RSS

Ligt toestel MH 370 tussen Maleisië en India?

25 apr

INDIA-MALAYSIA-MALAYSIAAIRLINES-CHINA-TRANSPORT-ACCIDENT

MH 370 van Malaysian Airlines is nog altijd ‘zogenaamd’ zoek. En nu staat er een vrijwilliger op die op onderzoek uit wil gaan naar aanleiding van getuigenissen van de lokale bevolking in de regio. Begin april konden we al her en der lezen dat de bewoners van Kudahuvadhoo dat bij de Malediven behoort, beweren dat ze de dag van de verdwijning op 8 maart 2014 een extreem laagvliegend vliegtuig zag overvliegen met de herkenbare kleuren van Malaysian Airlines. De bewoners vragen zich af waarom er nooit is gereageerd op hun getuigenverklaring.

En nu is daar Andre Milne, werkzaam in de sector van Militaire luchtvaarttechnologie, en hij zoekt medestanders om dit onderzoek voort te zetten en op die plek te gaan kijken. Volgens zijn eigen zeggen ligt daar een niet nader geïdentificeerd wrak.

Hij doet derhalve een oproep, volgens o.a. het AD,  om geld in te zamelen via crowdfunding en een oproep voor mankracht, zodat ze kunnen gaan kijken of het inderdaad in de Bengaalse baai op de zeebodem ligt.

Hij noemt het een misdaad tegen de mensheid als men een vliegtuig moedwillig heeft laten verdwijnen. De hoeveelste al? ‘What’s new’ kunnen we daarop zeggen. Vliegtuigen zijn een geliefd voorwerp als het gaat om false flags, angst zaaien en belangen en dat begint onderhand eindelijk ook bij de slapers een beetje op te vallen.

Er komt dit jaar zoveel aan het licht dat het inderdaad niet verbazingwekkend zou zijn als ook hierover duidelijkheid komt. De duistere figuren uit de politiek en hun schaduwregering -de corporaties-  mogen weleens achter hun oren gaan krabben welke kant ze gaan kiezen, want ze gaan er niet best afkomen!

We voegen voorlopig de MH370 maar weer even aan het rijtje ‘onderste stenen’ toe, want op een dag komen die stenen echt naar boven ‘drijven’ en hopelijk komen er dan niet teveel lijken uit de ‘kist’.

(NL ondertiteld)

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden mits voorzien van bronvermelding

 
9 reacties

Geplaatst door op april 25, 2015 in MH370

 

Tags: , , , , ,

9 Reacties op “Ligt toestel MH 370 tussen Maleisië en India?

 1. Maarten Bas

  april 25, 2015 at 7:12 pm

  Ben Benieuwd naar het wrak, wel heel erg vreemd dat er nooit gereageerd is op die verklaringen van de plaatselijke bevolking op de dag van de verdwijning terwijl er ‘echt’ serieus gezocht is

  Like

   
 2. mariannalaarif

  april 25, 2015 at 9:17 pm

  Deze info is ook heel interessant vind je niet?

  Like

   
 3. mariannalaarif

  april 25, 2015 at 9:36 pm

  En ook deze:

  Like

   
 4. JanmetdePet

  april 26, 2015 at 4:53 pm

  De alternatieve media moeten we gaan koesteren.

  Like

   
 5. Q

  mei 4, 2015 at 3:59 am

  De mh370 lag in UKRAINE,je weet wel de mh17 “ramp”HOAX….

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: