RSS

Doofpot seksueel kindermisbruik springt open!

20 mei

demmink doofpotEr gaan eindelijk wat doofpotten open, zeker wanneer een bepaald onderwerp zelfs het NOS-journaal haalt. Dan zijn degenen die alle media dicteren hier en daar al gepasseerd of lam gelegd, anders kan zoiets echt niet gebeuren.

Goed nieuws dus tussen alle malaise. Ook al blijft het jammer dat journalisten die daar en bij andere mainstream media werken er niet zelf naar op zoek (durven) gaan en in feite allemaal gekocht zijn. Let wel: en dat dus ook ‘laten’ gebeuren!

Zo kunnen we vanavond in het NOS-journaal zien dat er 1433 Britten en instellingen verdacht worden van kindermisbruik. Daarvan zijn er 135 afkomstig uit de radio-, tv- of filmwereld, daarnaast zijn 76 politici, 43 mensen uit de muziekindustrie en 7 mensen uit de sportwereld onderwerp van onderzoek. Ook 666 (wat een naar getal! Heb je tijd, lees dit!) instellingen zijn betrokken bij een of meerdere onderzoeken, waaronder 154 scholen, 75 opvanghuizen en 40 religieuze instellingen. Zo te zien blijven er nog een aantal buiten schot, althans buiten de berichtgeving van de NOS. Een maand of vijf geleden berichtte RTL hierover dat er 11 miljoen Britse kinderen worden misbruikt en de naam van prins Andrew is ook al meerdere malen genoemd.

Echt, het topje van de ijsberg begint te smelten! Dat krijg je overigens als je met behulp van chemtrails zoveel giftige troep in de lucht sproeit zodat de opwarming van de aarde vanzelf een feit wordt. Het wordt ze nu vanzelf steeds heter onder de voeten! ‘Wat je zaait, zul je oogsten’ is een natuurwet.

There we go, gaat de bal eindelijk rollen? Ja, er is geen houden meer aan, want er zijn gelukkig ook nog eerlijke mensen in de wereld die zo’n bal een schop geven waardoor deze gaat rollen. En hoe meer hoe beter. Ik ben benieuwd wanneer Nederland aan de beurt is; om maar te zwijgen over het Amerikaanse bolwerk, waar o.a. oud FBI-veteraan Ted Gunderson een boekje over open doet.

Ik ben eigenlijk een ander artikel aan het produceren over de snode plannen van de corrupte machthebbers, maar dit wil ik toch even melden. Zeker voor al diegenen die het NOS-nieuws -geheel terecht-  niet meer volgen.

Gaan we dan toch, voordat het september is en agenda 21 definitief wordt gepresenteerd en uitgerold waar ik onlangs over schreef, de boel omtrekken en ontmaskeren? We blijven er keihard aan werken!

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronvermelding en het auteursrecht worden gerespecteerd

 
23 reacties

Geplaatst door op mei 20, 2015 in Kindermisbruik

 

Tags: , , , , ,

23 Reacties op “Doofpot seksueel kindermisbruik springt open!

 1. loveulongtime2

  mei 21, 2015 at 3:52 am

  De smerige fossiele brandstof is de belangrijkste financiële peiler waar de elite en de bankiers hun macht aan ontleend. Olie, gas en steenkool zijn ook de belangrijkste oorzaak waarom de helft van de wereld bevolking nu chronisch ziek is. En waardoor we de rampen en de zorg iedere dag in het nieuws voorbij zien komen. Luchtvervuiling in India en China heeft aangetoond dat daardoor de oogsten mislukken. In Nederland is dat eigenlijk ook al jaren het geval, maar is dit ongemerkt “opgelost” door glastuinbouw en steeds sterkere pesticiden. Ook weer producten van de olie industrie. Van olie bestaat ook de chemische en de farmaceutische industrie. Doordat we ziek worden van de fossiele brandstoffen worden we in de klauwen gedreven de andere tak van die fossiele industrie de Farmaceutische Maffia. Daarmee is het belangrijkste wapen dat we in handen hebben waar mogelijk om te stoppen met het gebruik van fossiel. Ondanks de luchtvervuiling blijkt de biologische landbouw nog steeds goed mogelijk. Kortom ons wapen om te stoppen met fossiel is om zoveel mogelijk in te zetten op zonne-energie en de auto te laten staan. De fiets is daarmee per direct een wapen dat iedereen zou moeten gebruiken. Laatst gaf iemand mij het idee van met zonne-panelen overdekte fietspaden, waardoor we minder last hebben van regen en sneeuw en meer mensen zou motiveren om de fiets te gebruiken. Ik denk dat we naar dat soort ontwikkelingen toe moeten. Met de miljarden subsidies die nu nog steeds naar fossiele brandstoffen toegaan zouden deze zaken toch te verwezenlijken moeten zijn.

  Daarmee is de fiets per direct het belangrijkste wapen tegen de NWO. Verder kan iedereen op zoek gaan naar het rentevrije lokale geld dat in zijn of haar omgeving gebruikelijk is. Daarmee heb je geen bankiers meer nodig.

  Like

   
 2. loveulongtime2

  mei 21, 2015 at 3:55 am

  Sorry voor de typo’s. Het zou handig zijn als ik dit achteraf nog zou kunnen herstellen.

  Like

   
 3. Johan Bosman (werktuigkundige)

  mei 21, 2015 at 6:39 am

  Vele arrestaties onder de elite in Engeland. In ons land niet één. Daarmee is onze vaderlandse elite de meest achterbakse ter wereld.

  In feite zijn we niet eens afhankelijk van fossiele brandstoffen. Dat we nu overal in de wereld kernreactoren aantreffen van het type dat atoomkernen splijt is een militaire keuze geweest die destijds door de koude oorlog gedikteerd werd: deze reactoren maken immers ook de productie van kernwapens mogelijk.
  Men kan echter ook in de energiebehoefte voorzien met de warmte die een thorium-reactor oplevert. Er is bij dit -veel veiliger!- reactortype geen sprake van kernsplitsing of kernfusie en de daaruit voortkomende gevaarlijke isotopen en neutronen. De voor ziekenhuizen benodigde isotopen kunnen echter niet met een thoriumreactor gemaakt worden maar deze taak kan door het cyclotron worden overgenomen.

  Maar ja, al die olietankers, raffinaderijen, boorplatforms, handige oorlogen….de financiële belangen prevaleren ook hier boven de maatschappelijke: men wil het eenvoudig niet goed doen.

  90 % Van de wetenschappers zit bij de overheid. “Wie betaalt bepaalt”.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 21, 2015 at 7:11 am

   De wetenschappers die corrupt zijn ja. De andere groep wetenschappers die overal de klokken luiden zijn daar niet welkom of wordt de mond gesnoerd. Die laatste groep zou zich eens moeten gaan bundelen…

   Bovendien wordt het duidelijk wanneer je je in bovenstaande zaak verdiept, waarom het wereldwijd zo is. Ze dekken elkaar want anders… (Deden ze dat maar letterlijk in plaats van zich aan kinderen te vergrijpen!)

   Like

    
  • Nexus

   mei 21, 2015 at 1:42 pm

   Beste Johan,

   Kernwapens bestaan niet, dat is misschien wel het grootste geheim van de eeuw. Kernenergie en afval is ook niet gevaarlijk. Google eens op Galen Winsor. Omdat kernenergie goedkoop is en het afval meerdere keren hergebruikt kan worden heeft men er een zweem van gevaar omheen gelegd zodat ook deze energietak enkel en alleen door overheden gesponsorde bedrijven bedreven kan worden. De bommen op Japan waren vreselijk maar geen atoombommen. Dat het gebied rond Tsjernobyl duizenden jaren onbewoonbaar zou blijven is ook weerlegt door de natuur zelf. Het tiert daar van het leven. Ook de Fukushima-ramp, daar worden nauwelijks afwijkende waardes gemeten, Benjamin Fullford deed metingen enkele weken na de ramp en mat geen afwijkingen. Ga maar na, alles dat breed wordt uitgemeten door onze elite blijkt andersom te zijn, zo ook het nucleaire verhaal. men hoeft dan ook niet bang te zijn voor een nucleaire oorlog want ze hebben die wapens niet. Olie is geen fossiele brandstof, de Russen kwamen er in de jaren 50 achter dat de leeggepompte olievelden zichzelf weer vulden. Olie is als bloed van de Aarde en wordt door de aarde voortdurend aangemaakt. De bronnen blijven echter interessant voor de elite want ze verkopen het spul als zijnde schaars terwijl dat dus niet zo is.

   Like

    
   • nanet

    mei 21, 2015 at 7:57 pm

    Hallo Nexus
    Het kan zijn dat ik dingen door elkaar haal. Maar jij schrijft kernwapens bestaan niet. En je noemt tsjernobyl en Fukushima-ramp.Maar wat is dan radio active afval die de oceaan bedrijgd. Ook via alter na links te lezen.Dat het er nog steeds aanwezig is?Waar komt dat dan evt van daan. Hoe mag ik dat evt lezen via jouw gedachten gang en weten/ en onderzocht is?. Jouw bericht bracht mijn in verwarring, mijn excuus.

    Like

     
   • Quirine Q de Kok

    mei 22, 2015 at 9:37 am

    Dat overheid elite dient en liegt sinds eeuwen, dat heb ik aan den lijve ondervonden en ook dat we olie niet nodig hebben en duurzame energie al heel lang bestaat, maar door oliemaffia is tegengehouden. Btw het volk is nu wel wakker dankzij social media en klokkenluiders en het systeem gaat om, maar waar is de info te vinden wat elite verbergt??

    Like

     
 4. Pax

  mei 21, 2015 at 12:40 pm

  Bij toeval kwam ik dit tegen op youtube, een radio interview met “Angelique” die een boekje open doet over een pedofilie netwerk in Amsterdam. Er vallen nogal wat namen. Ik heb verder geen idee of de feiten kloppen en hoe betrouwbaar de interviewer is, maar het lijkt me geen verzonnen verhaal…

  Like

   
 5. nanet

  mei 21, 2015 at 4:47 pm

  Wat een bericht .Mooi om te lezen dat dat ook in openbaarheid/uit komt. En dat die ijsberg ook gaat smelten. In dat opzicht snap ik die aarde opwarming niet want we hebben teveel ijsbergen nog.Maar dit bericht gaf mijn een erg verdrietig gevoel.En dat voordat je/ik naar mijn werk mocht,oeps.Maar goed.De link nr 666 had ik ook gelezen (hier en daar had ik op andere sites ook al af en toe stukjes er over gelezen) maar deze was voor mijn erg duidelijk en kwam goed binnen bij mijn.Ik wens de mensen die daar aan werken sterkte,liefde en volhardig met de waarheid aan hun zijde die mag uit komen toe.En dat is nog maar 1 land! Maar het kan niet anders dat er andere landen aan gelinkt worden en uit komt. Ik hoop alleen voor september gezien je vorige bericht. Of ze hopen erop dat er daar masaal de mensen hun aandacht opricht, en dat zij hun ding kunnen doen en door drukken.We zullen het mee maken. Alleen een kleine kant tekening. Dit gebeurt ook nog steeds dagenlijks in gezinnen helaas (kinder/sex misbruik) en door loverboy’s. Mijn grote hartelijke dank werderom voor jouw inspanning en blog.
  Dank je irma
  Vriendelijke groet nanet

  Like

   
 6. nestorcappaert

  mei 21, 2015 at 10:01 pm

  Prima en hoopvol artikel, Irma, eindelijk zou ik zeggen. En bij die opmerking van jou over dat elkaar dekken, dacht ik onwillekeurig aan het sprookje “ezeltje dek je, ezeltje strek je” want dat geld schijten zit er zeker en vast mee verbonden. Ook mijn complimenten voor de kwaliteit van je reageerders. En Nanet vertolkt zeker ook mijn gevoelens, want dat huis-, tuin- en keukenmisbruik is even schadelijk als die internationale pedonetwerken. Maar die mening van mij kende je al, Irma, van mijn facebook periode. Veel liefs.

  Like

   
 7. Gerrit Tienkamp

  mei 22, 2015 at 2:40 am

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

   
 8. Johan Bosman (werktuigkundige)

  mei 22, 2015 at 6:46 am

  Trouwens, over doofpotten gesproken….

  Vandaag is het groot feest in het dorpje Teuge. Want mijn moeder, Regien Bosman-Busschers De Zanden 2 Teuge, is vandaag 100 jaar geworden. Maar haar zoon (dat ben ik dus) die is niet welkom op dit feest. Want ik heb aan mijn moeder gevraagd waarom mijn vader in 1971 onder de trein is gesprongen en waarom er twee pogingen tot moord op mij zijn ondernomen. En als je zoiets vraagt aan mijn moeder dan verliest ze ineens haar tongetje. Of ze wordt plotseling “ziek”. Dan ben je niet langer welkom.

  Like

   
  • Irma Schiffers

   mei 22, 2015 at 7:12 am

   Heftig, Johan! Ik kan alleen maar voor je hopen dat je er met jezelf uitkomt. Sommige vragen kennen nooit een antwoord en de generatie waar wij mee zijn opgevoed is vaak al helemaal niet opgewassen tegen openheid en waarheid… Ik weet er alles van. Maar nogmaals, ik hoop dat je daar zelf uitkomt. Je bent er nog, en ook dat heeft een reden!

   Like

    
 9. Jeanine Hoefnagels

  mei 22, 2015 at 9:02 am

  niet alleen het Engelse koningshuis maar ALLE zogenaamde “koningshuizen”, ook het Nederlandse zijn betrokken bij gruwelijk kindermisbruik. En alle zgn wereldleiders. Die worden zó in de tang gehouden en monddood gemaakt. DAT is het giga slachthuis waarin wij leven……… jeanine vdf hoefnagels.

  Like

   
 10. John

  mei 23, 2015 at 7:26 am

  Ons aller Pete Seeger gaf het antwoord:

  We shall overcome,
  We shall overcome,
  We shall overcome, some day.

  Oh, deep in my heart,
  I do believe
  We shall overcome, some day.

  We’ll walk hand in hand,
  We’ll walk hand in hand,
  We’ll walk hand in hand, some day.

  Oh, deep in my heart,

  We shall live in peace,
  We shall live in peace,
  We shall live in peace, some day.

  Oh, deep in my heart,

  We shall all be free,
  We shall all be free,
  We shall all be free, some day.

  Oh, deep in my heart,

  We are not afraid,
  We are not afraid,
  We are not afraid, TODAY

  Oh, deep in my heart,

  We shall overcome,
  We shall overcome,
  We shall overcome, some day.

  Oh, deep in my heart,
  I do believe
  We shall overcome, some day.

  Like

   
 11. harrynl007

  juli 14, 2015 at 10:19 am

  Dit is op harrymooren7 herblogd.

  Like

   

Reageer maar: what's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: