RSS

Operatie Jade Helm: pers wordt geweerd

13 jul
engelse vlag

EN

stoptakeOperatie Jade Helm gaat deze week van start, om precies te zijn op de 15e juli. Jade Helm is een zeer omstreden speciale oefening van het leger waar al heel veel over geschreven is in de VS omdat men vreest dat het gaat leiden tot Martial Law (staat van beleg) en dat het een ‘Government take-over’ is. De oefeningen duren tot en met de maand september.

jade_helm_coffinsNu wordt ook duidelijk dat de pers wordt geweerd bij de oefeningen en bezorgde burgers gaan de situatie zoveel mogelijk monitoren, dus dat zal de enige bron van informatie zijn over deze grote operatie voorlopig. Er zijn al veel foto’s, video’s en artikelen verschenen over onder andere de vele lijkkisten die her en der staan opgesteld, over FEMA-kampen (o.a. Wallmart) die worden ingericht en van prikkeldraad worden voorzien. FEMA-vrachtwagens die je op diverse plaatsen geparkeerd ziet staan; men wordt er niet geruster op en met het oog op de schrijnende situatie in de rest van de wereld is dat ook niet geheel onbegrijpelijk.

Ik heb onlangs nog geschreven over de onderzoeksjournalist Ole Dammegård en recentelijk gaf hij een interview waarin hij uitlegt waar de term ‘False Flag’ vandaan komt, hoe ermee gewerkt werd en wordt, over de feiten die niet kloppen bij de shootings als Charlie Hebdo, Kopenhagen, Dublin, etc. Ook legt hij uit hoe je de valse vlag-operaties een stap voor kunt zijn, zo heeft hij Kopenhagen een maand van tevoren voorspeld en lijkt Florence nog in de planning te zitten. Als je naar hem luistert kun je je voorstellen dat Jade Helm absoluut iets is om in de gaten te houden! Opnieuw ben ik het zeer eens met wat hij vertelt, het gaat niet zozeer om theorie maar om de feiten en hoe we dit soort zaken zouden moeten gaan oplossen. Het is dermate interessant dat ik dit interview heb vertaald en ondertiteld in de afgelopen dagen.

Als je even een uurtje de tijd hebt luister en kijk dan zelf maar even. Het is de moeite waard.

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen en het auteursrecht worden gerespecteerd.

 
34 reacties

Geplaatst door op juli 13, 2015 in False Flags

 

Tags: , , , , , ,

34 Reacties op “Operatie Jade Helm: pers wordt geweerd

 1. gerrit gerrits

  juli 13, 2015 at 12:18 pm

  dag i noord zuidpool amerika rusland enzv enzv waarom bijt u zich niet eens vast in de problemen in nederland bvb goldman sachs abp info nine for news

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 13, 2015 at 12:27 pm

   Ik ben geen kopie van de andere media, maar verwijs regelmatig; nine for news staat bij mijn links.

   Like

    
   • gerrit gerrits

    juli 14, 2015 at 10:40 am

    irma wat ik wilde zeggen!! er zijn in nederland zoveel problemen grooooote problemen die niet opgelost zijn of of denk jij ik moet niet in mn eigen bed plassen want dan ga ik net als mischa de kat beter staande sterven dan kruipend door het hilversumse bos gaan kroetjes kekke kerrit

    Like

     
 2. tedsdam

  juli 13, 2015 at 12:26 pm

  Wederom een briljante analyse van deze briljante man.
  Wederom zeer bedankt Irma voor de vertaling je bent een kanjer!
  Gr Ted

  Like

   
 3. Ilse

  juli 13, 2015 at 12:53 pm

  Weer een bewijs van de onderdrukking.

  Like

   
 4. Dirk van Haaren

  juli 13, 2015 at 3:02 pm

  Dank voor het toegankelijk maken. Interessant waarin sommige vermoedens op hun plek vallen en/of in overweging geven. Een bijzonder, bescheiden en onbaatzuchtig persoon.

  Like

   
 5. jeanine hoefnagels

  juli 13, 2015 at 3:41 pm

  Irma, je bent inderdaad een kanjer. Heel erg bedankt voor het aanreiken van deze eye-openers. Langzaam maar zeker begin je door te krijgen hoe het in elkaar zit. Ik hoop dat veel van de mensen die nu nog onbewust meewerken aan deze smeerlapperij, eruit durven te stappen.

  Like

   
 6. Pastoor Geudens

  juli 13, 2015 at 6:50 pm

  Dit is op 2012-2019: de 'grote verdrukking' (apocalyps) herblogden reageerde:
  “Jade Helm absoluut iets is om in de gaten te houden!”

  Like

   
 7. Sophietje

  juli 13, 2015 at 8:16 pm

  9 23 2015 moeten we kennelijk ook in de gaten houden…

  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1069632/pg1

  Ze zijn zeker bang dat we ons gaan vervelen zonder alle false flags?

  Like

   
 8. nan

  juli 13, 2015 at 9:15 pm

  Hoi
  Ik heb net de video gekeken. Ik vind Ole Dannegärd (heb geen otje) in dit/deze video beter te zetten voor mijn zelf, dan Richard Gage bij 9/11 TU Delft Ik geloof in de inside job.En is zeer verhelderend zoals hij verteld in die video ( Ole D).En in jouw eigen tekst……maar om de feiten en hoe we dit soort zaken zouden moeten gaan oplossen.Ik persoonlijk heb er nog geen antw op. Wellicht weet ik het/of leer het nog.En weet je, hoe langer ik er over nadenk. De aarde is een levend orgaan, heeft een energie (bestaad uit) energie. Net zoals wij “de mens”.Ieder land heeft zijn eigen enegie, zijn eigen taal. Hoe is die taal dan ontstaan, en die energie??Is dat ook verdeel en heers???Maar de energie van de mens is hetzelfde,wil het zelfde net als zijn andere mede mens.Net zoals de aarde in zijn mede mens/dier/orgaanisme van wat al is en bestaat Dus ieder land., heeft een oud zeer die in de EU/VS gepropt zit. En dat komt er nu uit,van wat misbruikt is toen.. Want moet nog recht getrokken worden. Voor dat we een kunnen worden. En dat recht word groelijk misbruikt,word tegen ons gebruikt, en uit gebuit. En ja ik weet ook dat het geld regeerd, niets meer of minder.Mijn gedachtegang
  Vriendelijke groet nan

  Like

   
 9. Johan Bosman (werktuigkundige)

  juli 14, 2015 at 7:45 am

  “Jade helm”.

  Een angstig volk laat zich makkelijk uitplunderen door criminele bankiers en hun miezerige vazallen in de politiek. Hun geperveteerde wettige betaalmiddel is het pistool op de borst van de mensheid. Gezond geld heeft helemaal geen bankiers en politici als tussenhandelaren nodig. Persoonlijk vind ik dat je een fout, hoe ernstig ook, altijd kunt herstellen. Maar daar denken de riant betaalde onderwereldfiguren in onze regeringsgebouwen natuurlijk heel anders over. Want die ruiken nog veel méér geld en mooie baantjes na hun politieke carrière!

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 14, 2015 at 7:50 am

   We zitten op een heel gevaarlijk kruispunt, absoluut. Het enige wat ons te doen staat is onze medemensen wekken, uur na uur. De andere kant van het verhaal is dat je nu door het geval ‘Griekenland’ ziet hoe internationaal de teneur verandert. De hakenkruizen vliegen links en rechts om de oren, zelfs bij hoogleraren en economen in de VS. Ben bang dat dit geen fijne, maar wel een flinke wake up-call is…

   Like

    
  • gerrit gerrits

   juli 14, 2015 at 8:50 am

   vooral die bankiers zoals de rothschilds rokkendellers soros niet bij naam noemen lekker om het!!! probleem heendraaien

   Like

    
   • Irma Schiffers

    juli 14, 2015 at 8:57 am

    Je bent duidelijk nieuw hier. Tot vervelends toe genoemd in artikelen dus de lezers hier weten dat al iets langer… Als je daar nog voorlichting over wilt hoef je alleen maar via Google te zoeken. Niemand zegt dat je hier hoeft te lezen.

    Like

     
 10. Agbert

  juli 14, 2015 at 9:06 am

  Tja Irma zo denk net zo over betreft de moord op Pim Fortuyn en Theo van Gogh, ’t wil bij mij gewoon niet in dat het een eenmansdaad was geweest en daar heb ik mijn twijfels over. Beide mannen waren gewoon imho niet zo populair bij de elite toch? Hopelijk dat we nog meer artikelen
  van onderzoeksjournalist Ole Dammegård op uw site mogen lezen. Succes met uw volgende columns.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 14, 2015 at 9:13 am

   @Agbert, de personen die je noemt vallen absoluut onder het rijtje politiek motief. En dat gaat allemaal nog uitkomen: er raast momenteel (eindelijk!) een waarheids-komeet over de wereld heen en dat wordt hoog, hoog tijd. Ole Dammegård is absoluut één van mijn bronnen dus die zal nog wel vaker voorbij komen waaien. Ik kreeg net nog een verzoek van hem, waar ik sterk over na ga denken :-)

   Like

    
  • gerrit gerrits

   juli 14, 2015 at 9:42 am

   aggie!! . job cohen lacht zich rot en denkt die goyims snappen het echt niet

   Like

    
 11. harrynl007

  juli 14, 2015 at 10:20 am

  Dit is op harrymooren7 herblogd.

  Like

   
 12. formidabele

  juli 14, 2015 at 12:03 pm

  dit hierboven is een voorbeeld dat mensen ‘geleefd’ worden
  de kunst is, dat jje je niet gek laat maken en zelf je leven inkleed, zonder tussenkomst van wie ook?

  Like

   
 13. Dirk van Haaren

  juli 14, 2015 at 5:39 pm

  Irma, enige tijd geleden heb je een link gestuurd. Nu in de meegestuurde link wordt verwezen naar een false vlag. Misschien wist het onderstaande al maar volgens mij valt dit ook onder het onderwerp. Zij verliet vrijwillig Nederland en liet de vrijheid van handelen over aan de nazi’s er was geen staatshoofd meer. Of zie ik het te simpel. Trouwens roddel ook zij het op kleine schaal maar toch.

  Over koningin Wilhelmina en het Horst Wessel-lied [17/07 12:21PM]

  HORSTW.jpg

  Op 5 januari 1937 wordt er in het gebouw voor Kunsten en Wetenschappen te Den Haag een galaconcert gegeven ter ere van het huwelijk van prinses Juliana en prins Bernhard dat op 7 januari 1937 zal plaatsvinden. Naast het Wilhelmus en het Deutschlandlied zal er die avond pertinent ook het Nationaal-Socialistische Horst Wessel-lied gespeeld moeten worden.
  De dirigent Peter van Anrooy en 25 leden van zijn orkest weigeren principieel dit laatste lied te spelen. Koningin Wilhelmina is furieus en laat onmiddellijk Van Anrooy vervangen door de dirigent van de Koninklijke Militaire Kapel die wèl bereid is het Horst Wessellied te dirigeren.
  Op last van koningin Wilhelmina werd Peter van Anrooy daarna op staande voet ontslagen als Harer Majesteits vaste dirigent bij koninklijke concerten.

  Klik HIER voor het geluidfragment uit 1937

  GELDERL.jpg

  Gerard – Amstelveen

  Like

   
  • Irma Schiffers

   juli 15, 2015 at 11:20 am

   @Dirk, de hele boel is gewoon ‘verkocht’ en helaas zijn er nog steeds heel veel ‘medelanders’ die gevoelig zijn voor omkoperij. Onvoorstelbaar toch? Er staan geen links overigens ;-)

   Like

    
 14. Irma Schiffers

  juli 15, 2015 at 11:37 am

   
 15. Sophietje

  juli 15, 2015 at 10:12 pm

  Voormalig mariniers gaan de militairen volgen.

  The Houston Chronicle in a story published Friday spoke with a leader of the Texas branch of a civilian surveillance group calling itself “Counter Jade Helm.” Eric Johnston, 51, told the newspaper that he’s expected to coordinate 20 volunteers throughout the Lone Star state who will monitor incoming troops.

  “If a team member sees two Humvees full of soldiers driving through town, they’re going to follow them,” Johnston told the newspaper. “And they’re going to radio back their ultimate location.”

  http://www.sott.net/article/299071-Counter-Jade-Helm-100s-of-civilians-plan-to-monitor-possible-military-takeover-of-Texas

  Stoer!

  Like

   
 16. Joren

  juli 15, 2015 at 11:25 pm

  Van dag tot dag leven we verder,
  We weten niet wat morgen brengt,
  Maar morgen is wat ver gegrepen,
  Want als het morgen is,zullen we het dan wel weten.
  Ga voorbij je eigen grenzen,het positieve in.
  En vertrouw op je innerlijke gids.
  Geef je over aan de niet gedachte.
  Laat toe dat niet je hoofd het leven bepaalt.
  Lees en begrijp dat al wat is gezegd daadwerkelijk leeft.
  Zeker is de realiteit overal aanwezig.
  Maar tegelijk zijn er meer dimensies.
  Er is geen eind en geen begin aan het leven.
  Er is een waarheid en die is zo zuiver dat al wat anderen aanwijzen als waarheid
  Dat is hun waarheid,al voel je de leugen.
  Pas als de leugen je waarheid word
  Dan ben je echt verdwaald.

  j0ren

  Like

   
 17. anulien

  juli 17, 2015 at 10:37 am

  Hoe zit het eigenlijk met die rooie hoedjes oefening in Tilburg? Goed teken dat de overheden bang zijn voor de burgers. Laten we hopen dat de burgers in vrede komen.

  Like

   
 18. Didier Eeckhout / Civic Journalism

  juli 18, 2015 at 11:00 am

  Dit is op Forum Mondiaal Burgerschap herblogd.

  Like

   
 19. only you

  juli 18, 2015 at 3:20 pm

  Laat niet gek Maken
  Veel zaken zullen nooit opgelost worden
  Ma ar dat er meer is, dan je voor mogeli jk acht, acht ik niet
  Uitgesloten!

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: