RSS

Arrestaties in pedofielen-ring niet van belang voor mainstream media?

23 feb

pizzagateFake news, ofwel nep nieuws…
Die term werd plotseling breed gelanceerd en gebezigd in de mainstream media en deze vlag (een valse?) zou de lading moeten dekken van de volgepakte schepen uit het alternatieve mediacircuit. Aanleiding hiervoor was blijkbaar een andere term die door die ‘alternatieve schepen’ werd gebruikt terwijl ze massaal uit de havens vertrokken om wereldwijd hun ‘pizzagate’-schandalen te verkopen aan de nietsvermoedende bevolking. Zeer noodzakelijk om onze kinderen te beschermen tegen deze misdaden, nietwaar?

Om iets als fake news te bestempelen is nauwelijks nog een haalbare kwestie want de internet-trollen, mainstream papegaaien, alternatieve sites waaronder veel ‘controlled opposition’ lijken zich per dag te vermenigvuldigen en dan ook nog driewerf in het kwadraat. Maar gelukkig komt er ook ‘echt nieuws’ uit de koker van de diverse alternatieve mediakanalen. Het is echter op zijn zachtst gezegd verbazingwekkend dat er in de mainstream niets van dat échte nieuws wordt vermeld. Dus dan moeten ‘wij’ maar weer in de benen om dat na te trekken en te verspreiden onder de bezorgde burgers die alleen de chaos maar dag bij dag zien toenemen. We hebben recht op informatie, compleet en zonder omwegen.

Er worden overal arrestaties verricht die ons van de pedocriminelen moeten verlossen; een netwerk dat zich tot in de hoogste politieke kringen uitstrekt. En nee, dat is geen nep nieuws of een gevaarlijke complottheorie, zoals het AD vorig jaar nog letterlijk schreef. Het is de realiteit van alledag en er lijkt eindelijk een einde aan te komen. Of beter, het begin van het einde is ingezet.

Eerder plaatste ik een aantal artikelen over deze doofpot en ook vertaalde ik destijds een interessante reportage van James Corbett die er geen misverstand over laat bestaan dat dit afschuwelijke netwerk bestaat. Deze video heb ik ook ondertiteld en die kun je hier nog eens bekijken mocht je je geheugen willen opfrissen. (1 uur en 8 minuten)

Ook de zaak Demmink en het grootscheepse Nederlandse netwerk blijft buiten schot, althans voorlopig nog wel. Advocaat Adele van der Plas gaf vorig jaar in een interview onverbloemd aan dat ze geen enkel vertrouwen heeft ‘de corruptie van het Ministerie van Justitie aan te kunnen pakken.’ Zie dat interview nog maar eens hier.

Een ander artikel uit de mainstream media verscheen zelfs op 21 november 2016 in Elsevier. Maar ook daar ging het over een ander land, namelijk Noorwegen.

Zeer recent werd de beerput opengetrokken over de Britse ex-premier Sir Edward Heath en dat verhaal kwam hier en daar wel in de mainstream pers terecht. Nu valt het vaker op dat dit het geval is als de persoon in kwestie niet meer leeft. Denk maar aan Jimmy Saville in de hierboven genoemde video van James Corbett. Waar blijven de feiten over de hier en nu levende figuren die menen zich aan dit misbruik te moeten bezondigen? Goed, daar kunnen we dus een handje bij helpen.

Donald Trump had al eerder aangekondigd dat hij pedocriminelen zou opsporen, zou laten vervolgen en berechten en dat levert hem steeds meer vijanden op. Zeker omdat hij ook de mainstream media bestempelt als de producenten van het ‘echte fake news’, terwijl hij onlangs in een persconferentie openlijk verklaarde dat hij vanuit de ‘Deep State’ wordt gemanipuleerd om een conflict met Rusland te veroorzaken dat tot een nucleaire holocaust zou kunnen leiden. Degene die dat eerder heeft geroepen is doodgeschoten. Zijn naam: John F. Kennedy. Zie het statement van Trump onderaan in de video van We Are Change. (7’50”) Ook die heb ik even Nederlands ondertiteld.

Deze maand kwam tevens Dan Dicks van Press for Truth met een onthullende video over massale arrestaties binnen dit sinistere netwerk en dat is nog steeds in ontwikkeling (video is vertaald en ondertiteld), omdat ook deze vermeldingen -die toch zeer van belang zijn voor ons om te weten- op een beangstigende manier uit het nieuws worden gehouden. Dat de arrestaties nog dagelijks doorgaan, kun je zien op deze site van Government & Justice die telkens updates plaatst van de laatste arrestaties. Hier is de video (8’39”) en mogelijk moet je de ondertiteling even aanzetten rechtsonder. Onder de video zelf op You Tube staan overigens alle links waar Dan Dicks naar verwijst.

Verbazingwekkend!
Complot-theorie? Mainstream media, waar blijft jullie échte nieuws?


© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
50 reacties

Geplaatst door op februari 23, 2017 in Politiek, propaganda

 

Tags: , , , , ,

50 Reacties op “Arrestaties in pedofielen-ring niet van belang voor mainstream media?

 1. bari1951

  februari 23, 2017 at 5:42 pm

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogd.

  Like

   
 2. Ps Coenders

  februari 23, 2017 at 6:05 pm

  Bedankt voor het bericht

  Like

   
 3. nan

  februari 23, 2017 at 6:53 pm

  Hoi
  Hartelijke dank voor jouw bericht en ondertiteling, met enigszins kijk bewijs. Maar wat voor een chaos is daar ontstaan. Er moet nog heel wat bewezen worden en de slachtoffers zullen opgevangen moeten worden.Er zullen vele rechtszaken zijn. Ik hoop oprecht dat dit ook naar de top gaat. Met hun handlangers. En dat de vele rechters dit ook echt aanpakken en niet meer verdoezelen. Gezien de arrestaties wisten zij al erg veel..Ik zag gisteren zembla tv, ging over Nederland met hun kerken misbruik het vervolg daarop. Is niet echt om over naar huis te schrijven. Maar hoop dat dit voort dendert, ook als wij zelf geschokt worden. Er moet en mag openheid komen, en de daders bestraft.

  Like

   
 4. JEANE

  februari 23, 2017 at 7:17 pm

  MOSSAT ASSET.. JEFFREY EPSTEIN DEPARTEMENT BIODWANG

  Like

   
 5. nick

  februari 23, 2017 at 8:31 pm

  bedankt Irma voor de steeds verhelderende ondertiteling ,jammer dat veel mensen dit niet willen weten , want als ge tegen sommige mensen spreekt is het alsof ge van de duivel spreekt

  Like

   
 6. Elles

  februari 23, 2017 at 8:36 pm

  Watbetreft de video met Donald Trump, ik heb het maar weer eens gemaild naar De Correspondent, maar daar heerst een behoorlijk anti Trump sfeer, heb in het verleden wel eens wat gepost onder een artikel maar heb het idee dat de laatste critici zijn afgehaakt, mijn abonnement loopt binnenkort ook af.

  Like

   
  • Els

   februari 23, 2017 at 8:49 pm

   De Correspondent is alleen geïnteresseerd in het eigen gelijk en dat is zoals alle media in NL allemaal anti-Trump. Voordat mensen echt zelf durven gaan nadenken, zijn we wss al te laat. :-(

   Like

    
   • Elles

    februari 23, 2017 at 9:05 pm

    Dat neemt niet weg dat De Correspondent in ledenaantallen groeit, mensen worden graag bedrogen.

    Like

     
    • Els

     februari 23, 2017 at 9:18 pm

     Ow…dat is pas echt slecht nieuws. Alsof de Correspondent echt ander nieuws brengt. NOT!

     Like

      
 7. Treowd

  februari 23, 2017 at 10:17 pm

  Prima artikel beste Irma :-), dank voor de genomen tijd om het wederom onder de aandacht te brengen, dat kan niet vaak genoeg gebeuren. Het is een stevig karwei het ondertitelen maar het is zeer gewaardeerd, moge het de vruchten afwerpen en de richting krijgen die het nodig heeft en zo ook de minder engelse taalvaardigen bewust maken van deze zeer kwalijke wantoestanden en dat is nog erg mild uitgedrukt in deze. Vele kinderlevens worden er vernietigd en kapot gemaakt voor het leven…

  Like

   
 8. modilanto

  februari 23, 2017 at 10:22 pm

  Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  Belangrijk nieuws, dat te weinig aandacht krijgt hoewel er arrestaties zijn.

  Like

   
 9. Nicky Timmermans

  februari 24, 2017 at 8:51 pm

  Beste Irma,

  Zo dankbaar voor al deze informatie en jouw tussenkomst.

  Johan zou deze informatie ook graag krijgen.

  Nu krijgt hij wekelijks wel het pele raport door van Kaypacha

  De andere nuttige info nog niet

  Kan je hem hiervoor ook inschrijven

  jojandecorte@telenet.be

  hart’groet

  Nicky

  Like

   
  • Irma Schiffers

   februari 25, 2017 at 3:12 am

   Hallo Nicky, dank voor je bericht. Echter Johan kan alleen zichzelf abonneren via dit blog (rechtsboven). Ik kan niemand inschrijven, noch uitschrijven, want dat loopt via wordpress. Aanmelden, daarna de bevestigingsemail ‘bevestigen’ en dan is hij geabonneerd. Hartelijke groet, Irma

   Like

    
 10. Treowd

  februari 25, 2017 at 3:34 pm

  🍕 #PizzaGate – Out of Darkness Into the Light – Episode 1

  Like

   
 11. nan

  februari 25, 2017 at 5:44 pm

  Hallo lezers
  Dit is een uiting van een gefrusterde medepersoon. Wat ik voor mijzelf zou willen, buiten het gebral van de jarenlange politieke uitingen richting 15 maart. Waar sommige niet wetende op te stemmen (behalve hun bekende teleurstellende partij en wellicht iets wetende partij)! In dit smerige media spel en de van oudsher partijen zou ik willen dat wij als mens onze krachten samen bundelden richting naar hen. Tegen hen, met hun denktanks die zij zelf gevormd hebben. Heeft niets met de mensheid te maken.Laten wij ons daarop richten om uiting te geven van wat ons niet verteld wordt en wat wel ontdekt mag worden. Zodat we gezamenlijk een tegengewicht worden van wat geschreven wordt over het politieke kartel.Van onder op. Omdat wij uitleg willen en verklaringen willen buiten de voorstellende berichten die zij ons geven.Het kan anders als wij maar willen.
  Gr nan
  PS geef andere partijen de gelegenheid om onderzoek te doen, om van wat er speelt duidelijkheid te geven, buiten de slogans van de politieke partijen.

  Like

   
 12. bernadette

  februari 26, 2017 at 2:52 pm

   
 13. Manuel

  februari 27, 2017 at 8:02 pm

  Denk je niet dat t eens tijd wordt voor actie, ipv woorden?

  Tijdens occupy een paar jaar geleden staonden de wall street bankers de protestanten gewoon achter de ramen uit te lachen met een glas champagne in hun hand.

  Denk je nou echt dat die iets geven om de mening van de slaven. Prut eruit wat je wilt, t maakt absoluut geen verschil, tenzij je zon figuur bij zijn strot hebt. Dan gaat t erom spannen.

  Dat moet je goed beseffen.
  T is maar even zeggen.
  De enige keer dat Jezus agressief werd was toen hij met zijn zweep de geldwisselaars de tent uitjaagde…

  kijk maar wat je er mee doet, maar zoals we t nu doen, schiet niet op. Want na al die honderden jaren, blijven we nog steeds slaaf, of niet? hoe mooi de liedjes en woorden ook waren.

  Lets get down to earth. Zo werkt t hier blijkbaar.

  Like

   
 14. Manuel

  februari 27, 2017 at 9:00 pm

   
 15. Manuel

  februari 27, 2017 at 9:15 pm

  en wat betreft geweld… das verboden he.

  Alleen voor de heersers niet , om ons weer op ’t rechte pad te krijgen’ Fuck that!

  Ik wil recht hebben om mijn recht te beschermen tegen de psychopaten… Of niet dan… Dat heet the second amendment in america. En nu de poep de ventilator raakt begint de overheid daar aan te tornen… want owwwwww we zouden hun monepolie op geweld toch eens weg moeten geven he…

  Like

   
 16. Manuel

  februari 27, 2017 at 9:41 pm

  sorry voor mijn harde woorden.

  Beter zoeken jullie een stukje gezelligheid op… hehehe

  Like

   
 17. formidabele

  maart 1, 2017 at 11:08 am

  Die moeten hun broodheren natuurlijk kost wat kost vrijhouden, dat hun vreemd, bizar gedrag gecontinueerd kan worden?

  Like

   
 18. Treowd

  maart 1, 2017 at 9:29 pm

  Een stevige rant richting de mainstreammedia US van Paul Begley aangaande de stilte rondom de arrestaties die inmiddels plaatsgevonden hebben vanaf dat Trump president geworden is.
  “Media Ignored” 1,500 Pedophiles Arrested Since Trump Took Office”

  Like

   
 19. dat zeg ik

  mei 16, 2017 at 12:42 pm

  Moet niet gekker worden met dit nieuws “In the Netherlands, two such police officers were suspended after the royal palace requested their disciplining.” http://itccs.org/

  Like

   
 20. Bernhard Schat

  september 21, 2017 at 10:09 am

  Ohm namo narai !

  Van complottheorieën en waanvoorstellingen tot nepnieuws …

  Na de schoolse en clichématige beschuldigingen van het hebben van complottheorieën en waanvoorstellingen in 1995, uitlopend op een veroordeling van mij in 1997 hier even een droge opsomming van inmiddels geleverde feiten .
  De vrijgegeven dossiers zoals ”Operatie paperclip” , “Mk-Ultra Mind control” gaven om te beginnen wat meer duidelijkheid in de problematiek .
  Onafhankelijk van elkaar waren er overal op de wereld al mensen bezig met juridische, journalistieke  en/of privé onderzoeken.
  Ted Gunderson , De werkgroep Morkhoven , Micha kat , Wikki  leaks en vele anderen hadden op verschillende manieren al getracht iedere keer weer dezelfde soort van misdaden aan de kaak te stellen .
  Talloze publicaties waren en zijn er inmiddels verschenen over telkens weer dezelfde en gerelateerde misstanden .
  De gevolgen hiervan zijn inmiddels teveel om op te noemen, maar hier volgen er een paar .
  Na de geruchtmakende zaak omtrent Mark Dutrux  ,
  * De zaak Demmink .
  * Het aftreden van de Paus [ Met bliksem inslag].
  * De publicaties van bijna 1000 getuigenverklaringen tegen Jimmi Saville
  * De vondst van de stoffelijke resten van meer dan 800 pasgeborenen en kinderen in Tuam [Ierland] .
  * De arrestaties in onder andere Engeland , Nederland [In Zwolle zijn mijn waanvoorstellingen inmiddels gedeeltelijk gearresteerd ] ,  Noorwegen en Italië .
  Na gedegen juridisch onderzoek van onder andere  Interpol.
  * De publicaties van het inmiddels opgerichte ITCCS.
  * en dus recentelijk Pizza gate …
  Om dit soort geleverde feiten nog steeds als waanvoorstellingen en complottheorieën of als zijnde nepnieuws af te doen lijkt mij wat te simpel gesteld .
  We hebben het toch nog steeds  over het zelfde onderwerp ?
  Verder nog even een paar schimmige zaken die al lang weer in de vergetelheid zij geraakt :
  * Het I.R.T. onderzoek met als gevolg het ongeluk van Maarten van Traa .
  * Het meisje van Nulde .
  * De Zandvoortse kinderporno zaak.
  * Het rolodex onderzoek .
  * Marianne Vaatstra , Manuels Schatwald en vele anderen
  * De talloze getuigenverklaringen die er inmiddels op you tube zijn verschenen.
  * recentelijk de arrestaties in Californië en nu de keiharde feiten en cijfers  uit Australië.
  Om dit soort berichten [en nog veel meer] nu in 2017 simpel af te doen als zijnde nepnieuws vind ik echt te grof .
  Hiermee wordt namelijk weer volledig aan de inhoud en de impact van de gepubliceerde artikelen voorbij gegaan .
  Bovendien er zijn al velen met naam en toenaam genoemd in de diverse publicaties en er is nog niet 1x om rectificatie gevraagd.
  Wat hadden de reguliere media , die het privé  bezit zijn van maar een paar mensen wat ze gevoelig maakt voor manipulatie , ons indertijd  gebracht ?
  In plaats van ons meer inzicht en duidelijkheid te geven hebben zij ons alleen maar voor meer raadsels geplaatst .
  Wat de reguliere pers ons de laatste 20 jaar heeft voorgeschoteld hebben ze zelf nog steeds niet weten te verifiëren .
  * 9-11 , Osama bin laden in Afghanistan ,  chemische wapens in Irak , er bleek allemaal niets van waar te zijn ..
  En wat was de reden van de oorlog in  Libië  en Syrië ?
  Het zal wel onduidelijk blijven .
  Een heleboel aanslagen en doden later heb ik nog steeds geen normale rechtszaak in de kranten kunnen volgen of op de t.v. gezien.
  Behalve 2 zaken in Nederland is er nog geen normaal proces geweest met technisch bewijs  of advocaat of hoe dat ook al weer ging vroeger .
  Misschien is het nog meer gedachtenvoer voor de wetenschappelijke nep terminologen !

  Bedankt voor je aandacht .

  Groetnn
  Sri sri Magnitude
  [AardbevingsGroninger / donder en bliksem predikant ]

  Geliked door 1 persoon

   
 21. Dropfrans

  november 9, 2020 at 6:30 pm

  De helft van de filmpjes zijn gecensureerd, kunnen die nogmaals geplaatst/gedeeld worden? Dank u!

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: