RSS

Rotterdam toneel van marathon en grote oefening

08 apr

Oefening RotterdamDe Telegraaf kopt: Grote rampoefening in Rotterdamse haven. Het artikel maakt melding van het feit dat de haven van Rotterdam  vanaf maandag drie dagen lang het toneel is van een grote oefening. Er wordt geoefend door verschillende veiligheidsdiensten voor een gezamenlijke aanpak bij grote incidenten, bijvoorbeeld een terreuraanslag.

De Koninklijke Marine, de Politie, het Havenbedrijf Rotterdam en de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond doen mee aan de test. De operatie heet ’Port Defender Rotterdam’, meldt de politie vrijdag. Er staan meerdere oefenscenario’s op het programma.

Zo gaan de hulptroepen oefenen wat er moet gebeuren als schip met explosieven wordt gekaapt door terroristen. Ook wordt een uit de hand gelopen betoging met eventuele gewonden in scene gezet.

Tijdens Port Defender Rotterdam wordt op 11, 12 en 13 april in de omgeving van de Wilhelminakade, Rijnhaven en Katendrecht gebruik gemaakt van een helikopter, figuranten en oefenmunitie.

aldus de Telegraaf.

Zaterdag en zondag staat ook toevallig Rotterdam in het teken van de grote Marathon. Duizenden mensen zijn daar op de been. Wat gaat er gebeuren? Je kunt het maar vast in je oren knopen voor als er iets plaatsvindt, en mocht het keurig zijn voorbereid dan telt een gewaarschuwd mens voor twee.

Of moeten we nu juist ook blij zijn dat we afgelopen week hebben kunnen lezen dat er recentelijk een aantal Amerikaanse F 15 straaljagers in Leeuwarden zijn gestationeerd. Zo kunnen ze ons bijstaan tegen aanvallen vanuit het agressieve Rusland.  Ja, hoe gek wil je het nog hebben, wie is er agressief?

De onderzoeksjournalist Ole Dammegård -jullie inmiddels welbekend en onlangs door ons geïnterviewd over Brussel- zegt over dit soort oefeningen:   ‘Een oefening en een ‘terreuraanslag’ gaan ‘toevallig’ altijd samen; er zijn veel lotusslachtoffers en crisis-acteurs bij een oefening betrokken en die worden achteraf dan ook meerdere malen ‘gespot’ als slachtoffers bij diverse ‘aanslagen’ in de hele wereld. Ole Dammegård:

‘I have made hundreds of international interviews and am totally dedicated to revealing the New World Order’s agenda including False Flag-operations all over the world. I am not here to spread fear, instead my goal is to prevent the ‘Global Elite’ from turning this beautiful planet into a controlled and Ole Dammegard-1fearful place. We all deserve so much better – it’s time to stop the madness and heal the world with love.
In Peace and Joy, Love and Light. Ole.

Hij adviseert altijd bij dit soort oefeningen om zoveel mogelijk te filmen en foto’s te maken van de voorbereiding en tijdens de oefening, zodat je niet alles alleen hebt vastgelegd, maar ook haal je veel zaken uit de schaduw. Als het even kan zorgt hij zelf ook ter plaatse te zijn met een groep journalisten. Het staat nu op zijn Facebook-pagina. Als je ze, zoals hij zegt, een stap voor bent, kun je eventueel geplande ‘valse vlag’-aanslagen voorkomen, omdat ze juist het daglicht niet verdragen en niet graag ‘exposed’ willen worden.

Meestal moeten er nog meer zogenaamde vrijheidsbeperkende wetten worden uitgevaardigd en daar gaat dan zo’n aanslag/false flag aan vooraf om dat te rechtvaardigen; het zaait immers angst voor een (gecreëerde) vijand en een emotioneel geladen volk is heel gemakkelijk te bespelen. Gelukkig komt het steeds meer aan het licht en er ontwaken iedere dag meer mensen die zich hiervan bewust gaan worden.

Dit zijn in ieder geval omstandigheden waar we volgens hem heel alert op moeten zijn. Zo is van de Boston-marathon-bombing inmiddels al breed uitgemeten dat het fake -lees een false flag- was. O.a. door insiders, klokkenluiders via Veterans Today en vele anderen die zo’n spel door hebben of van binnenuit hebben meegedaan, zoals Chip Tatum ex-CIA agent waar Ole mee in contact staat.

Wil je nog meer informatie over dit soort zaken, dan kun je ook nog deze video nog bekijken/beluisteren die ik heb ondertiteld over de aanslagen in Parijs van november, en naar deze video over de aanslagen in Denemarken, onder andere ook over deze Romeinse tactiek (probleem-reactie-oplossing) die al heel oud is en die men ‘valse vlag’ noemt. Nog een andere video die ik heb vertaald is het interview over de (politieke) moord op Olof Palme en JFK, waar hij een boek van ruim 1100 pagina’s over geschreven heeft. Op die manier kun je door meer informatie zelf je eigen mening vormen als er weer eens iets ernstigs gebeurt.

Laten we hopen dat ze het nu in ieder geval uit hun hoofd laten om het eigenwijze Nederland (dat heel brutaal een referendum ‘durft’ af te dwingen) op deze manier op de kaart te zetten en dat dit hele artikel overbodig is. Maar nu kun je alvast een klein beetje op je hoede zijn en voorkomen is beter dan genezen. ;-)

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 
47 reacties

Geplaatst door op april 8, 2016 in False Flags, Ole Dammegard

 

Tags: , , , ,

47 Reacties op “Rotterdam toneel van marathon en grote oefening

 1. Willy ter Berg

  april 8, 2016 at 7:49 pm

  De oefening is na de marathon, dus dat lijkt me niet logisch, meestal is het voor een evenement. Of ze moeten de mensen al hebben gecontracteerd bij voorbaat voor het weekend…andere strategie???

  Like

   
 2. alienfocus

  april 8, 2016 at 11:03 pm

  Zou zeker niet de eerste keer zijn en is inderdaad bijna standaardprocedure geworden bij False Flags.
  Daarbij zou het ook mogelijk zijn, dat men vindt dat Nederland een te grote mond heeft gekregen binnen Europa (referendum) en een kwalijke invloed zou kunnen uitoefenen op ander Europese landen (Brexit, Fixit). De bevolking angst aanjagen is nog steeds een effectief middel gebleken om protestbereidheid te verminderen en de controle op de mensen te vergroten en hun verder van hun vrijheden te beroven. Alert zijn dus…

  Like

   
 3. Deborah

  april 8, 2016 at 11:47 pm

  Klinkt best wel logisch,als ze maandag gaan oefenen moet alles dit weekend in voorbereiding zijn.en kreeg Frankrijk toevallig ook niet op zijn donder door ergens niet mee eens te zijn?

  Like

   
 4. Martin Brinckman

  april 9, 2016 at 12:32 am

  Zeer goed om dat hier te melden, want een ‘drill’ vlakbij een evenement is verdacht. Tot nog toe waren deze combinaties altijd heel succesvol, where ever in the world..

  Like

   
 5. Lisa

  april 9, 2016 at 9:44 am

  Lees net dat de Moerdijkspoorbrug met spoed gerepareerd moet worden, volgende week. Duurt 3 dagen. Zou dit er ook mee te maken kunnen hebben? Lekkere chaos creëren.

  Like

   
 6. onlyyou

  april 9, 2016 at 11:45 am

  In boston is dit een drama geworden, betekent hopelijk niet voor Rotterdam hetzelfde lot?

  Like

   
 7. tedsdam

  april 9, 2016 at 11:59 am

  Ik kom uit deze omgeving en het is wel in de buurt van station Beurs waar veel mensen samenkomen om over te stappen naar Spijkenisse en den Haag etc.etc….

  Like

   
 8. tedsdam

  april 9, 2016 at 2:22 pm

  Ook weer een grote actie in ………Brussel in Etterbeek(toepasselijke naam).

  Like

   
 9. yvonne

  april 9, 2016 at 6:20 pm

  Russland bleibt der Feind
  Nato: Es gibt keine Rückkehr zur Normalität in Europa

  En niet onbelangrijk is ook dat net hiervoor, de grote oefening , werd bekend gemaakt dat er uit Amerika F15 vliegtuigen naar nederland komen om hier gezamenlijk te oefenen

  Like

   
 10. albertien54

  april 9, 2016 at 10:06 pm

  Heeft dit te maken met de oprichting van de tempels van Baäl, in New York en Londen, 19 april a.s. In de oude tijden werden er toen bloedoffers gebracht voor Nimrod, tijdspanne 19-4 t/m 1 mei a.s.
  Ik weet het niet, maar kwam zomaar bij me op. Hier een artikel op Xandernieuws

  Tempel van Baäl nagebouwd in centrum New York en Londen
  Xander 25-03-2016

  Matt Barber: ‘Kinderoffers aan Baäl in onze tijd teruggekeerd door abortussen’ – Historisch aangetoond: Baäl = Allah – Flashback: Barack Obama liet in 2008 de Tempel van Zeus, de Bijbelse ‘troon des satans’, speciaal voor hem nabouwen

  Wat treurde de wereld toen vorig jaar een werelderfgoed monument ter ere van ‘babyoffergod’ Baäl werd verwoest, uitgerekend door ISIS.

  Dat moet een grapje zijn, dacht u toen u deze kop las. Maar het is wel degelijk waar: op Times Square in New York wordt de Tempel van Baäl (/ Bel), die eeuwenlang in de Syrische stad Palmyra stond, deels nagebouwd. Op Trafalgar Square in Londen gebeurt hetzelfde. Christenen zullen de naam Baäl onmiddellijk herkennen als de afgod waaraan in Oud Testamentische tijden op gruwelijke wijze baby’s werden geofferd. Baäl is dan ook een synoniem voor Satan, de overste van de duistere machten, die de globalistische financiële en politieke elite inmiddels volledig in zijn greep lijkt te hebben gekregen.
  In augustus 2015 blies ISIS de oude tempel van hun meester in Palmyra op, waar over de hele wereld met ontzetting op werd gereageerd. Tenslotte stond deze tempel officieel op de werelderfgoed lijst van de UNESCO. Daarom worden volgende maand de 15 meter hoge overspanningen van de Baältempel nagebouwd op Times Square in New York en Trafalger Square in Londen.

  De verering van Baäl ging gepaard met homo- en biseksuele orgieën en het offeren van baby’s door hen levend te verbranden. Ter ere van uitgerekend deze afgod wil men in de twee belangrijkste financiële en politieke centra van de Westerse wereld een deel van zijn oude tempel nabouwen. Nogmaals: dit is geen gerucht, maar werd onlangs aangekondigd in de New York Times.

  ‘Abortussen moderne kinderoffers’

  Matt Barber schrijft dat het offeren van baby’s homoseksueel gedrag in de hand werkte, aangezien vrouwen een zeer grote kans liepen dat hun pasgeboren nageslacht in Baäls vurige oven terecht kwam. ‘Het moderne liberalisme wijkt enigszins af van zijn archaïstische voorgangersmodel. De macabere rituelen krijgen nu een vernisje van bloemrijke en eufemistische omschrijvingen, maar de centrale leer en praktijken blijven er op griezelige wijze op lijken.’

  Barber doelt daarmee met name op de tientallen miljoenen abortussen in de Verenigde Staten en Europa, maar ook in andere landen zoals Rusland en China. Naast deze moderne ‘Baäloffers’ is ook de seksuele moraal (‘alles mag met alles en iedereen, zolang je het maar lekker vindt’) uit de oude tijden weer teruggekeerd.

  Baäl, Marduk, Gilgamesh, Osiris, Apollo

  De namen Baäl en Bel zijn andere namen voor de nog oudere Babylonische afgod Marduk, de god van de jacht. Marduk zou een opstand tegen de goden, zijn ouders, hebben aangevoerd, en daarna tot koning der goden zijn uitgeroepen.

  In het Bijbelboek Genesis (10:9) wordt Nimrod ‘een geweldige jager’ genoemd. In de Joodse overleveringen was het Nimrod, die rechtstreeks met andere bekende namen zoals Marduk, Gilgamesh, Osiris, Apoll(o) in verband wordt gebracht, die de toren van Babel zou hebben laten bouwen. In Egypte stond Nimrod bekend als koning ‘Narmer’, de latere god Osiris, heer van de onderwereld. Bij de Sumeriërs was hij de grote koning ‘Enmerkar’, die in oeroude stad Eridu een enorme toren ter ere van de goden zou hebben laten bouwen. Sommige historici plaatsen Eridu dan ook op één lijn met het Bijbelse Babel / Babylon.

  Nimrod (Baäl / Marduk/ Osiris / Apollo) zou volgens sommige overleveringen de eerste Vrijmetselaar zijn geweest. Na de zondvloed creëerde hij de allereerste ‘Nieuwe Wereld Orde’. Bijna alle belangrijke Babylonische, Griekse en Romeinse goden, inclusief hun rituelen en tradities, zijn op hem terug te voeren. (1)

  ‘Antichrist’

  In evangelische- en pinksterkringen voorspellen Bijbeluitleggers al jaren de komst van een nieuwe ‘Nimrod’, die dan ‘de antichrist’ zou zijn. Het nabouwen van Baäls tempel in New York en Londen zal in hun ogen ongetwijfeld een belangrijk teken daarvan zijn.

  Deze theorie wordt echter niet door letterlijke Bijbelse profetieën ondersteund. Noch de naam Nimrod, noch de term ‘antichrist’, worden ook maar één keer genoemd in het apocalyptische laatste Bijbelboek Openbaring.

  Baäl = Allah

  Een andere uitleg ligt daarom veel meer voor de hand: Baäl, of baAL, was de voorloper van een andere afgod ALlah, wiens antichrist-religie in naam van diens ‘valse profeet’ Mohammed in steeds meer delen van de wereld angst en terreur zaait, en talloze slachtoffers maakt. Zelfs kinderen en baby’s worden door de strijders van Baäl/Allah niet gespaard, maar voor de ogen van hun ouders afgeslacht – waarvan de vaders vervolgens worden onthoofd (een van de Bijbelse tekenen van ‘het beest’ 666, in de islam het meest heilige getal van hun god), en de moeders en dochters in (seks)slavernij worden gevoerd.

  Hoewel moslims het ontkennen zijn er talloze verbanden met de in de Bijbel genoemde verering van Baäl/Bel. Bel werd altijd al gesymboliseerd door de maansikkel. In Richteren 8:21 is het gebruikte woord voor ‘maantjes’ saharon, wat letterlijk maansikkel betekent. Dit woord stamt af van het woord sahar, dat in Jesaja 14 wordt gebruikt om Satan mee aan te duiden (Hilal-bel-Sahar). Zelfs het woord Hilal, of heylal, wordt in de KJV Bijbel vertaald met Lucifer. De volledige frase betekent ‘morgenster / maansikkel’, wat eeuwen later niet voor niets hét symbool van de islam werd.

  In de Hastings encyclopedie voor religie en ethiek wordt bevestigd dat de Arabische naam voor Allah samenhangt met Baäl: ‘Allah is een pre-islamitische naam… die overeenkomt met de Babylonische god met de naam Bel.’ Professor Jeffrey, professor islamitische studies aan de Universiteit van Columbia en één van ’s werelds meest gezaghebbende wetenschappers aangaande de islam, schreef dat ‘de naam Allah, en diens vrouwelijk vorm Allat, alom bekend waren in het pre-islamitische Arabië, en ook werd gevonden in inscripties die in Noord Afrika werden ontdekt… Allah is een pre-islamitische naam die overeenkomt met de Babylonische god met de naam Bel.’

  Flashback naar 2008: Obama liet ‘troon des satans’ voor hem nabouwen

  Lezer die onze site al vanaf het begin volgen, herinneren zich wellicht dat de Amerikaanse president Barack Obama, nadat hij door de Democraten officieel was genomineerd als kandidaat, een vrijwel exacte replica liet bouwen van de ‘Tempel (of Altaar) van Zeus’ die destijds in het Turkse Pergamom stond – in de Bijbel ‘de troon des satans’ genoemd. Vanaf deze nagebouwde tempel hield Obama vervolgens zijn acceptatietoespraak. De New York Post plaatste op 28 augustus 2008 een foto hiervan onder de veelzeggende kop ‘‘O’, mijn God – Democraten richten Obama Tempel op’.

  Like

   
  • bernadette

   april 11, 2016 at 4:23 pm

   Even van Rotterdam ..overschakelen naar Den Haag ( Toneelvertoning)
   Tjonge jonge ..wat krijgen de Nederlandse TV kijkers op hun netvlies te zien.
   Hoe is het toch allemaal mogelijk . Wat worden we toch allemaal belazerd .

   http://www.beyondthematrix.nl/2016/04/11/pegida-demonstratie-den-haag-10-april-2016-bewezen-volledig-nep-fotos-en-videos/

   Like

    
   • bernadette

    april 11, 2016 at 5:32 pm

    Eventjes herzien in het uitzoomen van ons Universum .
    Wij leven op onze Terra aarde – de planeet Aarde.
    Niemand bezit deze Aardbol.

    Hoe is het toch mogelijk dat wij op een Prison Planet leven.
    Elke vierkante meter blijkt gemarkeerd te zijn ,
    en wij mensen mogen zomaar niet onbetaald parkeren met ons autootje op deze Aarde.
    Zomaar vrij , een Bungalow Tent , Chalet \ Huisje \ Boerderijtje bouwen ergens op een stukje grond mag ook niet. Wij mensen zijn allemaal eender, samen levend met elkaar , wat voor een gekleurd sausje er ook maar over onze huid gegoten is. Wij horen hier allemaal in Vrijheid en in Liefde in genegenheid voor elkaar, samen te leven.
    What’s going on , .on this planet

    Like

     
    • bernadette

     april 11, 2016 at 5:45 pm

     Leven wij ongewild op een Fascistische Planeet ?

     We Are Change Rotterdam wil verslag doen van de Pegida demonstratie in Rotterdam? Dan stelt de politie compleet onrechtmatig ‘speciale eisen’ aan deze onafhankelijke journalisten. Alleen verslaggevers met een door de beroepsvereniging NVJ verstrekte perskaart mochten laten zien wat daar gebeurt. Zo wordt het wel erg makkelijk om onafhankelijke media te weren!
     We kregen letterlijk het heen-en-weer van de ‘aanwijzingen’ van de politie die kostte wat het kost de openbare orde veilig wilde stellen. Kennelijk zijn onafhankelijke mediamakers daar ook een bedreiging voor? #Persvrijheid2015 is behoorlijk aan het afbrokkelen.

     Wil je ons helpen om onafhankelijke media te blijven maken?

     Like

      
  • Mede-wakkere

   april 11, 2016 at 9:13 pm

   Albertien54 je bent niet de enige die dat denkt, intussen al heel wat wakkeren.
   Er worden zelfs 1000 van die poorten (arches) van de Tempel van Baal opgericht op 19 april.
   Heb een aantal interessante analyses gevonden.
   Wederom door de cabal geliefde symboliek en numerologie die overal doorheen druipt.

   Een haven is trouwens ook een POORT.

   U.N. to Install 1000 Temples to Baal in U.S., China, Great Britain April 2016!

   Illuminati Card Game 1000 Temples to Baal! Child Blood Sacrifices and Freemason Roots

   De oprichting van deze 1000 poorten wordt omschreven als “Gesture of defiance”, ben ik daar eens wat verder ingedoken en wat vond ik?
   http://www.defiance.com/en/
   Nog veel meer hier:
   DEFIANCE GAME
   http://www.trionworlds.com/defiance/en/

   DEFIANCE SERIES
   http://www.syfy.com/defiance/episodes/season/1/episode/1/pilot

   En wat zien we daar? Jawel een ARCH ofwel POORT bij de TV serie en de Golden Gate Bridge in San Francisco bij de GAME. GATE is een POORT too.
   Op 18 april 1906 San Francisco in brand na aardbeving.
   http://www.history.com/this-day-in-history/the-great-san-francisco-earthquake

   Hele Defiance verhaal lijkt verdacht veel op wat “ze” allemaal al in de planning hebben.
   Hier de PILOT beschreven en vandaar kun je naar alle afleveringen van de 3 seizoenen.

   Hier over de komende Boston Marathon a.s. 18 april:
   The Boston Marathon Runs Through the Temple of Baal and Meets Hillary and Donald in NYC

   Irma, jij had het over Greenpeace laatst in je radioshow over dat nucleair transport, en zie hier o.a. wat OBAMA rond bazuint:

   Heb zelf geen goed gevoel over 29 april….NY

   Er worden WAL MARTS gesloten en leeggehaald, FEMA kampen opgericht, martial law, ondergrondse tunnels e.d.
   Playlist:
   Walmart Fema Camps

   Connecting some dots…

   Like

    
   • Mede-wakkere

    april 11, 2016 at 10:37 pm

    Thanks Yvonne, mooi! One down, nog 999 to go. En zoals de schrijver zich ook afvraagt waarom de wijzigingen in de planning en nu een zg. “Arch of Triumph” in Londen ipv Tempel of Baal.
    Laten we fijn licht blijven schijnen met z’n allen op hun duistere plannen.

    Like

     
  • yvonne

   april 11, 2016 at 10:50 pm

   @albertien54
   Boek Nostradamus Engeland stapt uit de EU (als enige ) wat ik denk dat dit anders gaat lopen.
   Er gaan er zeker 5 uit.

   Boek staat vol over de antichrist en 3e wereldoorlog.

   Daar staat dit, Het monster uit de zee word verslagen door de zee (zee zijn de mensen)
   De satanszetel word geplaatst op een ruine (USA) en satan neemt daar zijn plaats in
   Deze zal 7 en een half jaar regeren en dan vernietigd worden door GOD zelf.

   in de Bijbel ‘de troon des satans’ genoemd. Vanaf deze nagebouwde tempel hield Obama vervolgens zijn acceptatietoespraak. De New York Post plaatste op 28 augustus 2008

   Dus zijn tijd is nu bijna op

   Ook eindigt de 70 jarige oorlog
   De 2e wereld oorlog waar we nog steeds met zijn allen in zitten , duurt nu 70 jaar.
   De rijken gaan meer als de helft van hun rijkdom verliezen, de beurzen zijn al een aantal maanden diep rood

   Miljarden verlies was er al voor Bill gates en Bates (en de rest)
   De Shell staat op miljarden verlies, hebben met moeite iets meer als een miljard winst dit jaar.

   Een land waar van niemand het verwacht brengt vrede terug en verslaat de helpers van satan,
   Die krijgen steeds meer landen aan hun zij en dat is nu al bezig.
   Dat is namelijk Rusland en China….
   Dus het duurt niet zo lang meer.

   Like

    
   • jolo

    april 12, 2016 at 11:38 am

    hoop dat je gelijk gaat krijgen, maar toch blijf ik twijfelen?

    Like

     
   • albertien54

    april 12, 2016 at 6:17 pm

    Hallo mede-wakkere en Yvonne,

    Ja gelukkig worden wel meer mensen wakker, maar het gaat nog veel te langzaam, helaas…. Maar de eindtijden zullen gaan komen, alles wat zich nu ontvouwt wordt ook prachtig uitgelegd door Jonathan Cahn, vele filmpjes van hem op You Tube betreffende de Schmita en The Harbinger, ik kan erg van hem genieten. Ik ben niet een echte bijbelkenner, maar wat hij vertelt klopt allemaal, ook wat pastor Bakker vertelt is interessant. We zijn er nog lang niet… en velen zijn niet voorbereid, tv en geld is belangrijk, wat een schrik zal dit zijn voor hen!
    Ik vrees een spirituele derde wereldoorlog tussen Islam en Christendom/Jodendom, wat Nostradamus en Cacey ook al hebben voorspeld. Momenteel komen veel profetische voorspellingen uit.
    Ja die tempels, ik zag inderdaad op Beforeitsnews dat NY is gecanceld, er wordt ook veel voor gebeden, het is nu de strijd tussen satan en de christus/God, ik weet zeker dat die gaat komen, heeft hij ook beloofd dat zijn tweede komst wordt verwacht.
    Ook de nieuwtjes betreffende Nibiru zouden wel eens gepaard kunnen gaan met de komst van Christus, Jacob Lorber was een schrijfknecht van God en heeft een openbaring gekregen waarbij Christus sprak: als de mensheid zich gaat voortbewegen over ijzeren wegen (treinen), dan zal ik een grote ster sturen en de mensheid zal met al hun wapenen hiertegen gaan vechten, er staan er drie op het veld en twee worden er weggenomen.
    Dit zou wel eens de komst van de nieuwe hemel en aarde kunnen betekenen, alle kwaad wordt vernietigd en er zal een nieuw mensenras (het zesde) overblijven die in volledige verbinding met de schepper zullen leven.
    Die tijden zijn er ooit geweest in het oude Atlantis, wat weer zal oprijzen, in het oude Soemerië, men had een hoog bewustzijn, maar ook door donkere krachten kwam de zondeval, de tweede val kwam na Noach en zijn de donkere krachten nog niet vernietigd, de Nephilims/Giants, dit zal de laatste kans zijn voor de mensheid om zich te verbinden in liefde voor elkaar en met de schepper. Die dag zal komen, maar er zal nog veel wapengekletter gaan komen….. Vergis je niet in Amerika, de zetel van het kwaad en ook het koningshuis in Engeland heersen donkere krachten. Misschien dat binnenkort de anti-christ zal verschijnen, althans wat ik heb gelezen zal de paus op 5 mei een aankondiging doen van iets belangrijks, of hij stopt er mee of er zal een andere mededeling worden gedaan. De paus staat aan het hoofd van de NWO, deze paus deugt niet en wil één religie, die van satan!
    Wie is die anti-christ, ik denk niet Obama, wordt geopperd prins William, maar dit zou wel eens een buitenaards wezen kunnen zijn. In 2013 waren Obama, Bush en Clinton tegelijkertijd in Zuid-Afrika, waar Marduk heeft gewoond, zoiets, misschien is hij er al, wordt wel gezegd.
    Laat maar snel die tijd voorbijgaan, grote verdrukking, 3,5 jaar?
    Ik hoop inderdaad dat Engeland uit de EU stapt, gezien ook de Panama papers heeft men niet zoveel vertrouwen meer in Cameron, dan volgen er zeker meer landen, wij ook eruit en weg met dat smerige gedrocht EU.
    Ik heb overigens ook een gevoel dat de banken gaan omvallen wereldwijd, ook Beforeitsnews waar Celente en Schiff hun verhaal bijna dagelijks doen, dit zal veel chaos geven in de wereld.
    Laat maar komen, ik ben al 3 jaar goed voorbereid en kan voorlopig nog wel even eten en drinken:). Heeft Christus ook gezegd: let op de tekenen aan de hemel, wie oren heeft die hore en wie ogen heeft die ziet het en ik begrijp het helemaal. Kijk naar de 4 bloedmanen en daartussen de zonsverduisteringen.

    Yvonne, wat die satanszetel betreft, ik dacht dat dit in Israël zou gebeuren, dan zijn er nog de twee getuigen, de tempel zou worden herbouwd in Jeruzalem dacht ik. Volgens mij gaat het straks tussen de Gog en Megog en dan in het midden-oosten…..
    Interessant is momenteel ook de serie op zondagvond om 22.00 uur op NGC met Morgan Freeman: op zoek naar God, ook over de eindtijden, christendom versus islam, heel toevallig dat juist nu deze afleveringen worden gemaakt:).
    Maar goed ik weet het ware Goddelijke Plan ook niet helemaal, ons bewustzijn is nog maar een speldenknop, dus we moeten vertrouwen op het Grote Licht wat onze bevrijding en verlossing zal betekenen.

    Mede-wakkere,
    Ik heb zelf ook geen goed gevoel over 19-4, 29-4 of 1-5, overigens vanaf 19-4 t/m 1-5 worden er vele bloedoffers gebracht, toendestijds voor Nimrod, dus de elite, de reptielen hebben weer bloedoffers nodig en dat doen ze door georkestreerde aanslagen en door offeren en doden van jonge kinderen. Ook deze regering en OM zijn verweven met pedofiele zaken, zie Demminck en er zijn nog meer leden van dit kabinet die niet deugen…

    Het is dus nu belangrijk om goed in je kracht te blijven, het Licht is sterker dan het duister.
    Spannende tijden allemaal!

    Like

     
    • Mede-wakkere

     april 12, 2016 at 10:11 pm

     albertien54 hartelijk dank voor je fijne uitgebreide en duidelijke uitleg. Leer nog iedere dag meer en ik zal de personen die je noemt vinden op YT, dank je :)
     Komende vanuit een “burned out” en er eindelijk achter wat het inhoud om hoogsensitief te mogen zijn, wordt alles duidelijker nu ik steeds beter in mijn kracht kom en begrijp ik goed wat je bedoelt met daarin te blijven.
     Worstel wel met een aantal zaken hoor, want aan de ene kant voel ik een enorme opluchting en zie dat alles in mijn leven echt allemaal een nuttige rol heeft speelt om te komen tot dit moment en ik mijn hele leven nu in een ander licht kan zien. Das heel fijn, het nare is dat ik ontzettend verdrietig kan worden van die agenda’s die ze steeds maar verder uitrollen. Allemaal al zo lang vooruit gepland en alles gericht op vernietiging en controle. Daar waar ik een lichtje kan schijnen of anderen kan helpen met hun wakker worden/zijn dan zal ik dat zeker doen, kan en wil mijn mond niet meer houden. Het geeft me hoop iedere keer er weer een klokkenluider opstaat bijv. en meer mensen wakker worden.

     Ja hele spannende maand….ik blijf ook maar voelen dat San Francisco het toneel gaat worden van “iets” en deze maand een voorbode daarvan is.
     Voert mij terug naar 9/11 toen ik de nacht ervoor een droom had erover en gelijk wist dat ze o.a. achter Saddam zouden gaan, van alle oorlogen die ze intussen in het Midden-Oosten hebben gevoerd en proberen verder uit te breiden, en waar een aantal aanslagen zouden gaan plaatsvinden.

     San Francisco is nog de enige “over” van mijn droom en visioenen en ik blijf sinds kort “struikelen” over synchroniteiten die me steeds weer bij SF brengen.
     Die aardbeving met brand op 18 april 1906…op a.s.18e april is dat precies 110 jaar geleden (110 is in de numerologie ook 11). Sinds mijn kindertijd heb ik al heel wat verbanden met cijfers voorbij zien komen en ik heb eens wat rekensommetjes gedaan zoals die cabalkliek dat doet.
     Ze geven altijd clues “right in our face”, media, de mind-control trucs etc. en hun “befaamde” Illuminati Card Game waarin vele van hun plannen staan. Al uitgevoerde en wat ze nog willen uitvoeren.

     “Ze” rekenen werkelijk alles uit en leggen verbanden, hier goede uitleg over gematria:
     How to Gematria- The Secret Relationship Between English and Sacred Geometry

     Check zijn YT kanaal voor veel meer.

     Gaf me het idee om Golden Gate door de gematrix te halen, zie hier de resultaten welke andere woorden dezelfde getallen geven,
     http://www.gematrix.org/?word=golden+gate

     Golden gate in Jewish Gematria Equals: 239 (2+3+9=14=5)
     Golden gate in English Gematria Equals: 540 (5+4=9)
     Golden gate in Simple Gematria Equals: 90 (9)

     Deze voor San Francisco:
     http://www.gematrix.org/?word=san+francisco
     En samen:
     http://www.gematrix.org/?word=golden+gate+san+francisco

     Vandaag kwam deze video op mijn pad en low and behold:

     Belangrijke getallen in numerologie/gematria/kabbalah zijn zogeheten hoekgetallen, zoals 11, 22, 33, 44 etc. of de triples 111, 222, 333, 444 etc.
     Hoekgetallen blijven in eerste instantie intact (11 blijft 11 en wordt niet gelijk 1+1=2), andere tel je op tot je op 1 getal uitkomt.
     Aantal andere “geliefde” getallen die steeds terugkeren o.a.:
     4,5,7,8,9,13,14,18,23,27,54 (=2×27)
     29 is bijv. ook weer 11, 2+9=11

     Komende paar data:
     18-4 de Boston Marathon, is precies 119 jaar na de allereerste in 1897: 119-911
     Een link/hint naar 9/11, dit jaar 15 jaar geleden.
     18-4-2016
     18+4= 22
     2016=2+1+6=9
     22 wordt nu 4
     4+9=13

     19-4 “And now, at long last, it seems the presidential race could meet its match: The circus is coming to the Big Apple. For the first time since 1988, New York is hosting a meaningful presidential primary — two, actually — bracing for bipartisan chaos as the candidates prepare to blitz the country’s pre-eminent media market.”
     http://www.nytimes.com/2016/03/30/us/politics/new-york-primary.html?_r=0

     Trump, Clinton & Sanders in NYC. Circus indeed?
     19-4-2016
     19+4=23(=2+3)=5
     (1+9+4+2+0+1+6=23)
     2016=9
     5+9=14(=1+4)=5

     Eén van die Illuminati cards heeft een spitting image van Trump met text “Enough is Enough”.

     Voorbode voor 23 mei? Zie je het verband met de datum 19 april?
     Ook vandaag over gestruikeld:
     Trump Tombstone found in Central Park, Easter Sunday 2016- May 23, 2016 Assassination Foreshadowing

     Oops beetje lang geworden :) we’ll keep the Light going.

     Like

      
     • albertien54

      april 14, 2016 at 7:51 pm

      Hallo mede-wakkere,

      Net als jij ook in 2013 in een burnout terecht gekomen en gelukkig nu weer hersteld, maar blijf wel gevoelig voor alles wat er om me heen gebeurd, de agenda die uitgerold moet worden, dit zal allemaal moeten gebeuren.
      Ik bedank je ook voor de vele info die je hebt geschreven en ik denk inderdaad dat we over een aantal dagen wel eens wat heftigs kunnen gaan meemaken, zowel in april/mei alsook in juni a.s..
      Ik volg ook Beforeitsnews en het lijkt erop dat Yellow Stone nu ook op ontploffen staat. Ze hebben nu de life camera’s weggehaald en er zijn de afgelopen weken heel wat aarbevingen geweest in het gebied, google maar even op Yellow Stone.
      Daarnaast ook een interessante you tube video van sheikh Imram Hosein, hij gaat uit de van islamtische escatologie, die ook weer gerelateerd is aan het orthordoxe christendom.
      Hij geeft aan dat de anti-christ inmiddels onderweg is, vanuit Engeland, en zich 5 mei a.s. zal openbaren in Jeruzalem. Ik weet dat de paus ook een aankondiging gaat doen in de maand mei, 1 mei ?
      Wat hij ook uitlegt is dat WO-III 6 juni zal starten en dat zou me niets verbazen, aangezien de elite nu ook bezig is zich voor te bereiden voor hiding in hun onderaardse steden. Deze oorlog zal nucleair worden, Amerika-Rusland-China en zal zich uitbreiden naar het midden-oosten. Deze zal niet lang gaan duren, de anti-christ moet zijn rol nog spelen als vredebrenger, maar dan zal de tijd komen van veel ellende op aarde, zoals in de bijbel/openbaringen genoemd wordt: de grote verdrukking.
      In feite is alles al volbracht, tijdlijnen, dit is een gevallen schepping aldus Evert Jan Beverwijk, die nu vele lichtlezingen geeft in het land. Je kunt je abonneren op de nieuwsbrief van zijn site:
      http://www.welkomindeoorspronkelijkewereld.com. Ik heb een aantal keren mailcontact met hem gehad en zit natuurlijk ook boordevol vragen, ik ga naar zijn lezing op 23 april in Dalfsen.
      Ik zat ook nog met de new age beweging, vorig jaar werd ik wakker door een artikel op wanttoknow: waarom ik me geen lichtwerker meer noem en nog eens met iemand daarover gemaild, heb daar onderzoek naar gedaan en vanmorgen kon Evert Jan me ook vertellen dat de new age voortkomt uit het valse licht.
      Het is ook een hersenspoeling bedacht door de cabal/illimunati, zij denken ook aan het gouden tijdperk, maar dat is dan voor hen bedoeld, wat niet zal gebeuren.
      Dus zoals ook al die channelingen op http://www.wakkeremensen.nl door diverse lieden Niddle, Quinsey al die opgestegen meesters is valse informatie, deze lieden zijn ook verbonden aan de controlled oposition van de elite/CIA, Alex Jones wordt daarin ook genoemd.
      Ik heb al mijn gechannelde boeken, ik heb velen nog niet gelezen en ik voel meteen dar dit niet klopte, ik heb ze aan de kant gezet en ga ze denk ik verkopen, ik voelde dat dit niet klopte!.
      De Christus is in allen van ons, door de gevallen schepping, zijn velen zich niet bewust van de Christus in hen zelf. Christus is Zijn Wederkomst in ons al lang aan het voorbereiden en als die tijd komt, dan kunnen we weer naar Huis, dat is onze eindbestemming.
      Karma is ook geschapen in deze valse schepping, de illusie, een creatie van de duisternis, het valse licht, dus ook al die incarnaties zijn bewust gecreeërd door hen, om ons weer in lijden op aarde terug te werpen. Karma betekent dus = levensopdracht en het voelt voor velen als een soort van straf, wat dus een leugen is.

      Dus laat de new age maar los, teveel valse profeten uit voort gekomen, kijk maar wie er allemaal aan verdienen aan al die lezingen/healingen/ cursusje dit en intussen ben je honderden euri verder, nee hoor is echt niet nodig, er gewoon zijn, in de kracht van je licht, het smalle pad blijven volgen, je licht laten schijnen en mensen wakker maken, voor zover dat lukt..
      We zijn er nog niet, er zal nog veel plaatsvinden, maar we hoeven niet bang te zijn, aan het einde van de rit gaat iedereen weer naar Huis.
      Als je het leuk vind, kun je mijn mailadres vragen bij Irma, misschien leuk om nog eens in de persoonlijke sfeer iets uit te wisselen en wie weet….misschien wonen we wel bij elkaar in de buurt:) Lieve groet, Albertien

      Like

       
      • obsidiaan

       april 16, 2016 at 7:54 am

       Hoi albertien54,

       die gechannelde verhalen,
       ik heb alleen die van jane roberts gelezen.
       ken je deze, vond het altijd erg goed..
       Hoe is je gevoel over haar.
       Ik ken het artikel van wanttoknow en weet nu niet meer wat te vertrouwen.

       groet
       obsidiaan

       Like

        
 11. Jorinda

  april 12, 2016 at 5:07 pm

  Bernadette: TOPPIE! Lees ook eens het boek “Openbaringen” van Dr. H. Moolenburgh sr. Staat exact in beschreven wat er ter wereld momenteel gaande is!

  Like

   
 12. albertien54

  april 12, 2016 at 6:24 pm

  Lees even de artikelen op Niburu.co: over Nibiru en over de ineenstorting in Brazilie, het wordt nu menens!

  Like

   
 13. albertien54

  april 12, 2016 at 11:29 pm

  Ik bedoel de beginnende ineenstorting van Venezuela, vandaag en morgen spoedberaad van Obama en Biden met Yellen van de Fed, er is van alles aan de hand en in de komende maanden zal alles in elkaar storten, weg EU/Brussel, chaos alom, dus wees voorbereid!

  Like

   
 14. yvonne

  april 13, 2016 at 1:54 am


  What In The World Is Happening? Fed’s Are Panicking & Holding Many Emergency Meetings! It’s Coming!

  Yellen Obama en biden

  Like

   
 15. yvonne

  april 13, 2016 at 4:58 pm

  http://www.omroepzeeland.nl/nieuws/2016-04-13/993273/sluipschutters-op-middelburgse-daken-bij-bezoek-merkel-video

  Gaan ze hier hetzelfde doen als in de oekraine? daar schoten ze op de demonstranten.
  , voor hun coup

  De Moerdijkbrug 3 dagen gesloten??? scheurtjes
  En doel 1 weer dicht

  Zien we hier de valse vlag komen ?
  Meteen een waarschuwing voor engeland? Nee zeggen mag namelijk niet in ondemoncratische EU

  Like

   
 16. yvonne

  april 13, 2016 at 5:02 pm

  Waarom word er geen woord over verteld op het landelijke nieuws?
  Bondskanselier duitsland naar nederland Sluipschutters uit duitsland en nederland????/

  Like

   
  • bernadette

   april 14, 2016 at 2:24 pm

   Even een ander onderwerp ;

   De haren van o.a Desiree Röver zullen nu ook wel overeind gaan staan.

   Gisteren avond ( kijk zelf met mate – bewust geselecteerd TV ) Zag ik tot mijn verbijstering ,
   het Vaccinatie programma , wat nu heden massaal plaats vindt in de provincie Friesland.
   Het filmpje op tv liet zien hoe kinderen vanaf de leeftijd tussen 10 – 13 jaar / 2 vaccinaties kregen,
   tegelijkertijd , zowel in de linkse arm én rechtse arm , door de dames vanuit de GGD.
   De lieve kinderen lieten het gedegen toe , allemaal dapper gedroegen zij zich .
   Een jongetje werd éventjes kort geïnterviewd , (de vrager) vroeg of het pijnlijk was ,
   Jongetje antwoordde ; Ja ..een klein beetje ..maar nu wordt ik nooit meer ziek .
   Die Friese ouders hebben het volle vertrouwen , in het RIVM vaccinatie project.
   Niet wetende van de vaccinatie schade die daar op wat latere leeftijd tot uiting komt.
   Ik vind dit zo erg ,!
   Die mooi gezond frivool ogende tieners , hun immuunsysteem wordt massaal aangevallen.
   Wie brengt dit tot stoppen ?

   http://www.lc.nl/friesland/Vaccinaties-Friese-kinderen-van-start-21196105.html

   Like

    
   • bernadette

    april 14, 2016 at 6:34 pm

    Gepubliceerd op 29 mrt. 2016

    Aan Alle Bewustmakende websites en blogs: Laten we bijeen komen medio Mei in Soest voor constructief overleg om een DOORBRAAK te creëren. SLYPE: lumixa E: maartenhorst@zeelandnet.nl T: 0640947713

    Like

     
 17. albertien54

  april 14, 2016 at 8:57 pm

  Die man is niet te vertrouwen! Kijk even naar het pentagram wat om zijn hals hangt. New age gezwam. Er staat een derde wereldoorlog voor de deur, Beforeitsnews vandaag:

  Civil War in America Within 90 Days – Get Ready! (Video Garry Franchi)
  Thursday, April 14, 2016 8:34

  Luister naar You Tube films van sheikh Imran Hosein, anti-christ wil leave his land and will come in 5 mei 2016, worldwar III 6-6-16.
  islamitische eschatologie en ook orthodox christendom, eindtijden!
  Deze man is niet op zijn achterhoofd gevallen en kan ook precies uitleggen waarom zoveel islam naar het westen vliegt, dit is nog maar het begin zegt hij……
  Daarnaast staat Yellow Stone op ontploffen, camera’s zijn weggehaald en geen registraties meer van de kleinere aardbevingen in omgeving Yellow Stone.

  We kunnen van alles uit de kast halen, de straten opgaan, maar is allemaal zinloos, de agenda wordt doorgevoerd.
  We leven in een gevallen schepping, de matrix, keer op keer teruggeworpen (incarnaties) door de matrix van de archons, karma betekent levensopdracht en wat de new age verkondigt klopt voor geen meter, ik ben inmiddels realist geworden en kijk hoe alles zich gaat ontvouwen.
  Ik probeer mensen wakker te worden, maar wie dat niet wil, die zal straks toch gaan voelen en niemand kan mij kwalijk nemen dat ik niets heb verteld, dat is alles wat ik kan doen, niks meer en niks minder!

  Like

   
  • bernadette

   april 15, 2016 at 11:52 am

   Albertien54.

   Ja inderdaad kunnen we met ons allen eens uit de kast komen ,de straten zomaar eens opgaan,
   Mensen proberen hier in het wakker wordende proces , met elkaar te praten ,
   wat er zoal gaande is.
   Dat kan gewoon in Vrede met respect voor elkaars inzichten.
   Dus voel je allemaal vrij om daar aan deel te nemen, de massa’s mensen worden hierdoor alleen maar groter , zoals in Londen, Frankrijk, IJsland , Brussel, en nu gaat het verder rollen,
   gisteren hier in Amsterdam van start gegaan ;

   http://delangemars.nl/2016/04/15/nuitdebout-amsterdam-voorzichtige-start/

   Like

    
  • Irma Schiffers

   april 15, 2016 at 1:54 pm

   Albertien, een pentagram is van origine, voordat we gekaapt werden en alle symbolen worden ‘misbruikt’ door een duister occultisme, ook een ‘heilig’ symbool. Wanneer ‘5’ je getal is (geboortegetal etc.) kan het pentagram, mits zuiver aangewend, een leidraad zijn. Heel vroeger werden ze gebruikt door magiërs, maar toen kregen we de ‘heksenverbranding’ (eigenlijk net als nu, mensen die bewust zijn en in contact staan met hun ziel, worden ‘verbrand’).

   Maarten is zuiver van hart, steekt met gevaar voor eigen leven en veiligheid zijn nek uit voor de mensheid, doet dingen die anderen niet durven en wil -net als wij- een wereld van vrede en liefde. Hij presenteert ook al jaren een radioprogramma (vaak in het Engels) op Finding Voices Radio en heeft zelfs zijn vrijheid al eens op moeten offeren omdat hij een actie ondernam om het nieuws van leugens te ontdoen.
   Blijf je gevoel volgen, en probeer niet te oordelen op basis van ‘symbolen’ die oorspronkelijk een positieve achtergrond hebben, maar door misbruik en indoctrinatie duivelse interpretaties hebben gekregen. Juist dát is wat de cabal al eeuwen doet (na Adam Weishaupt) en dat lijkt nog steeds zijn uitwerking te hebben, iets wat we juist proberen terug te draaien met z’n allen.

   Like

    

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: