RSS

Nieuws of nonsens; de wereld draait dol

09 nov

Zand in een uurwerkDe wereld is flink in beweging. De ´oude wereld´ met het ´oude machtsblok´ trekken weliswaar harder aan de touwtjes dan ooit en dat is ook voelbaar, maar ze trekken echt aan een dood paard. Dat is een ding wat absoluut zeker is. Hun snode plannen van één wereldregering, agenda 21, depopulatie en totale controle gaan vastlopen als bij het strooien van een kuub zand in een goed geolied uurwerk. Ze weten het, maar trekken alles uit de kast in een poging om de boel nog te redden. En als ‘ik toch ten onder ga, dan sleur ik zoveel mogelijk mee‘. Triest om zo ziek te zijn!

Goed nieuws dus, maar we hebben elkaar nodig om het proces van de grote verandering te ondersteunen en onder andere de media, die onze visie dag na dag via ‘mind-control’, inkleurt, manipuleert en indoctrineert met valse propaganda hebben die ommezwaai nog niet gemaakt. Het is alleen onbegrijpelijk dat er nog steeds zoveel ‘onnozele zielen’ zijn die de TV nog dagelijks aan hebben staan en zich (willen) laten manipuleren en misleiden, sommigen tegen beter weten in!  En de journalisten van de mainstream media, die wereldwijd volledig in de financiële greep zitten van Rothschild, liegen er nog altijd rustig en lustig op los door nieuwsfeiten uit de aangeleverde ‘Story Packages’ voor te lezen tegen een aanzienlijk salaris en ze voelen zich blijkbaar nog steeds niet ‘medeschuldig’ aan de grote ellende die zich dagelijks in de wereld aan het voltrekken is. Je hoeft trouwens niet jaloers te zijn op al die gasten als ze binnenkort volledig in hun hemd staan. Alleen al vanwege het feit dat ze hun hele leven voor gebakken lucht in de vorm van ‘het grote geld’ hebben gewijd aan het verspreiden van berichten vanuit een ingeprente illustere én illusoire sub-wereld en dito geschiedenis. Ga daar maar eens mee ‘dealen’. Not my cup of tea!

Dan heb ik het nog niet eens gehad over de steeds meer omstreden chemtrails, geo-engineering, ook wel weather modification genoemd die letterlijk en figuurlijk niet van de lucht zijn. Weer een piloot die opbiecht wat hij aan het doen is.

En zo is er nog veel meer nieuws te melden, maar daarvoor zou ik zeggen dat je de rubriek ‘heb jij een link’ in het menu moet volgen, want daar wordt bijna dagelijks naar interessante nieuwsfeiten gelinkt.

Gelukkig komen er steeds meer mensen voor het voetlicht; dappere journalisten en klokkenluiders die zich wel realiseren dat wij zelf het verschil maken en hun geweten laten spreken. En dat proces is niet meer te keren en het gaat echt snel nu.

Zoals je onlangs hebt kunnen lezen hebben we in Nederland onder de vele ‘lichtwerkers’ en ‘lichtstrijders’ ook advocaat Sven Hulleman (wereldwijd staan er nog maar net over de drieduizend geregistreerd, maar het aantal groeit nog en Nederland telt als klein land geen onverdienstelijk aantal) die een rechtszaak is begonnen tegen de ‘Staat Der Nederlanden als ‘tiran’. Hij verzoekt om vernietiging van het Burger Service Nummer (BSN) omdat we daarmee volledig onvrijwillig in het slavensysteem worden gesleurd en daar niet meer uitkomen zolang we leven. We kunnen hem beter Sven HuldeMan gaan noemen.  Daar mocht niet gefilmd worden en ‘dus’ stond het op You Tube in drie afleveringen. Er blijft nog maar weinig verborgen voor het kritische deel van de bevolking. Zie de video’s en het artikel hier.   Doe het snel en zet ze op je eigen server of kanaal, want het zal waarschijnlijk niet lang op het internet staan.

Vanuit het buitenland volg ik o.a. collega James Corbett en ook hij komt wekelijks met ‘goed nieuws’ over zaken die niet langer in de duisternis kunnen blijven, zoals o.a. de CIA die aangeklaagd wordt door het Centrum voor Mensenrechten van de Universiteit in Washington en plotseling zijn de ‘bewijzen’ met computer en al ontvreemd uit dat kantoor; Placebo’s die volgens klinisch onderzoek bijzondere resultaten laten zien en een klap in het gezicht zijn van Big Pharma, omdat daaruit duidelijk wordt dat we zelf een afweer- en immuunsysteem hebben dat perfect kan worden bestuurd, een bericht dat nota bene door de -mainstream- BBC wordt gebracht. En IJsland die inmiddels al 26 bankiers achter tralies heeft gezet omdat ze ‘verantwoordelijk zijn voor de ineenstorting van de IJslandse economie’. Dat zijn dan weer de nieuwsfeiten die we NIET te zien krijgen in de mainstream. Ik heb deze uitzending vertaald en voorzien van ondertiteling, want het zijn ook deze mensen die begaan zijn met het lot van de mensheid en de planeet en totale transparantie nastreven. Zie hier de ondertitelde ‘rapportage’ (16 minuten)

En als je nog een interessante video van James Corbett wilt zien over de Federal Reserve en wat die club inhoudt die de hele wereld in hun greep heeft, kijk dan naar de onderstaande volledig Nederlands ondertitelde video. De moeite waard om die te bekijken.

Ik zou zeggen ‘hang in there’ in deze bizarre tijden; het tij gaat keren, maar dat gaat helaas (na duizenden jaren) niet zonder slag of stoot, want de duistere ondergrond zal eerst moeten worden omgeploegd en aan het licht moeten komen -en dat ervaren we nu-  voordat we ‘samen’  de totale omslag kunnen inzetten. Volg je gevoel dat ook steeds meer in het bewustzijn komt om informatie te scheiden van desinformatie en de waarheid van regelrechte leugens. Het watermantijdperk (age of aquarius) is echt begonnen; een tijdperk waarin alleen de waarheid en de onderlinge verbondenheid nog kan bestaan!

Duidelijke uitleg over de allesbepalende Federal Reserve door James Corbett met Nederlandse ondertiteling (lengte 1.30’00”)

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bron wordt gerespecteerd.

P.S.  In antwoord op alle vragen die ik kreeg (en krijg) van de vaste lezers over de huidige stand van zaken in mijn persoonlijke leven, waardoor ik maanden niet heb geschreven, zie hier:  Persoonlijk bericht, in antwoord op…

 
29 reacties

Geplaatst door op november 9, 2015 in Big Pharma, Media, Video (NL ondertiteld)

 

Tags: , , , , , ,

29 Reacties op “Nieuws of nonsens; de wereld draait dol

 1. Phoenix (@PhoenixHjh)

  november 9, 2015 at 2:03 am

  Blij dat je er weer bent Irma

  Like

   
 2. Pietje Puk

  november 9, 2015 at 7:15 am

  Veranderingen lijken in stroomversnelling te gaan. Fasten your seatbelt.

  Overigens, eindelijk weer ’s een artikel!

  Like

   
 3. Bert van Zoest

  november 9, 2015 at 8:43 am

  Hoera,je bent er weer ! Terwijl wij afleidend volgepropt worden met zwarte of witte Pieten, staat de wereld om ons heen op knappen. Ik ben blij weer jouw wereldbeschouwing te kunnen lezen.

  Like

   
 4. Lauri Fransen

  november 9, 2015 at 9:15 am

  Hallo Irma, goed om weer van je te horen. Ken je de site http://www.gaiamtv.com? Daar heeft David Wilcock diverse gesprekken met Corey Goode, een whistleblower, die van alles heeft meegemaakt als lid van het Secret Space Program. Hij heeft ook veel insightinfo over de stand van zaken in de wereld van vandaag. Het komt behoorlijk overeen met wat jij schrijft. Zijn eigen site: http://www.spherebeingalliance.com bevat diverse opzienbarende artikelen ben hij heeft een facebookpagina: Sphere Being Alliance. Zeer de moeite waard, maar ook schokkend.Ben benieuwd wat jij ervan vindt.

  Like

   
 5. Dirk

  november 9, 2015 at 9:44 am

  Goed te zien dat weer terug bent en hoop dat het goed met je gaat.

  Like

   
 6. Dweep

  november 9, 2015 at 9:50 am

  Mooi helder stuk! Fijn je weer dit deelt met ons. Naast zwarte en witte pieten zie ik het geenpeil referendum een ttip en andere afleider.

  Like

   
 7. yvonne

  november 9, 2015 at 9:54 am

  Blij dat je er weer bent Irma en bedankt weer voor het vertalen!

  Like

   
 8. Harry

  november 9, 2015 at 10:43 am

  Heel erg fijn je weer te lezen Irma. Wie zullen we de zwarte piet toespelen?

  Like

   
 9. math

  november 9, 2015 at 10:50 am

  Fijn dat je er weer bent Irma. Wens je veel sterkte en geluk toe. Volg je berichten al jaren en heb bewondering voor je inzet en dapperheid. ( een van de zeldzame vrouwen met “ballen”) .

  Like

   
 10. Dennis

  november 9, 2015 at 10:56 am

  Hoi Irma, wat fijn dat je er weer bent. Hopelijk gaat het de goede kant op met jou. Liefs, Dennis

  Like

   
 11. Corry

  november 9, 2015 at 11:49 am

  Fijne verrassing om te zien dat je weer actief bent op je blog!!! Jouw artikelen zijn bijzonder welkom en verhelderend… Ik kopieer ze en stuur ze door naar bekenden, met vermelding van jouw naam en bronvermelding uiteraard! Hoe meer mensen in gaan zien dat ze beduveld worden door de media en de overheid, hoe beter… Bewust ZIJN…
  Ik wens je al het goede in elk opzicht lieve Irma en hoop dat er al iets meer rust gekomen is in de stormachtige ontwikkelingen. Heel veel liefs, kracht en wijsheid…

  Like

   
 12. Roel

  november 9, 2015 at 1:19 pm

  Ben blij je weer te lezen Irma,veel sterkte toegewenst,
  Groet Roel.

  Like

   
 13. ezra70

  november 9, 2015 at 4:43 pm

  Lieve Irma,

  Wat ben ik blij weer een artikel van jou te kunnen lezen. Ik heb je gemist.
  Je bent een sterke vrouw en door de krachten die om je heen zijn weet je op een gegeven moment wat je moet gaan doen met je huis en de rest van je narigheid.

  In mijn reeds lange tijd hier op deze aarde weet ik dat je alles de tijd moet geven. In mijn moeilijke tijden had ik een spreuk boven het aanrecht hangen en als ik het niet meer zag zitten las ik die:

  “De tijd is een grote Meester”. Dat gaf me de kracht om door te gaan. Misschien dat het jou ook de kracht kan geven om te helen.

  Liefs, Ezra

  Like

   
 14. Ruud Karsten

  november 9, 2015 at 5:28 pm

  Goed om te lezen dat u denkt dat het bijna gedaan is met de elite en dat hun vernietigende rol op haar retour is. Nou ja, dat schrijft u wel (in andere bewoordingen) en ik geloof ook zeker dat de goedwillende in onze wereld, mits zij zich van een en ander bewust worden en massaal hun stem zullen laten horen, een héél groot verschil kunnen gaan maken. Maar op grond van wat ik de laatste maanden alles heb gelezen en heb overdacht, kan ik mij niet aan de indruk onttrekken, dat er nog ontzettend veel mis kan gaan. Een burgeroorlog in Europa, instorting van de wereldwijde economie, WW3, te beginnen in Syrië, nucleaire strijd….
  Ik denk dat bewustwording bij de gewone man en vrouw belangrijk is. Maar als ik alleen al denk aan onze jong-volwassenen kinderen, onze buren, mijn medegelovige katholieken in de kerk, mijn buren, mijn broers en zussen…., ze stoppen allemaal hun kop in het zand en zeggen “we zien wel waar het opuit draait”. En verder wordt mij de mond gesnoerd.
  Kortom, hoe optimistisch mogen we eigenlijk zijn…?
  Als gelovige katholiek denk ik ook aan de voorzeggingen van de Bijbel en van de H. Maria in haar vele verschijningen, in het bijzonder die van Fatima, wanneer zij zegt dat de wereld als vanzelf, door veel strijd/oorlog/natuurrampen verloren zal gaan, wanneer de mensen zich niet tot het goede bekeren, dat wil hier zeggen, tot God terugkeren… Zeker in het Westen moet er dan nog heel veel gebeuren. We hebben God immers juist massaal in de ban gedaan…

  Like

   
 15. ezra70

  november 9, 2015 at 5:48 pm

  We hebben een Nederlander die voor de luchtvervuiling door chemtrails op komt:

  Courageous Former Commercial Pilot Joins The Fight To Stop Geoengineering
  http://www.geoengineeringwatch.org/courageous-former-commercial-pilot-joins-the-fight-to-stop-geoengineering/

  Courageous Former Commercial Pilot Joins The Fight To Stop Geoengineering

  By Willem Felderhof, contributing writer for geoengineeringwatch.org

  My name is Willem Felderhof and as a former commercial airline pilot the issue of geo-engineering and weather modification has my full attention. It took me a while though before I “saw” that there was something completely wrong at the “office”. In 2009 I received an email of a friend who requested my view on the “chemtrail” phenomenon. And with an open mind I answered him that, apart from the motivations behind these programs, seen from my perspective, experience (10.000+ flight hours) and technical knowledge of commercial airliners, it was highly doubtful that these programs would exist. But from that moment I started to do more research and more important I analyzed the skies more with awareness. I didn’t take long before the blinders dropped from my eyes. I was mostly shocked by the fact that there was no uprising under the pilots and meteorologists whose job it is to observe, analyze, study and anticipate on weather phenomena like cloud formation, structure and dynamics.

  Goezo Willem!!!

  Like

   
 16. JM

  november 9, 2015 at 10:37 pm

  Heb het artikel nog niet gelezen maar in ieder geval fijn dat je weer schrijft.

  Like

   
 17. tedsdam

  november 10, 2015 at 8:24 am

  Hoi Irma fijn je weer te lezen en een duidelijk bericht wederom!

  Like

   
 18. Ilse

  november 10, 2015 at 2:41 pm

  Lieve Irma welcome back.
  Mensen denken nog steeds dat zij de wereld leiden. Dat is niet zo. De wereld wordt al een tijd
  geleid door hoger Bewustzijn uit het Universum. Het Universele Plan voor de omwenteling is
  al een tijd in werking en duidelijk zichtbaar voor hen die weten.
  Alle machtsmisbruik en misbruik van Moeder Aarde is al aan het afbrokkelen. Dat kan geen
  mens meer in stand houden.
  Belangrijk is dat wij in staat zijn al het oude los te laten en heel open te staan voor het nieuwe.
  Maak je geen zorgen na de chaos valt alles uiteindelijk op z’n plaats.

  Like

   
 19. fleurtjuh50

  november 11, 2015 at 1:34 pm

  Welkom terug Irma, fijn weer iets van jouw hand te lezen.

  Like

   
 20. jolo

  november 11, 2015 at 3:55 pm

  dacht, zou ze het weer opnemen?Gelukkig ben je erweer!
  Er moet een neutraal panel samengesteld worden, die nationale gebeurtenissen in loop van de dagen bekritiseert,
  LOOP ME CONSTANT GROEN EN GEEL TE ERGEREN AL BIJ DE NIEUWSVErSLAGEN EN RAPPORTAGES VAN DE DAG, DIE JUIST EEN VERKEERD BEELD SCHEPPEN VAN DE WERKELIJKE ZAKEN, DIE ZICH VOORDOEN.
  VB: INVLOED IMMIGRANTENSTROOM op publiek gedrag
  beursgang van de abnamro-bank(moet an de staat blijven!)
  Irma je doet goed werk, laat de mensen zien hoe ze gemanipuleerd worden

  Like

   
 21. only you

  november 11, 2015 at 7:40 pm

  You are back in nieuws again!
  Happy you are healthy!

  Like

   
 22. Sophietje

  november 12, 2015 at 1:40 pm

  Irma!! Yes!
  Ik zag al dat het begon te kriebelen bij je ! Fijn dat je er weer bent!!

  Like

   
 23. nan

  november 12, 2015 at 6:50 pm

  Hallo Irma
  Mooie tekst weer. Sterkte

  Like

   
 24. harrynl007

  november 14, 2015 at 11:02 pm

  Knowledge is knowing what to say. Wisdom is knowing when to say it ( Nilas ).
  Goed dat je weer terug bent, Irma.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: