RSS

Hoe herken je ‘false flags’ als 9/11 van tevoren?

28 mei

Dat hele 9/11 verhaal blijft toch de gemoederen bezig houden en dat is er waarschijnlijk niet minder op geworden sinds het bezoek van Richard Gage van Architects and Engineers for 9/11 truth aan de TU Delft, en zijn ‘rondje’ door Europa. Maar wat ik echt intrigerend vind, is die ‘voorkennis’. Ik heb al diverse keren die inmiddels zeer bekende video neergezet waaruit blijkt dat de BBC, bij monde van verslaggeefster Jane Standley wist te melden dat Gebouw 7 ‘zojuist’ ook was ingestort terwijl het toen nog gewoon op de achtergrond stond. En volgens Richard Gage gebeurde er iets soortgelijks bij CNN, wat later dan ook niet meer werd uitgezonden. Los van de ‘vreemde bouwvakkers’ die je bij de lezing via de beelden relaxed achterom kijkend op een TV-camera ziet aflopen terwijl ze waarschuwen dat ‘dat gebouw zo ook gaat instorten‘. Helderziendheid, of…?

Hoe lang zat dit al in de planning? Laten we eens kijken naar de volgende zaken.

911 film armageddonZoals naar de film ‘Armageddon’, een bijbels begrip dat ‘eindtijd’ betekent. Een film uit 1998; op de bovenste foto zie je duidelijk 911 staan en de foto eronder spreekt voor zich. Dus dit was 3 jaar voor de werkelijke gebeurtenis.

Vier jaar daarvoor: De Simpsons. Deze serie staat erom bekend dat er vaker zaken in worden ‘getoond’ die zich even later manifesteren, zoals de dood van acteur Robin Williams, die kort daarvoor iets te hard in een theater zijn kont tegen de Bush-krib had gegooid. Voor degenen die weten hoe de Simpsons-9-11illuminati (vrijmetselaars, skull & bones etc.) werken is dit weinig verrassende informatie. Ze kunnen allerlei zaken laten gebeuren, maar er gaat altijd een bepaalde hint of waarschuwing aan vooraf; dat hoort bij hun ‘rituelen’. Maar omdat bijna niemand er acht op slaat gebeurt er niets mee en wordt het ook niet voorkomen. Maar wanneer je die patronen eenmaal herkent en vooral ook voor waar aanneemt, is dat wel degelijk mogelijk. Je licht erop laten schijnen maakt het al veel moeilijker om een false flag uit te voeren. Misschien breekt eindelijk binnenkort die dag eens aan dat conspiracy-‘theorie’ niet meer bestaat, dan heten ze ‘feiten’. En dan zijn de blikken van tevoren op de gebeurtenis gericht in plaats van erna; dat in het laatste geval het bekende angstprincipe aanwakkert waardoor er nog meer macht kan worden uitgeoefend. Daar draait het uiteindelijk allemaal om; wie het geld heeft, heeft de macht en het is nooit genoeg!

911 sesamstraat okt 1976

Sesamstraat: ook zo’n leuk kinderprogramma. Wel heel ver terug. Oktober 1976. Dan is de film ‘Die Hard’ weer een stuk dichter bij het uiteindelijke jaar in 2001, deze is namelijk uit 1988.911 film die hard Zie rechts. Een titel die bepaald voor veel mensen helaas is uitgekomen.

 

 

 

 

911 TV serie Iron man uit 1994Nog een paar jaar verder, in 1994, kunnen kinderen op de televisie genieten van ‘Iron man’, een striptekenserie op televisie. Zie links hieronder. Dit zijn wel heel wonderlijke beelden die we verderop ook nog weer terug kunnen zien in een andere ‘voorspelling’. Het lijken niet alleen waarschuwingen, maar het is ook een ernstige vorm van mind-control, een mechanisme dat onder andere via media en muziek dagelijks bewust wordt uitgeoefend (waardoor het volk zo lekker door kan blijven slapen) maar waar ook kinderen wennen aan het geweld waar ze mee te maken gaan krijgen. Zoals ik in een ander artikel een beeld van een heel oude film liet zien waarvan de lucht in een later stadium was ingekleurd met chemtrails en dat is geen incident. Een tactiek, want dan kunnen de jonge kinderen er alvast aan wennen en dat roept dan in een latere periode geen moeilijke vragen op over ‘rare strak blauwe luchten’.

 

Dan krijgen we rechts Michael Keaton in de film ‘Squeeze’ uit 1987. De vraag is hier: van wie is Another Striking Pre-911 Film Reference Keaton’s The Squeeze (1987)die hand? En die vraag wordt vanuit vele kanten uiteraard nog steeds gesteld, dus dat antwoord blijft voorlopig nog even uit.

911 spidey twin towersEn links ‘Marvel comics’, Spidey super stories

.

Onder: Columbia Tri-Star’s film Terminator II, Judgment Day, uit 1991. Let op de titel: Jugdment Day, de dag van het oordeel. Crazy stuff van psychopaten!

Terminator 911

Daar laat ik het verder even bij voor wat betreft films of cartoons met ‘voorspellingen’ die te maken hebben met 9/11, al zijn er nog veel meer voorbeelden te vinden.

kaartspelMaar als je dan ook nog kijkt naar het zogeheten ‘Illuminati’-kaartspel zie je veel van de gebeurtenissen weer terug. Dat kaartspel ‘Illuminati – New World Order ‘is in 1990 ontworpen en uitgebracht door spel-ontwerper Steve Jackson.

En wat betreft 9/11 zien we ook daar al ‘voorspellende’ kaarten in, 11 jaar voor de betreffende datum. De linkerkaart heet Terrorist nuke. Tja, dat is bij zovelen al bekend dat het hier om ‘nukes’ ging, maar wel fijn dat ze dat 11 jaar daarvoor hebben aangekondigd, alleen niet bij het grote publiek. Alhoewel, als je hierboven kijkt naar al die voorbodes…! Op onder andere Wikipedia lezen we dat de US Secret Service het bedrijf van game-designer Steve Jackson is binnengevallen om zaken in beslag te nemen. Uiteindelijk werd er een rechtszaak door Jackson gewonnen. Het waarom laat zich alleen maar raden, alles blijft een beetje in nevelen gehuld, maar zolang je niet bang bent om je in die nevelen te begeven kun je her en der aardig wat puzzelstukjes ophalen. Rechtsonder ook een bekend ‘voorspellend beeld’. Opvallend is dat er geen vliegtuig is ‘getekend’, de aanval op het Pentagon door een vliegtuig is ook nooit bewezen of gezien. Vooral weggehouden uit het nieuws. Dus wat dat betreft kloppen deze kaarten helemaal. De kaarten en de echte beelden ernaast zeggen genoeg.

9-11Pentagon

black activists

Maar er is nog veel meer. Ook een gezellige kaart. Wie herkent ‘m niet. De ‘black activist’ Bob Marley. Net als vele andere muzikale ‘activisten niet meer in leven: killed! Marley levert in ieder geval zomaar 4 punten op volgens deze kaart! Daar kun je meer over lezen op de site van de Zweedse onderzoeksjournalist Ole Dåmmegard, waar ik wel vaker over heb geschreven en die al zijn tijd besteedt aan het onderzoeken van dit soort zaken en er is ook bij hem heel veel te vinden over de moord op vele muzikanten met een vredelievende activistische inslag (Lennon, Hendrix, Michael Jackson, Whitney Houston, etc.).

car crash

Rechts: de autobom: een ‘assasination’ kaart. We kennen de verhalen waarschijnlijk wel van de klokkenluidende journalist van ‘Rolling Stone’ Michael Hastings en anders wel van filmacteur Paul Walker die beiden op deze manier in hun auto omgekomen zijn. Goed getekend in 1990, want zo is het ook werkelijk gegaan! En we kennen nog wel een aantal namen van vreemde auto-ongelukken. Let op het kenteken van de getekende auto.

combined disasters, tokyo 2011

Aha! Combined disasters? Tokyo in 2011. Bijna perfect getekend, zodat je het goed kunt herkennen! Volgens sommigen is de tijd die op de klok getekend staat ook de tijd dat de aardbeving begon. Velen weten inmiddels dat aardbevingen heel gemakkelijk kunnen worden veroorzaakt door HAARP, dus op zich zou het niet zo heel ingewikkeld moeten zijn om die tijd nauwkeurig te voorspellen. Maar ach, het is toch allemaal complottheorie en ‘aluhoedjes-dragers-gezwets’, nietwaar? Allemaal toeval…

olie-vogels

En wie herinnert zich niet al die olievogels, bijvoorbeeld tijdens de Golfoorlog in Irak. Het arme dier wat je hier op de foto ziet moet haast model gezeten hebben voor deze ontwerper, want hij heeft deze vogel perfect neergezet!

card international-weather-organization

Ha, chemtrails…! Die bestaan toch zogenaamd helemaal niet? Die tekenaar heeft wel een enorme fantasie! En zo zijn er zo’n 300 kaarten die we voor het grootste gedeelte al aardig kunnen plaatsen.

 

 

Hier nog een paar op een rijtje

verzamelingEr is op het internet genoeg over te vinden, want ik heb ze lang niet allemaal gehad. Er zit bijvoorbeeld nog een duidelijke kaart tussen van Julian Assange die ‘stay dead’ heet, een kaart die naar ebola verwijst, en ga zo maar door.

Wat gebeurd is, is helaas gebeurd. Daar kunnen we niets meer aan veranderen en daar zullen degenen die hierachter zitten echt Card World war threenog wel voor gaan boeten. We kunnen beter onze energie op de toekomst gaan richten en ons afwenden van de kaart (rechts) waar we absoluut NIET op aan willen sturen en dat is deze, de kaart van wereldoorlog 3 van, zoals je op de kaart ziet: de New World Order, die de VN wil gaan uitrollen in september aanstaande, waar ik laatst over schreef.  Let op operatie Jade Helm en false flags die ingezet kunnen worden om dat te bereiken!

Zullen we gewoon die oren en ogen eens goed uitspoelen en gaan kijken naar wat er werkelijk gebeurt in het leven, met de mensheid, de dieren, de planeet en keihard NEE gaan roepen? Alleen al door te weten wat er speelt en hoe het werkt, kun je niet alleen zaken herkennen maar ze ook voorspellen, net zoals deze sinistere kaarten. Naast deze net zo sinistere agenda die ze in het stenen monument de ‘Georgia Guidestones’ hebben gebeiteld in 1980.  En er kan niet veel meer uitgericht worden als wij nu eens niet in een angstmodus terechtkomen en laten zien dat we ze door hebben en hun daden kunnen voorspellen.

Wat de bedoeling was van deze ontwerper Steve Jackson laat zich vooralsnog alleen maar raden. Maar dat er zaken spelen die we niet weten, of eigenlijk beter gezegd, niet ‘wisten’ of niet konden weten, is wel duidelijk. Het probleem is alleen dat we dat nu wel kunnen weten, maar dat moeten we wel willen. Velen met mij wereldwijd zijn dag en nacht aan het lezen en het schrijven, en behalve veel commentaar en persoonlijke aanvallen (buiten de meeste vaste lezers van dit blog) levert het ogenschijnlijk niets op. En toch… steeds meer mensen merken dat er iets niet klopt en die gaan op zoek. En daar doen we het voor. We zijn allemaal veel sterker en krachtiger dan we denken en als we daarvoor gaan stáán is de wereld snel aan de totale omslag toe die ze van ons vraagt.

Er worden regelmatig zeer informatieve links geplaatst onder ‘heb jij een link’ in het menu, waarvoor dank! Ik wil dit artikel afsluiten met twee van die tips. De eerste is een zeer illustratieve, bijna grappige animatie over de werkelijk belachelijke en zoekgeraakte verhouding tussen de ‘machtselite’ en de ‘rest’ van de bevolking en de tweede is gewoon eventjes leuk! Een parodie op het nummer ‘we are the world’, maar dan met ‘spitting image’-machthebbers die de tekst iets veranderd hebben: ‘We fuck the world’. En laten wij nou maar zorgen dat dat niet gebeurt!

Met dank aan Bob, mijn collega die dit zojuist ondertiteld heeft en toestuurde

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits het auteursrecht en de bronvermelding worden gerespecteerd.

 
32 reacties

Geplaatst door op mei 28, 2015 in 9/11, Bewustwording, cabal, illuminati

 

Tags: , , , , , , ,

32 Reacties op “Hoe herken je ‘false flags’ als 9/11 van tevoren?

 1. Veronica

  mei 28, 2015 at 11:35 am

  Ja Irma, langzaam maar zeker druppelt het op de zaadjes die wij met zijn allen aan het planten zijn. Ik heb bijvoorbeeld bij ‘heb jij een link’ een link naar de video van Cobra gezet waarin hij ons oproept voor een gezamenlijke meditatie zaterdagavond 30 mei om 11.11pm om de kolonies te bevrijden; maar in mijn directe omgeving hoor ik regelmatig opmerkingen als “daar heb ik niets mee” of “dat geloof je toch zelf niet “. Maar toch….. ik plant zaadjes door erover te praten en ik merk hier en daar dat die zaadjes langzaam maar zeker gaan ontkiemen.
  Dus lieve mensen; laten we hier vooral mee doorgaan en laten we vooral al die mensen ondersteunen die zich hiervoor inzetten! Samen maken we het verschil!

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 28, 2015 at 11:52 am

   Helemaal mee eens. Zolang we door ‘haatgedachten’ in het klein het voor elkaar krijgen om hele volkeren tegen elkaar op te blijven zetten (mindsetting, mind-control en wat dies meer zij) zijn we zeker in staat om vanuit ons oergevoel (hart en liefde en verbondenheid) een nog grotere energiebron op te roepen en neer te zetten. Meedoen voor wie wil. Ga tien minuten schilderen, muziek maken, wandelen, mediteren, in bad liggen of in het bos lopen en visualiseer wat bij die prachtige korte video staat. Het is een belangrijk moment voor een grote transitie. zo boven zo beneden, en vice versa. Wie dat ontkent heeft te maken met een behoorlijk self-centered gevoel van ‘arrogantie’ (hybris). Ik heb nog nooit een baby in de wieg zien liggen met een uniform aan en vier sterren op zijn schouderstukken genaaid. Jij?

   Like

    
  • Irma Schiffers

   mei 28, 2015 at 11:57 am

   Ik heb Guido van Want to know.nl beloofd dat ik er vandaag voor zijn site even een artikeltje over zou schrijven. Ga ik doen. Ik zag dat die video’s inmiddels iedere paar uur worden aangevuld met nieuwe talen. Ook de NL versie is er dus sinds gisterenavond. Weg met die duistere krachten ;-)
   Zie hier het artikel:

   Like

    
  • Irma Schiffers

   mei 28, 2015 at 3:51 pm

   Ik vind vooral die eerste reactie onder dat artikel heel erg lachwekkend, word daar heel melig van. Goed onderbouwd ook! :-D

   Like

    
 2. Ruben Decloedt

  mei 28, 2015 at 5:27 pm

  Dit is op Het betere wereldnieuws herblogd.

  Like

   
 3. mira

  mei 28, 2015 at 7:36 pm

  De nieuwe 2012 datum: 23 september 2015
  http://www.wijzijnklaar.nl/blog/?p=3574

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 29, 2015 at 12:24 am

   Ze gaan het niet redden. Echt niet! Maar met velen de schouders eronder en snel ontwaken helpt het proces te versnellen en het soepeler en zonder al teveel ongemakkelijkheden te laten plaatsvinden.

   Like

    
 4. nan

  mei 29, 2015 at 12:36 am

  Hoi
  Heb een vraag hierover, over de meditatie/e.v.t iets anders zoals wandelen,bad enz van wat jij hier boven schrijft. Ik lees deze oproep niet van Martijn vanStaveren,Robert van den Broeke, of Nieuwetijdskinderen en andere sites die er over schrijven. Over grids,poorten y-linen, om aan die meditatie wereldwijd mee te doen. Haal ik hierbij wat door elkaar of niet. Ik heb op nieuwetijdskinderen een keer gelezen dat men toen in Roma/vaticaan de sleutel wilde omdraaien via meditatie naar amore, als ik het goed vertaal ( niet hemaal goed merk ik)was ik vergeten deze gebeurtenis. Maar kwam weer boven. Maar via jouw bericht gaat hij toch spreken in september.Mijn vraag is. Waarom schrijven meer mensen die in deze geloven er niet over?Dat het gebeuren mag?!Ik schrijf hierbij niet dat ik niet in mediteren geloof.
  Vriendelijke groet nanet

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 29, 2015 at 3:32 am

   Nan, ik denk dat het grote probleem zit in het wegvallen van het geloof in onszelf en dus in een hogere bron. Velen denken dat we hier ´zomaar´ geboren zijn en dat er verder niets is, geen geschiedenis en dus geen toekomst. De machthebbers hebben de planeet overgenomen 26.000 jaar geleden (zie mijn nieuwe artikel waar ik hieronder naar verwijs) maar zichtbaar op aards niveau om het maar zo te zeggen vanaf 1996 door de Cabal. Toen is de macht overgenomen via banken, overheden en alle grote bedrijven in de wereld. Velen zijn ´gekaapt´, zo ook binnen religies. Zie de misleiding maar, en het uitkomen van vele geheimen en doofpotten, wat nu gelukkig in een stroomversnelling gaat. Maar het is oorlog, via het internet, via de politiek en in de wereld. Zo ook tussen bepaalde religieuze groeperingen, die voor eeuwenlang moedwillig tegen elkaar zijn opgezet. Er is maar één bron en het zou de mensheid sieren wanneer ze die bron in zichzelf durven (h)erkennen. Maar dat is nu juist de ´mindcontrol´ via alle media en politiek die de meeste mensen daarvan weerhoudt.

   Wat mediteren betreft: ik noem bewust een aantal andere alternatieven omdat ik uit ervaring weet (ook uit mijn eigen omgeving) dan men niet weet hoe dat te doen en zijn of haar hoofd nooit stil krijgt. Er zijn alternatieven voor die mensen. Iedereen kent namelijk wel een moment van ´gelukzalige stilte en innerlijke ruimte´ en dat kan zijn tijdens het wandelen in het bos, voor de ander in bad of douche, en weer voor een ander als men iets kan creeren, schilderen, muziek of wat dan ook. Het is feitelijk allemaal dezelfde bron die op dat moment bereikbaar is.
   Zelf ben ik mijn hele leven al gewend te mediteren, tijdens het schilderen, schrijven, maar op elk moment van de dag zo ik wil. Tevens ben ik jarenlang getraind in trance- en meditaties, dus ik kan naar alle rijken waar ik heen wil zogezegd. De bron waar ik informatie ophaal, via helderwetendheid, -voelend, -ziend, -horend etc.
   Waar het om gaat is dat we die bron bereiken, want als we daar zijn in enig moment, ervaren we alleen maar liefde en verbondenheid en geen (ego-) afgescheidenheid, haat, angst, jaloezie en verdriet. Als we dat met velen kunnen bereiken, hoe je het ook doet, en je visualiseert allemaal tegelijkertijd de ´bevrijding´ van deze negatieve duistere krachten, dan creëren we een gigantisch veld van licht energie die de duisternis doet verschrompelen. En daar gaat het om. Wisten alle mensen maar welke power we hebben zolang we maar uit het ego (van angst en haat en eenzaamheid) weten te blijven. En juist dat ego wordt van allerlei kanten dagelijks gevoed waardoor dat de waarheid is geworden. We zitten nu in de omslagperiode na 26000 jaar en het zou schitterend zijn wanneer de kritieke massa dat gaat beseffen.
   Ik hoop dat ik antwoord heb kunnen geven op je vragen. Voel in jezelf, blijf bij jezelf en je wéét!

   Like

    
 5. Joris

  mei 29, 2015 at 1:10 am

  Jammer dat veel mensen het boek dat wordt aanbevolen in de eerste video “the tiny dot” nog steeds niet hebben gelezen, het is één van de weinige boeken die werkelijk de kern raakt van onze huidige problematiek.

  De Nederlandse versie van het boek is hier te bestellen: http://www.boekenbestellen.nl/boek/het-meest-gevaarlijke-bijgeloof
  Voor degenen die dat niet kunnen of willen betalen is hier een gratis PDF http://www.pumbo.nl/gratis-ebooks/het-meest-gevaarlijke-bijgeloof

  Werkelijk een must-read.

  Like

   
 6. Euro-nee

  mei 29, 2015 at 1:58 am

  Hoi Irma en iedereen

  Moeilijk waar ik het moet plaatsen. Onder heb je een link of onder hoe herken je een False Flag.
  Dat zal steeds moeilijker gaan worden, langzaam gaat het internet op slot.
  Het laatste jaar veel gebeurt in de politiek en in de economie.
  Beide worden afgedaan als goed door onze media. Maar als de economie goed is, waarom breiden de banken dan een economie voor zonder vast geld, dus alleen viraal.
  Als de politiek goed en gunstig is, waarom breiden de regeringen dan wetten voor om beperkingen op te leggen aan het internet. Ook is er in Amerika wederom een wijziging gemaakt in de Marshal law.
  Zoals ik laatst schreef er is een hoop informatie te vinden, maar niet makkelijk en soms duurt het een tijd voordat je het vertrouwen krijg van bepaalde groepen. Ik kom gemiddeld aan +/- 70 berichten per dag die de media niet halen. Soms zijn het er honderd.
  Ze hebben betrekking op de Oekraïne, Rusland, Syrië, Palestina, economie, oorlogsdreiging enz. Allemaal kleine zaken. Die allemaal deel uitmaken van het grote geheel NWO-I versus NWO-II of toch NWO.
  De NATO of Bilderberg clan is in paniek. NWO gaat niet lukken zonder slag of stoot. De Coup in Kiev is een totale mislukking. De westerse media heeft het alleen over oost-Oekraïne, maar eigenlijk is er door het hele land een burgeroorlog gaande ook in de politiek gaat het goed verkeerd.

  Georchestreerde revoluties.
  http://curiales.nl/2015/05/26/georchestreerde-revoluties/

  David Stockman – We Are Now Entering The Terminal Phase Of The Global Financial System That Will End In Total Collapse.
  http://kingworldnews.com/david-stockman-we-are-now-entering-the-terminal-phase-of-the-global-financial-system-that-will-end-in-total-collapse/

  2012 Defense Intelligence Agency document: West will facilitate rise of Islamic State “in order to isolate the Syrian regime”
  http://levantreport.com/2015/05/19/2012-defense-intelligence-agency-document-west-will-facilitate-rise-of-islamic-state-in-order-to-isolate-the-syrian-regime/

  ‘Okinawa Without US Bases’: Mass Protest Against U.S Military Presence in Japan –
  http://www.asia-pacificresearch.com/okinawa-without-us-bases-mass-protest-march-against-u-s-military-presence-in-japan/5450099#sthash.3FSwcPXr.dpuf

  The Pentagon’s Strategy for World Domination: Full Spectrum Dominance, from Asia to Africa :
  http://www.asia-pacificresearch.com/the-pentagons-strategy-for-world-domination-full-spectrum-dominance-from-asia-to-africa/5450931#sthash.C4CWF46s.dpuf

  Macedonians Stage Mass Protest for PM’s Resignation.
  http://www.balkaninsight.com/en/article/macedonia-braces-for-big-anti-government-protest

  The Russians are coming to occupy the Baltic States.
  http://www.baltictimes.com/the_russians_are_coming_to_occupy_the_baltic_states_550467142554bdd46cf162/#.VVn9cEXGjwE.facebook

  Note dit is propaganda. Morgen een complete tekst hierover.

  Swedish Politician: US is the True Cause of the Masses of Refugees from the Middle East; Al Qaeda and ISIS Created, Funded, Trained and Armed By the CIA.
  http://www.globalresearch.ca/swedish-politician-us-is-the-true-cause-of-the-masses-of-refugees-from-the-middle-east-al-qaeda-and-isis-created-funded-trained-and-armed-by-the-cia/5452104

  China angry over US military plans in disputed South China Sea.

  De bronnen hier zijn vaak een weblog, die ook meerdere links laten zien. En ik weet dat de meeste ook andere bronnen hebben. Dus ze bevatten net zoveel waarheid als iedere krant.
  Alles kan propaganda zijn, ook van onze staats omroep. Ik vind het veel slechter dat er in onze media geen aandacht voor is.
  Zoals iedereen uit de links kan opmaken, gaat het wereldwijd fout. Het Midden-Oosten, Europa, Azië.
  Die links komen later, maar ook in Centraal en Zuid Amerika rommelt het. Dus beslis zelf maar of China fout is, Palestina, Rusland of de NATO CQ USA.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 29, 2015 at 3:45 am

   [“Alles kan propaganda zijn, ook van onze staats omroep. Ik vind het veel slechter dat er in onze media geen aandacht voor is.”]

   Juist de staatsomroep. Allemaal gekocht en onder censuur. Pijnlijk dat er zoveel (ook ex-collega’s dus van mij) hun ziel hebben verkocht voor geld en eraan meedoen!

   Like

    
 7. peter vereecke

  mei 29, 2015 at 6:59 am

  Zij die zich de meesters van deze wereld wanen bereiden hun grote zetten dikwijls decennia lang op voorhand voor. Zo liet Isser Harel zich in 1979 reeds in beperkte kring ontvallen dat ” Arabische terroristen het grootste gebouw in NY zouden aanvallen omdat het een ‘fallisch symbool’ is. Hij was geen kleine garnaal : directeur Mossad en Shin Bet van 1952 tot 1963. De beslissing was toen blijkbaar al gevallen en in volle voorbereiding.

  Hun gewoonte om op allerlei manieren dit discreet maar onmiskenbaar aan te kondigen is blijkbaar hun manier om zich te ontlasten van negatief karma want zo geven ze ‘ons’ zogezegd de gelegenheid om dit onheil te vermijden of te ontlopen.

  Onlangs werd mij duidelijk dat Charlie Chaplin in zijn ‘ The great ditator ‘ reeds eind de jaren dertig ( nog voor WO II dus ) kennis had van concentratiekampen en het gebruik van ‘ a most wonderfull gas that will kill them all ‘ . Dit zou dé troefkaart worden die tijdens de Nuremburg-schijnprocessen op tafel zou gegooid worden door de zionistische maffia. Het leverde hen een vrijgeleide en onschendbaarheid op voor al hun plannen: geen kwaad woord over die arme, verdrukte en overal te wereld bedreigde joden .

  Ik weet niet goed wat precies te denken over de ashkenazi-jood Chaplin, maar het is niet onmogelijk dat hij ons op bijzonder subtiele wijze waarschuwt voor dit soort gewiekste bedriegerijen …

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 29, 2015 at 7:11 am

   Ja Peter, er zijn nog heel veel vragen te beantwoorden, en laten we maar hopen dat in deze stroomversnelling niet alles tegelijk op ons afkomt, maar dat de puzzelstukjes geleidelijk blijven vallen. (moet ineens denken aan het vreemde schilderij wat ik in 2013 plotseling maakte).

   Die gewoonte hebben ze zeker. Ze dienen de duivel dus lossen ‘negatief karma op met negatief karma’. Dat schijnt overigens ook bedacht te zijn door henzelf. Iets waar ik maar moeilijk in kon ‘geloven’ omdat de duivel voor mij niet bestaat. Wat een enorme sof toen ik moest toegeven dat het blijkbaar wel zo is (Lucifer is van oorsprong toch de lichtbrenger! Net als Isis, een prachtige godin die nu een nare energetische lading krijgt door diezelfde club). Maar goed, erkennen is herkennen en herkennen is anticiperen = kracht in plaats van macht. :-)

   Like

    
 8. ZeurPiet

  mei 29, 2015 at 2:57 pm

  Ik lees vrijwel alleen nog nieuws en achtergronden via alternatieve media. Het is niet zo dat deze media zaligmakend zijn, maar het is meestal wel zo dat het nieuws niet doorspekt is met andere belangen. Ook ikzelf probeer deze media zoveel mogelijk te promoten door ze te noemen en er naar te verwijzen op bijvoorbeeld mijn Facebook-pagina. En gelukkig doen hele volksstammen op het internet niets anders! Heel langzaam lijkt de wereld te ontwaken uit een zeer diep coma veroorzaakt door de politiek en de media. Steeds meer groeit het besef dat de MSM een reclamefolder is voor de politiek, de bankiers, de oorlogsindustrie en nog meer belanghebbenden die lijden een een chronische vorm van kapitaal-obesitas en naast de miljarden die ze bezitten enorm machtsgeil zijn. Maar, wat gebeurt er als deze zwaargewichten er een punt achter zetten? Dus zij de censuur doen toeslaan op alles en iedereen die niet in hun straatje past? Is er al eens nagedacht over de wijze waarop dan de alternatieve media hun werk moeten doen? Bestaat er trouwens zoiets als een alternatief internet?

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 29, 2015 at 3:02 pm

   De alternatieve media zijn niet meer te stoppen. Gaat niet gebeuren, er is al heel veel geïmplementeerd wat veel plat kan leggen en daar kan niemand wat tegen doen daar, zelfs niet met al hun geld, want dat is dan ook in één keer weg. ;-) Vergis je niet in Anonymus en alles wat inmiddels al gelekt is. En weg is dan die reclamefolder. Het is nu wachten op dat ene juiste moment! Gewoon blijven wakker schudden, de mensen die dat niet zijn krijgen straks een optater, maar er zijn er tegen die tijd genoeg om die op te vangen.

   Like

    
 9. tedsdam

  mei 30, 2015 at 9:11 am

  Danke Irma met wat je allemaal doet op je site:)Je opent ieder keer weer een stukje meer mijn ogen Thanks

  Like

   
 10. theyknew

  juni 6, 2015 at 3:34 pm

  @Irma,

  Ik weet niet of ik alarm moet slaan of niet maar ze zullen het toch niet in hun hoofd halen om een een vliegtuig tijdens de finale op Roland Garos te laten neerstorten?

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9384:schaduw-vliegtuig-achterstevoren-over-franse-tenniskampioenschappen&catid=27:paranormaal&Itemid=40

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 6, 2015 at 3:48 pm

   Het verbaast mij niets dat ze wederom iets met een vliegtuig aan het ‘uitdenken’ zijn. Dit is inderdaad heel raar, dus het ziet er zeker weer uit als een van de false flags. Vergeet niet dat ze momenteel ‘weten’ dat ze bijna uitgespeeld zijn, dus ze zullen alles in het werk stellen om dat uit te stellen of dom genoeg zullen proberen dat nog te voorkomen. Gaat ze echt niet meer lukken uiteindelijk. Vliegtuigen zijn één van hun favoriete voorwerpen om angst te zaaien en macht en controle te krijgen. Psychopaten missen empathie en dus ‘intellect’. Vreemd dat niemand het lijkt te zien, dat vind ik wel heel typisch. Wat dat betreft verbaast het me ook niet dat het later erin is gemonteerd…

   Like

    
   • theyknew

    juni 6, 2015 at 3:59 pm

    Er zou ook iets tijdens de Olympische Spelen van Londen gebeuren maar omdat dat op internet ontmaskert werd is het niet doorgegaan. Maar ja, voor hetzelfde geld is het precies wat je zegt en is het erin gemonteerd. Zeker weten doen wij het morgen, als de finale gespeeld is en er niets is gebeurd. Of wel.

    Like

     
    • Irma Schiffers

     juni 6, 2015 at 4:09 pm

     Ze dreigen inderdaad altijd eerst op zo’n manier dat niemand het bijna door heeft en dan mogen ze hun satanische spel spelen. Klopt… Maar angst zaaien is ook één van hun wapens, dus laten we daar het midden in proberen te houden. Ze slechts in het licht blijven zetten en blijven ontmaskeren

     Like

      
     • theyknew

      juni 7, 2015 at 7:08 pm

      Ik heb naar een schitterende finale zitten kijken waar alleen schitterend tennis was te zien.

      Gelukkig!

      Like

       
 11. Rosita

  juni 8, 2015 at 11:07 am

  Even over de ludieke “we fuck the world” video; Berlusconi zit er niet bij; Die kwam weer eens te laat omdat hij het te druk had met Ruby tijdens een van zijn Bunga-bunga parties.

  Like

   
 12. Aldert

  juni 21, 2015 at 5:22 pm

  En dan natuurlijk niet te vergeten het paspoort van Neo in The Matrix (de eerste film uit 1999), op het moment dat hij is aangehouden. In het dossier dat voor hem op tafel wordt geopend is even zijn paspoort te zien. De expiratiedatum daarvan is 11 september 2001. Via deze link een still uit de film (uitvergroot en omgedraaid, want als je de film bekijkt, is het nauwelijks te zien, zo snel gaat het fragment). Tja…

  Like

   
  • Aldert

   juni 21, 2015 at 5:23 pm

    
   • Irma Schiffers

    juni 21, 2015 at 5:47 pm

    Ja, het paspoort van de ‘gerecruteerde Mohammed Atta’ die gewoon nog ergens leeft….en wat ongeschonden en nieuw op straat gevonden werd. Sick! Zij dienen het kwaad middels een ritueel (Lucifer als lichtbrenger en door hen getransformeerd als de duivel) en die vereist dat alles wat ze flikken aan rituele slachtingen en genocide tevoren aan de mensheid moet worden getoond. Snappen ze het niet, dan zijn ze het leven niet waard en verdienen ze hun lot. Hun zielloosheid maakt dat ze vergeten dat ze eerst door mindcontrol (MK Ultra) de hele bevolking onder controle zetten door geld factor nummer 1 te maken, dan afhankelijkheid te creëren, chips te implanteren, chemtrails, vaccinaties, gmo’s etc wat ons tot ‘zombies’ maakt die hun spirituele achtergrond niet meer kunnen h(erkennen) en dan zeggen dat we dat soort ‘subliminale boodschappen’ niet meer oppakken. Het is echt een horror-verhaal en de matrix is zeker één van die films die de mensheid als ‘ontspanning en gaaf’ betiteld terwijl ze zich kapot lachen dat we niet zien dat we daar zelf in zitten. (overigens ruim 25.000 jaar). Maar geen nood, helaas wel wat aan de late kant, maar de transitie van de aarde in het zonnestelsel maakt dat er velen wel herinneringen gaan krijgen en daarom staan we nu ‘on the brink of…. ‘ Het wordt wel heel hoog nodig tijd en dan bedoel ik een kwestie van maanden voordat ze de totale macht grijpen in september en daarna. Maar ik heb er gelukkig nog steeds een positief gevoel bij; dus niemand moet stil gaan zitten. Delen, doorgeven, blijven trekken en duwen aan onze slapende medemensen…. :-)

    Like

     
 13. Chris

  juli 8, 2015 at 9:05 am

  Dit is de eerste keer dat ik op je site ben, and I’m impressed.
  Na het lezen van het boek Confessions of an economic hitman van John Perkins en een persoonlijke ervaring tijdens de laatste economische bubble toen ik in de UK woonde zijn de schellen van mijn ogen gevallen.
  Helaas heb ik niet de indruk in mijn directe omgeving dat mensen wakker worden en voel me soms een Don Quichotte, maar ik hoop dat ik het fout heb.
  Als je het goed bekijkt wordt de wereld maar geregeerd door een handvol mensen, veel minder dan de beruchte 1%, als voorbeeld 90% van de media wordt bestuurd door 7 bedrijven, kun je deze op non-actief zetten plus de illuminatie ben je al lekker op weg.
  Alles lijkt wel tot ‘a head’ te komen nu, ook de bijbel in het NT staat vol met voorspellingen voor de eindtijd, ik denk dat het belangrijk is dat we onze krachten samen bundelen, samen zijn we sterk.

  Keep up the good works

  Like

   
 14. Geuz

  juli 21, 2015 at 7:38 am

  Bill Cooper had 9/11 voorspeld, daarna werd hij vermoord op 5 november 2001.
  Het was in een radio programma, waar hij tamelijk nauwkeurig voorspelde dat Osama Bin Laden gebruikt zou gaan worden voor een valse vlag terroristische aanslag.

  Betreft die kaarten en die films, ken ik ook, van Amerikaanse bronnen, maar is slechts een voorspelling achteraf. Ik weet verder geen interviews met de makers van die kaarten, maar vond wel ooit een dergelijk onderzoek naar een film die deze gebeurtenis voorspelde, maar kan me niet precies alles herinneren.

  Bill Cooper wist dit, omdat hij er erg veel mee bezig was en al meer dan 20 jaar radio programma’s maakte over dit onderwerp. Ik weet nog wel een pagina waar dit bewezen wordt…
  Oei, zijn een heleboel pagina’s van, het originele programma is op Youtube te vinden.
  Hier vanaf Yandex zoekmachine
  https://duckduckgo.com/?q=bill+cooper+predicted+9%2F11
  Dus, ja, valse vlaggen zijn soms te voorspellen door deskundigen.
  Maar Bill Cooper werd door Bill Clinton de gevaarlijkste man van de VS genoemd, hij werd neergeschoten, dus het wordt wel lastig om zo’n deskundige te vinden.
  Kaartleggen zou ik me niet aan wagen, want je weet nooit precies wat die kaarten bedoelen.

  Ik wordt wel wat paranoia van de commentaren hier zeg.
  Ik kreeg zo iets van, zijn de mensen nu werkelijk zo slecht geïnformeerd, geloven die mensen werkelijk die dingen die ik zie beweren, of is dit gecontroleerde oppositie?

  Ik weet het niet, maar gok maar dat dit eerlijk zou zijn. Dan zeg ik, WTF Bilderberg, Bilderberg is slechts een klein front van een veel groter apparaat. Het is niet de oorsprong van dergelijke zaken.
  Veel van de Bilderberg genodigden weten echt niet welke valse vlaggen er worden georganiseerd, lieden daar weten slechts een klein deel voor hun eigen functie.

  Ook Gladio is niet de achtergrond, maar slechts een van de vele instrumenten.
  Weet u echt niet wie er achter zitten?
  Napoleon Bonaparte wist het echter wel, hier verteld hij het:
  http://continuingcounterreformation.blogspot.com/2007/10/napoleon-on-jesuits.html
  En wat deze lieden voorbereiden aan valse vlaggen, dat is vanaf hier enigszins in te schatten.
  http://www.ianpaisley.org/article.asp?ArtKey=jesuit
  Daarnaast natuurlijk wat ze allemaal in het geheim bouwen.

  Ja, dat is niet gemakkelijk.
  Je moet inzicht hebben in militaire strategie, om zo iets uit te vissen en kennis van het slagveld

  Valse vlag is een militaire strategie.
  Valse vlag betekend, dat je oorlog maakt tussen twee bondgenoten, door een van die bondgenoten de schuld te geven van iets wat je zelf hebt gedaan.
  Zoals een wind laten in het klaslokaal, dan een ander de schuld geven, dat is een valse vlag.
  Of iemands fiets lek laten lopen, dan een ander de schuld geven, zodat die twee ruzie krijgen.

  Verdedigen tegen een valse vlag is eigenlijk gemakkelijk, als je eenmaal weet dat het een valse vlag is.
  Zoals, ziet er op toe dat we geen oorlog krijgen met Rusland vanwege de MH17.

  Like

   
 15. Yvonjana ilsen

  augustus 27, 2015 at 10:34 am

  Dit is gewoonweg geweldig wat jullie allemaal voor ons doen, heb geen woorden om jullie te kunnen bedanken.

  In Licht en Liefde, Yvonjana

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: