RSS

Volle zaal bij TU Delft: 9/11 leeft in Nederland

17 apr

Cage(De video van de TU Delft van deze lezing is in het Nederlands ondertiteld)

Hulde aan Studium Generale en TU Delft, laat dat nog maar eens gezegd zijn! Ze durven. Coen Vermeeren, het hoofd van Studium Generale vond het een goed idee dat dit ‘andere geluid’ te horen zou zijn en blijkbaar niet alleen voor deze doelgroep. Het aantal aanmeldingen liep zo fors op dat men dus besloot het via live-stream uit te zenden. Ik ben heel benieuwd naar de ‘kijkcijfers’ tegenover die van het acht uur-journaal.

De NOS meldde vorige week: ‘Normaal is het het werk van complotdenkers, maar sinds een paar jaar zijn er ook wetenschappers en andere professionals die vraagtekens zetten bij de aanslagen’. Ach ja, dat zijn de (vrij-) ‘metselaars’ die continu muren optrekken rond allerlei doofpotten en andere politieke figuren die afgeschermd moeten worden voor de waarheid. Een waarheid die leeft bij het wakkere deel en het ontwakende deel van het volk. Dat de muren en metaalconstructies op 11 september 2001 zomaar in luttele seconden verpulverden zoals ook de muren van deze ‘metselaars’ gestaag tot stofwolken worden, ontgaat ze blijkbaar nog steeds.

Nine-eleven… Nog steeds niet klaar. Een onwelriekende doofpot, maar wel met flinke oren vanaf 2001. Richard Gage van AE911Truth kon zich verheugen in een volle zaal met belangstellenden en hield het tot half 11 vol, waarna ze met de hele meute naar een café zouden vertrekken.

De discussie zal nu waarschijnlijk een verbreding kennen en daarmee zal het onderzoek naar de waarheid hopelijk worden uitgediept en tot een terechte veroordeling voor deze misdaden tegen de mensheid gaan leiden. Er blijft momenteel weinig meer verborgen en dat wordt alleen maar sterker dit jaar waarin transparantie centraal staat.

De volledige video van Architects & Engineers voor 9/11Truth kun je in ieder geval hier bekijken.

Dat er maar weinig van het officiële verhaal deugt weten de meesten die hier artikelen lezen al veel langer; het is vooral een kwestie van ‘connecting the dots’ en niet bang zijn voor een akelige wending in de geschiedschrijving zoals we die voorgespiegeld hebben gekregen. Gage beroept zich erop dat hij geen ‘schuldigen’ kan of wil aanwijzen, al blijkt wel dat zijn indirecte ‘aantijgingen’ richting een ‘inside job’ gaan. En dat valt ook niet te ontkennen wanneer je flink op de hoogte bent van al het zogenaamde zoekgeraakte en vernietigde bewijs.

where did the towers go

Aanrader: boek van Dr. Judy Wood

Zo zou Osama Bin Laden in werkelijkheid werkzaam geweest zijn voor de CIA en hij is twee keer gestorven, zoals je hier kunt lezen in het lijvige artikel van Gordon Duff dat ik destijds heb vertaald. Dat is op zich al een knap staaltje werk van Bin Laden en de laatste keer dat we konden lezen dat hij doodgeschoten was door een zogenaamde soldatenheld uit het Amerikaanse leger was ook dat een zoveelste leugen uit de koker van de mainstream media. Bin Laden is aan zijn nieraandoening gestorven en lag eerder in een Amerikaans ziekenhuis voor ‘politieke Topfiguren’, kort na 9/11.

Dat o.a. George Bush, Dick Cheney en Donald Rumsfeld alsook Israël hiermee te maken heeft werd niet alleen duidelijk uit bovengenoemd artikel van Duff, maar ook uit het Remote Viewing project van The Farsight Institute. Remote Viewing is een techniek die sinds jaar en dag in de legertop wordt gebruikt om bij de vijand te kunnen ‘gluren’, maar The Farsight Institute wendt deze techniek aan voor civiele en humane doelen. Ik schreef daar ook al een artikel over en ik heb zelf dit hele project op de voet gevolgd en de twee video’s grondig bestudeerd. Dat komt allemaal akelig overeen met de ‘werkelijke bevindingen’ van de diverse klokkenluiders en onderzoekers.

Bovendien, als je het bizarre videoverslag van de BBC op 11 september ziet uit mijn vorige artikel waarbij de nieuwslezer en de verslaggever praten over het totale instorten van WTC7 (Salomon building) terwijl het op de achtergrond nog gewoon rechtop staat, dan ga je je toch echt afvragen wanneer ze de draaiboeken nou eigenlijk precies -weliswaar onder embargo- kregen uitgedeeld.

Een ander scenario wat al langer de ronde doet is het feit dat er helemaal geen vliegtuigen waren, maar drones en hologrammen van vliegtuigen. Een interessante theorie, met begeleidende beelden, komt onder andere van Richard D. Hall, ook een ingenieur met een bijzondere staat van dienst, en hij legt dat uit in deze video. Deze heb ik ook Nederlands ondertiteld, dus wellicht even interessant om ook die te bekijken. Wat je daar in de lucht ziet vliegen is geen vliegtuig!

Om nog even een snel, enigszins humoristisch, overzicht te krijgen van wat er nou eigenlijk allemaal niet klopt aan de hele officiële lezing van 9/11, kun je hieronder even naar de eveneens Nederlands ondertitelde korte video kijken. Laten we hopen dat er snel een einde komt aan het bedrog en dat de echte waarheid boven water komt, want zoals Gage ook al zei in Delft: ‘dan houden al die False Flag operaties ook gelijk op’ en dan kunnen we aan een nieuwe samenleving gaan bouwen zonder bloedvergieten welke slechts de politiek en de bankiers (de schaduwregering) dienen.

Laat Gage (klinkt in het Engels als ‘kooi’, what’s in a name!) de boel maar ‘openbreken’. Welkom in Nederland!

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden mits voorzien van bronvermelding

 
41 reacties

Geplaatst door op april 17, 2015 in 9/11, Remote Viewing, Wetenschap

 

Tags: , , ,

41 Reacties op “Volle zaal bij TU Delft: 9/11 leeft in Nederland

 1. kristallijnenpoort

  april 17, 2015 at 7:08 am

  Dit is op Kristallijnenpoort herblogd.

  Like

   
 2. Pastoor Geudens

  april 17, 2015 at 1:20 pm

  Dit is op 2012-2019: de grote verdrukking herblogd.

  Like

   
 3. Euro-nee

  april 17, 2015 at 2:05 pm

  Saudi Arabia Attempts to Dismiss Claims of 9/11 Financing.

  As Saudi Arabia attempts to deflect a lawsuit from the families of the 9/11 victims, former Senator Bob Graham says the FBI is covering up connections to the Saudi Kingdom and the financing of the 9/11 attacks.

  http://benswann.com/saudi-arabia-attempts-to-dismiss-claims-of-911-financing/

  Het is slechts een link, naar een van de vele mogelijkheden.

  Like

   
 4. Gertjan

  april 17, 2015 at 2:55 pm

  Hallo Irma,

  Bij bovenstaande tekst heb je een foto van het boek van Judy Wood toegevoegd, super! Zou je er in de tekst misschien ook naar kunnen verwijzen? Gisteravond is mevr. Judy Wood ook te sprake gekomen tijdens de vragenronde. Richard Cage was duidelijk niet gecharmeerd van haar studie, ondanks het volhouden van de zeer gedreven vraagsteller (dat was erg grappig). Ook mij heeft Richard gisteravond niet weten te overtuigen, gelukkig delen ze in ieder geval de basis van het hele gebeuren. De torens EN gebouw 7 zijn gecontroleerd naar beneden gehaald!

  Groeten Gertjan

  Like

   
  • Irma Schiffers

   april 17, 2015 at 4:18 pm

   Gedaan! Zolang dit soort zaken van grote omvang worden verzwegen, verdraaid en in het geheim worden georganiseerd, zullen er vele theorieën de ronde blijven doen. Dat is nogal logisch wanneer je een gezond stel hersens hebt en een goede intuïtie en je hebt met zulke overheidsfiguren en leiders te maken. Dan ga je zelf puzzelen, terwijl de echte grote stukken ontbreken omdat ze zijn vernietigd. We zullen het nooit helemaal weten, en dat hoeft ook niet. Als de rest van de rotzooi naar boven komt van de afgelopen honderd(en) jaren zijn dit nog maar details. Alle geschiedenisboeken kunnen naar de efteling!

   Like

    
 5. Gertjan

  april 17, 2015 at 3:04 pm

  Hier de youtube link naar de presentatie van gisteravond.

  Groeten Gertjan

  Like

   
 6. joepiejee

  april 17, 2015 at 4:05 pm

  Daar ik deze uitleg plausibel wel aan zou nemen, net als al die andere theorien van de ingevlogen vliegtuigen, neemt niet weg, dat het steeds duidelijker wordt, dat ‘geloof’ door de eeuwen heen door het Vaticaan opgelegd meer en meer gaat plaats nemen door de satanische machten van de wereldmachten(NWO bijv.)
  Hoor mijn moeder nog zeggen; ‘Waar het hemelsnaam tegenwoordig op moet lijken, had ik aanvankelijk met de steun van mijn geloof, mijn hele leven lang, niet gedacht, dat er zich heden dagen zulke scenario’s zouden afspelen?’

  Like

   
 7. nanet

  april 17, 2015 at 7:51 pm

  Hallo Irma
  Allereerst wil ik je bedanken voor de mogelijkheid om het via livesteam de 9/11 te bekijken. Ik heb het geprobeerd te volgen maar was engels. Geen porbleem. Maar wat mijn wel verbaaste, dat ik s’morgens jouw e-mail las om 20.00u te bekijken, ik s’middags/savonds niet meer op jouw blog/wedsite kwam. Ook via jouw ander berichten niet. Ik moest een beetje lachen daarom.Dus toen via gewoon nieuws, die jouw blog/tekst plaast.Ik twijfel er zelf niet meer aan dat het inside job is.Ik zat tewijl het gebeurde in Bulgarie(verkeerd geschreven) en mocht daarna naar huis met de vliegtuig.Maar ik wil bij deze de andere mensen een livestaemdebat!!(wederom live erg toeval mooi)/ over de TTIP aan geven die zij kunnen volgen via de site:Follow the Money..Kijk onderaan de tekst en volg zou ik zeggen. Hoe het uitpakt weet ik niet. Sucses. Mijn dank voor jouw bijdrage
  Een mooie strak blauwe hemel groet nan. De TTIP/debat is vanavond om 20.00 uur

  Like

   
  • nanet

   april 17, 2015 at 10:20 pm

   Sorry, ik heb de Follow the mony debat gezien. Wat een popenkast. Wat een flauewkul, zij die er stonden beslissen niet erover.(zo vertaal ik dat) Maar zijn vertalers van hun eigen hogere. Prima, allemaal schaal modelen via comp, veronderstelingen. Maar is nog steeds geen eerlijk verhaal.

   Like

    
   • Euro-nee

    april 17, 2015 at 11:21 pm

    Beste Nanet

    Het eerlijke verhaal is denk ik ook heel moeilijk, omdat er zoveel mensen, een dubbele rol hebben.
    Een politicus zegd dat hij vrede wil. Als er vrede zou zijn over de hele wereld, zouden de wapen fabrikanten niets meer verkopen. Dus we moeten stukje bij beetje de hele waarheid naar boven krijgen. De Nederlandse Mainstream media is in handen van dezelfde groep eigenaren als de wapen leveranciers. Je zal dat best ergens gelezen hebben, dat 1% van de mensen, meer bezitten als 75% van de wereld bevolking. Uit andere verhalen van Irma weet je dat sommige mensen hun baan kwijt zijn, omdat ze niet mee willen werken met leugens. Ik weet dat Engels of Duits voor jou lastig is. Maar Irma heeft een nieuwe link aangemaakt voor het plaatsen van Links, daar plaats ik links uit andere bronnen. Helaas ontbreekt mij de tijd, om die naar het Nederlands te vertalen. Daar proberen we een oplossing voor te vinden. Maar het zijn allemaal hele kleine stukjes van de waarheid. In de Oekraine is het voor webloggers, die kritisch zijn. Nu zelfs gevaarlijk.

    Er gebeurt momenteel veel, nog niet genoeg. Het wordt steeds moeilijker om stukjes te vinden naar de waarheid. Brussel vraagt naar een onderzoek om de dood van een Russische politicus, niet naar de dood van 4 personen vanuit de politiek of media in de Oekraine. Dus heb geen hoop op een snel antwoord naar de waarheid. Irma en mede webloggers vanuit de hele wereld hebben nog een hoop te doen. Maar uiteindelijk kan Irma en anderen, die de waarheid boven tafel willen hebben het niet alleen bereiken. De wereldbevolking moet wakker worden. Er zullen nog meer links geplaats worden, de komende tijd. Ook oudere berichten. Via andere bronnen krijg ik ook links, die niet geplaats worden door de Westerse media. De waarheid word steeds meer verdrongen, dus heb geduld Nanet.Ik probeer Irma te helpen, met links. Een onderwerp niet vermeld in de Westerse pers, word overgenomen door een andere site, die ook de waarheid boven tafel wil krijgen. Zonder direct bewijs, kunnen we alleen helpen. Mensen wakker te krijgen, een ding is jammer. Veel kleine sites proberen de waarheid alleen te vinden. Irma niet, Irma heeft een hele lijst met alternatieve bronnen. Irma geeft links weg aan anderen, omdat zij ook de hele waarheid niet aleen kan schrijven. Is haar bedoeling ook niet. Ik heb je eerder ook geschreven, je moet uit alle leugens. Je eigen waarheid bepalen. Ik hoop je spoedig deels te kunnen helpen, met in ieder geval een korte samenvatting in het Nederlands naar links.

    Like

     
 8. Wijnanda Klomp. Prinsenstraat 19. 1015 DB Amsterdam. Pays-Bas

  april 17, 2015 at 8:36 pm

  Coen Vermeeren moet aan zijn gehoor maar eens uitleggen dat die 9/11 en al die overige Fratsen en zogenaamde Rampen maar een doel hebben:
  De Wereld bevolking op een dwaalspoor te zetten.
  De ware missie is …….!!

  De organisatie van de:
  De Universele Republiek.
  De Nieuwe Wereld Orde
  De Vernietiging van het Christendom
  De Twee Klassen Maatschappij.

  Deze Waarheid is voor iedereen die ogen heeft al overal te zien.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   april 17, 2015 at 10:04 pm

   Zou hij zeker, maar dit verhaal is al moeilijk te behappen voor onze slapende comateuze medemens, die stappen zijn waarschijnlijk echt te groot om niet iedereen en masse te laten afhaken om nog enigszins open te staan voor een andere kijk op de wereld…. ;-)

   Like

    
 9. Caesar Lion Cachet

  april 19, 2015 at 9:35 am

  LS…

  Dappere mensen ! Want ook in een ultra chantabel land als Nederland dat wordt geleid door gewetenloze psychopaten ben je je leven niet zeker als je de waarheid verkondigt.

  Like

   
 10. theyknew

  april 19, 2015 at 8:44 pm

  @Irma,

  In nauw samenhang met 9/11 stonden de Anthrax brieven die naar de Senatoren Tom Daschle en Patrick Leahy waren verstuurd. De Bush administratie was gelukkig bijtijds ingeënt met Cipro alsof men een voorgevoel had dat Saddam Hoessein iets van plan was. Maar goed, het goedje scheen uit de VS zelf afkomstig te zijn (Fort Detrick, de graanschuur voor alle mogelijke ziekten en epidemieën, van HIV tot Ebola.).

  http://www.paulcraigroberts.org/2015/04/18/anthrax-coverup-exposed-paul-craig-roberts/

  Like

   
  • Irma Schiffers

   april 22, 2015 at 6:46 am

   Ja, ik las het en het verbaast me helemaal niets. Je kunt onderhand beter gaan onderzoeken wat geen ‘false flag’ is!

   Like

    
 11. Pietje Puk

  april 20, 2015 at 1:13 pm

   
 12. Eheu

  april 21, 2015 at 11:28 am

  Goede inzet! Vetalen/ondertitelen van art. en video’s ihkv Internet activisme.

  Mijn bijdragen op dat gebied (vermengd met heel veel persoonlijke inbreng). Voer tot nadenken, en verder werken:

  http://www.anarchiel.com/authors/681

  http://www.anarchiel.com/index.php/stortplaats/gebruiker/681

  Succes!

  Groet
  Eheu

  PS: vertalen is best moeilijk, maar oefening baart kunst! Dat ondertitelen, dat is het aller ‘ondankbaarste’ werk. Ben ik inmiddels mee gestopt, moeite en respons op dat werk wegende. Maar ik wens u meer succes. Vooral als u, betrekkelijke beginneling die ik u gis, nog niet zo verslagen bent door het gebrek aan respons, kan dat helpen. Doorgaan dus! En bijleren. Zo komen we er missschien.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   april 22, 2015 at 6:50 am

   Vertalen is inderdaad een hele klus, en ondertitelen ook, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik niet over ‘respons’ te klagen heb. Integendeel, ik krijg zoveel berichten, mails en reacties dat ik niet meer weet waar ik de tijd vandaan moet halen om iedereen persoonlijk te antwoorden. Als je ziet hoe vaak de laatste paar video’s bekeken en gedeeld zijn (ruim 10.000 en meer dan 17.000 keer) dan stimuleert mij dat wel om door te gaan. Het wordt gedeeld en veel mensen worden toch -zij het langzaam- wakker). Dus ja, we komen er uiteindelijk wel. Geduld is blijkbaar iets wat we moeten leren… Hoe lastig!

   Like

    
 13. Eheu

  april 21, 2015 at 11:59 am

  Mijn youtube-channel: speciaal voor alle door mij vertaalde en ondertitelde docu’s /video’s (dezelfde kunt ook op Vimeo vinden onder mijn auteursnaam ‘Eheu’).

  https://www.youtube.com/user/Eheu2/videos

  Groet
  Eheu

  Like

   
  • Euro-nee

   april 21, 2015 at 12:55 pm

   Beste Eheu

   Is een aardige verzameling met verschillende onderwerpen.

   Like

    
 14. Eheu

  april 21, 2015 at 1:27 pm

  Dank je wel.
  Maar ik zal niet weer reageren voordat ik een inhoudelijke respons krijg.
  Je hebt gelijk: het is een berg werk. Dus : neem de tijd (en al dat werk zal ook nie zo snel verdwijnen, zo voorzichtig ben ik wel geweest).

  Succes.
  Eheu

  Like

   
  • Euro-nee

   april 21, 2015 at 3:42 pm

   Bedankt voor het vertalen van deze documantaire. Ik kon hem al. Er zijn er ongetwijfeld bij, die hem niet kennen of het Duits niet machtig zijn. Een grote beweging alleen om eerst opstandig te worden.

   Ik zie vanuit je weblog, dat je al een tijdje bezig ben, proberen de Nederlander wakker te maken. Helaas nog een lange weg te gaan, maar steeds meer mensen ontwaken. Ik kon je weblog ook nog niet, maar ik heb hem opgeslagen onder favorieten.

   Like

    
 15. Eheu

  april 22, 2015 at 1:51 pm

  @ i.s.: Dank je wel. Dat van dat gebrek aan ‘respons’ geldt in mijn geval tenminste voor een aantal belangrijke maar hoogst ongewone onderwerpen waar ik over geschreven heb (zie de links naar m’n artikelen). Dan is het heel moeilijk om geduld op te brengen. Maar vooral geldt dat voor mijn oproepen om internationaal samen te werken aan het verspreiden van degelijke info, en dan m.n. door het soort vertaal en uitermate tijdrovend werk als ondertitelen te doen, zoals o.a. jij hier dus.

  De meeste mensen hebben geen flauw benul van het belang van dat werk. Kan ook moeilijk, omdat het gebrek aan talenkennis (en aan belangstelling voor niet MSM-bronnen in andere talen dan het Engels) nu precies een van de oorzaken is waarom dat werk belangrijk is.

  @ Euro-nee: dank je wel: dat is een eenvoudige manier van mensen zoals mij bj hun werk helpen: linken en embedden etc.
  Maar de links die ik gaf zijn niet van mijn blog, – het zijnn mijn artikelen op Anarchiel. Anderen hebben daar ook heel interessante artikelen op gepubliceerd.

  Groet
  Eheu

  PS: het is niet aan te raden om mij te mailen. De reden daarvoor is niet in twee zinnen uit te leggen. Ik kan daarvoor enkel verwijzen naar m’n artikelen. Excuus daarvoor. Is een van de redenen waarom het werk dat ik doe zo moeilijk/moeizaam is.

  Like

   
 16. Q

  april 23, 2015 at 3:42 pm

  9/11 is een hoax,de twin towers waren leeg,geen vliegtuigen,geen terroristen,dus ook geen 3000 doden…ze gaan natuurlijk geen 3000 burgers/mensen vermoorden die Amerikanen-Bush jr-Zionisten..etc.(kun je natuurlijk niet maken,dus zet je het in scene).En ivm de NOS ze moesten hier wel zeer kort en klein over bericht geven ivm TU delft-Richard.c….maar eigenlijk is het toch oud nieuws dat 9/11 een hoax is…ik bedoel iedereen heeft internet en het is 14 jaar geleden:9/11 daar hebben die gebrainwashde studentjes toch geen lezing voor nodigOP:16-4-=20=9/11…als deze Richard.c de real deal is,zou hij bovengenoemde argumenten-feiten moeten zeggen….hij zou ook wel eens controlled opposition kunnen zijn..het hele internet staat vol met bewijzen dat 9/11 een hoax is,zonder 3000 doden,zonder vliegtuigen,zonder terroristen..etc…AL 14 JAAR LANG!You Tube:9/11 hoax—9/11 hoax crisis actors—9/11 hoax flight 93—9/11 hoax no deaths—9/11 hoax no planes..etc..TU DELFT doet dit niet zomaar Richard.c verteld de halve waarheid, in dienst van…..vul zelf maar in…….

  Like

   
 17. Eheu

  april 23, 2015 at 7:15 pm

  Als iemand voortstellen heerft voor vertalingen van teksten uit ongeacht welke Europese taal, of voor vertalingen van vidieo’s gesproken in elke Latijnse taal of het Engels/Duits, houd ik mij graag aanbevolen. Ik bepaal zelf eerst wel of ik ze moeite waard vind.Sorry voor de arrogantie, – maar met name op het terrein van de ‘spititualiteit’ circuleert een hoop gecalculeerde/gecalculerd gepushte waanzin op het Net die ik toevallig in staat ben te doorzien. Maar niet álles op dat gebied is BS moet ik er aan toevoegen.
  Tips ihkv dit aanbod kan men HIER op deze site plaatsen. ik vind ze wel.

  Succes
  Eheu

  Like

   
 18. Gijs

  april 27, 2015 at 10:00 am

  WeAreChange Rotterdam had voorafgaand aan de lezing het volgende interview met Gage. Enjoy ;-) https://youtu.be/ed4Zl1vDWxw

  Like

   
  • Irma Schiffers

   april 28, 2015 at 7:59 am

   Ha Gijs, dank je wel voor de link. Jullie doen fantastisch werk, ik kijk altijd weer met bewondering naar jullie gedrevenheid en moed! Keep up the good work!

   Like

    
 19. Q

  mei 1, 2015 at 12:49 am

  Off topic De Aarbeving in Nepal is 100% een hoax…ik weet het klinkt belachelijk,maar is het zo…ik verwijs iedereen naar dit Artikel van Nodisinfo-Nepal Earthquake is a real event Claims of hoax are Lies-Google…Ik weet het is bizar en deze Dr.k van Nodisinfo beweerd dat het geen hoax is.Nou hij liegt dat het barst en is een Shill.Let op!Bekijk alle reacties-links-video’s op de pagina.Neem de tijd,gebruik je gezond verstand,iedereen die weet dat de media-nwo-zionisten-etc…liegen en bedriegen en wat ze allemaal hoaxen 24/7..moet naar grondig onderzoek ook tot die conclusie komen dat het een hoax is.Reden is geld inzamelen via donatie’s wereldwijd( tientallen/honderden/miljoenen zijn dat)let wel:het nederlands search and rescue team komen al naar huis,terwijl ze pas 2 dagen daar waren..(zie nos)dus er liggen duizenden “lijken”en misschien nog “overlevenden”dus genoeg werk aan de winkel zou je zeggen..toch?En is het niet opmerkelijk dat niemand klaagt ivm van rottend/dood lijken lucht daar in Nepal naar 6 dagen?b.v de reporters.reddingswerkers,journalisten,burgers,toeristen etc…let wel:6 DAGEN,en het is warm in NEPAL..en heeft iemand al b.v lijken,dode lichamen gezien op t.v/internet naar 6 dagen,terwijl er toch 5000 doden zijn?ik niet,niemand niet ook niet de truthers op internet…is dat niet opmerkelijk?maar ik kan veel zeggen en beweren maar het is aan jullie,om zelf op onderzoek te gaan…bij deze succes en bij deze een aantal links:You Tube:HOOKEDonYourHOAX-channel-Dave Johnson channel-Zachary K Hubbard channel….maar begin eens bij Nodisinfo..en zie alle reactie’s-links-video’s….100% hoax de Nepal “Aardbeving”!ik ben bloedserieus!

  Zie ook de Drone beelden en wat valt dan op?Let wel bij een Aardbeving op de schaal van richter van 7,9 is niet niks…er zijn een handjevol gebouwen omgevallen…via bulldozers en/of controlled demolitian…als het een echte Aardbeving was van 7,9 was 90% van Kathmandu plat..de beelden die moeten bewijzen dat het een Aardbeving was zijn het grootste bewijs dat er geen Aardbeving was..ze kunnen alles faken met beelden en bedriegen en oudere beelden gebruiken van echte aardbevingen…..denk maar zo…als ze 9/11-boston marathon hoax(op klaarlichte dag)en mh17 100% faken en andere ontelbare hoaxes, kunnen ze dit ook faken…en dat hebben ze dus ook gedaan!oordeel zelf,ik leef met een gezond geweten en slaap heerlijk wetende dat er geen doden,en geen gewonden en geen vermisten zijn in NEPAL.
  EN vooral Doneren naar Giro 555 zou ik zeggen…betaal je eigen NEW WORLD ORDER..en POLITIESTAAT…..
  De Truc is Logisch nadenken…
  LET WEL:Ik heb 6 dagen onderzoek gedaan naar de Nepal “Aardbeving”…honderden beelden,video’s,artikelen gelezen..100% een hoax en geen doden.
  You Tube:Nepal Earthquake Hoax…..bekijk alle video’s en er zullen ongetwijfeld nog meer video’s verschijnen…

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 1, 2015 at 11:50 am

   En ook hier heb ik even al je losse reacties in één reactie geplaatst voor de leesbaarheid

   Like

    
  • Q

   mei 1, 2015 at 4:07 pm

   Correctie:Google:Nodisinfo Nepal Earthquake Catastrophic claims it’s a hoax are lies———zie alle links-reactie’s-video’s etc…op de pagina van Nodisinfo.

   Like

    
 20. Q

  mei 1, 2015 at 12:23 pm

  Dank je wel..heb ik een punt?heb je de links gezien? En als je niet begrijpt hoe ze het precies allemaal hebben gehoax,wil niet zeggen dat het geen hoax is…

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 1, 2015 at 12:39 pm

   Zie het antwoord onder het artikel ‘Nederland is wel een belastingparadijs’, waar je dit ook gepost hebt

   Like

    
   • Q

    mei 1, 2015 at 4:02 pm

    Bedankt voor de reactie/feedback,beste Irma…vriendelijke groeten Q…ik hoop dat reaguurders reageren met een mening.

    Like

     
 21. Q

  mei 1, 2015 at 1:57 pm

  Correctie:Google:Nodisinfo-Nepal Earthquake Catastrophic,Claims it’s a Hoax are lies—-voor alle reaguurders,bekijk indien interesse alle reacties,links,video;’s….op de pagina van bovengenoemde link….neem de tijd.Succes!

  Like

   
 22. Q

  mei 3, 2015 at 7:14 pm

  @Gert duidelijk genoeg uitgelegd of zeg?mmmwwwaaaa?

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: