken de schwab zooi

  Like

   
  • Ton Nuiten

   november 9, 2022 at 8:55 pm

   Die terroristen hadden eigenlijk helemaal niet naar Nederland gehaald hoeven te worden; die hebben we hier al binnen het kabinet. In tegenstelling met die 19 slordig geklede en slecht bewapende kapers tijdens 9/11 (die als zodanig kennelijk nooit bestaan hebben), maakten de politieke terroristen o.l.v. Rutte in het kabinet hier gebruik van o.m. de coronamaatregelen om er de bevolking mee te terroriseren. Met de slaafse steun van de gevestigde wetenschap en de MSM uiteraard…

   Dat Rutte en de rest van die politieke onderdrukkers de komst van David Icke niet zagen zitten, kan ik me ergens wel voorstellen: Icke is nl. iemand die grote bekendheid geniet en naar wie ook wordt geluisterd. Tijdens zijn speech die dankzij het harde werk van Irma toch opgenomen is, gaat Icke nl. flink tekeer tegen Rutte – en terecht uiteraard! Dat dit dan (mocht hem de toegang tot Nederland toch zijn verleend) uiteindelijk mogelijkerwijs had kunnen leiden tot burgerlijke onrust, laat zich dan ook raden…

   Like

    
   • Irma Schiffers

    november 9, 2022 at 9:01 pm

    Ha Ton, mijn harde werk bestond dit keer niet uit het tot stand brengen van zijn speech. Dat heeft David Icke zelf gedaan en ik kreeg deze toegespeeld na zijn publicatie. Ik heb deze speech direct willen delen en iemand heeft ervoor gezorgd dat er ondertiteling onder stond. Dit keer was dat niet mijn aandeel. ;-)
    Maar voor het overige; je hebt absoluut gelijk. En ze blijven gewoon zitten terwijl ze tegengeluiden de mond snoeren. Het is absurd!

    Geliked door 1 persoon

     
    • Ton Nuiten

     november 10, 2022 at 12:58 am

     Dank je Irma; nochtans heb je er met jouw bijdrage goed werk aan geleverd. Waarvoor hartelijk dank!

     Geliked door 1 persoon

      
   • thea

    november 17, 2022 at 10:00 am

    gisteren zag ik film greenland . ik ben van de ene verbazing in de andere gevallen . daar ging het ook over de qr code polsbandjes en femakampen . zg rampenfilm als ik dan kijk hoe het gaat waren er heel wat overeenkomsten die met nu te maken hadden geselcteerde mensen die mochten mee in de tunnels bunkers zieke werden uitgesloten . rutte is corrupt en crimineel hoe is het mogelijk dat regeringen zich wereldwijd tegen eigen volk keert het kwaad is aan de macht niet normaal . misschien moeten meer mensen dezefilm bekijken wordt er wel het een en ander duidelijk. schwab daar houden die corupte bende zich mee bezig zelfs ko9ningshuis zit in het wef , naar volk wordt niet geluisterd corona grootste fake ooit dat was het opstapje om dit in elkaar te draaien .. gr thea

    Geliked door 1 persoon

     
 9. Ton Nuiten

  november 17, 2022 at 2:51 pm

  Dank je Thea. Maar het gaat veel verder dan dat; al vele vele jaren terug had men al iets in gedachte van wat veel later “build-back-better” zou worden genoemd. Hierbij zal men er nog geen “coronavirus”, lockdowns en andere maatregelen in gedachten bij hebben gehad; de datum: 20 maart 1969: https://tinthor.org/2022/09/28/enkele-van-de-herinneringen-van-dr-lawrence-dunegan-aan-de-speech-van-dr-richard-day-de-mythe-van-de-bevolkingsexplosie-klimaatlockdowns-op-komst/

  En vandaar naar https://tinthor.org/2022/11/10/robin-de-ruiter-de-komst-van-de-transitie-het-einde-van-ons-individueel-zelfbeschikkingsrecht-coronacrisis-het-einde-van-ons-individueel-zelfbeschikkingsrecht-de-transtitie-is-de-gr/

  Like

   
  • vanderhaegen jean

   november 22, 2022 at 10:11 am

   als ik op beide links klik krijg ik volgende melding;oeps, pagina niet gevonden…

   Like

    
   • thea

    november 22, 2022 at 11:08 am

    hallo tom , dat wewet ik zo,n 50 jaar geleden hebben ze deze chit verzonnen alles gebasseerd op leugen en bedrog . hoog tijd dat zxe aangepakt worden . dat wordt ook regelmatig gezegt dat ze verwijdert worden . af en toe denk ik dat dat bezig is vooral als ik de berichten van cobra lees van de event.
    hoog tijd dat er rust komt voor alle mensen waarom worden die niet opgepakt moet toch iets zijn wat boven hun staat buiten schwab net als voor ons burgers politie maar die kunnen kennelijk alles maken het kwaad regeert

    Like

     
    • Jean Vanderhaegen

     november 23, 2022 at 10:38 am

     Volgens mij wederom een bewijs dat de waarheid niet aan t licht mag komen. Word het niet tijd dat wij ons gaan verenigen en mobiliseren tegen deze fachisten?

     Like

      
     • thea

      november 23, 2022 at 12:38 pm

      hallo jean roep dat al zolang . als we 1miljoen mensen op de been krijgen of met auto motor te voet of fiets en ons met de boeren verenigen dan worden ook zij echt gesteund de rode zakdoek nou ja leuk maar is niet het echte werkt . de fascisten rutte en wef en de hele rotzooi uit parlement slepen en blijven totdat ze opge rot zijn maar lijkt wel of ned het wel welletjes vind denken zeker nog jaren de tijd te hebben david icke zei dat nl nee geen maanden eerder dagen wie kan zoiets van de grond krijgen demonstratie hier steld niks voor gr thea

      Like

       
      • Jean Vanderhaegen

       november 24, 2022 at 12:36 pm

       ja vanachter hunne pc wil iedereen de wereld veranderen, maar zware acties ondernemen is hun teveel…zouden wij hieromtrent niet eens een bijeenkomt of meeting kunnen organizeren?

       Like

        
   • Ton Nuiten

    november 24, 2022 at 6:38 pm

    Hay Jean; wanneer ik op de links klik vanuit deze commentaarsectie, krijg ik hetzelfde resultaat, namelijk dat die pagina niet kan worden gevonden. Van mijn kant echter, lukt het wel. Ik weet niet wat het probleem is dat de pagina vanuit hier naar mijn site niet te vinden is.

    Je kunt ook in de zoekbalk vlak daaronder proberen enkele zoektermen in te vullen; “Dr. Dunegan” “Dr. Richard Day” of “Order of barbarians” bijvoorbeeld. Voor de link naar het andere artikel zou je “Robin de Ruiter” kunnen proberen.

    In beide gevallen zullen er indien het lukt, links naar meer dan een artikel verschijnen. De genoemde links zouden er dan bij moeten staan.

    Like

     

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: