RSS

Referendum Oekraïne en de Panama ‘toilet’ papers

06 apr

1panamaIdiote tijden: ridicule propaganda, belastingschandalen, maffiapraktijken & corruptie en incompetente overheidsfiguren die alleen maar ‘geschokt’ kunnen zijn over doofpotterige zaken die steeds meer naar buiten druppelen en die ze al lang (hadden kunnen en anders vooral hadden ‘moeten’) weten. Hoe lang schrijven wij al over dit soort zaken; misschien moeten ze ons wat meer gaan volgen! Wanneer gaat het volk de touwtjes in handen nemen in plaats van massaal de loonslaaf te spelen van de psychopathische ‘meesters’?

Ik schreef onlangs al dat je je longen uit je lijf zou lachen als het allemaal niet zo zuur was. En zoals ik ook al opmerkte is het opvallend te noemen dat Vladimir Poetin in de mainstream media overal aan kop gaat in de ‘Panama toilet papers’ als het gaat om belastingfraude terwijl die ene belangrijke zin in diezelfde artikelen -tussen neus en lippen door- je laat begrijpen dat hij zelf helemaal niet in de 11,5 miljoen documenten voor komt. Als je verder gaat spitten zie je vooral de vijanden van het gekaapte westen die eruit gelicht worden. Ik schreef dan ook al […]’maar namen waarover we nog het nodige verwachten te horen te krijgen, zie je nog niet direct genoemd worden[…].  Ook zeer merkwaardig en opvallend.  Wel zie je dat er hier en daar melding wordt gemaakt van het feit dat de komende maanden meer namen -ook Nederlandse- zullen worden vrijgegeven.

Ook de buitenlandse ‘collega’s van de alternatieve media’ is deze nieuwe ‘valse vlag’ opgevallen. Er wordt zelfs gesproken van ‘weapons of mass disinformation’. Humor muss sein!  Het onderzoek is gedaan als een ‘special project’ door The International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ). Als we kijken waar de financiering van dit ‘project’ vandaan komt, zien we een paar klinkende namen die we al vaker hebben gehoord:

 • The Goldman-Sonnenfeldt Foundation – (van Goldman Sachs).
 • The Ford Foundation – Je kent hem vast nog wel: Gerald Ford; Nazi collaborateur.
 • Open Society Foundation – Opgericht door -ja die weer- miljardair George Soros.
 • The Rockefeller Brothers Fund en Rockefeller Family Fund
 • The Carnegie Corporation of New York – (zie nog maar eens de documentaire van James Corbett over ‘Big Oil‘ die ik van Nederlandse ondertiteling heb voorzien, en waarin je ook ziet hoe Rockefeller vanaf dag één de boel heeft belazerd en daarmee de hele geschiedenis van de mensheid heeft bepaald -en verdraaid- tot op de dag van vandaag).
 • W K Kellogg Foundation (denk hierbij meteen ook maar aan Monsanto, Rockefeller, Gates, want die willen allemaal graag voor goede voeding gaan, nietwaar?) [Kuch!]

Als je dan ook nog ziet dat de verslaggeving bij het Financieel Dagblad vandaan komt (= Telegraaf, in onze kringen ook wel Telegraf genoemd) dan krab je je toch ook wel even op je hoofd. Juist die krant zou ineens de waarheid gaan brengen? Slechts een paar pagina’s van de 11,5 miljoen, want de rest ligt nog in de kluis. Eeh… wacht eens? Laten we deze eindjes eens aan elkaar knopen, zodat er weer nieuwe vragen rijzen:  hoe chantabel ben je als je weet -als belastingontduiker die graag Puppet on a stringconstructies creëert en zeker in ons belastingparadijs– dat al jouw gegevens in handen zijn van de NWO-kliek en dito handlangers, en ze gaan ook nog dreigen dat er in de komende maanden meer namen worden vrijgegeven? Mogelijk dus ook die van -zoals genoemd- westerse én Nederlandse fraudeurs uit de politiek, staatshoofden (hebben wij hier niet zo iemand die met Shell te maken heeft?) en ‘miljardairende zakenlieden’ van een dubieus kaliber?  Als je daar zo bang voor bent dat dat naar boven komt, ben je dan niet de ‘puppet on a very, very thin and fragile string’ geworden? Er is niet eens een schaar nodig om het door te knippen; een stukje copyright in ‘hun eigen (geconfisceerde) corporate media’ is genoeg!

En als je dan uit een land komt waarvan staatsomroep NOS over een ‘democratisch referendum‘ durft te koppen: “In Brussel vraagt men zich af wat de Nederlanders bezielt” en ook dit nog meent te moeten publiceren “Zij snappen niet dat uitgerekend de Nederlanders zich laten misleiden door de propaganda van Poetin“, dan zakt je broek wel in hele kleine reepjes van je gat af. Gebeurde dat maar eens bij de keizer!  Maar degenen die nu in hun hemd dreigen te staan zullen onmiddellijk uitvoeren wat hen door de kwaadaardige monsters van de grote banken (in samenwerking met de inlichtingen- en veiligheidsdiensten) wordt opgedragen. Een beetje chantabel ben je dan wel, is het niet?

Premier Sigmundur Gunnlaugsson van IJsland is inmiddels toch maar afgetreden na alle protesten, schrijft de pinokkio-omroep.  Ook wel weer merkwaardig en toevallig; hij is een van de grootste vijanden van de ‘powers that (must not) be’. Heeft hij niet afgelopen jaar een heel regiment bankiers -die de economie naar de filistijnen hebben geholpen- achter slot en grendel gezet? Iets dat ieder land zou moeten doen. Maar Gunnlaugsson laat inmiddels zelf weten dat hij niet afgetreden is en trots is op het gevoerde beleid!

IJsland premier niet afgetreden

 

Het is nu toch wel duidelijk dat hier een heel sinister spel wordt gespeeld. En de leden in ons ‘kabinet’ (kabinet betekent toevallig ook ‘kast’) die wij betalen om ons te vertegenwoordigen, buitelen in één week tijd als kleuters over elkaar heen omdat ze ‘geschokt zouden zijn over de Panama toilet papers’.

Vandaag lezen we namelijk wederom zoiets in het nieuws: “Kamer geschokt over meldingen seksueel misbruik op scholen”. Ach, ga weg…! Het gebeurt gewoon om jullie heen, maar dat is een doofpot gestopt die zo groot is als de Hondsbossche en Pettemer zeewering bij elkaar. Vergeten? Of heet zoiets dissociatie? Zie het interview met de dappere advocaat Adèle van der Plas nog maar eens, die geen blad voor de mond neemt als ze het in dit geval alleen nog maar over het ministerie van Justitie heeft.

Waar de Kamer allemaal geschokt over is, kun je eenvoudig hier op Google zien in één oogopslag. Maar weet je waar ik geschokt over ben? Dat we overgeleverd zijn aan de maffia en dat we geleid worden door een stelletje EU-marionetten, terwijl we gewoon weer voor de TV gaan zitten omdat we morgen -eveneens ‘gewoon’- massaal aan de slavenarbeid gaan om hun praktijken weer wit te wassen!

Het wachten is op de volledige onthullingen (full disclosure) door de mensen die zich dag en nacht inzetten voor het ‘afschaffen Referendumvan deze bizarre slavernij’ en mark my words: het blijven spannende tijden, want ongewild en onbedoeld hebben die nu wel een mooie voorzet gekregen!

Ondertussen ligt mijn ‘Nee-stem’ reeds op de bodem van de stembus.

 

© Irma Schiffers

Bronnen:

VT, Gordon Duff: The very nasty truth about the Panama papers
James Corbett: What I learned from the Panama papers (video)
Craig Murray: Corporate media gatekeepers protect Western 1% from Panama leak
James Corbett: The one sentence summaryof the Panama papers
Bernie Sanders in 2011 over Panama-agreement: You Tube (2’43”)

 

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
32 reacties

Geplaatst door op april 6, 2016 in Opinie, Politiek, propaganda

 

Tags: , , , , ,

32 Reacties op “Referendum Oekraïne en de Panama ‘toilet’ papers

 1. klaasoldegberts

  april 6, 2016 at 6:38 pm

   
 2. Wilma Ouwerkerk

  april 6, 2016 at 7:06 pm

  Onze stem lag vanmorgen ook in een hele lege stembus….ben benieuwd of we de 30% halen met hoofdzakelijk nee stemmen. Dat moet toch eindelijk eens lukken er worden toch nog steeds meer Nederlanders wakker??

  Like

   
 3. robvdz

  april 6, 2016 at 7:36 pm

  We zijn gvd niet voor niets 36 steden afgeklept om de meute te informeren over hoe vuil het spelletje inelkaar zit en ze te bewegen te gaan stemmen. En dan wel NEE!
  Bovendien moet eindelijk dit land eens goed worden schoongeveegd en gereinigd van die dubbele agenda types.
  Daarom hebben we een schoonmaakbeweging in het werk gezet onder:
  http://www.vrede-recht.nl

  Like

   
 4. fleurtjuh50

  april 6, 2016 at 9:21 pm

  Het hele Panama toilet papier is gewoon ’n giller, helaas trapt de meute er toch weer in want die worden alleen maar boos over de belastingontduiking. Omdat ze zelf vaak amper rond komen is dit het enige wat de mensen zien. Ze hebben echt geen idee dat dit ’n smerig spel is (omdat het ze in feite ook niet echt interesseert en niets uitzoeken)….dus verdeel en heers werkt weer.

  Vraag me wel af nu Amerika zichzelf aanprijst als z.g. belastingparadijs (want ze willen de geldstroom daarheen hebben) of de mensen met geld straks nog wel bij hun geld kunnen of het gewoon kwijt zijn….wat de uiteindelijke bedoeling zal zijn.

  Like

   
 5. phpstolle

  april 6, 2016 at 10:18 pm

  De Cabal is onderuitgehaald door hun eigen stunteligheid.
  Resteert nog de door de Cabal verraden eigen klanten, waaronder het 1% middenmoot van kleine miljardairs en bijna miljardairs en multimiljonairs, die machtig genoeg zijn om De Cabal voortaan dwars te zitten. Als die es goed wakker worden en samen De Cabal aanpakken, dan is het gebeurt met ze.

  Like

   
 6. joepzander

  april 7, 2016 at 4:33 am

  Dag Irma. Ik heb me de laatste weken weer eens uitgebreid bezig gehouden met de waanzin in ons juridische apparaat. Als ik teruglees wat ik daar over schreef dan denk ik ook dat het eigenlijk om te lachen is zo stompzinnig. Maar wel ingenieus stompzinnig. Het valt me wel op dat er ook in de alternatieve media weinig aandacht is voor het structurele karakter van illegale geheime rechtspraak. Blijkbaar is het smoezenprogramma van de magistraten te doorzichtig om waar te zijn. Nou ja ik kan het alleen maar verder uitleggen door ernaar te verwijzen. https://joepzander.wordpress.com/category/njb1/
  Breek dit systeem!! Laat het NEE in het referendum de eerste klap zijn. Laten we hier niet stoppen.

  Like

   
 7. Elfje81

  april 7, 2016 at 9:03 am

  Ik vond dit bericht op een andere website. Hopen dat het waar is.

  http://www.fort-russ.com/2016/04/putin-to-declassify-documents-that-bear.html

  Like

   
  • Irma Schiffers

   april 7, 2016 at 11:05 am

   Ja, het is waar, want het komt rechtstreeks van de bron. Ergens vorig jaar (of zelfs in 2014) schreef ik al zoiets dat dit in de planning zat. Hij is al langer bezig met het bestrijden van de olichargie. Zie ook zijn ellenlange speeches die ik heb vertaald. Hij is een meester-strateeg en weet volgens mij van alle informatie af die naar buiten gaat komen ;-)

   Like

    
   • Elfje81

    april 7, 2016 at 12:16 pm

    Ik heb grote bewondering voor Putin. Ik ben zelfs in december begonnen met een cursus Russisch om het te kunnen lezen en verstaan. Dus voor nu fijn dat ik hier de vertalingen kan zien. Ik kende alleen de website fort-russ niet en wist niet zeker of dat een betrouwbare site is.

    Like

     
 8. Ilse

  april 7, 2016 at 11:18 am

  Mooi zo, met de nee-overwinning is er een goed signaal afgegeven. Met het steeds meer naar buiten komen van rottigheid lijkt het of de Hemel open gaat.

  Like

   
 9. formidabele

  april 7, 2016 at 12:58 pm

  Even vrolijk komen ze weer met zgn. oplossingen?
  Dan mankeert er toch wat aan je?
  Als je faalt opstappen zo eenvoudig is dat?

  Like

   
 10. madeloes

  april 7, 2016 at 6:19 pm

  kben benieuwd of de naam company Be(ll)atrix ook op deze lijst ook voorkomt

  Like

   
 11. phpstolle

  april 26, 2016 at 5:13 pm

  En zo geschiede het, wat we de aluhoed brigade subliminaal al wisten, daar deze Panama Toilet Papers uit de voormalige metafysische lagen der Illuminati komende in mist is opgegaan, daar hun macht laag 3D is geworden, sterk, krachtig binnen haar beperking, en niet toereikend voor ons geestelijk ontwaken, een stille val, een schande binnen hun gelederen, een kanonnade aan terrabites die het doel volledig miste en bij de gelederen van degene die op onze rug teerden vol raakte.en hun nu best machtige vijanden erbij oplevert.
  Ik dacht al, dit zal na een maand of wat zachtjes verdwijnen, maar tsja, mijn intuïtie is nogal voorzichtig, het duurde nog korter dan een maand ook.
  Net als de Zika, ook snel onderuitgehaald, en na weken plots een nog stommer bericht, en iedereen ligt dubbel van het lachen. Ebola ook weer iets van zich laten horen, maar snel onder het maaiveld gedoken weer. Panama Toilet papers zal zeker nog een poginkje wagen, maar ach, hilarisch, toch?
  Het is juist heel gevaarlijk nu, daar ze in feite de wereld puur met fysieke kracht nog kunnen bedreigen. Japan, zie Fulford es, HAARP, maar volgens hem waren het atoom bommetjes, nee, het is HAARP, en het epicentrum precies onder een militaire basis, dat heeft ie wel gemeld, de diepte die ik aan HAARP toewijs.Fiji en Ecuador (TPP?) van hetzelfde.
  Brasilia gaat het winnen tegen de laatste cabal aanval, iedereen weet dat juist de meest corrupte deze coup poging hebben beraamd, compleet met verraders die het nog openlijk durven te zeggen, nou, dat werkt niet meer. Helaas, twee groepen zitten tegen te werken, de rijkste vanwege hun belangen, en de armsten vanwege hun armoede en gebrek aan degelijke informatie.
  Nu weet iedereen wat voor een fuik, en vooral welk soort totale misleiding naar de wereld werd geslingerd, dat Rothschild ‘himfrigginself’ achter dit plot staat, met zijn Maffia cabal belasting paradijzen in Reno en Las Vegas, de ultieme poging om iedereen daar in totale hysterie en paniek naar toe te sturen, naar de fuik van de (zijn) FED om hun biljoenen, dus die van “de kleintjes” uit de haaien-poel te vangen. Dat degene in paniek massaal onder valse voorwendselen hun geld in het hol van de leeuw mocht deponeren. Ja, mooi, een LEEUW bewaakt ons geld nu. Maar wat als de leeuw het geld gaat bewaken tegen de min of meer rechtmatige eigenaren? hahaha. Dat de eigenaren ook nooit meer bij de centen erbij kunnen? Feit is dat Rothschild zowel de voormalige belasting paradijzen, die van de PTPapers, en de nieuwe in Nevada nu grondig voor zichzelf verziekt heeft. Ain’t that a bitch? Karma in haar meest sexy verschijning!
  Ooit komt de dag dat we een nieuw film zullen zien. “Once Upon A Time In America,The Empire Gets A Deathstar Blow Back, The Final Episode” Episch dit allemaal.
  Zie de verraden kleine cabal mannetjes op custom helikopters naar de paleizen vliegen, met hun gouden AK 47, de Rothschild en co gang gaan neermaaien. Met ingehuurde echte a la Hollywood Rambo’s, in Zijden Ninja tenues, de meest bizarre luxe interieurs, Jachten en pakhuizen aan gort opblazen.Net als in de jaren 70 ‘Philipino B Movies’.
  Met muziek van Morricone met hardcore techno doorheen, en een verhaallijn als die van Scarface en Star Wars crossover, , en film captures a la The Good The Bad and The Ugly en dergelijk genre.
  Ik kan niet wachten.Ik heb popcorn zat hier.
  Time For Showbusiness! Hell yeah!

  Like

   
 12. bernadette

  april 26, 2016 at 5:39 pm

  phpstolle,

  Ik mag hopen dat je een grapje maakt ,over de genetische gemodificeerde mais popcorn toch ?

  En ja die HAARP ..zie ons Weer patroon / 26 April .
  En zo ook de Chemtrail openbaring wat ook ons Weer dagelijks beïnvloed .
  Vorige week Donderdag één prachtige zonnige dag .
  Afgelopen Vrijdag nacht zijn wij rijkelijk besproeid hier in Europa.
  Zaterdag morgen zo rond 8 uur in de morgen zag ik nog de laatste 2 sproei vliegtuigen hun finale
  werkje afmaken/ Het gevolg was een grijze mistlaag die zich ook hier in Brabant voltrok.
  En weg was het Lente weertje ..met als gevolg een zeer koude Zondag , Maandag , Dinsdag met fikse hagelbuien tussendoor …en zie hoe onze hemelse lucht grauw grijs gekleurd is.
  Time for showbusiness yeah !

  http://www.ninefornews.nl/het-is-tijd-om-wakker-te-worden-chuck-norris-spreekt-zich-uit-over-chemtrails/

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: