RSS

Belangrijk ‘Ander Nieuws’!

09 jun

Zoals de ‘oude getrouwe’ lezers van dit blog wel weten, heb ik regelmatig contact met Janneke Monshouwer, schrijfster van het boek ‘Ander Nieuws’ (wat het NOS-journaal niet uitzond) en het boek ‘Trump, Grondwet en Wereld’. Janneke werkte ruime tijd geleden op de redactie van het NOS-journaal en ze doet al sinds 2014 een ‘boekje open’ over de gang van zaken, de censuur, de propaganda aldaar en ze besloot uiteindelijke zelf diepgaand onderzoek te doen naar de waarheid achter de nieuwsfeiten en dit in boekvorm te publiceren. Voor wie geïnteresseerd is in de achtergronden van Janneke, zie hier mijn eerste interview met haar en het tweede interview, naar aanleiding van haar tweede boek vind je hier.

Zij stuurt af en toe een mail rond met belangrijke (Ander-)Nieuws-feiten en de email van vandaag bevat zeer belangrijke links en onderwerpen, dus die wil ik hier graag met jullie delen. Hier komt de inhoud van de mail:

1. Mark Rutte, Premier van Nederland, vertelt hoe trots hij is dat Nederland investeert in GAVI, the Vaccine Alliance,
het farmaceutische bedrijf dat werkt met de vaccins van Bill Gates en het ‘Corona-microchip-vaccin’  Zie deze video van ruim 2 minuten. (Red.:Op Janneke’s verzoek heb ik deze Engels gesproken video van Mark Rutte vertaald en ondertiteld, evt. rechtsonderin het beeld activeren, Irma)

 

2. Psychiater Renate Schoon – geweldige dame, die nu ook haar hoofd boven het maaiveld uitsteekt over de angstcultuur en aantasten van onze grondrechten en Wanbeleid overheid.
Ze stelt voor: Met elkaar – Terug naar Normaal. En laat je niet gek maken. En blijf niet passief op je luie reet zitten!(video duurt 28’13”)

 

3. Petitie tegen spoedwet – Op dit moment al ruim 69.000 handtekeningen. Belangrijk!!
4. Wat ik heb begrepen is dat president Donald Trump in de VS géén verplichte corona-vaccinatie wil..
Daar ben ik hem zeer dankbaar voor. Alleen zijn die berichten van internet gehaald… En Trump stopte betalingen aan de WHO,
Wereldgezondheidsorganisatie, deel van de Verenigde Naties (onze werelddictatuur). Zie hier het Fox News-artikel.
5. ATTENTIE, zeer gevaarlijk vaccin : Ik ben informatie aan het vertalen waaruit blijkt dat er gewerkt wordt aan een zeer gevaarlijk vaccin.
Het is dubbel gevaarlijk: A. medisch en B. privacy en controle (aantasten mensenrechten).
A) deze nieuwe mRNA-vaccinatie is zodanig genetisch gemanipuleerd, dat het onze genen aantast. Voor het eerst in de vaccinatie geschiedenis grijpen mRNA-vaccins van de nieuwste generatie rechtstreeks in het genetisch materiaal van de patiënt in en veranderen zo het persoonlijke genetische materiaal. Deze genetische schade is, in tegenstelling tot de schade die is veroorzaakt door eerdere vaccinaties, nu onomkeerbaar en onherstelbaar en geef je het aangetaste DNA door aan je kinderen.Zie deze facebookpost
En deze YouTube video van een neurobioloog die waarschuwt voor deze stoffen van Bill Gates (Duits gesproken)
En nog een YouTube video (eveneens Duits gesproken) Paula P’Cay via Skype in gesprek met Frau Dr. Heidi Wichmann
B) De bedoeling is dat een microchip wordt toegevoegd. Daar wordt al heel lang aan gewerkt. Project ID2020: Microsoft sloot
hiervoor alliantie met 3 andere bedrijven: Accenture, IDEO, Gavi en de: Rockefeller Foundation!  En Gavi is nu net het bedrijf waarin Premier Rutte -van ons belastinggeld- in investeert. (zie video bovenaan dit artikel van onze ‘premier!’)  Moeten wij investeren in onze eigen ‘ondergang’ van onze mensenrechten? Zie dit Engelse artikel: Bill Gates will use microchip implants to fight coronavirus.
(Red. Ik verwijs ook nog maar een keer naar de video, die ik heb vertaald en ondertiteld in het Nederlands ‘Meet Bill Gates’.)
Ik raad iedereen aan om ook even heel goed naar psychiater Renate Schoon te luisteren. Het is van het grootste belang om dit goed te verwerken en niet bij de pakken neer te zitten. Laten we onze innerlijke kracht niet ontnemen. Hartelijke groet,
Janneke Monshouwer
Onderzoeksjournalist, lid NVJ Nederlandse Vereniging van Journalisten
————————————————————–

Tot zover de inhoud van de mail van Janneke van vandaag. Belangrijke nieuwsfeiten!  Ik kom zeer binnenkort met een ander artikel, dus ik hoop niet dat ik jullie ‘overspoel’ met notificatie-mails als je daarop bent geabonneerd voor dit blog. Maar weet dan dat het al lang geen twee voor twaalf meer is en dat er zo bizar veel gebeurt wat we nu echt onderhand wel moeten weten, dus het is even niet anders.

Blijf informatie delen, doe wat je voelt te moeten doen, teken petities, stuur belangrijke informatie rond, blijf wakker en toch ook positief. We moeten dit met elkaar kunnen klaren. Politiek Den Haag zit er namens ons en niet andersom. Dat ‘omgedraaide feit’ kunnen we alleen maar keren met elkaar.

©Irma Schiffers/Janneke Monshouwer

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven voor ‘hue-manity’ en mogen gedeeld en geheel of gedeeltelijk gepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

 

Tags: , , , , ,

11 Reacties op “Belangrijk ‘Ander Nieuws’!

 1. Janneke Monshouwer

  juni 9, 2020 at 10:13 pm

  Wat ben jij toch een goede en lieve vakvrouw, zo snel en zo mooi op je Blog, gefeliciteerd! En ja inderdaad, wat je zegt, het is geen 2 voor 12 meer. Dat voelen steeds meer mensen. Vandaar die psychiater die opkomt voor: Blijf niet zitten, Doe er iets aan! Groetjes van Janneke

  Like

   
 2. Jacomina Roeleveld

  juni 9, 2020 at 11:05 pm

  Like

   
 3. bertmaathuis

  juni 10, 2020 at 1:32 am

  The Donald?

  Het zal me absoluut niet verbazen, wanneer hij ter zijner tijd een rattenvanger (van H.) blijkt te zijn.

  Hoe presenteert hij zich? Als een schreeuwlelijkerd, toch?

  Iemand die gewend is om met miljoenen (dollars) om te gaan, die gaat zich inzetten voor de minst bedeelden? Leef je eens in!
  Hij is een top acteur!

  Like

   
 4. Corrie van Hoof

  juni 10, 2020 at 7:44 am

  Is ook de datum bekend van het statement van Mark Rutte?
  Heeft de kamer reeds ingestemd met deze miljoenen donatie? En voor welk publiek werden deze uitspraken gedaan?

  Like

   
 5. Irene

  juni 10, 2020 at 9:25 am

  En het is nog erger dan je ondertitelt. Volgens mij zegt hij 325 miljoen euro i.p.v. 25 miljoen euro.
  Om even niet goed van te worden toch?

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juni 10, 2020 at 9:49 am

   @Irene, dank je wel voor de tip. Zo had ik het ook vertaald. 325 miljoen. Maar bij de ondertiteling later is die 3 blijkbaar weggevallen. Heel snel aangepast ;-)

   Like

    
  • Ilse

   juni 10, 2020 at 5:58 pm

   Fijn dat je er weer bent Irma. Moest de dagen voor je berichtgeving sterk aan je denken.
   Heb nog niet alles gelezen maar zie nu al dat mijn gevoelens juist zijn. Dank je wel. 💖

   Like

    
 6. Treowd

  augustus 7, 2020 at 11:34 am

  Een video boordenvol met informatie om het gehele plaatje wat te vervolmaken, bestudeer de video goed en zie alle connecties van Kobe Bryant ivm Corona en de 9th Circle welke te verbinden zijn aan de 9 sturende (movers and shakers…), satanische bloedlijnen en hun opzet van een beschermingslinie (gatekeepers linie…) via colleges, universiteiten etc.
  Conspiracy Castle Episode 11 – Special Guest Bishop Larry Gaiters Kobe Bryant Hoax Exposed Vol. 1

  Like

   
  • Treowd

   augustus 7, 2020 at 11:37 am

   Om het beeld wat in te kleuren welke ik in de vorige reactie tracht aan te geven….
   THE OATH: SECRET SOCIETIES AND FRATERNITIES (satanic education system) 2016

   Like

    
 7. bert raadhuis

  augustus 7, 2020 at 4:44 pm

  De varkensgriepfraude 1976 – Een voorganger van de Coronascam
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=540&v=T3YaP3n-gE4&feature=emb_logo (9 min.)
  Voor wie enigszins de Duitse taal verstaat:
  https://www.legitim.ch/post/brisant-brandneue-corona-studien-immer-mehr-%C3%A4rzte-widersprechen-der-who (Als corona geen virale infectie is, wat is het dan?)

  Like

   
 8. hcmaat

  augustus 23, 2020 at 10:07 pm

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: