RSS

COLUMN: de toespraak van Poetin

06 nov

engelse vlag

Putin_Valdaiclub.jpegAl lezend in de Engelse versie bekroop mij een steeds groter wordend gevoel van onrecht. Het zoveelste onrecht waar we mee te maken hebben wanneer het gaat om de discrepantie tussen informatie en desinformatie. Persoonlijk vielen mij een aantal zaken op in deze toespraak. Ten eerste de ‘rede’ waarmee de toespraak van Poetin doorspekt is. Ik heb deze woorden lang niet meer gehoord vanuit de politiek. En dat blijkt eens te meer wanneer je de vragen en antwoorden leest en ziet hoe hij daarop reageert; geheel conform zijn in het begin uitgesproken tekst dat hij direct, soms hard, maar eerlijk wil kunnen zijn zonder zich te bedienen van de gebruikelijke diplomatie die hij beter bij de borrel vindt passen. Helemaal met hem eens. Eerlijkheid past in deze tijd en diplomatie gaat altijd over gewin, behoud van verworvenheden en geld! Weinig vernieuwends dus.

evolutie

Zijn we door desinformatie en misleidende propaganda weer terug in de oertijd?

Dan blijf ik -even stil geworden- hangen bij het feit dat hij een revolutie niet wenselijk vindt, maar dat het moet gaan om evolutie. Zijn wij daar ook niet met ons allen mee bezig, veelal in stilte? Van revolutie naar evolutie, slechts één letter die een wereld van verschil maakt en die het bloedvergieten zou reduceren tot nul. Hij herhaalt dat later nog eens in de vragenronde. Deze man weet echt waar het over gaat, wat je ook verder van hem vindt. Hij heeft de elite met hun agenda 21 en de New World Order helemaal door, ik schreef daar al eerder over. Poetin wordt niet gehoord. Mág ook niet gehoord worden, vinden de westerse leiders. Oh nee?

Vraag je nu eens af; wie zijn die westerse leiders? Zijn dat die mensen die wij gekozen hebben volgens ons ‘democratische’ systeem? Doen ze nog steeds wat wij graag willen? Mag ik jou vragen of jij oorlog wilt? Mag ik je vragen of jij in armoede wilt leven of dat bij anderen wilt zien? Wil je echt graag failliet gaan omdat het geld verdwenen is vanwege het feit dat het al jaren gecreëerd wordt uit het niets? Dat is iets dat velen van ons overkomt, maar ook daar wordt over gezwegen. Ik weet dat er heel veel ‘stille armoede’ is, stil verdriet en diepe frustratie. Er gaan talloze jonge bankiers dood, de meesten zouden zogenaamd zelfmoord plegen, terwijl er hoge levensverzekeringen op hen zijn afgesloten door de elite. Onlangs in oktober werd nummer 32 aan de lijst toegevoegd. Hebben onze ‘leiders’ er enige boodschap aan? Moeten wij nu met onze toch al zo hoge staatsschuld ook nog meebetalen aan het neonazistische wanbeleid in Oekraïne, terwijl onze eigen problemen niet meer onder ogen worden gezien? De politieke wereld is echt compleet gestoord geworden en daarom staat de ‘revolutie’ vanuit de bevolking nu op de drempel van het strijdtoneel. Terwijl ik het gevoel heb dat we zelf –als weldenkende en welvoelende wezens- in onszelf steeds meer evolueren, iedere dag opnieuw. Ik voel me enorm in de kou gezet! Maar ik niet alleen, zo blijkt telkens weer. Zullen we het dan samen gaan doen?

Mensen als Willem Middelkoop, Ewald Engelen, Ad Broere en Karen Hudes volg ik graag, want zij zijn de ‘financiële tijgers’ van dit moment die met man en macht proberen alle politieke misstanden aan de kaak te stellen. Het zijn geen kleine jongens, ze weten precies hoe het zit en hoe het zou moeten. Net als Poetin. Dat durf ik naar aanleiding van deze toespraak te stellen. En ook hij heeft zijn eigenaardigheden en zijn tekortkomingen als ex-KGB agent en grootmeester in ‘schaken’. Rusland beerHij is de Russische beer in eigen persoon en daar moet je niet mee gaan stoeien. En dat is wat ze doen. Ze hopen dat hij zijn ‘rede’ verliest door deze beer te tergen zodat hij overgaat tot de (nucleaire) aanval. Dan heeft Rusland het gedaan en hebben ze meteen afgerekend met degene die de ‘luis in de Amerikaanse pels’ luisterend naar de naam Edward Snowden ‘ongehoord’ asiel verleent. Jazeker, Poetin heeft ook zijn eigen ‘Russische beleid’ en zoals hij zelf zegt: ‘Wij hebben zeker onze tekortkomingen. Ze gelden voor het systeem. Velen van hen komen duidelijk uit het verleden. Er is veel wat we moeten veranderen. We doen het geleidelijk, maar niet door middel van revolutie – ik zou zeggen dat er genoeg waren in de 20e eeuw, we hebben er genoeg van – het moet door evolutie.’

Maar het agressieve, gevaarlijke en oorlogszuchtige imperialisme van de Amerikanen en hun Europese schoothondjes moet dringend gestopt worden willen we de huidige (veelal ontkende) derde wereldoorlog niet zien uitbreiden met fysieke bombardementen. En dat probeert Poetin hiermee uit te dragen. Hij zat ook niet te wachten op een door het westen geïnstalleerde fascistische en neonazistische regering die onder andere joden en het Russisch sprekende volk in koelen bloede afslacht. Het westen schiet hier letterlijk mee in de eigen voet. Ja, ook jou en ook mij als westerlingen. Ben jij het hiermee eens? Blijf jezelf vragen stellen en zoek het antwoord alsjeblieft niet in de propagandistische en misleidende mainstream media. Getuige deze toespraak die ons onthouden is.

En vanuit dat gevoel van onrecht ben ik gaan vertalen. Ik zal je eerlijk zeggen, bij pagina dertien zakte de moed in mijn schoenen. Ik zag aan mijn word document dat ik tot pagina veertig moest volhouden en ik dacht even dat ik het misschien wel voorBonzi viool de ‘kat zijn viool’ zat te doen. Niets is minder waar; wanneer dit blog op het hier nabijgelegen strand was gebouwd, liep je nu in een enorme greppel die ontstaan zou zijn door het exorbitante aantal bezoekers. Een deurmat was gelukkig niet nodig, want niemand had vieze voeten. Ik ben blij dat ik die enorme vertaalklus heb doorgezet. Goede informatie is ons basisrecht en dat willen we terug opeisen, dat is wel duidelijk gebleken. Dit is een goede ontwikkeling dus en hoopgevend voor onze toekomst. Overigens dank aan al diegenen die de toespraak hebben gedeeld, of er een eigen artikel aan hebben gewijd, zodat deze informatie onder de aandacht van velen is, en nog wordt gebracht.

In welke wereld leven we, de oude of de nieuwe? In beide, zo voel ik. Degenen uit de oude wereld willen niet loslaten, al dan niet door gezichtsverlies (= puur ego) en degenen in de nieuwe wereld staan te trappelen op de startlijn om te vertrekken. Het startschot is allang gehoord; teveel schoten hebben er al geklonken overal en dat zijn helaas geen losse flodders in de lucht.

etZoals ik al in een eerder artikel schreef, voel ik me vaak een ‘alien’. Alsof mijn loze woorden verdwijnen als waterdruppels in de wind. Maar ze worden toch beantwoord door velen die net zo hard staan te roepen dat het anders moet. Menselijker, socialer, liefde in plaats van haat. Samen…

Deze ‘alien’ is dus niet alleen, maar ik kijk voor de zekerheid iedere ochtend even in de spiegel of ik misschien groen begin te kleuren. Heb ik al punt oren? Nee, gelukkig niet, maar ik heb in deze idiote wereld onderhand wel last gekregen van een punthoofd!

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen in het geheel verspreid worden, mits de bronnen worden gerespecteerd. 

 
34 reacties

Geplaatst door op november 6, 2014 in Column, Maatschappij, Opinie, Politiek

 

Tags: , , , , , , , ,

34 Reacties op “COLUMN: de toespraak van Poetin

 1. marij

  november 6, 2014 at 11:52 pm

  hoi irma,
  even koppelen en….
  c.d.e muziek
  do.re.mi muziek
  a.b.c alfabet
  weet je wat mij opviel
  do re mi fa sol la s/ti do
  c d e f g a b c
  de enige letter die echt klopt in dit verhaal is de f. de f is een fa
  ik zei al eens fa-mi lie(d); fa-mi klinkt toch moeilijk als niet iemand hulp gaat bieden , een soort van disharmonisch akkoordl.
  irma, qua tarot zou ik zeggen laat ons lekker dwazen zijn. het klinkt achterlijk, maar is eigenlijk best slim en vastberadenheid is ook een uitgangspunt
  bedankt voor je hersencapaciteit ook weer vandaag
  groetjes en vooral doorgaan
  marij

  Like

   
 2. Pastoor Geudens

  november 6, 2014 at 11:55 pm

  Dank je Irma voor dit bericht. Jij een alien, ik een einzelgänger…

  Like

   
 3. Pastoor Geudens

  november 6, 2014 at 11:57 pm

  Dit is op 2012-2016: de grote verdrukking herblogd.

  Like

   
 4. Lakeside Chap

  november 7, 2014 at 4:57 am

  Irma, zonder iets aan de strekking van je relaas te willen afdoen wil ik je toch even wijzen op in serieuze beperking die je moet toekennen aan zijn stelling “het moet door evolutie.”. Het is nog maar een paar maanden geleden dat Poetin meehielp de ‘anti-gay’ law in het leven te roepen met alle desastreuze gevolgen voor de LGBT community – dit is de evolutie-klok weer een ernstig terugdraaien en met de Sochi Spelen achter de rug wordt daat verder geen aandacht meer aan gegeven. (neem niet aan dat onze MP heer Rutte nog zijn verlichte diagloog met Poetin gaande heeft!)

  Like

   
  • irma2014

   november 7, 2014 at 5:05 am

   Dat ben ik helemaal met je eens. Ik ben zeker fel tegen die wet. Voor wat betreft het punt dat hij nadrukkelijk maakt betreffende de bemoeienis van andere landen met interne politiek, ben ik het met hem eens. En is dat nog geen reden om dat land of hem te demoniseren. Terwijl wij zeker voorlopen met die wet, helpen we ook een fascistisch regime in het zadel. Hoe gaat/ging de VS met homorechten om, en andere landen? Hoe gaat de VS om met zwervers, zwarte medemensen zoals in Fergusson onlangs weer gebleken is? Ik denk dat het vooralsnog om wereldpolitiek en agressief beleid draait. Pas als dat in orde is wordt het tijd voor de ‘dialoog’ over mensenrechten en gelijke rechten lijkt mij. Dat kan nooit aanleiding zijn om een land aan te willen vallen, want daar liggen hele andere belangen. En als het zover mocht komen dat normale dialogen mogelijk worden, mogen we ook weleens gaan praten met de landen die vrouwen doodstenigen of discrimineren. Laten we hopen dat dat een volgende stap wordt in de evolutie!

   Like

    
 5. Hans van Dijk

  november 7, 2014 at 10:42 am

  Lees dit ook eens het gaat over de Russische anti homowet, ik weet niet wat er van waar is maar misschien is er iemand wie hier eens goed naar wil kijken http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=7028:de-waarheid-over-de-russische-anti-homowet-video&catid=37:wereld&Itemid=50

  Like

   
 6. irma2014

  november 7, 2014 at 10:58 am

  Ja, dat had ik ook al eerder gezien idd. Wederom een demoniseringstruc die hijzelf ontzenuwd heeft. Hij weet alles van het ‘pedofielen-netwerk’ dat in één of andere doofpot zit, ook bij ons zoals je weet. En daar had hij het toen over. Maar ik weet niet op welk artikel ‘Lakeside chap’ reageert, dus dat zou ik eerst nog even willen vinden om daar iets zinnigs over te kunnen zeggen. Daarnaast vind ik dat het echt los staat van de zaken die Putin hier aan de orde stelt. Mensenrechten kunnen pas beschermd worden als men eerst ophoudt met diezelfde mensen te bombarderen en te beschieten. Dat zijn misdaden die in een normaal functionerend menselijk brein en hart niet bedacht kunnen worden en voorkomen! Kun je nagaan waar de wereld mee opgescheept zit!

  Like

   
 7. ezra70

  november 7, 2014 at 11:24 am

  Irma we liggen op dezelfde golflengte. Vanochtend weer veel chemtrails boven ons hoofd tijdens het wandelen met kind en honden Ik kom een overbuurman tegen en kijk naar de lucht.
  “Ze zijn weer lekker bezig” zei ik. Oh, laat die vliegtuigen toch was het antwoord. Ik weer “oh dus jij vind het goed dat we allemaal vergiftigd worden”? Toen zei hij dat hij niet zo achterdochtig was als ik. Achterdochtig? Nee, het is de waarheid en ben maar doorgelopen. Dat voelt dan best als een klap in je nek maar daar raak je aan gewend.
  Dan voel ik me op dit soort sites tenminste thuis. Je voelt je niet meer alleen en kan weer verder.
  Samen kunnen we de wereld aan want de zogenaamde “boven ons gestelden” missen nu juist datgene wat wij met z’n allen gelukkig wél hebben en dat is een visie over de geestelijke wereld die rondom ons heen is. Gewoon de andere dimensie. Dat is het geluk wat vele mensen missen.

  Mensen vind ik soms vergelijkbaar met slakken. Ze lopen traag, kijken naar beneden en als je even probeert ze uit hun veilige huisje te laten kruipen gaan ze meteen weer naar binnen en sluiten zich af. Ze houden zich niet met de wereld bezig maar alleen met hun eigen veilige gevoel. En het moet vooral LEUK blijven…

  Like

   
  • irma2014

   november 7, 2014 at 11:38 am

   Zoals je het beschrijft, is het helaas… Het wordt mij vaak letterlijk gezegd: ik weet het wel, maar wil het niet weten want dan vind ik het niet leuk meer! Pijnlijk, heel pijnlijk want het betekent eigenlijk, wat het met ons nageslacht en met anderen doet kan mij niet schelen als ik het maar goed heb nu. Men beseft echt niet dat we met zijn allen verantwoordelijkheid dragen voor deze planeet en voor het nageslacht. Ik heb geen kinderen, nooit kunnen krijgen, dus voor wie zou ik verder hoeven knokken? Zo werkt het toch niet, althans voor mij niet. Maar ja, ieder moet het uiteraard zelf weten, en komt zichzelf op een dag tegen. Maar ja, zucht… Ik voel dit met je mee. En weet dat je niet alleen staat, dat ontdek ik elke dag meer. Niet zozeer in mijn omgeving, maar juist door dit blog. Het gaat om de hernieuwde dialoog, de uitwisseling, de herkenning, leren van elkaar, groeien en verbeteringen aanbrengen waar we kunnen. Is toch niet zo moeilijk zou je zeggen. Ik kom weinig buiten, zodra de lucht blauw is zie je ze weer strepen trekken. Het is te erg voor woorden, maar onze regering heeft toestemming gegeven om dit te doen, ongetwijfeld ook weer op de laatste Bilderberg conferentie waar ze dit soort strategieën telkens weer bepalen en bekrachtigen. En Samsom maar zwijgen over wat daar besproken is. Er komt een dag dat ze zure citroenen moeten eten :-)

   Like

    
 8. ezra70

  november 7, 2014 at 1:38 pm

  Ik houd altijd voor ogen dat het goede altijd zal overwinnen. We maken een tijd mee dat er werkelijk een omwenteling moet gebeuren. Gedachten zijn ongelofelijke krachten en als we steeds de goede gedachten gaan gebruiken zullen degenen die kwade bedoelingen hebben daar niet tegenop kunnen.
  Gisteren een erg interessant artikel gelezen over hoe planten met elkaar communiceren. Ze maken de mooiste muziek!
  Ken je de resonantie 528 Hz? het heelt. Je hebt allerlei frequenties.
  Vandaag 14 jaar geleden heb ik mijn enkel op 5 plaatsen gebroken en ook mijn voet en dijbeen en kuitbeen en vandaaruit een dystrofie. Jaren gevochten om weer normaal te kunnen lopen en het is gelukt. Ik loop al weer 2 jaar zonder kruk alsof er nooit iets gebeurd is.
  Een goede vriend van ons is alternatief arts en doet frequentietherapie en stemt dat op de persoon af. Dat is fantastisch. Het leert het lichaam zichzelf te helen.
  Jij houdt van muziek en ik ook. Het is als ademhalen. Onderstaande link heb ik voor je opgezocht en kan je zien wat er mogelijk is om toch jezelf te blijven ondanks wat iedereen van je vind.
  Mijn oudste kleinzoon (bijna 6) heeft momenteel een vriendinnetje van school mee. Zitten we aan tafel ( tafelmanieren hoeven ook niet meer want afhappen op de bank is tegenwoordig heel normaal ) Kijkt hij naar buiten en zegt tegen het vriendinnetje: “kijk, daar zijn allemaal chemtrails. Dat is gif. Dat zijn boeven en die moeten naar de gevangenis!” Daar sta je dan. je moet het in andere banen leiden. En dat is niet gemakkelijk omdat het voor onze kinderen gewoon is. Ik zeg dan dat ze er nog nooit van gehoord heeft en dat er bij ons gewoon over gepraat wordt en kies maar een ander onderwerp.
  In de oorlog hebben de Duitsers de frequentie van de tonen veranderd zodat mensen er ziek van worden.
  https://www.youtube.com/results?search_query=528+hz+frequency
  Dit is de 432 Hz

  Like

   
  • irma2014

   november 7, 2014 at 1:46 pm

   Ik weet het, muziek heeft ‘gevaarlijke’ frequenties die tot disbalans en zelfs psychose kunnen leiden. Ik schreef ergens over ‘Haarp’ en daar staat een video bij over de laagste frequenties waar ze aardbevingen of tsunami’s mee kunnen veroorzaken, heel gericht. Wat denk je van operazangeressen die een bepaalde toon kunnen voortbrengen waardoor alle glazen kapot springen? Sterker nog, de slimme meters zijn uitgerold omdat ze daar ook een hoge frequentie mee kunnen uitzenden die we met het blote oor niet horen, maar die wel doorwerken in je hersenen. Sommige meditatie-muziek heeft ook frequenties toegevoegd gekregen die het onderbewuste aansturen. Het klinkt misschien raar, maar ik heb het altijd door. Voelt niet goed of wekt zelfs irritatie bij mij op. Weg met die zooi denk ik dan maar! Ik zoek mijn eigen frequentie wel op en probeer de ongewenste frequenties uit te schakelen. Blijkbaar lukt dat velen want ondanks alle verstoringen die op ons worden afgevuurd, gaat het collectieve bewustzijn toch omhoog. Alles is overigens ‘geluid’ in het heelal. Wij bestaan er ook uit.

   Iets anders: mijn eerste hond (bobtail) deed mee aan experimenten met die frequentietherapie. Ze leed aan zware HD. Het was mooi om te zien hoe ze erop reageerde en relatief weinig pijn had. Helaas vrij onbetaalbaar weer, maar ik had de mazzel dat ze haar als proefdier wilden hebben… PS. dat kwam doordat ik twee jaar in een rechtszaak verwikkeld was die ik had aangespannen tegen haar toen nog ‘erkende’ fokker. Die had willens en wetens met HD papieren geknoeid en beide ouderdieren hadden zwaar HD, terwijl ik 2000 gulden voor haar had neergelegd! Bizarre zaak, maar leverde uiteindelijk wel jurisprudentie op. Weer zo’n thema waaruit blijkt dat het recht zal zegevieren, maar je moet er wel hard voor knokken anders gebeurt er niets!

   Like

    
 9. Veronica

  november 7, 2014 at 2:23 pm

  Ik heb de link met de vertaalde toespraak op facebook gezet (nogmaals… petje af Irma!) en wat schrijft iemand als reactie: “Even zien of ik het snap; Putin is toch die nagenoeg dictatoriaal leider van een land waar de pers is gemuilkorfd ( of opgeruimd), de oppositie naar huis ( of de Gulags) is gestuurd en waar imiddels de Russische variant van de Hitlerjugend rond marcheert. Heb z’n toespraak gelezen; wanneer het niet zo treurig was zou ik er om lachen. Ik heb een aantal jaren in Rusland gewerkt; ga er ook eens een tijdje wonen, spreek ik je dan weer. . ”

  Helaas, er zijn nog teveel mensen die hun oogkleppen koesteren.

  Ik heb erop gereageerd: Wat ik begrijp is dat Poetin zeker geen heilige genoemd kan worden, maar er zijn op wereldniveau andere machten die zeker niet het beste met ons voor hebben. Híj probeert in ieder geval de dialoog aan te gaan, maar de andere machten grijpen liever naar de wapens. Niemand van ons weet het fijne ervan, maar ik probeer met een open ‘mind’ naar alles te kijken.

  Like

   
  • irma2014

   november 7, 2014 at 2:31 pm

   Ja, dat krijg je dus wanneer je indoctrinatie-middelen toepast op hoog psychologisch niveau! Je moet dat item van de NOS er maar onder zetten. Al vrees ik dat die eenmaal ‘comfortabele’ oogkleppen niet afgaan voor een tunnelvisie. Bespaar je de moeite. Ik zie heel andere reacties en ongelooflijk veel mensen zijn blij dat ze de andere kant horen en nu zelf een mening kunnen vormen. Daar gaan wij toch niet over, maar het helpt wel beter om afwegingen te maken. Ook journalisten van de alternatieve media hebben het opgepakt en overgenomen dus dat is een goede zaak, toch? Er speelt nog zoveel meer, dat wil ik niet eens opschrijven, want dan krijgen we helemaal een grote chaos en ontkenning van alles! Genoeg informatie voorhanden op het internet dus wie er voor open wil staan, is dat zeer goed mogelijk nu.

   Like

    
   • Veronica

    november 7, 2014 at 2:46 pm

    Ja, dat is zo. Net als jij voel ik mij een roepende in de woestijn / alias alien / maar toch druppelt zo af en toe wat feed back naar mij toe waaruit blijkt dat er mensen zijn die door mijn geroep anders naar de dingen zijn gaan kijken. Er is dus hoop…..
    Ik heb nu ook dit artikel op fb gezet met een paar citaten eruit; wie weet brokkelen er wat stukjes van de oogkleppen af.

    Like

     
  • irma2014

   november 7, 2014 at 10:27 pm

   Hoi Veronica, ik las op een andere site deze reactie onder een artikel, dat staat weer haaks op wat jij las op je facebook. Ik heb ”m even gekopieerd:

   ik ben net terug uit moskou waar ik regelmatig kom. Ik vind ook dat bij wat ik met eigen ogen zie en eigen oren hoor, rusland er elk jaar sterk op vooruit gaat. Overal business, shops, toerisme, zakens, gratis internet. Nieuwe flats worden er gebouwd , nieuwe woningen. Het geld rolt er . De ontbrekende middenstand van weleer is er nu wel gekomen . Dat had je er niet 10 jaar geleden. Ik vind Moskou best een moderne stad geworden en de russen algemeen vol lof over wat ze nu hebben ene kunnen. Ze vinden wel dat Putin te dictatorig is en dat het anders kan. Anderzijds begrijpen ze ook dat zonder een Putin, dit nooit gebeurd was.

   Wat de Amerikanen en de EU slaafjes nu doen, dat brengt de Rus angst, omdat ze begrijpen dat hierdoor de roebel daalt en investeringen uit het westen zullen teruggeschroeft worden. Zij begrijpen niet waarom, maar begrijpen wel heel goed door wie : VS/ Obama.

   Like

    
 10. Veronica

  november 7, 2014 at 4:04 pm

  Dit hebben we nodig; de ‘window of opportunity‘,
  “This Window of Opportunity is our greatest chance until now to make the final breakthrough into liberation. Although the battle is still far from over, the Chimera group is losing its power with the fastest rate in recorded history and the Light at the end of the tunnel can clearly be seen. The opening and closing points of this Window of Opportunity are moments of exact Uranus-Pluto square, the sixth and the seventh (which is also the last) exact Uranus-Pluto square positions within the Uranus-Pluto square planetary configuration that is occurring within 2012-2015 time frame. Uranus-Pluto square signifies the revolution of consciousness which will dissolve the controlling structures of the Cabal,”

  Like

   
  • irma2014

   november 7, 2014 at 9:14 pm

   Dit is de site van Cobra, die volg ik al langer inderdaad. Heb ook alle briefings voor als er ineens dingen in stroomversnelling gaan en er zaken rondgestuurd moeten worden. Ze zijn goed bezig, en ze hebben al heel veel aanvallen weten terug te dringen. Volg die site zou ik zeggen, er gebeuren goede dingen. Net als vanuit die ‘red dragon group’ die bezig zijn met het financiele systeem (staat allemaal onder mijn blog ‘Update over de verandering’) Interesting progression ;-)

   Like

    
   • Veronica

    november 7, 2014 at 11:35 pm

    Cobra geeft elke maand een interview aan Rob Potter over de stand van zaken. Veel interessante informatie, je kunt het beluisteren of het transcript ervan lezen;

    Like

     
 11. maup

  november 7, 2014 at 4:46 pm

  of topic

  kijk even goed naar de bevolking verwachting voor 2025 voor Nederland
  dat is in 10 jaar
  http://www.deagel.com/country/Netherlands_c0145.aspx

  vraag me af waar de info vandaan komt
  groet
  maup

  Like

   
  • irma2014

   november 7, 2014 at 7:54 pm

   Ik zie zo gauw niet 2025 staan, maar ik kijk er in de snelheid ongetwijfeld overheen. Wat een rare site is dit. Ik zie ook niet bij het aantal boeings 777 minus 2 staan :-)
   Dat zou wel moeten volgens deze timetable… Tja waar komt ie vandaan. Zie onderaan, maar niet de minste behoefte om erop te klikken. Hoe kom je daar nou ineens aan?

   Like

    
   • irma2014

    november 7, 2014 at 9:16 pm

    Inmiddels gevonden: 2025.. Ze zijn gek! Maar als je kijkt naar de guidestones (link in dit artikel) klopt het wel en NL is samen met twee andere landen aan de beurt volgens hen. Of moet ik mijn kist maar vast gaan uitzoeken. Idiots!!

    Like

     
    • maup

     november 11, 2014 at 10:22 am

     Ha,ben ik weer,
     Ik heb die site een email gestuurd met de vraag waar ze de informatie vandaan hebben,
     ze beweren uit publiek toegankelijke info.

     Nog niets gehoord,was te verwachten.
     Hier nog een overzicht van alle landen,
     http://www.deagel.com/country/forecast.aspx

     Wat betreft de verhalen van de rode draak organisatie,om weer
     goud te gebruiken en het financiële te herwaarderen daar zitten
     heel wat haken en ogen aan.
     zie hier,
     http://one-evil.org/content/symbols_gold.html

     groet
     maup

     Like

      
 12. Kees

  november 8, 2014 at 9:22 pm

  Irma, ga zo door, I loveyou😃😃

  Like

   
  • irma2014

   november 8, 2014 at 9:35 pm

   Goh, dat hoor ik niet vaak :-) Waar je ook vandaan komt, bedankt!

   Like

    
 13. nanette

  november 8, 2014 at 9:40 pm

  Goedenavond
  Mijn persoonlijke moeite met de zovele alternatieve media zoals dat tegenwoordig omschreven word. Ten eerste ik ben heel blij met jouw blog,irma want daar kon ik… Maar ik krijg een idee van wat ik al eerder in mijn leven had.Wat toen geschreven werd als paddestoelen uit de grond kwamen, dat gevoel krijg ik weer. Men herhaalt elkaar. Men verwijst elkaar naar die link of die link en dat is evt altijd voor of tegen van iets of iemand van dat op moment onderwerp. En evt mede te delen.En ondertussen sommige mensen naar de hel verwensen.Wens jij jij je zelf naar de hel ga zou ik zeggen. Ik zou zeggen wees blij dat die mensen er op dit monent er bestaan, zodat ieder voor zich zelf een andere keus kan maken. En dat op de alternatieve media zoals dat omschreven word, als reactie. Ik sta verbaasd dat men onderling zo elkaar helaas tegen elkaar staat. Die dit, die dat. Terwijl we allemaal het zelfde willen.Ik krijg hier moeite mee om te volgen via de ander links. En het is nodig net zoals de politiek, zoals hij nu is. Ik heb niet gestemd in mijn leven alleen dit jaar helaas op de gemeentelijke keuze.Maar het is niet verkeerd dat het er is. Het maakt alleen duidelijk dat we blijkbaar dit niet willen Maar acepteer en realiseer voor je zelf dat het anders kan. Zoals het nu is En ik stop er even mee om mijn eigen staart na te jagen.. Ik wil gewoon zijn dus hoe onmogelijk het is, voor anderen ik wil zijn,nu. Kwart voor het heel, vijf voor het heel,of het heel. Voor anderen, wie weet volg ik jullie , en kom ik jullie tegen, als zielsverwanten, en gewoon als persoon/mens. Vergis je niet Irma ik ben dankbaar dat je dit duidelijk maakt voor ieder voor zich, ook voor mij. Ik blijf je volgen maar de links laat ik links leggen om op onderzoek te gaan, zo als de meeste mensen het schrijven..
  Met een liefde volle groet nanet

  Like

   
  • irma2014

   november 8, 2014 at 9:50 pm

   De links zet ik alleen maar neer om niet nog meer uit te hoeven wijden, dus voor degenen die willen weten wat ik ergens mee bedoel. Dus laat gerust de links, links liggen :-)
   Bovendien lees jij volgens mij al langer mee, dus vaak weet je al wat ik bedoel of waar ik naar verwijs. En ja, er is zelfs in het alternatieve media-circuit ook al weer concurrentie. Ongelooflijk, maar jammer en helaas waar. Dat merk ik zelfs ook in de spirituele wereld. Ik kon het bijna niet geloven, maar het is zo. Ik vind dat we elkaar moeten aanvullen en het recht op de mening/visie van een ander dienen te respecteren. Als ik columns schrijf (= altijd eigen opinie uiteraard) hoef je het daar niet mee eens te zijn, maar je hoeft elkaar er niet om te gaan bestrijden of ‘af te maken’. Dan lees je het toch gewoon niet? Zo kom je in de wereld nooit van ‘oorlog’ af. Micro of macro, het komt allemaal op hetzelfde neer. Wat we in het klein doen (micro), zie je terug in het groot (macro). Zo simpel werkt het, wat je uitzendt komt per kerende post terug…

   Like

    
 14. nanette

  november 9, 2014 at 12:58 am

  Je hebt het al eerder beschreven qua alternatieve in de media of spirituele circuit en ik ben het met je eens qua reageren. Maar ik zit niet in dat (oeps) wereld. Het is belachelijk dat je elkaar niet aan kan vullen. Van elkaar leren evt. Ik heb het op mijn manier mee gemaakt. En ook op de sites van wat ik las en nooit op gereageerd, ook al was ik er niet mee eens. Laten gaan, niet macro worden. En ja ik volg jou al wat langer, dat voelt voor mij goed, of dat voor jouw ook zo is weet ik niet. Voor mij wel
  Een goede gezonde welterusten

  Like

   
  • irma2014

   november 9, 2014 at 1:21 am

   Aanvullen of aanvallen, alweer maar één letter verschil, en het blijft een keuze. Ik ga voor (de) ‘U’! Welterusten! ;-)

   Like

    
 15. gert

  november 27, 2014 at 4:04 am

  Ik wil hier graag op reageren….

  Like

   
  • nanette

   december 3, 2014 at 6:54 pm

   Hallo gert
   Ik zou zeggen wees welkom en uit van wat jij denkt of ziet en gelezen hebt. Je hebt al eerder je reacties geschreven.Net zo als ik op mijn manier.Maar waar je wilt op reageren weet ik niet.Dus ben benieuwd.
   Vriendelijke groet nanette

   Like

    
 16. alienfocus

  december 2, 2014 at 9:25 pm

   
 17. arija

  december 18, 2014 at 8:44 am

  hoi Irma, ik had de toespraak ook gelezen, maandje geleden, en zelfs helemaal uitgelezen! in het Engels. Zag wat jij ziet – geloof als jij dat V. P. weet waar hij het over heeft. En ook dat hij zijn geduld betracht en ziet zoals ik (wij) dat het oude concept van een koude oorlog en zo..dat het heeft tijd nodig om te komen tot een hernieuwd beeld. Ik was erg enthousiast na het lezen van de tekst en deel dat met niemand die ik ken. Leuk dat jij een vertaling hebt gemaakt. Voor mij is dat niet nodig, en voor wie wel? .. ik twijfel of je iemand er wel mee bereikt – je ziet het of je ziet het niet. Maar ik begrijp je gevoel erg goed. De oude manier van denken, het anti Putin ding/cliché, doet mij ook verzuchten. Maar het vraagt geduld. De wegen van de wereld hebben hun tijd nodig. Deze jaren zijn jaren van transformatie (mundaan), dus ik heb in ieder geval goede hoop. Gisteren het goede nieuws van VS en Cuba.. yes! hartelijke groet, A

  Like

   
  • gert

   december 18, 2014 at 4:19 pm

   ze heeft mij er in ieder geval mee bereikt……..

   Like

    

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: