RSS

Het referendum, belastingparadijzen en ander “écht” nieuws

04 apr

plaatje-nieuwsSoms is het niet meer bij te houden. Zó zit je in een radio-uitzending met onder andere Janneke Monshouwer over het referendum van a.s. woensdag te praten en zó zit je een paar minuten daarna ellenlange berichten te lezen over grootscheepse, wereldwijde belastingfraude omdat de Panama Papers naar buiten rollen als ‘Wiki- Picky- Tricky- Slicky-leaks’. Er zijn maar liefst 11,5 miljoen bestanden gelekt bij het Panamese advocatenkantoor Mossack Fonseca.

En het is nog maar het begin van een enorme ‘Disclosure’ (onhulling). Een ‘Full disclosure’ wel te verstaan. Ik krijg er al een tijdje informatie over binnen: absoluuut geen gedeeltelijke onthullingen zoals de griezelige schaduw-machthebbers willen, maar ‘Full disclosure’. Houd je maar goed vast aan de metalen stang van je karretje op de achtbaan. We zullen nog veel te verstouwen krijgen. Tweet Edward Snowden

Onze held Edward Snowden heeft niet zitten neuspeuteren in Rusland zoals we weten. Ook alweer wat langer geleden schreef ik over een enorme data-dump die al langer gaande is, en er komt een dag dat dit allemaal als pop-up schermen naar boven floept bij de diverse nieuwsmedia. En het zal echt tijd worden.

Hoe zit zoiets nu toch? Op 30 april 2015 schreef ik dit artikel ‘Nederland wel een belastingparadijs!’ En nu, bijna een jaar later, lezen we het in de mainstream pers. Ja schoorvoetend, want het valt op dat Nederland wel even wordt aangestipt, maar namen waarover we nog het nodige verwachten te horen te krijgen, zie je nog niet direct genoemd worden. Die moeten we ongetwijfeld uit het buitenland halen, onze gecontroleerde staatsmedia kennende en dan hebben we het nog maar niet over de schrijnende ‘onschendbaarheid’ van sommige figuren.  Opvallend is, zeker als je alle berichten leest (van the Guardian tot en met ‘De Tijd’ in België), dat de grootste pijlen uiteraard weer op Rusland en Vladimir Poetin zijn gericht, al is die ene zin dat Poetin zelf in de documenten niet voor komt wel bijzonder te noemen. De anti-Rusland politiek gaat dus ondertussen gewoon door. Maar laten we wel zijn; in deze in-en-in corrupte wereld kan er geen leider, geen land verschoond blijven van schandalen. Alles hangt met alles samen.

Rutte en porosjenko

Oekraïens president Petro Porosjenko wordt door zijn Nederlandse collega Rutte ontvangen in Den Haag, november 2015. © EPA

Daarnaast is het zeker ook opvallend dat Petro Porosjenko uit Oekraïne wel voor het voetlicht wordt gezet. Zeker in het kader van het belangrijke referendum van a.s. woensdag. Het wordt nu immers steeds dubieuzer. Wat dat betreft lijkt de timing niet toevallig. Het ging werkelijk door mijn hoofd dat het hele referendum afgeblazen zou kunnen worden. Ze kunnen nu beter eerst hun eigen rotzooi gaan opruimen.

Wat hier gebeurt vraagt vele bezems en stokken en wie gaat die nu weer betalen? Bezems om eigen stoepjes schoon te vegen en stokken om mee te slaan naar de ander met ‘jij-bakken’. Het is een politiek spektakel wat hopelijk veel mensen nu echt wakker maakt.

De volgende vragen rijzen nu: zijn de politici werkelijk zo naïef of zijn ze gewoon echt doortrapt? Waarom weten wij dingen waar we over schrijven, die zij niet weten? Zitten ze daar niet namens ons en worden ze niet door ons betaald? Je zou je longen uit je lijf lachen als het allemaal niet zo zuur was.

Gisteren schreef ik in het artikel over het referendum dat Janneke mij een foto had gestuurd (zie dat artikel) van een billboard van de jonge socialisten dat we JA moeten stemmen. Ik zie nu in gedachten voor me dat er allerlei schichtige mannetjes langs het treinspoor lopen om her en der die borden weg te halen. Ook de Facebook-adverentiecampagne (TAK = JA) in datzelfde artikel is nu ineens oud nieuws. Vandaag zie ik die campagne niet meer op Facebook, daarentegen kom je nu deze advertentie tegen:

Van Bommel NEE

Alternatieve radio en nieuwssites; actueel nieuws!

Finding Voices Radio is, zoals velen inmiddels weten, een internet-radiostation met alternatief nieuws en dat is een welkome fvrknopraanvulling op onze websites, en dat nog steeds in een uitbreidingsfase is. In het archief kun je de uitzendingen terugluisteren (zie bovenaan in het menu). Jeroen Ghuijs werkt onvermoeibaar aan zijn radiostation en het is 24 uur per dag ‘in de lucht’ met overdag muziek en ’s avonds met diverse praatprogramma’s.  Houd ook deze radio-uitzendingen in de gaten, want daarin brengen we nieuws wat we eenvoudigweg niet allemaal kunnen beschrijven en bovendien is radio een heel snel medium. Ook als er belangrijke dingen gebeuren kunnen we op elk moment van de dag inbreken en nieuws brengen. Daar zullen we je dan van op de hoogte brengen via onze diverse sites.

Radioprogramma ‘From the unseen worlds’

Afgelopen woensdag hadden we in ‘From the unseen worlds’ radiocollega Johan Oldenkamp in de uitzending. Hij vertelde over zijn video-cursus ‘Wholly Science’ die hij aan het ontwikkelen is en waar je op in kunt schrijven. Zie deze link met het radioprogramma en interessante video’s van Pateo TV waar we het ook met hem over hebben gehad.

Gewoon-nieuws van 3 april 2016

Banner gewoon-nieuwsOndertussen is ‘De Omkering’ bezig om de AWBZ-claim te verzilveren van de 70 miljard die verdwenen zijn in ongrijpbare (doof-) potten (zonder oren uiteraard) en daarvoor hadden we gisterenavond Rob Otten wederom in de uitzending. Je kunt nu nog steeds meedoen met de gezamenlijke claim dus mocht je die nog niet hebben ingediend, doe dat dan alsnog hier, nu het nog kan, zodat ook jij juridisch vertegenwoordigd kunt worden door het team van De Omkering. Die 70 miljard teruggeven aan de burgerbevolking moet eigenlijk niet moeilijk meer zijn als je het recht zou laten zegevieren, en wat er nu allemaal uit de Panama Papers blijkt. Volledig eens met wat De Tijd schrijft in het artikel ‘onhoudbare oneerlijkheid’

Ook hadden we Janneke Monshouwer uitgebreid aan de telefoon in deze uitzending. Over de achtergrond van de EU en het aankomende ‘niet bindende’ referendum. Het is -opnieuw- een CIA-operatie en heeft zijn roots in Engeland liggen, waar ze in haar boek ook al over schreef. Worden we nu wakker?

Daarna volgde een gesprek met Désirée Röver, medisch journalist, over o.a. het plotseling terugtrekken van de documentaire Vaxxed met Robert de Niro, die ook onmiskenbaar wederom bedreigd is door Big Pharma, en kort voor de vertoning op het Tribeco-filmfestival ineens een ander geluid liet horen. De vertoning werd geannuleerd. We hadden het er vorige week in de uitzending van Gewoon-nieuws al even over. Désirée doet meer onthullende mededelingen over vaccinaties, artsen en de sinistere lobby van de farmaceutische industrie.

Dat deze dreigende partijen overal actief zijn werd duidelijk toen we tot twee keer toe uit de lucht werden gehaald door een aanval. Gelukkig merkten de mensen in de chat het op en zag Jeroen wat er mis ging, dus we konden snel weer door. Tja, er zijn diverse onverlaten die niet willen dat we deze informatie naar buiten brengen. Maar we laten ons er niet door indoctrineren.

Hier kun je dit radioprogramma ‘Gewoon-nieuws’ van zondagavond terugluisteren.

Gewoon-nieuws 3 april 2016

Als geïnteresseerde diepgraver heb je weer aardig wat te lezen en te luisteren voorlopig. Ondertussen blijven we alert en houden we de vinger aan de pols. To be continued…

 

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , ,

31 Reacties op “Het referendum, belastingparadijzen en ander “écht” nieuws

 1. phpstolle

  april 4, 2016 at 3:28 pm

  Ik heb het duister vermoeden dat dit ‘Panamaleaks’ door het Cabal is gemaakt. De namen uit het politieke top zijn vervangbaar, en zo als Cameron totaal waardeloos geworden voor hun doelen.
  Men demoniseert ook de Cabal vijand hiermee. Alle genoemden zijn niets anders dan hooggeplaatste loopjongens of miezerige oligarchen. Juist als die weg zijn wordt Rothschild, o.a. machtiger.
  Wel erg spannend dit, maar ook oppassen dat onze helder zicht niet verdoezeld wordt door dit nieuws, terwijl op het achtergrond een heel erg gebeuren beraamd kan worden.
  Mijn mening is, dat dit een geregisseerde economische valse vlag is.
  What’s comming next?

  Like

   
  • phpstolle

   april 4, 2016 at 3:30 pm

   Omdat er namen van landen en bepaalde oligarchen ontbreken. Dat maakt het verdacht.
   In sommige lijsten zie je Nederland niet eens staan bijvoorbeeld, maar dat verdient dus NL wel, daar zij het braafste kind van de klas zijn voor het Cabal. Die straf je niet.

   Like

    
   • Irma Schiffers

    april 4, 2016 at 3:38 pm

    De cabal en al hun vazallen -in alle gelederen- wacht een arrestatie. Het wachten is op het ‘omslagpunt’ in het bewustzijn van de mens, ofwel de 100e aap! ;-)

    Geliked door 1 persoon

     
    • Hydra

     april 4, 2016 at 4:31 pm

     God Jezus Irma, wat hoop ik dat dit gaat gebeuren. Ik zal volledig, maar dan ook volledig, uit m’n dak gaan!

     Like

      
     • Irma Schiffers

      april 4, 2016 at 4:49 pm

      Nog even geduld a.u.b. ;-)

      Like

       
      • Nexus

       april 5, 2016 at 2:44 pm

       Irma, hoe graag ik ook hetzelfde wil als jij, dat zal niet gaan gebeuren als iedereen blijft wachten op of een heiland, buitenaardse of andere redder c.q. voorloper.
       Mensen zijn compleet a-sociaal geworden, zijn alleen nog maar bezig met hun eigen kleine toko. Wat er bij de buren gebeurt is al niet meer van belang. Op straat, wanneer iemand dood geschopt wordt loopt iedereen door. Elke dag in de supermarkten zie ik de rijen langer worden want die sukkels melden zich toch niet, in het verkeer wordt nog duidelijker dat mensen in hun eigen kleine wereldje leven. Zolang er geen eenheid is zal dit door blijven gaan en daarom doen overheden zo gruwelijk hun best via media ons te verdelen. Je kunt dagelijks zien hoe goed dat nog steeds werkt. Geef iemand de schuld en de rest loopt erachter aan. De cabal is in et bezit van occulte kennis en wet al maanden van tevoren wat er waarschijnlijk zal gebeuren omdat zij dit via ons kunnen beïnvloeden. Zij gebruiken de media om ons te laten denken wat zij willen bereiken. Zij mediteren op professioneel ontworpen zegels en kunnen daar tot op zekere hoogte zaken mee naar hun hand zetten. Dat kunnen wij ook want wij zijn met veel meer. ! wereldwijde meditatie met bijvoorbeeld 1 miljoen mensen tegelijkertijd zou die hele cabal aan de kant kunnen zetten. Maar krijg dat maar eens voor elkaar. Misschien een idee om weer eens een grote meditatie op touw te zetten met het publiek van meerdere websites.

       Like

        
       • Markus

        april 5, 2016 at 4:04 pm

        Helemaal mee eens! Als de mensen dit zouden gaan beseffen, dat als je met een hoop gaat mediteren/bidden en op dezelfde tijd, zijn we vrij!!! Helaas nog een lange weg te gaan, kijk maar eens hoe bang de meesten zijn. Maar toch een prima idee om zo’n meditatie op touw te zetten met meerdere website’s, misschien als de bangen onder ons resultaat zien, ze dan het licht zullen zien? Maar 1 ding: No Peace Without Justice, dames en heren v/d cabal. ONE LOVE

        Like

         
  • ezra70

   april 4, 2016 at 11:03 pm

   Lees maar wat Godon Duff en Katherine Frisk er over schrijven:

   The Very Nasty Truth About the Panama Papers
   http://www.veteranstoday.com/2016/04/04/the-very-nasty-truth-about-the-panama-papers/

   Panama Papers And Biased Reporting- Who Benefits?
   http://theinternationalreporter.org/2016/04/04/panama-papers-and-biased-reporting-who-benefits/

   Like

    
   • HET_SYSTEEM

    april 6, 2016 at 4:22 am

    “to seed, fabricate and censor”
    Een uitstekende samenvatting door Gordon Duff, Wikileaks beschreven in 3 woorden..

    Ik zag hetzelfde als hij, toen ik de eerste keer de Wikileaks website eens ging bekijken enige jaren geleden. Na enkele uren zag ik al dat, precies wat Gordon Duff zegt, “Zaaien, fabriceren en censureren.”

    Wikileaks en Bellingcat, gemakkelijk te ontmantelen propaganda constructies.
    Maar te moeilijk voor de journalistiek natuurlijk. Een ander geruchten laten zaaien, leugens laten fabriceren, censoren, een enorme hulp voor de kranten en journaals. Anders moeten ze dat zelf doen.

    Een andere beschrijving die ik elders las, ook leuk maar minder sterk, Wikileaks is een boulevard stijl sensatie journalistiek. Een podium voor entertainment, waar nieuwe propaganda een nieuw publiek kan genereren.

    Like

     
 2. onlyyou

  april 4, 2016 at 4:28 pm

  Passen precies in het rijtje vd de NWO. ! Zijn de laatste dagen geteld?

  Like

   
 3. fleurtjuh50

  april 4, 2016 at 6:10 pm

  Naar mijn idee gebeurt dit ook niet zomaar want niets op dat front gebeurt zomaar. En die gevaarlijke gek van ’n Soros zit ook met geld in Wiki met zijn Open Society Organisatie dus zou zomaar ’n poging kunnen zijn om wat mensen uit de weg te werken die niet welgevallig zijn?!

  Like

   
  • Irma Schiffers

   april 4, 2016 at 6:12 pm

   Ja, de bezems en de stokken dus. Maar dat is op zich niet zo’n slechte start van een veel groter proces… Ze gaan uiteindelijk elkaar afmaken ;-)

   Like

    
 4. nan

  april 4, 2016 at 6:17 pm

  Ik dacht gisteravond al, dat het een aanval kon zijn op jullie radio uitzending. Mooi verweerd door jullie (jeroen). Bedankt aan jullie allemaal. Ik ga even de eerste 20 min terug beluisteren want die had ik gemist. En de referendum, ik ga dit keer stemmen om mijn ongenoegen laten blijken. Om zo te proberen eindelijk de “macht” aan de bevolking terug te geven.Er zal al op gespeculeerd zijn op Wall Streed/Londen Sity.De speculanten/beurs bedoel ik er mee, vermoed ik. En ongeacht of het e.v.t.waar is wat @phpstolle schrijft van zijn vermoeden. In Nederland laten we wel voor de tweede keer zien waar wij voor staan (2005).
  Vriendelijke groet nan

  Like

   
 5. phpstolle

  april 4, 2016 at 8:09 pm

  Kijk wie achter deze instelling staan.
  Quote.
  What do you expect? The leak is being managed by the grandly but laughably named “International Consortium of Investigative Journalists”, which is funded and organised entirely by the USA’s Center for Public Integrity. Their funders include:

  Ford Foundation
  Carnegie Endowment
  Rockefeller Family Fund
  W.K. Kellogg Foundation
  Open Society Foundation (Soros)
  Dit is het linkje. http://21stcenturywire.com/2016/04/04/selective-leaks-of-the-panamapapers-create-huge-blackmail-potential/

  Like

   
  • phpstolle

   april 4, 2016 at 8:10 pm

   En jaaaaa…. daar heb je Soros weer.

   Like

    
   • Irma Schiffers

    april 4, 2016 at 8:36 pm

    Laat ze elkaar maar afmaken terwijl wij toekijken zoals we altijd blijkbaar noodgedwongen ‘moesten’ doen… ;-)

    Geliked door 1 persoon

     
 6. Jeanine Hoefnagels

  april 4, 2016 at 10:51 pm

  heb je Veterans Today vandaag gezien over die PANAMA PAPERS? It is a SCAM…… Groet, jeanine;hoefnagels.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   april 4, 2016 at 11:09 pm

   Jazeker, en ook James Corbett. We gaan het allemaal afwachten, vinger aan de pols houden en de anti-Poetin propaganda gaat door, we zitten in idiote tijden en dus niet nog maar weer een nieuwe pizza bestellen ;-)

   Like

    
 7. Groene Wolf

  april 5, 2016 at 7:18 am

  http://www.roguemoney.net/stories/2016/4/4/the-panama-papers-is-their-release-a-coup-attempt-between-soros-and-rothschild
  Belangrijkste vraag bij dit soort schandaalberichtgeving is: Who benefits?
  Gelukkig beginnen steeds meer mensen in te zien dat ze niet meer als een blinde kip achter grote media schandalen moeten aanrennen.

  Like

   
 8. Joke

  april 5, 2016 at 11:49 am

  Hoi Irma, In Brandpunt is aandacht besteedt aan Peter Gotzsche. Hij zegt niets over de Kamervragen maar was in Amsterdam en Brandpunt had een intervieuw met hem.. Ik weet de datum van de uitzending niet. Maar vond een link naar de uitzending op de facebookpagina van Agnes Ruigrok oop 28 maart j.l. Dus je moet even scrollen.
  Er wordt op dit moment veel gedeeld onder mensen. Velen worden wakker. Ik was ook blij, nou eigenlijk niet natuurlijk vanwege alles wat boven komt, met het intervieuw met Desiree Rover.
  Moet volgende week naar het ziekenhuis voor een second opinion. Weet niet of ik dat nog wil. Alles is zo verwarrend. Liefs Joke

  Like

   
 9. Veronica

  april 5, 2016 at 1:00 pm

  Gisteravond in Radar is aandacht besteed aan de Pharma maffia, en Peter Gotzsche kwam ook aan het woord. Het druppelt langzaam maar zeker de media binnen …..

  Like

   
 10. Groene Wolf

  april 5, 2016 at 1:07 pm


  Zeg Nee tegen associatieverdrag Oekraine – Partij voor de dieren

  Like

   
 11. nan

  april 5, 2016 at 8:38 pm

  Hallo
  Ik vind het ondertussen lachwekkend, hoe de media/altmedia erover schrijven. En naar wat er buiten komt. Ik vind het alleen zo bizar dat ik me ondertussen mijnzelf af vraag.Weet iemand voor zich zelf nog de waarheid van wat ieder verspreid? Wat zijn doel oorspronkelijkheid was, en dat diegene daarna het uit het oog verloor, van waar het om ging?Voor zich zelf, om de boel daarna helaas in chaos te laten verleiden. Je leest Soros, niel frace (van geen peil,volendam, niet gekeken).De Parame en nog wat lek. Plaskerkje met z”n tweet, dieren politieke partij. Boublog/want to know. Alle kranten niet gelezen, politiek.Ik vraag mezelf gewoon af, in wat voor gekenhuis leven we nu. Die dit ,die dat. we/die zijn dat andere.Mag ik, ik ZIJN ,zonder de media.Zonder dat geouwehoer.Vanwaar het mee begon (bij geenpeil geloof ik)Iedereen heeft zijn eigen insteek ( ook hun), die is niet altijd even duidelijk.Ook landen.. Mag ik even gewoon ZIJN..Met van wat ik stem

  Like

   
 12. HET_SYSTEEM

  april 6, 2016 at 4:34 am

  Ik krijg dat interview echt niet aan de gang hier.
  Download schakel werkt ook niet.
  Komt het ook op Youtube?

  Like

   
 13. Sophietje

  april 6, 2016 at 10:39 am

  voor wie nu over het referendum leest kijk eens op de vreemde datum op de stempas bij het kopje neem mee..

  bij mij staat er minimaal geldig id paspoort of rijbewijs tot: 7 april 2011??

  Is dit standaard dat men met zwaarrr verlopen id bewijs mag stemmen??

  Like

   
  • bernadette

   april 6, 2016 at 3:40 pm

   Ja..een vreemde datum …want het referendum is een Toneelstukje.

   Like

    
 14. Grizzly Adams

  april 6, 2016 at 2:44 pm

  Voor ondertitels klik op cc

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: