RSS

In gesprek met klokkenluider Cody en Ole Dammegård

15 jan

Onlangs kwam Ole Dammegård met het verzoek bij ons, van DVM-TV om een skype gesprek te voeren met hem en de Amerikaanse klokkenluider Cody Snodgres. Aan dat verzoek hebben we vrij snel voldaan en nu hebben we het van Nederlandse ondertiteling voorzien. Cody heeft Ole ruim een jaar geleden benaderd na 22 jaar stilzwijgen en beiden menen dat het nu tijd is om naar buiten te treden met zijn informatie. Snodgres heeft academische graden in fysica en wiskunde en daarmee kwam hij in de picture bij de CIA. Ondanks dat hij niet voor de overheid wilde werken kreeg hij diverse opdrachten als ‘contractor’ tot het moment dat hij weigerde een bepaalde opdracht uit te voeren: het Alfred P. Murrah gebouw in Oklahoma City op te blazen in opdracht van de Amerikaanse overheid!

Cody werd van een asset tot een liability (bedreiging, blok aan het been) voor de CIA en hij kreeg letterlijk te verstaan dat ze hem moesten ‘afmaken’ na die weigering. Hij wist veel, veel teveel!

Hij schreef een boek, aangevuld met ruim 300 documenten die ondersteunen wat hij vertelt. Op zoek naar uitgevers heeft hij inmiddels edit-copies verspreid en ook wij hebben zo’n exemplaar ontvangen na ons gesprek. In dit interview waarschuwt hij dat hij wellicht zomaar binnenkort bij een ernstig auto-ongeluk betrokken kan zijn en tot onze verbijstering was dat een aantal dagen later ook realiteit. Gelukkig heeft hij het ongeluk overleefd en hij is momenteel herstellende daarvan.

Zie dit interview op de site van DVM-TV en puzzel zelf maar weer eens de eindjes aan elkaar; de eindjes van verbluffende informatie die we -opnieuw- nooit via de mainstream media zullen verkrijgen. Laten we hopen dat deze klokkenluider in ons midden blijft, want zoals hij zelf op het einde zegt: ‘we spreken elkaar hopelijk weer, want dit is nog maar een topje van de ijsberg!’ Dapper!

 

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gedeeld en gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
9 reacties

Geplaatst door op januari 15, 2018 in interview

 

Tags: , , , , , ,

9 Reacties op “In gesprek met klokkenluider Cody en Ole Dammegård

 1. Mary Ash

  januari 15, 2018 at 10:22 pm

  Hello Irma,

  Thank you for the newsletter! I am wondering if it is in English. I tried various ways to get the English version but nothing seemed to work. I am in usa.

  Thank you for all the enormously important work you are doing. I so deeply appreciate all your efforts and especially appreciated the interviews with Ronald Barnard!!

  Sincerely, Mary Ash Kansas usa >

  Like

   
 2. nan

  januari 16, 2018 at 10:01 am

  Hoi Irma
  Dank voor dit interview.Dapper en onthullend. Ik hoop dat het verder begint te rollen in Amerika.Maar dat zal erg onrustig zijn. En hier in Nederland lijkt het maar niet te beginnen en op te komen. Om openheid te verkrijgen van wat de politiek hier doet.
  Groettjes nanette

  Like

   
 3. Van Saet Irene

  januari 16, 2018 at 12:07 pm

  Zo dankbaar dit te kunnen lezen Irma….. weet dat ik mijn deel bijdraag waar ik maar kan, en dat kan door jullie licht… nog sterker …..Van Harte Dikke XXX Irene

  Like

   
 4. PsCoenders

  januari 16, 2018 at 12:15 pm

  Ben het volledig mee eens ik denk dat het waar is ik ken de wereld van de seals

  Like

   
 5. Cor van der Kaaij

  januari 16, 2018 at 4:45 pm

  De Link werkt nu niet

  Like

   
 6. yvonne

  januari 16, 2018 at 4:52 pm

  Heb precies hetzelfde….probleem bij het laden.

  Like

   
 7. yvonne

  januari 16, 2018 at 5:14 pm

   
 8. Ilse

  januari 17, 2018 at 5:03 pm

  Het is waar Irma ons grootste wapen is Het Licht. Als heel de Mensheid ontwaakt is zal het Grote Licht overwinnen. Dat zal heus een keer gebeuren. Dank voor al het werk dat jullie verrichten. 💖

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: